Találatok a következő kifejezésre: Ma voltunk 20 hetes genetikai vizsgálaton (2 db)

Ma voltunk a 20 hetes genetikai vizsgálaton és tudni szeretném mekkora a kicsikénk cm-ben. Melyik összegeket kell összeadnom?

Legjobb válasz: Nem kell összeadni semmit- a baba hosszát a fejtetõtõl a farokcsontig számolják...ehhez még hozzáadhatod ha akrod a combcsont hosszát, és a sípcsont hosszát- akkor megtudod a baba teljes hosszát, de igazából csak arányosság miatt számít, viszont az adatok alapján le tudod rajzolni---20 hetesen még nem teljesen arányosak a testrészek. CRL: fej-farokcsont(fenék ) távolsága TIB: sípcsont hossza FL: combcsont hossza ha ilyeneket látsz ezeket tudod összeadni.

Nem kell összeadni semmit- a baba hosszát a fejtetõtõl a farokcsontig számolják...ehhez még hozzáadhatod ha akrod a combcsont hosszát, és a sípcsont hosszát- akkor megtudod a baba teljes hosszát, de igazából csak arányosság miatt számít, viszont az adatok alapján le tudod rajzolni---20 hetesen még nem teljesen arányosak a testrészek. CRL: fej-farokcsont(fenék ) távolsága TIB: sípcsont hossza FL: combcsont hossza ha ilyeneket látsz ezeket tudod összeadni.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, de nem írtak a papírra CRL-t...:( sajnos. így nem tudjuk mekkora.
Megint én vagyok ! Akkor kb meg tudod határozni, ha a terhességi hét rajta van a papírodon és azszerint 20 hetes vagy akkor a baba CLR-ja kb 19, 5 és 20, 5 cm között lehet.
A második válaszomban elírtam az CRL!
Jó most utolsó válasz : beírtam a google.-be : baba mérretei és amit kidobott ott a másodiknak a tárolt változatát nézd meg ott ki van írva minden méret a baba hetenkénti korában-hasonlítani tudsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!! aranyos vagy!! boldog babavárást :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!