Találatok a következő kifejezésre: Macskaalom helyett lehet még használni (1 db)

Macskaalom helyett mit lehet még használni?

Ugyanis elfogyott és végigjártam mindegyik boltot a faluban de alom nincs, kertesházban lakom, sima földet tehetek a wécéjükbe? Más nem jut eszembe...

Legjobb válasz: Homok, kõzetörlemény , ideglenesen szerintem jó a föld is .

Homok, kõzetörlemény , ideglenesen szerintem jó a föld is .
ja amugymeg jo h boltba nincs , a sarki boltokat nem is erre találták ki. ha nem tud eljutni nagyok áruházba kkor se a cba ban keressen almot hanem mondjuk az állateledelesnél.
bazdmeg akinek nincs 500forintja a macsjájára az minektart macskát??? ha ennyi pénze nincs akkor mivel eteti? arra sincs pénz? nyugodtan le lehet értékelni, de igazam van. az tartson állatot akinek van rá kerete/helye/lehetõsége!
Nem vizes hanem száraz homokot.
A kérdezõ azt írta, hogy nincs lehetõsége macskaalmot vásárolni és nincs náluk homok. Akkor minek írtok ilyeneket? Akkor tegyen alá földet ideiglenesen. Ilyen egyszerû.
most mért nem jó a macskaalom? 500forintért van a tescoba nagyobb kiszerelés. (nekem ugyan görényem van, de neki elég egy honapig uh . a macsiknak sztem 2hétre). A forgács meg az ilyesmi nyulak alá való nem macskaalomba. homok max ami még jó.
rakok = rakod és a kisgyerekekre = asszem vakságot is okozhat..
Én is a homokra voksolok, az tünteni el legjobban a szagokat. Nálam bevállt, csak abból sokkal nagyobb mennyiség kell mint egy sima macskaalomból... és nem mindegy hogy honnan hozod. Pl ha az udvartokról szedsz és azt rakok a cica feneke alá az telelehet mindenféle baktériummal. Más macskák és akármilyen állat járhatott már ott. Vigyázni kell vele... Meg hogy is van... asszem a kisgyerekekre nagyon veszélyes a homokban lévõ kutya pisi/kaki...
A gyári macskaalom egy zeolit-nak nevezett kõzetõrlemény, ami magába zárja a szagokat-ez az egyetlen elõnye (meg hogy drága). Ha gyakran cseréled, és a cicák is elfogadják, jó a homok is, a föld is.
Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? -> már írta, hogy meghülyült a kutyája. -- A föld a legjobb, de ma már interneten is lehet rendelni macskaalmot. :)
Az összetépkedett újságpapír nagyon rossz ötlet, rosszabb mint a faforgács. Akkor már inkább föld, de persze a legjobb a homok meg a macskaalom.
Ideiglesen amíg nem tudsz almot venni az összetépkedett újságpapír is jó.
Homok, hamu. Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? Figyeld õket, ha wc-zni akarnak (keresik a helyükjet, elbújnak ide-oda) akkor rakd ki õket valami fa alá ahol puha a föld. Neked is kényelmesebb lenne ha kijárnának wc-zni.
Én a homok mellett maradnék, tényleg az a legjobb! Az én macsekom is azt használja.
A kérdező hozzászólása: Homok sincs sajnos, ha földet rakok bele az nem fog bûzleni? Mert régen faforgáccsal próbálkoztam az nagyon büdös volt. A föld jobb? Kinti cicák voltak igazából, de behülyült a kutyánk és nem merem õket kiengedni mostmár.
Szerintem a homok a legjobb. De ha az nincs, akkor tényleg lehet földet is tenni nekik. Vagy kiengeded õket, és akkor ott kint elintézik maguk.
Az összetépkedett újságpapír nem rossz ötlet. Ilyen kis csíkokra kell tépkedni, de nem a színes féle újságot. Egyik macskatenyésztõ ismerõsöm is használja, ha épp az alom elkopott. Nem büdös és még praktikus is.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mindenhova odapisil. Mit tegyek?

Sziasztok!!

Már írtam ki pár kérdést régebben. Korábban is mindenhova odapisilt. Nemrég kiderült, hogy húgyköve van. Kikezeltük. De még mindig mindenhova odapisil. Már új alomtálat is kapott, mindig megszidom, ha valahova odapisil, ráfújok, belenyomom a tappancsát, aztán átviszem az alomba és mutatom, hogy oda kell, a kis mancsával kaparok az alomba... de semmi. A frissen vetett ágyba, a ruhákra, frissen felmosott padlóra, egyszerűen mindenhova pisil. Már kezd elegem lenni. Egyébként ivartalanított, szóval nem jelölés probléma. Az alomja tisztítva van mindig. Szóval, nem tudom. Mit tehetnék még?

Köszönöm előre is!

9

Miért nincs kötés vagy tölcsér?

Ma délelőtt ivartalanították a nőstént macskámat. Nem tettek a cica fejére tölcsért és a sebre sem tettek kötést. Igy birja nyalogatni a heget.Csak valami kék színű fogyadékot öntöttek a sebre.

7

Meg tudnátok saccolni ebből a képből, hogy kb mennyi idős ez a macska?

http://kepfeltoltes.hu/130926/DSCF5287e_www.kepfeltoltes.hu_..

4

Kandúr macska tulajdonosok! Kandúr macska ivartalanítása után marad here vagy nem? Mit jelent az hogy saját bőrével "vartuk"?

Tegnap voltam ivartalaníttatni,de a nagy stresszbe mindenfélét megkérdeztem de ezt nem! Nem látok neki semmi változást,csak hogy nincs szőre és piros neki! A keresztanyám macskájának nincs heréje! Van hogy máshogy csinálja a doki? Felhívtam volna ma szívesen,de egésznap nem volt elérhető! És a másik kérdésem? Lehet hülyeség de mintha ezt mondta volna...úgy tudom nem varrják össze,de hát nem nyílik neki szét ha esetleg erősebben nyalogatja? Tudom hogy nem szabad hagyni hogy nyalogassa,de reggel elmegyek dolgozni és du. jövök haza,hát addig szét nyalhatja,nem tudok vele mit csinálni!olyan hülye vagyok,a gondolataimat sem tudtam összeszedni,úgy aggódtam a cicámért! Normális válaszokat előre is köszönöm!

6

SOS! Vodkát ivott a macskám, mit csináljuk vele?

Nem sokat ivott, csak magáról nyalogatta le, egyenlőre nincs baja, de még csak 10 perc telt el!

11

Nőstény cicát mennyi idősen ajánlott ivartalanítani?

A nagyszüleim cicája most kb 4-5 hónapos, az én befogadott ciáim felnőttek voltak mikor ivartalanítva lettek, kivéve a kandúr, ők kb 7 hónapos volt. Annyi féle véleményt olvastam, de én úgy tudom 6 hónapos kortól ajánlott!

4

A ti nőstény cicáitok megváltoztak az ivartalanítás után?

természete ,viselkedése ,szokásai stb.

5

Ez normális? Nedves kell, hogy legyen a kötés?

Ma ivartalanították a lány cicámat. Kötést tettek a sebre. Na most az nekem a gyanús ,hogy ez a kötés nedves. Ez természetes-e.Azt az orvos át itatta valamivel vagy ez a seb váladéka.

2

Hol lehet a legolcsobban beszerezni macskanak a dolgokat?

Panel hazban elek a 4.emeleten!
Elore is koszi a valaszokat.

4

Ma a kiscicám antibiotikumos oltást kapott, felső légúti gyulladásra. Azóta kétszer hányt már :/ Ez az antibiotikumos oltástól van?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!