Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam orvosomnál, és a nem (2 db)

Ma voltam az orvosomnál, és a nem szűnő sárgás folyásomra kaptam most más kúpot. Elmúlik?

Az eddigi nem használt,és azt mondta többféle bacim van.Pedig nagyon vigyázok, de mégis ...

Legjobb válasz: Biztosan elmúlik, ne izgulj, az orvosod biztosan tudja mit kell adni, maximum kérdezz rá bátran, hogy mi a baj miért nem múlnak a panaszaid, végtére mégiscsak rólad van szó, szerintem ha elmagyarázza megnyugszol majd. Boldog babavárást!

Biztosan elmúlik, ne izgulj, az orvosod biztosan tudja mit kell adni, maximum kérdezz rá bátran, hogy mi a baj miért nem múlnak a panaszaid, végtére mégiscsak rólad van szó, szerintem ha elmagyarázza megnyugszol majd. Boldog babavárást!
nekem is kb. 2 hónapja van sárgás folyásom, nem múlik..., a dokit nem nagyon izgatla...
Szia! Nekem úgy az 5. hónaptól van sárgás folyásom. A dokim nem adott rá semmit. Azt mondja nem vészes, de azért kenetet vett. 36 hetes kismama
Ezzel a problémával úgy látszik sokan így vagyunk. Én is kaptam rá kúpot, azóta még nem volt újabb kenetvétel, de én is reménykedem, hogy egyszer majd csak helyrejön, a kezelés fontos. A babának nem lesz baja az biztos. Amúgy nekem mondta a dokim, hogy a 36. hét után adnak olyan kúpot, ami abban segít, ha a baba megszületik, ne kapjon el fertõzést, merthát akkor már nyitva lehet a méhszáj, úgyhogy fel a fejjel nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, Ti se hagyjátok magatokat, mert ez a sárga szín tényleg nem normális dolog!Minden jót nektek , és boldog babavárást!

5. napon kellett elkezdenem szedni a clostilbegyet 2x1-et. Ma voltam orvosomnál és nem látott peteérést. Most félek, hogy volt már. Lehetett vagy még nem ilyen hamar?

Legjobb válasz: "Félidõben" nézte az orvosod? Igazából, ha már volt, látta volna a nyálkahártyából, h megjönni készül! Az a valószínûbb, hogy nem volt pé-ed. Nem biztos, hogy minden clomidos hónap összejön. Nekem egy hónap sikerült a 3-ból. Azóta másképp orvoslom a pé hiányát.

"Félidõben" nézte az orvosod? Igazából, ha már volt, látta volna a nyálkahártyából, h megjönni készül! Az a valószínûbb, hogy nem volt pé-ed. Nem biztos, hogy minden clomidos hónap összejön. Nekem egy hónap sikerült a 3-ból. Azóta másképp orvoslom a pé hiányát.
A kérdező hozzászólása: nem érzem hogy meg akarna jöni.ött napja hányingerem van ez mitol van?hétfön megyek orvoshoz bizom hogy jott mond.
Szerintem a gyógyszertõl van hányingered. Én is így voltam vele, meg zúgott a fülem, vérzett az orrom, káprázott a szemem, fájtak a melleim. Ez mind-mind lehet, de csináld végig mindenképp, mert sokaknak bevált már, és babásak azóta! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!