Találatok a következő kifejezésre: Ma voltunk 20 (41 db)

Ma voltam nst-n. Tudom hogy az egyik eredmény ami 120 és 160 körül van a szívverése, de mit jelent a másik görbe mit jelent? 0 és 20 körüli érték körül mozgott.

Legjobb válasz: Az a fájásaidat jelenti. A 20 körüli érték azt jelenti, hogy nincsenek, vagyis amikor a gépre voltál kötve, akkor épp nem voltak. Üdv

Az a fájásaidat jelenti. A 20 körüli érték azt jelenti, hogy nincsenek, vagyis amikor a gépre voltál kötve, akkor épp nem voltak. Üdv
Fájás tevékenységet, ami még nem volt akkor.

Ma voltam uh-n, a jobb oldalon 2 db 20 mm-es tüszőt láttak, kb mikor reped meg? Az ultrahangos szerint még ma vagy holnap reggel, de a múlt hónapokban 24 mm-n repedt.

Legjobb válasz: Én úgy olvastam valahol, hogy a tüszõ 18-22 mm nagyság táján reped meg. 1 nap alatt pedig 2mm-t nõ. Szerintem az ultrahangon jól ondták, hogy ma vagy holnap. Ha érzel valamilyen fájdalmat a jobb oldaladon akkor az szt jelenti, hogy megrepedt. Ma és még 2-3 nap jó lenne, ha együtt tudnátok lenni, mert esélyes lehetsz a babára, bár sajna a tüszõrepedés és a jó idõzítés még nem garancia a sikerre.

Én úgy olvastam valahol, hogy a tüszõ 18-22 mm nagyság táján reped meg. 1 nap alatt pedig 2mm-t nõ. Szerintem az ultrahangon jól ondták, hogy ma vagy holnap. Ha érzel valamilyen fájdalmat a jobb oldaladon akkor az szt jelenti, hogy megrepedt. Ma és még 2-3 nap jó lenne, ha együtt tudnátok lenni, mert esélyes lehetsz a babára, bár sajna a tüszõrepedés és a jó idõzítés még nem garancia a sikerre.
#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg.
esélytelen h itt megtaláld:D ez volt a "tanulópénz". legközelebb oda kell menni ;)
Ilyenkor oda kell menni, mivelhogy szinte nulla az esélye hogy újra látod. Így simán odamehetsz, mert nem veszthetsz semmit, mert ha nem jössz be neki, és elküld a csába, akkor sincs gáz, mert úgysem látod többet. Ha meg bejössz neki, megismerkedtek, az meg jó, mert ha nem teszed meg úgysem látnád többet.
Hát rajtad kívül szerintem még páran xD
Tegnap, júl 20, én is láttam egy srácot a 3as metrón, aki nagyon tetszett(nem Te voltál, mert õ egyedül utazott).Én a Ferencieken szálltam le. Szerintem jobb, ha odamész, engem legalábbis zavart, hogy láttam, hogy tetszem neki, de nem jött oda. Legyél már talpraesett! Az a baj, hogy sok férfi azt gondolja, ha egy nõ jól néz ki, akkor esélytelen, ezért az ilyen nõkhöz senki nem megy oda. :-)
Istenemm nyom követõt nagy bocsi xD
A kérdező hozzászólása: Igen, eltûntem, mert vonaton voltam és átkellett szállnom. Hamarosan csatlakozok.
A kérdező hozzászólása: Jól eltaláltátok. Nem nagyon mertem volna oda menni. Meg mondjuk anyukám is ott volt, így kellemetlen lett volna. De milyen ürüggyel mehetnék oda hozzá? Úgy érzem, hogy a külsõmmel nincs probléma, de és még is határozatlan vagyok. Mindenesetre memorizáltam az arcát, hátha egyszer össze futok vele.
Mi lett végül? Megtaláltad?:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként megtörténhet, hogy találkozok egyszer vele még egyszer. Pl.: tegnap láttam a Nyugatinál az aluljáróban azt a lányt, akit a Csillag Születik stúdiójában (velem ült szemben). De nem hiszem, hogy megint összejönne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásod! De neme merek, pedig nem vagyok csúnya. :P Igen, õ tovább ment.
Legközelebb kérd el a számát, mert így tényleg esélytelen. Én is láttam a héten egy jó csaj egy hipermarketben, de hiába járok azóta oda ugyanabban az idõben nem találom
A kérdező hozzászólása: És szerinted nem furcsálna engem, hogy csak úgy megszólítom a metrón? Te hogy csinálnád?
GPS -t raktak egymásra
"Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-" "#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg." most TÉNYLEG. ebbõl a válaszból abszolút nem érzed az iróniát?:D
A kérdezõ úgy eltûnt elment meg keresni a csajszit vagy már megtalálta .
Ez kicsit lehetetlen vállalkozás. Láttam már itt hasonló kérdéseket, amiben azt tanácsolták, hogy keresd ugyan ott kb. ugyan abban az idõben hátha összefutsz vele :)
Majd pont itt olvasgat a csaj nem?..:'D
A kérdező hozzászólása: Ja, ez a baj. :D Az a gond, hogy akit egyszer látok a metrón és szimpatikus, többet soha... Csak gondoltam szerencsét próbálok itt. :D
Nem mindegy? Ha akkor nem mertél odamenni, akkor most se mernél.
Egyébként az egyszer sem biztos, hogy nem látod többet.. :DD Errõl van egy jó sztorim is.. :DD Az egyik évben nyaralni mentem a barátnõimmel, és ahol megszálltunk, kiszúrtam egy helyes srácot és õ is épp ott nyaralt.. Következõ évben, ismét ott nyaralt a haverjaival, ahol mi..:'))
Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem...
9-es: látom nem vágod ha valaki oltogat...:D
"Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem..." légyszi mond azt h csak valami értelmetlen viccbõl írtad D:
Héé 9-es vagyok..:'D Nem nagyon érdekel, hogy mit hisztek..:D Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem találtam meg. :( Ez szinte lehetetlen.

Ma voltunk a 20 hetes genetikai vizsgálaton és tudni szeretném mekkora a kicsikénk cm-ben. Melyik összegeket kell összeadnom?

Legjobb válasz: Nem kell összeadni semmit- a baba hosszát a fejtetõtõl a farokcsontig számolják...ehhez még hozzáadhatod ha akrod a combcsont hosszát, és a sípcsont hosszát- akkor megtudod a baba teljes hosszát, de igazából csak arányosság miatt számít, viszont az adatok alapján le tudod rajzolni---20 hetesen még nem teljesen arányosak a testrészek. CRL: fej-farokcsont(fenék ) távolsága TIB: sípcsont hossza FL: combcsont hossza ha ilyeneket látsz ezeket tudod összeadni.

Nem kell összeadni semmit- a baba hosszát a fejtetõtõl a farokcsontig számolják...ehhez még hozzáadhatod ha akrod a combcsont hosszát, és a sípcsont hosszát- akkor megtudod a baba teljes hosszát, de igazából csak arányosság miatt számít, viszont az adatok alapján le tudod rajzolni---20 hetesen még nem teljesen arányosak a testrészek. CRL: fej-farokcsont(fenék ) távolsága TIB: sípcsont hossza FL: combcsont hossza ha ilyeneket látsz ezeket tudod összeadni.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, de nem írtak a papírra CRL-t...:( sajnos. így nem tudjuk mekkora.
Megint én vagyok ! Akkor kb meg tudod határozni, ha a terhességi hét rajta van a papírodon és azszerint 20 hetes vagy akkor a baba CLR-ja kb 19, 5 és 20, 5 cm között lehet.
A második válaszomban elírtam az CRL!
Jó most utolsó válasz : beírtam a google.-be : baba mérretei és amit kidobott ott a másodiknak a tárolt változatát nézd meg ott ki van írva minden méret a baba hetenkénti korában-hasonlítani tudsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!! aranyos vagy!! boldog babavárást :)
miért nem õt kérdezted?????
az a legtöbb nõnek érzékeny ha a méhszáját piszálják, aktusnál is kellemetlen tud lenni ha túl mélyre megy.... Nincs ezzel semmi gond. Ha gond lett volna szól az orvos.
Érti az Úristen a természetet.
A kérdező hozzászólása: :D Felvidított az indoklásod! Hát amúgy igazad van. De azért érdekelne a válasz...
A kérdező hozzászólása: És már meg is jött...

Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépő 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, miből? Családonként l5-20 ember? és a viselkedésük.

Legjobb válasz: Errõl van emlékem nekem is. Egyszer elmentünk erre a strandra,mert ingyen nap volt,és felakartuk idézni a gyerekkori emlékeinket :) Ledöbbenve láttuk az autóból,hogy kilóméteres "fekete"sor állt,bent a strandon meg hömpölyögtek...azzal a mozdulattal bele is tapostam a gázba.Soha többé!

Egy sor akác, egy sor fûz Egy sor cigány, egy SORTÛZ! Ma voltunk a Csepeli strandon. Belépõ 2000 ft. Az arány l negyed magyar, három negyed cigány. Könyörgöm, mibõl? Mibõl? pl abból hogy 14 évesen a világra szarnak minnél több kölyköt és a mi pénzünkbõl nevelik fel õket. Utána ha felnõ bekerül a börtönbe ahol ismét a mi pénzünkön fog élni és közben konditerembe jár és persze nem kenyeren meg vizen tarják õket ezután kikerül és õ is csinál vagy 5-6 kölyköt, majd megint börtön stb.. De igazából ez meg sem történik hiszen az Orsós (Orbán??) vezérünk azt mondta hogy a cigányokkal nincs semmi baj.. Szerinted a rózsadombi politikus fog foglalkozni a cigányokkal vagy beköltözik Lakatos Armandoékhoz hogy megtudja hogy milyenek és hogyan élnek? És addig amíg biztos szavazótábor addig fialtatni fogják ezeket a korcsokat!
Errõl van emlékem nekem is. Egyszer elmentünk erre a strandra, mert ingyen nap volt, és felakartuk idézni a gyerekkori emlékeinket :) Ledöbbenve láttuk az autóból, hogy kilóméteres "fekete"sor állt, bent a strandon meg hömpölyögtek...azzal a mozdulattal bele is tapostam a gázba.Soha többé!
Nem adok két percet a rasszistázó, parasztozó, gyûlölködõ, tényeket tagadó cigány(védõ) csapatok megjelenésének. Családonként 15-20-an? Persze! - és ez csak az ún. "kis család" (cigányosan ejtve: kiccsalád). Ha pedig az agresszivitásukat, hangoskodásukat mered kritizálni, menten beíratnak "tolerancia-tréningre", mint a rendõröket - ahelyett, hogy ösztönöznék õket a közrendet és köznyugalmat megzavaró cigányokkal szembeni erélyes fellépésre.:((( ABSZURDISZTÁN.
Elsõ, szerintem ez tényleg probléma. Befizetsz egy csomó pénzt, utána meg a cigók mosakodóvizében "strandolhatsz". Kérdezõ, a cigók szerinted kifizetik a beugrót?? Ugyanmár. Én kb. 10 éve emiatt nem járok városi strandra. Már akkor is ez volt mindenhol.
Hát mibû, mibû? A mélyszegénysígbû te kis rasszistá.
Emlékszem még a suliban társadalomismeretbõl feleltem és a cigánypopulációra 1 milliót mondtam. Mondjuk úgy, hogy akkor ez a felelet nem volt értékelhetõ. Ma viszont >>ez a szám valós!<< A mi megyénk alapvetõen egy tiszta régió ilyen szempontból, viszont konkrétan a mi városunkban sok a cigány. Környékhez képest is, számukban is. De szerencsére tudják a helyüket (ilyet még máshonnan nem hallottam vissza). Most akkor szerensésnek vagy szerencsétlennek mondjam magam? Csak nehogy úgy járjunk mint az amerikaiak. Közép-Amerika felé közeledve nekik kell spanyolt tanulniuk, nem a spanyolajkúaknak angolt..
Már Kanada is megelégelte õket. Szóval oda már nem. Csak tologatni lehet õket.:/
Ja, jönnek majd vissza Csepelre, hogy ellepjék a strandot!
A kérdező hozzászólása: Holnap nem lesz strand idõ. Akkor mit fognak csinálni, szinházba mennek?
Csepeli vagyok, királyerdei rész(jó környék, nem ironikusan, tényleg még ez a legjobb, kertváros, itt kevés a cigán, kivéve ugye a strandon!:D), nos 10 évvel ezelõtt 5 éves koromban, apukámmal voltam utoljára a mi kis városunk strandján...egyrészt k*rva drága(ahhoz képest amit nyújt), másrészt tele van az erzsébeti, csepeli cigányokkal...itt már meg sem lepõdünk:D Csepelre is már szivárog be a hiperpigmentált népség, fõleg a paneldzsungelbe, szerencsére!! jó nem azt mondom, van közöttük normális is, de nagyon-nagyon ritka...15/L
Komoly problemaid vannak...
Mindenben egyetértek, amiket leírtatok, viszont ezekkel nem fog elõbbrehaladni a magyar nemzet. Egy dolgot kell tenni: családot alapítani és gyermekeket vállalni. Bármilyen elszomorító, de ebben a cigányokról kell példát vennünk! Náluk nincs olyan mint nálunk, hogy valaki 30 évesen még csak van magának, és se felesége, se gyereke. A statisztikák iszonyúan aggasztóak. A saját falumban ha szétnézek, nagyon ritka az, aki 30 év alatt gyereket vállal, cigányoknál viszont az a ritka, hogy ha valakinek 22 éves korában még nincs gyereke. Magyarok ezzel szemben meg sem házasodnak sokan, merthát a karrier meg a megélhetés az elsõ... És lehet mondani, hogy ebben a nehéz helyzetben nem merünk gyereket vállalni stb stb. Ha ezen nem változtat a magyar társadalom, akkor nem lesz jogunk lázadni a cigányok ellen, hiszen 20-30 év múlva elsöprõ többségben lesznek. Ez nem valami buta elmélet, ez kész tény!!!
Az a helyzet, hogy nektek igazatok van. Én nem vagyok rasszista, és igyekszem az embereket, beleértve a romákat is elfogulatlanul nézni. sajnos azonban minden egyes egyedben csalódnom kell. Egyszer meghítam vendégségbe a fiam egyik roma osztálytársát, hát nem többet:( Svájcban öt év folyamatos munkaviszony után jár segély a nem svájci állampolgároknak. Ott nincs cigó. kanadában azonnal lakást és támogatást kapnak...oda özönlenek. No comment.
Nos, mibõl? 43 féle jogcímen megszerezhetõ támogatásokból (minden erre vonatkozó paragrafus ismeretében napra készek!); fém- és kábellopásból, utcai rablásokból, lányfuttatásból, uzsorából, védelmipénz-szedésbõl stb. stb. Mondanám azt is: más cigány emberek munkából, saját teljesítménybõl - de ÉPPEN ÕK azok, akik az ilyen strandot messzire kerülik, mivel a búza (nagyon helyesen!) ocsúval nem keveredik.
középiskolás vagyok XD de viszont borsodi úgyhogy láttam már sokmindent
A kérdező hozzászólása: Hát Te nem vagy semmi. Neked kéne politikusnak lenned! Mivel foglalkozol?
Figyelj én vagyok a hetes válaszoló. Hadd idézzek egy hozzászólást: "Gondolkodjatok el az alábbi történeten, amit a saját fülemmel hallottam: egy vidéki takarékszövetkezetbe bejött a cigány, felvett majdnem 200.000!!! Ft segélyt. Ebben benne volt a rát, családi pótlék, lakásfenntartási támogatás, óvodáztatási, iskoláztatási támogatás stb. Poénból megkérdezte az ügyintézõ, hogy "Te Robi, nem akarsz te dolgozni menni?" A válasz ez volt: "Amíg a faszomból megélek, addig minek dolgozzak?" Nagyon is igaz a mai Magyarországra, de ki tudna tenni valamit?A fidesz meg az mszp már leszerepelt nem egyszer úgyhogy én nem szavazok rájuk (kb olyan mintha a jobboldali és a baloldali tüdõgyulladás közül kéne választani) A jobbik foglalkozna a cigánykérdéssel de sok pontban nem értek velük egyet(zsidózás, köztévék beszüntetése stb)
A kérdező hozzászólása: Továbbra is ott a demagóg kérdés- mibõl - ? Mi dolgozunk folyamatosan, és egy ilyen hétvégét meg kell komolyan tervezni anyagilag. Õk meg szórják a pénzt. Övék a világ. Én jobbos szavazó voltam, bevallom, de ha valamit nem tesz a kormány, akkor ennek nem lesz jó vége. Vagy csak egy ciklusra terveztek tényleg, ahogy a balosok mondják?
Erõsen fertõzött terület. Több, mint 10 éve nem jártam ott utoljára, de már akkor is feketéllett a víz. Sajnos ez van majdnem mindenhol... :(
A kérdező hozzászólása: Bravó Utolsó. Tökéletesen fogalmaztál. Tetszett.
A kérdező hozzászólása: Nem volt élvezetes az egész. Hangoskodtak, ugráltak mindenhonnan. Az uszómester csak akkor fütyült, ha egy magyar 8 éves kisfiu mert egyet ugrani oldalól.Zabáltak a medencében, káromkodtak, beszóltak mindenkinek. Nõként nézték a l2 éves fejletlen kislányomat. 3 óra körül szinte átvették az uralmat. Már nem láttunk magyarokat, leléptünk. Férjem alig várta, hogy lezuhanyozhasson. Egy családi ház elõtt parkoltunk, azt mondta, mindjárt bekönyörgi magát fürödni, mert nem birja ki Pestig. Hát soha többet.
Sziasztok! Nem teljesen válasz a kérdésre, de ide vág: Én egy olyan intézményben dolgozom ahol sok a "gazdag" gyerek. A szülõ több pénzt fizet arra, hogy a gyereket /óvódásokról van szó/legyen hova rakni mint az én fizetésem. Na Õk simán bevállalnak 3-4 gyereket, nincs is szinte olyan akinek még nincs testvére. Vajon ez mit eredményez évtizedek múlva:lesznek Õk a felsõbb réteg, meg lesznek a cigányok, aztán majd kiirtják egymást... Szép jövõ:aluliskolázott, szocializálatlan fekete magyarság, és elkényeztetett, magukat felsõbbrendûnek érzõ fehér magyarság... Én is szeretnék még egy gyereket, de amíg a szarból kell anyám, apám támogatni, hogy szüljek? Ha szülnék a családommal is kiszúrnék, s magammal is /anyagilag/

Ma voltunk 4d-s uh-on 20 hetesek vagyunk és azt mondták, hogy 88%, hogy kislány, akkor ugye már kislány marad?

Legjobb válasz: Igen,nagy valószínûséggel kislány. Gratulálok!39 hetes kismama

Igen, nagy valószínûséggel kislány. Gratulálok!39 hetes kismama
Szerintem már igen. Ilyenkor azért már szépen látszik, aminek kell. :) Mi lesz a neve? 17 hkm
A kérdező hozzászólása: Ács Lora...:) Apuka fiút várt de mikor meglátta, nagyon örült.:)
Már 12 hetesen látszik, ha mutatja és elég jó az uh..úgyhogy igen. De mi az, hogy 88%? Ez mégis hogy jött ki? :)
De jó neked, hogy már tudod! :) Nekem 15 hetesen 80% fiút mondtak, most 20 hetesen inkább lányt. :D Tehát én még nem hiszem el, de 88% a 20. héten már nagyon bíztató. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!