Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam utáni (63 db)

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Ma voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk hanem úgy szállt ki időben! Ma vagy az ovuáció 14 napja és sztem peteérérsem van! Vegyek esemény utáni gyógyszert?

vegyek akkor esemény utáni gyógyszert?

Legjobb válasz: Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...

Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...
Szerintem vegyél, jobb a biztonság.
holnap elsõ dolgod legyen!!!!!! ez nem játék.
bocs, hogy csak így vulgárisan, de mindezt dugás elõtt nem tudtad?
hát ha ennyi eszed van grat hozzá. dugás elõtt kéne gondolkozni nem pedig utána nyavajogni
A kérdező hozzászólása: :) köszi szépen mégegyszer!!!
Jól teszed. Én is most kezdtem el szedni, minden nap sírok, ha csúnyán néznek rám... :D Sokkal jobb lesz, jól döntöttél. :) Na, kitartást majd a hormonugráshoz. ;) üdv!
A kérdező hozzászólása: Bocsi rosszul írtam két éve vagyunk már együtt és egy éve van az h kiszáll amikor kell!
A kérdező hozzászólása: Igen csak tudod én a barátommal már lassan egy éve vagyunk együtt, és már 1 éve így éljük a szexuális életünket, hogy kiszáll amikor kell!eddig nem is számoltam a napokat sem és hál isten nem is volt semmi baj! de most biztos elmegyek és fogamzásgátlót iratok fel!nem kockáztatok
Igazán nincs mit, de legközelebb legyél óvatosabb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod!Rendes vagy és megértõ amit értékelek!!!:) :)
A ciklusod 12-19. napja. Magyarul ha a menstruáció elsõ napja az 1. nap, akkor így ki tudod számolni. Vegyél egy tabit, aztán akkor nyugodt leszel. :)
A kérdező hozzászólása: a menstruáció napjától számított 12-19 nap?vagy elötte?
Hát azt is vedd bele, hogy hiába lenne csak a napokban peteérés, a spermiumok nagyon vígan elvannak még pár napig ott... 12-19. napig van a legnagyobb esély a teherbe esésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Igen tudom, hogy mennyibe kerûl!Én is ugyan így gondolom ahogyan te is!Csak azért nem vagyok biztos benne mert elméletileg most a napokban kell lennie a peteérésnek!De viszont tüneteim nincsenek!csak folyásom de az is tegnap!ma nagyon minimál!
A kérdező hozzászólása: Te én tanácsot kértem nem pedig leokkintást!!nem vagyok debil vak vagy azt írtam h szerintem!!!az nem azt jelenti, hogy biztos! mindenkinek máshogyan van nem napra pontosan szoval ne okoskodj itt és fõleg ne oktass le kössz
én amíg tehetem, maradok a guminál, nem szennyezem magam fölöslegesen tablettákkal... s ha ezt a pasi nem érti meg, akkor elmehet a búsba, már bocs :D

21-én volt a peteérésem. Akkor és előtte együtt voltunk, utána sajna már nem lehetett, mert nem volt itthon a párom. Ma még lehetek elvileg terhes, ha ma még együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Várom a normális válaszokat.!!!=)
Az a baj azzal, hogy megóvod, hogy ne menjen kan közelébe, hogy attól viszont nem tudod megóvni, hogy a kan menjen az õ közelébe. Ha megérzik a tüzelõ szukát a legengedelmesebb kanok is képesek eszementen elszaladni, kerítést átmászni stb.
Õ tett egy javaslatot, mivel õ az orvos, és így látja jónak. Most lehet, hogy olcsóbb ha nem ivartalanítod, de nyugodtan kérdezd meg, mennyi egy méhgyulladás kezelése, mennyi egy nem kívánatos ellés esetén a kölykök oltása, féregtelenítése, vagy esetleg mennyi egy császármettszés. Azt is megkérdezheted, hogy mennyi egy emlõdaganat operációja. Amúgy az is lehet, hogy látott valamit amiért orvosilag nem ajánlott a vemhesség a kutyádnál, pl. túl kicsi, van valamilyen más problémája. Neki anyagilag sokkal jobban jön ki, ha folyamatosan egyet ért veled, és kedvesen rádhagy mindent, mert tudja, hogy a sterilizálást csak egyszer fizeted ki, és utánna ivarszervi területen nem igazán lesz gondod. Egy ilyen orvos nem lehúzni akar, hanme a legjobbat neked és a kutyádnak. Az az orvos, aki azt mondja, hogy legalább egyszer szülnie kell, nah az a lehúzós.
Írd be google-ba, hogy ivartalanítás elõnyei. Nézd meg mennyi betegséget elõzhetsz meg, amiknek a kezelése ennél jóval drágább is lehet. Ha sokallod az árat nézz utána más orvosoknál hátha olcsóbb. Hisz minden orvosnál más és más az árkategória. De az árból ítélve nagytestû kutyáról van szó. Mostanában sok helyen volt ivartalanítási akció, esetleg valakinél még tarthat. És arra a kérdésedre hogy miért nem elég elzárni a kutyust. Mert járhatsz úgy mint itt egy németjuhász gazdi, aki úgy gondolja elzárja, amikor meg nincs figyel rá. Most arról kérdezget befedezhette e egy tacskó. Illetve elzárással nem elõzõd meg azokat a betegségeket, amik a kutyus életébe is kerülhetnek (méhgyulladás, méhdaganat, emlõdaganat, álvemhesség és még sok mást)
igen egyszerre lehet tényleg kicsit drágának tünhet, de gondolj bele ha beteglessz egy daganatos mûtét gyanus hogy ennél is drágább lehet, és ha véletlen becsúszik (mert vanrá esély ) akkor akkár 100k-is belekerülhet egy alom felnevelése(persze ha rendesen odafigyelve csinálod, lehet ingyenis szinte de akkor a anya és a kölykök bánják)és az anyakutyának is nagy teher arrol nem is beszélve h akár bele is pusztulhat az ellésbe, meg még sorolhatnám nekem is szuka kutyám van, ivartalanított és boldog életet él :) gondold ezek át és úgy dönts :)
Meg lehet, de az ivartalanítás egyszerûbb, és jobb. Egyrészt nem lesz a kutyád vemhes. Másrészt megóvod a méhgyulladástól, álvemhességtõl, daganatoktól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat de ha irvatalanitáshoz sokba kerul.. azt mondja h 30ezer ft 1 ivartalanitás... de meg is lehet ovni h a kutya ne menjen kozelében 1 kan kutyához... nem?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem "õ mondja meg", csak javasolt valamit, mert: Mert õ a szakember. Mert jót akar neked és a kutyádnak. Mert a tapasztalatok arra mutatnak, hogy az ivartalanított kutyák akár évekkel tovább élnek, mint az ivarosak. Mert nem akar egy fészekalja véletlen kiskutyának se gazdát keresni, se elaltatni õket. És persze azért is, mert ha a mûtétet õ végzi el, akkor neki fogtok fizetni. De persze nem muszáj, csak mondom, hogy a méhgyulladás, emlõdaganat, egyéb szövõdmények kezelése jóval drágább. Hallgass az állatorvosra, és ne végy személyed elleni támadásnak mindent, amit mond. Lehet, hogy tényleg ezt diktálja a szakmai lelkiismerete és tapasztalata. Gondolom, a fogorvosnak sem esel neki, ha esetleg megjegyzi, hogy a rossz fogadat be kéne tömni. Nem muszáj, de neked fog fájni, ha bedurran. Ez is olyan.
Csak javaslatot tett, és hallgatnod kéne rá, mert a kutyának is jobb, az állatmentõknek is jobb, és a fajtájának is jobb, pláne ha keveréked van, mert azokból van bõven.
Mert azt gondolja hogy normális vagy és nem akarsz szaporitó lenni
A méhgyulladás meg vagy 50 ezer, ami kialakulhat, ha nem ivartalanítod.Az emlõdaganat szintén...Csak hogy két gyakori betegséget említsek.Ha meg véletlen összejön egy alom kölyök, annak a felnevelése meg 80-100ezer ft.Szóval az ivartalanítás a legolcsóbb, leghasznosabb és legegészségesebb.

Missed ab utáni terhességnél mondta az orvos, hogy szedjetek valamilyen pótlást? Én ma voltam de nem mondta az orvosom, hogy szedjek utrogestant vagy mást.

Legjobb válasz: Nekem is volt missed ab-om, sajnos ketto is. Nekem rogton progi kupot irtak fel ami az otthoni ultrogestan es azt kellett szednem plus terhesvitamint vagy folsavat. Es engem a 16ik hetig hetente vizsgalt h minden rendben van-e.

Nekem is volt missed ab-om, sajnos ketto is. Nekem rogton progi kupot irtak fel ami az otthoni ultrogestan es azt kellett szednem plus terhesvitamint vagy folsavat. Es engem a 16ik hetig hetente vizsgalt h minden rendben van-e.
A kérdező hozzászólása: szia.de jó, hogy írtál.én elkezdtem magamtól nehogy ezen múljon. de csak egyet naponta
en irtam. Ultrogestan az 100mg-os azt hiszem, ami progi kupom volt az 200mg-os, ultrogestan-bol kettot szedett a sogornom reggel egy es este egyet. Remelem nincsen gond es minden ok.

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megkérdezni Öntöl, hogy az Ovestin krémet hüvelyszárazságra 3-4 hétig heti 2x majd a többi napokon Cikatrina krémet és utána már csak heti 1x Ovestin krémet használnék, ezek jok lennének a tüneteimre? Ma voltam endokrin v

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megkérdezni Öntöl, hogy az Ovestin krémet hüvelyszárazságra 3-4 hétig heti 2x majd a többi napokon Cikatrina krémet és utána már csak heti 1x Ovestin krémet használnék, ezek jok lennének a tüneteimre? Ma voltam endokrin vizsgálaton és ezt tanácsolta számomra a nőgyógyász, hogy 2-3 hónapig folyamatosan használjam a Cikatrina hüvelykúpot. 51 éves vagyok, a menszeszem rendszertelenül jelentkezik már. Válaszát nagyon szépen köszönöm, üdvözlettel: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt alkalmazni, különben a hüvelyszárazság okozta problémák hamar kiújulnak. Amennyiben a tünetek teljesen megszűntek, akkor már heti 1-2 alkalommal való, úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt alkalmazni, különben a hüvelyszárazság okozta problémák hamar kiújulnak. Amennyiben a tünetek teljesen megszűntek, akkor már heti 1-2 alkalommal való, úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ma voltam kiíratni gyógyszer a doki megvizsgált ott és azt mondta hogy kiír egy gyógyszert: Symicia- t írta ki. Adott egy papírt hogy menjek el laborba. Ez normális hogy elõször kiírja a gyógyszert utána küld el laborba?

Szinte semmit nem is kérdezett! Remélem hatni fog a gyógyszer.. Ez minden elsõ gyógyszerírásnál így van?

Legjobb válasz: Van ahol így megy. Hatni fog, amiatt ne aggódj, de ne váltsd ki, és ne kezd el szedni, amíg ki nem jön a vérvétel eredmény.

Van ahol így megy. Hatni fog, amiatt ne aggódj, de ne váltsd ki, és ne kezd el szedni, amíg ki nem jön a vérvétel eredmény.
bezony. kell még menni méh nyakrák szûrésre is, és a labor papírral ajánlatos ki írni csak. ha rafinált vagy megnézted mennyire vagy hajlamos trombózisra.

Esemény utáni tablettához milyen vizsgálatot kérnek? Mert ma voltunk bennt a kórházban és azt mondták mennyünk vissza hétfõn és megvizsgálnak (ettõl egy kicsit megijedtem mert eddig. Amiket. Olvastam senkitse vizsgáltak. Meg)

Legjobb válasz: felnyúl gumi kesztyûben, megtapogat, és ha nincs duzzanat vagy valami nagy gáz akkor felírja neked jobb esetben. ha nagyon verik magukat, keress másik nõgyógyászt, rohadt sokan vannak. van olyan, aki elötte 2-3 hónapig vizsgálgatna, meg vérvételekre küldene, meg kivágna egy kicsi darabot a méhedbõl hogy azt vizsgáltassa. az elmebetegség határa sajnos az orvosok körében is határtalan.

felnyúl gumi kesztyûben, megtapogat, és ha nincs duzzanat vagy valami nagy gáz akkor felírja neked jobb esetben. ha nagyon verik magukat, keress másik nõgyógyászt, rohadt sokan vannak. van olyan, aki elötte 2-3 hónapig vizsgálgatna, meg vérvételekre küldene, meg kivágna egy kicsi darabot a méhedbõl hogy azt vizsgáltassa. az elmebetegség határa sajnos az orvosok körében is határtalan.
Elsõ vagyok, félre olvastam a kérdést. Azonnal menj vissza és mondd hogy félre értettek, mert esemény utáni kell, nem fogamzás gátló. A kettõ ég és föld, de nagyon siess mert minnél késöbb veszed be, annál biztosabb a terhesség.
Hát nem tudom, de a kérdésbõl nem derül ki, hogy kapott-e már tablettát és bevette-e már a kérdezõ... Ha viszont felírta a doki azt a marha drága tablettát és bevetted, akkor csak rutin vizsgálatot csinálnak (kontroll vizsgálat). De ha félre értettek, akkor már holnap menj vissza, mert az aktustól számítva 72 órád van bevenni. Vannak már sürgõsségi fogamzásgátlási ambulanciák. Egyébként itt szerintem minden kérdésre megkapod a választ: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1049/esemeny-utani-tab..
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeteket : D

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megkérdezni Öntöl, hogy az Ovestin krémet hüvelyszárazságra 3-4 hétig heti 2x majd a többi napokon Cikatrina krémet és utána már csak heti 1x Ovestin krémet használnék, ezek jok lennének a tüneteimre? Ma voltam endokrin v

Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném megkérdezni Öntöl, hogy az Ovestin krémet hüvelyszárazságra 3-4 hétig heti 2x majd a többi napokon Cikatrina krémet és utána már csak heti 1x Ovestin krémet használnék, ezek jok lennének a tüneteimre? Ma voltam endokrin vizsgálaton és ezt tanácsolta számomra a nőgyógyász, hogy 2-3 hónapig folyamatosan használjam a Cikatrina hüvelykúpot. 51 éves vagyok, a menszeszem rendszertelenül jelentkezik már. Válaszát nagyon szépen köszönöm, üdvözlettel: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt alkalmazni, különben a hüvelyszárazság okozta problémák hamar kiújulnak. Amennyiben a tünetek teljesen megszűntek, akkor már heti 1-2 alkalommal való, úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúpot folyamatosan javasolt alkalmazni, különben a hüvelyszárazság okozta problémák hamar kiújulnak. Amennyiben a tünetek teljesen megszűntek, akkor már heti 1-2 alkalommal való, úgynevezett fenntartó kezelés is elegendő lehet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ma voltam szülés utáni kontrollon és mindent rendben talált a doki, már fürödhetek?

júl.20-án szültem

Legjobb válasz: Persze! Én ahogy hazaértem a kórházból az elsõ dolgom az volt hogy befeküdtem a kádba, mert alig volt már vérzésem.

Persze! Én ahogy hazaértem a kórházból az elsõ dolgom az volt hogy befeküdtem a kádba, mert alig volt már vérzésem.
Igen! :) Nyilván mondta volna, ha valami miatt nem lehetne.
Szia! Én egy hét múlva megyek vissza kontrollra és az lesz az elsõ kérdésem, ha mindent rendben talál a doki, hogy fürödhetek-e már :) !
Én a 6 hetes kontroll napján fürödtem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!