Találatok a következő kifejezésre: Macskaalom helyett lehet még használni (1 db)

Macskaalom helyett mit lehet még használni?

Ugyanis elfogyott és végigjártam mindegyik boltot a faluban de alom nincs, kertesházban lakom, sima földet tehetek a wécéjükbe? Más nem jut eszembe...

Legjobb válasz: Homok, kõzetörlemény , ideglenesen szerintem jó a föld is .

Homok, kõzetörlemény , ideglenesen szerintem jó a föld is .
ja amugymeg jo h boltba nincs , a sarki boltokat nem is erre találták ki. ha nem tud eljutni nagyok áruházba kkor se a cba ban keressen almot hanem mondjuk az állateledelesnél.
bazdmeg akinek nincs 500forintja a macsjájára az minektart macskát??? ha ennyi pénze nincs akkor mivel eteti? arra sincs pénz? nyugodtan le lehet értékelni, de igazam van. az tartson állatot akinek van rá kerete/helye/lehetõsége!
Nem vizes hanem száraz homokot.
A kérdezõ azt írta, hogy nincs lehetõsége macskaalmot vásárolni és nincs náluk homok. Akkor minek írtok ilyeneket? Akkor tegyen alá földet ideiglenesen. Ilyen egyszerû.
most mért nem jó a macskaalom? 500forintért van a tescoba nagyobb kiszerelés. (nekem ugyan görényem van, de neki elég egy honapig uh . a macsiknak sztem 2hétre). A forgács meg az ilyesmi nyulak alá való nem macskaalomba. homok max ami még jó.
rakok = rakod és a kisgyerekekre = asszem vakságot is okozhat..
Én is a homokra voksolok, az tünteni el legjobban a szagokat. Nálam bevállt, csak abból sokkal nagyobb mennyiség kell mint egy sima macskaalomból... és nem mindegy hogy honnan hozod. Pl ha az udvartokról szedsz és azt rakok a cica feneke alá az telelehet mindenféle baktériummal. Más macskák és akármilyen állat járhatott már ott. Vigyázni kell vele... Meg hogy is van... asszem a kisgyerekekre nagyon veszélyes a homokban lévõ kutya pisi/kaki...
A gyári macskaalom egy zeolit-nak nevezett kõzetõrlemény, ami magába zárja a szagokat-ez az egyetlen elõnye (meg hogy drága). Ha gyakran cseréled, és a cicák is elfogadják, jó a homok is, a föld is.
Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? -> már írta, hogy meghülyült a kutyája. -- A föld a legjobb, de ma már interneten is lehet rendelni macskaalmot. :)
Az összetépkedett újságpapír nagyon rossz ötlet, rosszabb mint a faforgács. Akkor már inkább föld, de persze a legjobb a homok meg a macskaalom.
Ideiglesen amíg nem tudsz almot venni az összetépkedett újságpapír is jó.
Homok, hamu. Ha kertes házban laksz, akkor miért nem szoktatod ki a macsekokat? Figyeld õket, ha wc-zni akarnak (keresik a helyükjet, elbújnak ide-oda) akkor rakd ki õket valami fa alá ahol puha a föld. Neked is kényelmesebb lenne ha kijárnának wc-zni.
Én a homok mellett maradnék, tényleg az a legjobb! Az én macsekom is azt használja.
A kérdező hozzászólása: Homok sincs sajnos, ha földet rakok bele az nem fog bûzleni? Mert régen faforgáccsal próbálkoztam az nagyon büdös volt. A föld jobb? Kinti cicák voltak igazából, de behülyült a kutyánk és nem merem õket kiengedni mostmár.
Szerintem a homok a legjobb. De ha az nincs, akkor tényleg lehet földet is tenni nekik. Vagy kiengeded õket, és akkor ott kint elintézik maguk.
Az összetépkedett újságpapír nem rossz ötlet. Ilyen kis csíkokra kell tépkedni, de nem a színes féle újságot. Egyik macskatenyésztõ ismerõsöm is használja, ha épp az alom elkopott. Nem büdös és még praktikus is.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Macskámnak mi a baja?

Nagyon fáj neki a pocakja és mikor hozzáérek eldől és mozdulni nem bír,nem is járkál csak pihen,régen sokat játszott.A másik pedig,hogy mindig összevissza rángadozik az izmai,főleg a lábainál.Valaki tudja,mi lehet a gond?Tejet nem nagyon issza és még csak 4 hónapos.

6

Miért piszkít minden egyes nap az alom elé?

Van 2 macskánk. Az egyik cicánk minden egyes nap az alom elé piszkít,nem tudjuk miért. Mindig tiszta almuk van, ráadásul kettő. Az egyik az egyik cicának a másik a másiknak. A másik macskánk rendesen végzi a dolgát. Már sok almot próbáltunk ki,de mindegyik elé odapiszkít. 4 éves a macska ,csak az utóbbi fél évben "szokott rá" erre. :/ VITA NEEEE LEGYEN!!!

2

Kaptam eukacid nevezetű bolha elleni készítményt. Hogy használjam? Tovább lent!

Kis üvegcse folyadékkal. Sehol sem találok róla infót, hogy hova kell cseppenteni. Csak az üveg van meg, amin az van feltüntetve, hogy mi ellen jó, és hogy mit tartalmaz. Nem bírom megkérdezni az illetőt akitől kaptam, mivel már külföldön van, és ebben az évben már nem jön haza. Német készítmény, magyar használati útmutatót nem találtam.

5

Miért van az, hogy sehol nem írják le, hogy a macska vemhességének melyik szakaszában lehet érezni/látni a kiscicák mocorgását, de az emberi terhességnél meg mindenhol le van írva, hogy mikor kezd mozogni a baba?

Lehet,hogy rossz a hasonlat,de akkor is...

1

Milyen fajta cica?

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/q71/1392023..

6

Fontos! Vett már valaki Vak bottyán kennelből perzsa cicát, vagy a tenyésztőjét személyesen ismeri valaki?

Ha igen megköszönném ha írna,és hogy mennyi idős a cicája most,akár képet is rakhattok,vagy ha tudtok olyat aki vett tőle és sztorit erről akkor nagyon örülnék!

2

A herélt macskák mennyire időre kóborolnak el? Vajon haza fog jönni?

Kedd este még az ölemben ült és néztük a tv-t a cicámmal, másnap viszont nem jött haza. Nagyon aggódom érte. Egyszer már előfordult, hogy három napra elkóborolt. 3 éves herélt cica, a környéket jól ismeri. Lehet hülyeség, de elképzelhető, hogy a telihold miatt bolondult meg és járja a környéket?? Vagy nem tudom. nagyon hiányzik. Ha esetleg törökszentmiklósi és látott egy fekete szőrű házi cicát hatalmas sárga szemekkel az írjon! Előre is köszönöm!

8

Szépek ezek a cicák?

Õk az én cicáim. Hómancs és Diégó. Hómancs Csinicsilla Perzsa Diégó pedig egyszerű házi cicrmos.

8

Mit csináljak a talált kiscicákkal?

Nos az igazság az, hogy találtam 3 kiscicát, nem tudom mekkorák lehetnek, foguk van szemük nyitva, de nagyon kis parányik még a lépteik is olyan kis aranyosak... Tegnap áztak kint az esőben... nem volt szivem otthagyni őket igy, hát bemásztam egy telekre és elhoztam őket (már nagyon kis aszottul néztek ki) etetni próbáltam őket fecskendővel, hát több kevesebb sikerrel megyegetett de minden tiszta tej lett... nem tudom mit adjak nekik és hogy? valamint nem tudom mióta itt vannak még nem kakiltak... pisilni pisiltek de kakilni nem, utána néztem és irt egy honlap olyat, hogy dörgöljem a feneküket WC papirral az megvolt és annyit pisiltek mint a ház mindannyian, viszont kaki az nem jött (csak ilyen sárga lé, ami gondolom a pisi :) ) válaszokat és segitségeket előre is köszönöm

3

Tudnátok ilyen macskafajtát mondani?

A lényeg hogy nagy legyen és szép kövérre megnőjön, a feje kerek legyen ne olyan hosszúkás. Ismertek ilyen fajtát?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!