Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam volt (571 db)

Ezek szerint ma hajnalban volt a peteérésem? Akkor jokór voltunk együtt?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f4bd583c83211479c38459..

Legjobb válasz: Még ma legyetek együtt! Ha ma volt elõször + az ovuteszt (elõtte -), akkor az elsõ + tesztet követõ 36 órában következik be a peteérés, és a spermiumok meg kb 1-2 napig még eléldegélnek odabent az együttlétek után. Mi így voltunk együtt, és összejött elsõre! Drukkolok!

Még ma legyetek együtt! Ha ma volt elõször + az ovuteszt (elõtte -), akkor az elsõ + tesztet követõ 36 órában következik be a peteérés, és a spermiumok meg kb 1-2 napig még eléldegélnek odabent az együttlétek után. Mi így voltunk együtt, és összejött elsõre! Drukkolok!

Ma voltam uh-n júli 29 én volt az utolsó menszeszem 1 napja már 26 án poz tesztem volt ma az orvos ezt írta 14 mm-es gesztációs gyűrű. Szerintetek hány hetes terhes lehetek uh szerint? 3 hét múlva kontroll remélem már szivhang lesz

Legjobb válasz: A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)

A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)
A kérdező hozzászólása: szia remélem is hogy lesz neked is és nekem is köszi a gyors választ merre felé laksz?
Én pozitív teszt után 2 hétel kaptam idõpontot akkro már votl szívhang és már nem csak petezsákot látott.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ne legyek elkeseredve ugye minden oké lesz.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, nem 2 napja hanem 3 napja (27-én) voltunk ezelõtt együtt
Benne van a pakliban, mivel a sperma életképes 5 napig. De azt senki se tudja megmondani, sikerült-e, mert csak szép kevesen vannak, akiknek gyorsan összejön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!

Ma voltam orvosnál és az ultrahangon azt mondták hogy nem vagyok terhes pedig két teszt is halvány pozitív lett nektek már volt ilyen? És különböző teszt!

Léci mindenképp írjatok!!!!!

Legjobb válasz: Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erõsödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba. De még az is elõfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erõsödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.

Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erõsödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba. De még az is elõfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erõsödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.
Szia! Ugyanígy jártam mint Te, csak 4 teszttel amik különbözõek voltak, de mind halvány pozitív. Elmentem uh-ra, és semmit sem láttak, aztán 13 napos késéssel megjött a vérzésem. A mai napig nem tudom mi lehetett, de nem baba. Most viszont már 10 hetes vagyok 3 hónappal a "hamis" tesztek után :) Remélem neked még csak nagyon fiatal a terhességed és azért nem látszik. Hallani ilyet is, és a remény hal meg utoljára! :)
Szia. HÁt nem tudom, 5-6 hetesen már legalább egy petezsákot kéne látni, és a 7mm-es nyálkahártya nagyon vékony! Nekem 4 hét 4 naposan volt 15mm-es! De kívánom a legjobbakat!
Szia, ha legalább 5-6 hetes terhes vagy, akkor már látnia kellene az orvosnak, mielõbb menj vissza, nehogy méhen kívüli legyen, s azért nem látja, de reméljük csak azért, mert még pici a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn tudok csak menni orvoshoz!!!!Imádkozok hogy ne legyen semmi baj!!!!
2-3 hetest még tuti nem látnak ultrahangon. Lehet hogy csak elbújt, vagy nem túl jó az ultrahangos orvos. Lényeg, hogy baba van a pocidban, mostmár csak meg kell találni. De azért tényleg mielõbb menj el újabb ultrahangra, nehogy úgy járj mint én. Nekem 6 hetesen nem találták a babát pedig 5 pozitív teszt is kimutatta, végül kiderült, hogy méhenkívüli terhesség volt. Persze azt is látni kellett volna, csak az ultrahangos doki nem volt a helyzet magaslatán. De neked biztos rendben lesz, úgyhogy ne ijedj meg. Nekem nagy görcseim is voltak és barnáztam is. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: akkor lehet hogy csak 2-3 hetes lehetek?Nem?Azt az ultrahang látná?Szerintem nem!!!Ti mit gondoltok?
Szia! Nekem a 6 hetes ultrahangkor 13mm-es volt a petezsákom. Szerintem mindenképpen keress fel másik orvost is! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike hétfõn megyek !!!!akkor miért nem látták ultra hangon?
Akkor baba van, viszont keress fel egy másik dokit, mert a 7 mm-es nyálkahártya nagyon vékony ahhoz hogy rendesen megtapadjon. A doki adni fog olyan gyógyszert ami segít és igyál palástfû teát! Pihenj sokat! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: most csináltam 2 tesztet és pozitív lett mind kettõ és sokkal erõsebb a csík mint amit szombaton csináltam.Ennyi teszt nem lehet rossz!!!!
ez nem igaz, a petezsákot nem kell még ilyenkor látni, a nyálkahártya is jó, ha megtapadt benne a sejtcsomó, ne aggódj, ha a doki azt mondja baba, akkor az is. az, hgy kinek milyen volt, vagy milyen szokott általában az tök mindegy, egyrészt nem pontos a mérés, ráadásul egy-két nap alatt sokat változhat minden odabent, hiszen most mindent dupláz a kicsike naponta!
A kérdező hozzászólása: Az orvos megnézte a Méhszájat és azt mondta hogy 5-6 hetes lehetek!!!!azt írták a papírra hogy uterus nagysága:42*56 .Nyh:7mm
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy irtatok!!!
Szia! Nekem se látott semmit, visszahívott pár nap múlva, akkor se látott semmit, vért vett, hcg vizsgálat, kórházi megfigyelés, mert méhen kívulire gyanakodtak, laporoszkópiát csináltak, de szerencsére mégsem méhen kívuli volt, hanem beluli elhalás :-( De elotte már erosen barnáztam és gorcsoltem is, úgyhogy korai vetélés volt. Kitisztították a méhem, most van a 2.menzim azóta, még egy hónap, s újra próbálkozhatunk. Remélem mindkettonknek sikerul. Nagyon drukkolok neked! Majd írj, hogy mi lett!

Ma voltam dokinal, 8 Hetesnek megfelelo embriot latott szivveressel. Mire hazaertem ilyen vilagosbarna kremes folyasom volt. Baj lehet?

Megijedtem :(

Legjobb válasz: A vizsgálat okozhat ilyet nem kell egybõl megijedni. Ha nem múlik akkor érdemes vissza menni, de ha csak ma volt ilyen és holnapra már nyoma sincsen akkor nincsen semmi baj. Látták volna ma ha valami gond lenne, szerintem csak a vizsgálat okozta. Ha vissza mész akkor lehet adnak rutascorbint ami megerõsíti a hajszálereket, de eze gy vény nélküli gyógyszer ha van esetleg otthon egyet bevehetsz, de ha C-vitamint veszel be az is teljesen jó.

A vizsgálat okozhat ilyet nem kell egybõl megijedni. Ha nem múlik akkor érdemes vissza menni, de ha csak ma volt ilyen és holnapra már nyoma sincsen akkor nincsen semmi baj. Látták volna ma ha valami gond lenne, szerintem csak a vizsgálat okozta. Ha vissza mész akkor lehet adnak rutascorbint ami megerõsíti a hajszálereket, de eze gy vény nélküli gyógyszer ha van esetleg otthon egyet bevehetsz, de ha C-vitamint veszel be az is teljesen jó.
Nem feltétlen jelent bajt, de szerintem ha nem múlik vagy erõsödik akkor menjél vissza. Lehet, hogy volt6van hematómád. Vagy ha hüvelyi uh volt és mondjuk van egy pici seb a méhszájadon akkor azért. Ha csak kicsi volt és elmúlt akkor nem hiszem, hogy bajt jelent. De ha aggódsz és nyugtalan vagy akkor menjél vissza mindenképpen.
Az elsõ terhességem alatt elég sok piros, meg barna folyással találkoztam, úgyhogy most nem a levegõbe beszélek. Ha volt egy darab betéted, amin volt egy világosbarna folt, szerintem nincs miért aggódnod. Ellenben, ha tovább tart, erõsödik, pirosodik, beszélj a dokiddal, valószínûleg kapsz hormonpótlást. Viszont, ha hüvelyen keresztül is vizsgáltak, elõfordul, hogy az okozta a folyást. A görcsökre szedhetsz magnéziumot, de inkább Magnerotot, vagy Magnesii Citricit.
Szerintem is a Magnerot a hatásos magnézium. MagneB6 nekem semmit nem ért volt, hogy egy nap 10-et is bevettem, Citrici valamivel jobb, de az sem volt az igazi.
8 hetesen hasi UH-t csinált? És nem volt semmilyen hüvelyi vizsgálat? keetvétel, vagy sima manuális vizsgálat? Nekem amikor méhszájértéket nézett, utána véreztem kicsit, de nem volt semmi baj. Reméljük nálad sem, csak a szervezeted emlékszik még a menzeszre. Esetleg nem szeretkeztetek a pároddal?
Szia Szerintem nyugodj meg nem lesz semmi baj! En kb 8-9hetes lehettem mikor egy veres pecsét volt a bugyimon es kicsit gorcsoltem is, azonnal rohantunk a kórházba. Meg vizsgáltak es mondta a doki hogy a hormonoktol van es nekem is az idõ körül lett volna mensim!!! Mondjuk itt Kanadában nem lehet az orvosokrol valami jót mondani! 22hetes vagyok es a vizsgálatok abból állnak hogy meg merik a hasamat, vérnyomás, súly es meg kérdezik van e vmi kérdésem!!!! Ja es 2uh van!ennyi Boldog baba várast :) ))
A kérdező hozzászólása: beszeltem a dokival, pihenjek, ha verzek menjek be. am ha baj lenne latta volna mar, hogy kezdodik a veteles, nem?
A kérdező hozzászólása: se a parommal nem volt szex, se huvelyi vizsgalat. meg ma is van folyas.
Ha már el is múlt a barnázás akkor szerintem semmi okod aggodalomra. Persze úgy is csak akkor fogsz megnyugodni, ha majd a következõ uh-n minden rendben lesz. Kizártnak tartom, hogy délelõtt még minden rendben van a babával és estére elvetélsz. Még ha nem is volt hüvelyi uh akkor is biztos vagyok benne, hogy a vizsgálat okozta a barnázást, esetleg picit idegeskedtél is a uh elõtt és attól volt ez a picike barnázás. Nézd én könkrétan véreztem, dõlt a vér belõlem és a babámnak semmi baja sem volt. Szerintem megnyugodhatsz, de ha van idõd akkor "szaladj" el egy dokihoz nem is muszáj a sajátodhoz menni és nézesd meg a babádat, mert ha most a 12. hétig aggódni fogsz (már pedig biztos fogsz) az sem tesz jót a babádnak.
A kérdező hozzászólása: Valamennyire megnyugtatott az, hogy tegnap reggel rosszullettel kezdtem :) Es utoljara szerdan voltam rosszul... Ugyhogy csak nincs baj.
Érdekes, mennyire félvállról veszik az emberek problémáit az orvosok! Elvégre nem az õ gyerekérõl van szó! Tuti hogy felhívnám a dokit ilyen esetben, és ha tudsz, pihenj, ne emelgess, és ne idegeskedj. Hisz van, aki vérzik a terhesség alatt, és semmi bajuk!
A kérdező hozzászólása: pici gorcsolgeteseim nekem is vannak, meg szuro erzes, de a doki szerint nem baj, magne b6ot szedjek ra
Lehet baj, de nem feltétlen. Nekem azt mondta a doki, hogy semmilyen színû folyás nem természetes/jó terhesség alatt. Telefonálj, ha tudsz.
A kérdező hozzászólása: de hat hasi uh volt :( 6 fele vizsgalt meg, es feloraja ertem haza. 6 kor meg nagyon dobogott a szive. :-(
Ezt a nagyon dobogott a szívét hogy érted? Mondta a doki, hogy nem annyira jók az értékek? Az, hogy nagyon dobogott a szíve nem baj, ha a doki nem mondta, az a dolga a szívének, hogy nagyon dobogjon. Amúgy meg az én fiam is utálja az uh-t régebben "csak" menekült az uh elöl és befúrta magát a méhfalba hátra, most, hogy már nagy fiú (37hetes) most pedig rúgja le magáról és nagyon ideges tõle. Ezt baba válogatja. Hogy megnyugodj akkor holnap menj vissza, vagy ha nagyon nem bírod akkor menj be a kórházba.
A kérdező hozzászólása: Rendben volt minden a dokinal. eszembe jutott, hogy a napokban kene megjonnie, ha nem lenne baba...
Én parázós vagyok, úgyhogy én legalább felhívnám a dokimat, hogy mi volt, mit csináljak.
Na jó is, hogy mondod, ezt a megfog jönni dolgot. Nekem is így volt, hogy 6 hetesen voltunk dokinál volt szívhang meg minden. Aztán kb. 8 hetes koromban este elkezdett dõlni a cucc belõlem, volt már vetélésem gondoltam akkor most õt is elveszítjük. Rohantunk az ügyeletre, még ott is dõlt a cucc, a doki nem fûzött hozzá sok reményt , mondta csinál egy uh-t mert lehet mûteni kell. Tudod mi volt a uh-n? A babám teljes szépségével dobogó szívvel. 3 orvos nézett meg, hogy akkor most mi van. Nem tudták honnan, mitõl vérzek. 2 óra múlva elmúlt minden. Másnap megnéztek mondták minden rendben, aztán jött a saját orvosom õ is megnézte, õ is mondta, hogy itt aztán semmi baj, kérdezte mikor kellett volna mensiznem? Nem tudtam neki válaszolni hirtelen, de itthon megnéztem, hát igen az nap lett volna a második kimaradt mensim. Na azóta sem véreztem és 35 hetes a pocaklakóm és makk egészséges.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondjuk eleg valoszinutlennek tartom, hogy a vizsgalat utan veszitsem el a babat. :(
Nehogy azt hidd, hogy a kórházban adtak nekem valami csodaszert. Ott is csak azt mondták, hogy feküdjek le és pihenjek, ha a baba menni akar akkor elmegy, ha marad akkor marad. Nem tudnak ám ott sem semmit csinálni, adnak esetleg sárgatest hormont, de azt is csak, hogy megnyugodj, mert ha a baba menni akar akkor elmegy azzal is. Ne aggódj mert semmi gond nem lesz, pihenj le és ha holnap is észlelnél valami problémát akkor hívd fel a dokit és megbeszélitek. Ez azért fura lenne, hogy 3 órával ezelõtt még makk egészséges magzatod volt most meg egyszer csak elkezd vérezni. Arról nem beszélve, hogy én mikor elvetéltem nekem már napokkal elõtte voltak görcseim és haskeményedésem.
A kérdező hozzászólása: es ma meg a mellem is jobban faj :)

Lányok, megnyugtattok kicsit? Ma voltam 4d UH, 17 hetes terhes vagyok. A nyakán volt a köldökzsinór?

Minden rendben volt a babával, mindene ép, egészséges, gyönyörű szívhanggal, jól működő szervekkel. De láttuk, hogy ott a nyakánál, körbe van a zsínór. Tudom, hogy ez gyakori, és még százszor kibújhat belőle, az orvos is mondta, hogy nincs itt baj. Na de akkor is rossz látni, hogy a kis nyaka körül van már most a zsínór.

Legjobb válasz: Az en lanyomnak is a nyaka korul volt, mikor mentem 4d-re. Aztan mikor megszuletett a papirra ra volt irva, hogy a koldokzsinor 3-szor a nyakara volt tekeredve. Nekem semmit sem mondtak szules alatt sem, valoszinu, hogy nehogy bepanikoljak. 2 ora alatt szuletett meg a lanyom, 37.heten, spontan, egeszsegesen, 49 cm-el, 2350 g-mal, mara egeszseges,eleven 1 eves baba. (csak ugy zarojelbe megjegyeznem, hogy soha sem salat, sem eloket nem tudott elviselni a nyakan, addig orditott, mig le nem vettem)

Az en lanyomnak is a nyaka korul volt, mikor mentem 4d-re. Aztan mikor megszuletett a papirra ra volt irva, hogy a koldokzsinor 3-szor a nyakara volt tekeredve. Nekem semmit sem mondtak szules alatt sem, valoszinu, hogy nehogy bepanikoljak. 2 ora alatt szuletett meg a lanyom, 37.heten, spontan, egeszsegesen, 49 cm-el, 2350 g-mal, mara egeszseges, eleven 1 eves baba. (csak ugy zarojelbe megjegyeznem, hogy soha sem salat, sem eloket nem tudott elviselni a nyakan, addig orditott, mig le nem vettem)
A kisfiammal a kiírt dátum elõtt három nappal voltam NST-n. A szülésznõ azt mondta valami nem teljesen tökéletes, de majd a doki eldönti mi a teendõ. A dokim is megnézte az eredményt, azt mondta a baba teljesen jól van, de valami nem 100%-osan jó odabent, ezért aznap szülünk. Befeküdtem, kaptam oxitocint, elég hosszú vajúdás után megszületett a kisfiam. A köldökzsinór kétszer volt a nyakára tekeredve, de nem lett semmi baja. Szerintem az orvos, már a NST eredménybõl sejtette, hogy ez lehet a gond, csak nem akart megijeszteni. Jobban is tette, hogy nem mondta, mert akkor egész szülés alatt ez járt volna a fejemben. A kisfiam azóta 20 hónapos, egészséges boldog kisfiú és jövõre érkezik a kis tesója. Nyugodj meg, ez nagyon gyakori, az orvosok fel vannak készülve rá.
Fiam nyakára 3* volt hurkolódva a köldökzsinór, amit nem vettek észre. 38 hétre spontán született meg 3100g-mal és 49 cm-rel. Ma már 5, 5 éves okos eleven kisfiú semmi gondot nem okozott. Szülés közben annyi volt, hogy folyamatosan nyomnom kellett nehogy visszaránduljon a köldökzsinór és probléma legyen.
Én is köldökzsinórral a nyakamon születtem, természetes úton, nem volt semmi gond.
Azt írja a terheskönyv, hogy nagyon sok babánál, amíg kisebb, a köldökzsinór a nyakuk körül lehet, de általában elég hosszú és rugalmas ahhoz, hogy ne legyen gond. Szülésnél meg úgyis figyelik a szívhangot, stb., ha gond lenne, császár. Az én nyakamra 3-szor volt tekeredve a köldökzsinór, amikor születtem, méregzöld volt a magzatvíz, amikor elfolyt, azonnal császározták Anyukámat.
Azért nézik a szívhangot egyfolytában. :) Ez már olyan régi dolog, hogy igazán nem jelenthet gondot.
De a vèrellàtàst elnyomhatja nem...ès az egyenlõ a folytàssal.
Ja, amúgy meg nem fojthatja meg a babát, mivel még nem lélegzik. Úgy derül ki, ha túl rövid, hogy nem halad a szülés.
Mindhárom gyerekemnek a nyakán volt a köldökzsinór. Minden rendben volt szülésnél is, és azóta is, szép, egészséges felnõttek.
Hú....ès honnan tudjàk elèg hosszú-e?
Az én gyerekeimnek mindig máshol volt, a lányom pl az egyik UH-n azt rágcsálta/nyalogatta a doki szerint. A lényeg, hogy a szülés közben ne legyen rajta, de ha elég hosszú, akkor ez sem okoz gondot, hiszen kitolás közben egyszerûen beteszi alá a nõvér az ujját és átemeli a fején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, mára már megnyugodtam, mert tényleg nem okoz gondot, csak szülésnél kell figyelni. A vérellátást is nagyon nehezen nyomja el, mert a zsinór egy zselés anyagból áll, védi az alatta spirálban futó ereket, így százezerbõl talán ha egy esetnél tud gondot okozni, de azt is inkább szülésnél.

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Ket hete 5 hetes voltam es az ultrahangon szabalyos petezsak volt lathato CRL:3, 0mm. Ma voltam ismet 7 hetesvagyok 20mm-s petezsak szikholyag jol latszik, de nincs szivhang. Baj van szerintetek? Nagyon aggodom

Legjobb válasz: Szia. Én is 7 hetesen voltam dokinál ezek az eredményeim: 30mm-es petezsák, benne életjelenség kimutatható. Aztán 8hét+3naposan voltam ultrahangon ott pedig ezek voltak az eredmények: CRL: 18,5 mm, jó szívmûködés. Tehát szerintem már lenni kellett volna szívhangnak. Mit mondott a doki? Elküldött ultrahangra?

Szia. Én is 7 hetesen voltam dokinál ezek az eredményeim: 30mm-es petezsák, benne életjelenség kimutatható. Aztán 8hét+3naposan voltam ultrahangon ott pedig ezek voltak az eredmények: CRL: 18, 5 mm, jó szívmûködés. Tehát szerintem már lenni kellett volna szívhangnak. Mit mondott a doki? Elküldött ultrahangra?
hát a szívhang 8 hetesen szokott hallatszódni, látszani. addigra már lehet az apró lüktetést is látni. van néhány doki akik jobb UH-al rendelkeznek és ott már lehet látni.
nagyon sajnálom, de hidd el jobb így mert nem volt egészséges a kisbabád :-(( Kitartást és mielõbbi babásodást.
Sajnálom nagyon!Bár tudom, hogy nem vigasztal, de gondolj arra, lehet, hogy valami gond volt Vele, és így a legjobb Neki.Mielõbbi várandósságot és egészséges babát kívánok.
Nagyon sajnálom ami történt veled. Én is így jártam. kivártam utána a 3 hónapot, (de ha kiürültél, akkor talán neked nem is kell várni) és elkezdtük újra. a 4. hónapban terhes maradtam, és most az enyém a világ legszebb kislánya :) 1 éves. Kitartást, és sok sikert kívánok. Engem az segített túllendülni, hogy talán beteg lett volna.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hat sajnos vasarnap elveteltem itthon, aztan bementem a korhazba es nem kelett kitisztitani mert teljessen ki urult a mehem.Nagyon kikeszultem de most pozitivan gondolkodom es minnel hamarabb szeretnek egy egeszseges babat.Az elevitet es a folsavat tovabb kell szednem es remelm eros leszek a kovetkezo babamnak!koszonom szepen a valaszaitokat!
Mi volt?
??
Voltál dokinál?
Szerintem nincs baj.Elõször is, nem biztos, hogy a baba pont félidõben fogant, másodszor ha valóban 7 hetes, akkor is van idõ.Mindkét gyerekemnél a 8. héten volt szívhang.Drukkolok, írj majd!
Én is csak azért írok, mert érdekel, mi volt, drukkolok hogy ne legyen baj
A kérdező hozzászólása: Rendben mindenkeppen megirom, es koszonom.
írd meg, hogy mi volt
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek az orvosomhoz, ma voltam ultrahangon de nem volt valami segitokesz a no aki csinalta.20mm-s petezsak melyben a szikholyag jol latszik.A jobb petefeszeknek megfeleloen 24mm-s cysta karakteru keplet latszik.ennyit irt a leletre.remelem nincs baj.holnap remelem nem keserit el az orvos.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, akkor meg nem kell aggodnom, kicsit megnyugtattal koszonom. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom mindanyiotoknak a valaszat es jo kivansagat!Igen az vigasztal h hamarossan lehet kisbabam es lehet h o beteg lett volna!Tudom h jobb igy, de azert nagyon faj!Most azon vagyok h jol felerosodjek a vitaminoktol es szuljek egy egeszseges kisbabat!Megegyszer koszonom mindenkinek :)

Ma voltam 28 hetes uh-n, és az AC (haskörfogat), picit kevés kb 20mm-rel (220 mm). Egy hete 4D-n 225 volt. Valami baja van a gyereknek, vagy ez nem mindig egyforma?

Kicsit megijedtem, mert amúgy a többi adat rendben van, és a doki is azt mondta, hogy minden oké, de ezt az adatot nem tudom hova tenni.

Legjobb válasz: kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.

kg-ban mennyit mértek, érdekelne mert ma voltam én is. 28 hetes km.
Szia! Mivel a magzatvized nem mindig egyforma, egyfajta körforgás az egész, ezért lehet, hogy kevesebbet mértek.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták kb 1100-1200 gramm.
Szia Nekem is 1200-ra saccolták. remélem minden ok lesz.
Szerintem ne ijedj meg , el is mérhették akár most akár elõzzõleg, egyébként nekem 3 hete 26 hetesen mértek 234mm-t a haskörfogatra.:) lehet hogy óriás bébim lesz:) )

Ma voltam 12 hetes uh de 4d-sen, és kérdeztem h fiú e vagy lány? és egyértelmű választ nem adott annyitt mondott h vmi két csikot lát ami lányra utal, biztos h lány lessz e? (mert kisfiút szerettünk volna) volt akinek ilyet mondtak és közbe fiú volt?

Legjobb válasz: én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)

én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)
Szia Az elsõ gyermekünknél a 23. hétig lányt mondtak. Ekkor mentünk 4d-re ott egybõl megmondták, hogy fiú és tényleg az is lett. :) Most a másodiknál, a 14. héten voltunk 4D-n, akkor lányt mondtak és az is lesz. Hát, nem tudom. 4d-n azért elég pontosan meg tudják mondani a baba nemét. Igaz még elég pici a tietek.
Nálunk a doki elõre mondta a 12 hetesen, hogy ha látja se fogja mondani, mert még nem megbízható ilyen korban. Következõ UH 21 hetesen volt, és akkor mondta a doki, hogy picilány :)
Nálam pont fordítva volt. A 20. hétig fiút mondtak (van már két fiam), majd a genetikain változott és kislány lett. Azóta 5x erõsítették meg. :) 32 hkm
2. vagyok ma voltam uh-n 15 hetes vagyok és már nem kislány hanem kisfiú:D már nem tudom h mit gondoljak :) még mutatta a kukiját is.de a 12. héten meg azt mondták h hûlt helye a kukinak:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked:) Remélem nekem is ezt mondják még van két hetem a 16. heti vizsgálatig addig nem is megyek sohova nem erõltetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!