Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam ultrahangon, ez volt (6 db)

Ma voltam 4D ultrahangon, ez volt az első hasi (16. hét), normális, hogy annyira rányomta a uh vizsgálót a hasára?

Néha még kis fájdalom érzetem is volt!

Legjobb válasz: Volt már, hogy nekem is kellemetlen volt néha! De nyugi, tutibiztos, védett helyen van a babód! 29 hetes mami

Volt már, hogy nekem is kellemetlen volt néha! De nyugi, tutibiztos, védett helyen van a babód! 29 hetes mami
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Minden jót Nektek!
szia! nekem is annyira nyomták a fejet, hogy szinte fájt. Viszont a 18 hetes ultrahangot követõ nap kezdtem érezni a babám mozgását. Nem tudom van e valami köze egymáshoz a két dolognak, de mindenképp érdekes az egybeesés. :)

Ma vagyok 5+0 napos, voltam ultrahangon, 22 mm volt a petezsák és volt benne 1, 2 mm kis folt. Szívhang még nincst, 1 hét múlva megnézi, akkor már talán azt is hallunk. Nem túl nagy a petezsák? Ezek jó adatok?

Vagy nem nagy?! Rendben van minden? Màr volt egy missed ab decemberben

Legjobb válasz: Hat nem tudom.. nekem a petezsak szikholyag nelkul volt 11mm 5 es fel hetesen :)

Hat nem tudom.. nekem a petezsak szikholyag nelkul volt 11mm 5 es fel hetesen :)
A kérdező hozzászólása: Ezért nem értem, hogy nekem miért ekkora. Doki azt mondta minden rendben, de mégis félek
Nekem 5+3 naposan 3mm volt a petezsák, benne látszódott a szikhólyag. Azt mondta az orvosom, hogy a terhességi hétnek megfelelõek az adatok. Most kicsit ledöbbentem ezen a 22, meg 11 mm-en...:O
A kérdező hozzászólása: 3, 11, 22 ? Akkor ezek szerint ennyire vàltozó? Mondjuk jobban megnyugodnék, ha olyan ìrna akinek ekkora volt :) De akkor mind kettõtöknél minden rendben volt?!
21 mm-es petezsákja volt ismerõsömnek 5+3-nál szívhang és szikhólyag nélkül, 2 hét múlva volt szívhang, õ is nagyon megijedt :) Nekem 4+3-nál volt 4 mm-es petezsák, 6+3-nál már szívhang :)
Nekem 5+3 naposan 5 mm-es petezsák volt. Nem tudom mi az oka ezeknek a nagy eltéréseknek, de szerintem nem ezen múlik, hogy egészséges lesz-e a magzat. Minden jót!

Voltam ultrahangon a héten és 7 mm-es kis magzatom van! Alhasi fájdalmaim szoktak lenni, de azt mondták ez természetes, de ma enyhe kis mennyiség barnás folyásom volt! Ez normális vagy ettől lehet valami baja a magzatomnak?

Legjobb válasz: Ez is teljesen természetes, ez akár a terhesség végéig is megmaradhat. Ha nagyon aggaszt, kérdezd meg a nõgyógyászodat, akkor kenetet fog venni, de nem kell aggódni, ez normális dolog.

Ez is teljesen természetes, ez akár a terhesség végéig is megmaradhat. Ha nagyon aggaszt, kérdezd meg a nõgyógyászodat, akkor kenetet fog venni, de nem kell aggódni, ez normális dolog.
Vagy épp a kenetvételtõl lett a folyás, nekem két napig volt attól.
Kenetvételtõl, amikor megbirizgálnak nekem is szokot barnás színû folyásom lenni. De bármitõl is van, nem veszítesz semmit ha kikéred az orvosod véleményét! Sok sikert!
nekem ugyanez volt.valamikor aludni sem birtam es görnyedve voltam az ägyon ugy görcsöltem.vegül kiderül hogy normälis folyamat.lassan meg is szülök:) , a folyäsrol meg annyit hogy az is termeszete de lehet hogy fertözes.menj dokihoz az a biztos
A kérdező hozzászólása: Bocsi 37, 1
hát sajnálom... tényleg! ne add fel soha! egyszer úgy is összejön. Én is akkor néztem egyet hogy pozitív lett amikor nem is gondoltam volna. Te is így leszel. Minden jót neked is.
ha a hõd 31.1 akkor te ki vagy hûlve. Azt jól mérted te egyáltalán????? szerintem nem.....
elsõ vagyok: így már más. Hát a hõd az magas. Nekem mikor ennyi volt, akkor vártam babát. Az érdekes, hogy ma megjött és a hõd ennyi. Lehet babás vagy. Nem csináltál tesztet? rendes a menszeszed? hallottam már olyat hogy valaki így is terhes volt. sok sikert. 5 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom milyen lesz a mesim, mert 1-2 napig pecsételõ szokott lenni, és csak utánna indul el úgy tisztességesen.Mos várok és a holnap reggeli elsõ vizeletbõl tesztelek. Bár úgy lenne ahogy mondtad, máár nagyon régóta vágyunk egy babára! Köszi!
Ha holnap reggel pozitívat tesztelsz, szerintem azonnal keresd fel a dokid, hogy nehogy a vérzés miatt probléma legyen! Sok sikert!
elsõ vagyok megint :) Jaj, én nagyon fogok neked szurkolni, hogy pozitív legyen. Gondolj majd rám és írj vissza ide hogy mi lett az eredményed, jó? légyszi..... bízzál benne, hátha!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megírom az eredményt, nagyon aranyosak vagytok! Szerintem nincs baba rendesen elkezdtem vérezni:( Holnap jelentkezem!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos negatív lett a teszt, ma reggelre lement a hõm is 36, 5-re.Sajnos ebben a hónapban sem jött össze, de nem adom fel! Minden jót neked, és köszönöm a biztatást.

18 hetes terhes vagyok, jók a leleteim az afp is, meg voltam 4d ultrahangon ott sem láttak semmi rosszat, ma megyek 18 hetes genetikai ultrahangra, ha eddig jó volt minden, akkor van esély, hogy ez rossz lesz?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!