Találatok a következő kifejezésre: Madáretetőt készítettünk kertbe (1 db)

Madáretetőt készítettünk a kertbe. Mit tegyünk, hogy a madarak idejárjanak csipegetni?

Teleraktuk magokkal. Mit tegyünk még bele, hogy szívesen járjenek az etet?höz a madarak?

Legjobb válasz: Szia. Nyugodtan akasszatok fel egy darab szalonnát,az biztosan oda csalogatja majd a madarakat.

Szia. Nyugodtan akasszatok fel egy darab szalonnát, az biztosan oda csalogatja majd a madarakat.
Szia! szerintem is szalonnat, meg kenyeret! az nem azt jelenti, mert madar es magokat fog csipegetni:) probaljatok ki biztosan sikerul! sok sikert!!
Mi leginkább napraforgó magot teszünk az etetõbe, és úgy oldottuk meg, hogy a cicák ne érjék el:-)!Természetesen szalonnát is felfüggesztünk a gallyakra, hájat pedig egy kis lyukacsos hálóba, szívesen függnek rajta a cinkék, nagyon szeretik.Tõlünk el se mentek valójában a madarak, mert nyáron is etettük õket. Na persze, nem olyan gyakran, mint télen. Jönnek már most a cinkék, zöldikék, meggyvágók, csuszkák is. Sõt a gerlék is csipegetnek. Amúgy pedig ki kell várni, ez nálunk is úgy volt. Õk majd észreveszik, hol van az etetõ:-)Türelem, biztos jönnek majd!:-)
Nekem madár eledelt ajálottak bevált.annyi van hogy nem elég a zsacsko!
Kenyeret neh!!!!!!Megdagad a madár pocijában és megdöglik!!!!!! Szalonna, háj, napraforgómag, köles, olajos magvak... Ha van türelmed, akkor olvassz meg zsirt, szórj bele olajos magvakat, najd öntsd formába, rakd ki a hidegre.Utána ezt egy nagylyukú hálóba, h hozzáférjenek, és mehet a fára.Ezért is megvesznek.De ezt megkapod boltban is.
Én a nimfapapagájaim kiszóródott eledelét szóktam az etetõbe tenni!!Persze mindig figyelem, nehogy valamelyik is beteg legyen, és megfertõzze a "kinti madarakat".Néha diót is rakok bele!
lehet kapni a baumaxban madáreledelt tök olcson és ilyen magok vannak benne
A madáretetést lényegében a téli, élelem hiány miatt találták ki.Télire legfontosabbak az olajos magvak(napraforgó, mogyoró) faggyú sótlan, szalonna, alma.Kenyeret SEMMIKÉP NE ADJÁL!És etetni kizárólag téli hideg fagyos, szûkös hónapokban szabad, a madarak érdekében.Ha a fenti tanácsokat megfogadod, biztosan sikert érsz el, türelmesen várd ki.Hidd el megéri.Ajánlott link http://www.mme.hu.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik fajta papagájt lehet megtanítani beszélni?

és hogy vegyem rá anyukámat, hogy engedje, hogy legyen?

2

SOS sérült feketerigó fióka! Mit csináljak vele?

A macskám fogott egy kismadarat, mint utóbb kiderült, feketerigó fióka. Csak felületi sérülései vannak sztem, vérzett a füle meg a szárnya, de úgy tűnik jól van, ficánkol, mozgékony. Vettem neki csontit, de nem akar enni, úgy kell szétnyitni a csőrét, vizet csepegtetni bele, de többnyire kiköpi a kaját van erre vmi praktika h meg tudjam etetni? Milyen gyakran kell? Köszi.

11

Mennyit kérhetnek a keltetésért? (db/ár)

Falun lakom, és hatalmas baromfiudvarom van. Megfelelő kotlós azomban már nagyon régóta nem akadt, hol összetörte, hol otthagyta a tojásokat... A faluban foglalkoznak páran keltetéssel (keltetőgéppel). Szeretném megkérdezni, mielőtt még tőlük kérdezem meg, hogy mit kérhetnek a keltetésért, mert van rengeteg tojásom, liba, kacsa, tyúk, gyöngytyúk.
Mihamarabbi segítségeteket nagyon köszönöm!

1

Papagáj ehet kint az udvarról füvet?

8

Hány Hónapos Korában Lehet a Kacsának Kenyeret?

A Válaszokat Előre is Köszönöm

2

Nimfa papagájon nagyon rágós lett mostanában mit tegyek?

Mindent megrág, de a kedvence az elektromos vezetékek. :)
A laptop táp kábelt, a hangvezetéket mindent megrágott már rézig. És ez számomra kellemetlen. A papagájnak mind1 nem rázza úgysem meg az a pár volt. de mégis mit tegyek, mert ez így nem meg és bezárni nem szeretném... Csőrkoptatója van nem lehet ráfogni, hogy csak koptatni szeretné, játéka is van.

3

Hogy alszik a hullámos papagáj?

enyémeket a legkómásabb állapotukban úgy láttam hogy 1lábon ültek és a tollukat valahogy úgy lesüllyesztették (?) szóval rálógott a lábukra és olyan kis pufik voltak..
ez így normális?

2

Hullámos Papagáj, tudsz vmi okosat mondani?

hééé emberek...vettünk egy új párt a hím hullámosunknak, a madárnak a csőr feletti viaszhártyája totál sötét barna volt, most két napja átváltozott világos kékre, a lyuk körül fehér karika van ....ez miért van ??????

2

Mikor kotyol meg a liba?

Van 3 pár libam es kb 60 db tojas van mikorra varhato hogy megkotyol?

1

Mit tehetek a galambok ellen?

Panelban lakunk, a 6. emeleten. Éjjel-nappal galambok vannak a párkányon, és mindent összeszarnak. Ha ez még nem lenne elég, be is kopogtatnak, és a párkányon verekednek. Mivel tudom őket elzavarni? Illetve a másik gondom, hogy a négy ablakból csak három nyílik, és természetesen ott vannak a legtöbbet ahol nem tudom kinyitni. Mit kéne tenni belülre, hogy ne szálljanak oda?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!