Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam nagyon fájt a (38 db)

A kérdező hozzászólása: sûrûn kell pisilnem is meg hányingerem van, de az nagyon.
Melyik oldalon? Az elmondás alapján lehet a bélnek valamilyen gyulladása, vagy vakbél, vagy a hólyag valamilyen gyulladása.
A kérdező hozzászólása: A hasam alja végig az egész.
Pisilés problémamentes?
A kérdező hozzászólása: Igen, nem fáj meg semmi.
Széklet is a szokásos? Ha nem, akkor talán a belek. Ha az sem, akkor nõgyógyász nézzen meg még egyszer, és urológushoz is menj. Voltál már sima házidokinál? Õ azért jobban tud irányelveket adni, mint én.
Nem kellet volna felnyomni a 40 centis kolbászt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked a pofádba kellene egy 60cm :D Talán akkor nem pofáznál marhaságokat fiam... Értelmiségi szint 0
szia. ugyan ezek a tûneteim most. Köhögésnél is elõjön a hasszúrka. Neked mi lett vele?

Ma voltam orvásnál mert nagyon fáj a torkom de csak az egyik oldal tegnap kezdett el fájni!?

Orvost azt mondta nem gennyes csak be van gyulladva.Írt gyógyszert nagyon fáj amikor nyelek de csak az egyik oldal volt már valakinek ilyen?mit szedett és mikor mult el.

Legjobb válasz: Nekem is volt és doktornõ írt contramalt és gyulladáscsökkentõ gyógyszereket. Viszont nekem olyan fájdalmaim voltak hogy az elmondhatatlan.. Te miket szedsz?

Nekem is volt és doktornõ írt contramalt és gyulladáscsökkentõ gyógyszereket. Viszont nekem olyan fájdalmaim voltak hogy az elmondhatatlan.. Te miket szedsz?
A kérdező hozzászólása: csak augmentin duo írt de nekem is nagyon fáj de csak az egyik oldal

Ma voltam fogorvosnál, gyökérkezelésen. Mióta elmúlt a fájdalomcsillapító injekció hatása nagyon fáj a kezelt fogam. Szerintetet vehetek be fájdalomcsillapíót? És ha igen milyent? 17 hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Ha nem kell huzamosabb ideig szedneb bármelyikbõl vehetsz be egy tbl-t. Én mikor a fejem fájt 1-1 saridont vettem be. Azt mondta az orvosom az nem fáj. Az már más ha napokig kell szedni. Ha mész vissza a fogorvoshoz kérj tõle tanácsot és mond el neki, hogy így jártál. Egyébként azt hallottam,hogy kevés kávé 3-4 csepp citrommal is jó fájdalomcsillapító hatású.

Ha nem kell huzamosabb ideig szedneb bármelyikbõl vehetsz be egy tbl-t. Én mikor a fejem fájt 1-1 saridont vettem be. Azt mondta az orvosom az nem fáj. Az már más ha napokig kell szedni. Ha mész vissza a fogorvoshoz kérj tõle tanácsot és mond el neki, hogy így jártál. Egyébként azt hallottam, hogy kevés kávé 3-4 csepp citrommal is jó fájdalomcsillapító hatású.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
ÉN AZ ALGOPYRINT AJÁNLANÁM.


sok jarkalas cipekedtel is??
A kérdező hozzászólása: Kb.végig ültem az egészet a páromnak odadtam a papírt mit vegyen.Ahogy ültem akkor is fájt ha mentem akkor is végig.Nem cipekedtem.Nagyon félek hogy valami baj van.Tegnap este is ilyenek voltak.Köszönöm elõre is a válaszokat.
nekem is pont ez volt.. sajna ez mar igy marad.. mégis setalni es mozogni kell sokat.. en ugy megyek mint a pingvinek mindig utana :S szedd rendesen a magneziumot, en ugy csinalom, hogy akkor veszem be, ha már nagyon fáj pihenj is kicsit. nyugi, nincs semmi baj, csak a méhszalagok.. és nem biztatlak, allitolag rosszabb is lesz :( 25, 4 hetes kismama (akinek egy hete "jott ki" ez a tunet)
elozo vagyok, bar ülés közben nem szabadna fájnia, vagyis nekem nem fajt
Szia! A magne B6-ot szedd rendszeresen! Én is azt hittem, hogy csak a szalagok miatt fájt, kb. a 25 héttõl, majd a 30.héten kiderült, hogy ki van nyílva a külsõ és középsõ méhszáj, a dokim le is tiltott mindenrõl, fekvés és napi 3x2 magneB6, most a 35. héten már feloldozott, mert nem nyíltam tovább hál Istennek, szóval lehet neked is pihenned-feküdnöd kéne. Sajnos nekem sem megy a jövés menés és a házi munka is csak részletekben, pedig elterveztem, hogy én marha fitt kismama leszek:-). Szóval nézesd majd meg magad, de addig is pihenj többet! Hajrá:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Mindenkinek kitartás!Sokat pihenek most is de akkor úgy látom még többet kell. Boldog Babba várást! Mégegyszer köszönöm!
Szia! Napra pontosan egyidõs a terhességünk.Ha huzamosabb ideig vagyok függõleges helyzetben, nagyon szokott fájni a hasam és be is keményedik néhány másodpercre.Én elmentem az orvosomhoz a panaszaimmal, sajnos teljesen visszahúzódott a méhnyakam, de még nem nyílt ki a méhszájam. Magne B6-ot ajánlott és mellette felírta a Diaphillyn 100 tablettát is.Valamint azt mondta, hogy ammennyit lehet pihenjek és a legjobb erre a fekvõ helyzet, mert nem terheled a méhedet a baba súlyával. Nem szabad idegeskedned, menj el az orvosodhoz, hogy megnyugodj.Nincsenek görcseid és ez jó jel.Feküdj a hétvégén minnél többet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó.Szívesen megismernélek fõleg hogy egy cipõben járunk.Köszönöm a segítségedet. Boldog Baba várást!
Nem voltál megfázva mostanában? Csak mert nekem egész augusztusban ugyanez volt. a pollenek miatt állandóan tüsszögtem és nekem is folyamatosan fájt, szúrt az alhasam. Azóta szerencsére elmúlt. De a sok sétától is lehet. :) 37 hetes

Most vagyok 17 hetes. Drasztikus terhességi tüneteim voltak, amik múlnak már, de most nagyon fáj a fejem egész nap (sokszor van így, de ma nagyon erős). Mit lehet ez ellen tenni, mert nagyon kimerítő?

(Az alvástól nem múlik el. )

Legjobb válasz: A vérnyomásod rendben van? Egyébként fronthatás van, valószínûleg érzékenyebb lettél. Szedhetsz könnyû, pl homeopátiás fájdalomcsillapítót. Jobbulást!

A vérnyomásod rendben van? Egyébként fronthatás van, valószínûleg érzékenyebb lettél. Szedhetsz könnyû, pl homeopátiás fájdalomcsillapítót. Jobbulást!
Hideg is van, és akkor még a hormonok is rátehetnek egy lapáttal. Homeopátiás bogyókat vehetsz be, de errõl kérd ki szakember véleményét. Vagy végy egy jó meleg fürdõt, mártózz el benne, próbálj lazítani, igyál meg egy pohár meleg tejet, és irány az ágy.
Ez a "terhességi fejfájás". A megváltozott hormonok okozzák, nekem is így volt, hogy elmúlt az émelygés jött a fejfájás...stb Az hogy a 12. hétben elmúlik minden tünet, sokaknál nem igaz.
Nekem alacsony a vérnyomásom nem is kicsit.Ennek következtében a 10.hét óta eszméletlen módon fáj a fejem.Van amikor kicit jobban, van, h nagyon.Kezdem megszokni.Nem akarok rá semmit szedni.Azt mondják, h a sok folyadék megoldás lehet.Valóban enyhíti, de napi minimum 3 literrõl beszélünk.Meg a vietnámi balzsamot is javasolják.Én most próbálom ki, eddig csak a szememet csípi a párolgásával, de a fejem zakatol.Kitartás!
Szia! Most egy jót fogsz mosolyogni, de a barátnõmtõl tanultam, a fejfájására mindig fagyasztott krumplit rakott amikor elõjött neki, és pár órán belül elmúlt neki!!! Ki lehetne próbálnod, hátha segít. Nem a legdivatosabb viselet, de már nekem is használt!!! És ráadásul migrénes fejfásást múlasztottam vele. Próba szerencse!!!

Nagyon fáj a fejem és néha görcsöl a hasam meg egy kicsit szédülök és hányingerem van sokat voltam ma napon ez lehet napszúrás?

FONTOS LENNE

Legjobb válasz: Igen lehet. Zuhanyozz le ne túl meleg vízzel. Feküdj le lehetõleg hûvös szobában és igyál sokat. Ha nem enyhül a tünet, holnap menj el dokihoz.

Igen lehet. Zuhanyozz le ne túl meleg vízzel. Feküdj le lehetõleg hûvös szobában és igyál sokat. Ha nem enyhül a tünet, holnap menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki napszúrásra gondol nálunk is de nem kívánom a vizet

Ma voltam urológián. Nagyon faj a vesem véreset pisilek. Holnap megyek vizeletet leadni. Kaptam antibiotikumot. De a fájdalom nem mullik. Nem bírok aludni a fajdalomtol. Mit lehet vele tenni, hogy legalább pár órát tudjak pihenni?

Legjobb válasz: Bár tudom, hogy reggel van, próbáltál fájdalomcsillapítót bevenni? Azt nyugodtan szedheted az antibiotikummal. Cataflam, Algopyrin, ezek erõsebbek (bár tudom, hogy receptre kaphatók).

Bár tudom, hogy reggel van, próbáltál fájdalomcsillapítót bevenni? Azt nyugodtan szedheted az antibiotikummal. Cataflam, Algopyrin, ezek erõsebbek (bár tudom, hogy receptre kaphatók).
Fájdalomcsillapítót ajánlok én is. A Spedifen nálunk nagyon bevált. Ha bebugyolálnád a derekad egy nagy, meleg sálba, nem lenne jobb? Nekem vesemedencegyulladásom volt, és az segített. Na meg a tõzegáfonya, a grapefruit-cseppek és a medveszõlõlevél tea. Jobbulást! És remélem tudtál aludni :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nem igazán és újra este van és újból jön a fájdalom. Nem segít amita doki felírt gyógyszer és ráadásul rosszabúl vagyok mint voltam így holnap vissza kell mennem mindenképp és a lelet is pocsék lett így a laboros nõ is mondta hogy holnap mindenképp menjek vissza az orvosomhoz.
:( Jobbulást!
ilyen hamar??? Kizárt!
és 16.-a körül is voltatok együtt? mert a 8.-ai együttlétbl tuti nem volt már a 16. napon élõ spermium benned. Persze extra ovu akár idõ elött is bármikor lehet, de azért ez nem olyan gyakori. Ha csak 8.-án volt együttlét akkor kizárt a megtermékenyülés abból 16-án. Ha volt az ovu körül is együttlét akkor meg 2 nap után végképp semmi tünet nem lehet mert csak most halad a méhed felé.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) bárcsak nekem is baba lenne a dologban
Illetve nem 1 héttel, hanem 4 nappal ovu után.
Nekem ovu után 1 héttel jelentkezett hányinger.. Illetve émelygés. Nem egész nap, csak néha rámtört.. Napokig így volt. Mindenki azt mondta, h ilyenkor még kizárt. És tessék, babát várok. Egyébként nem csak a hcg okozhatja a hányingert : http://www.pocaklako.hu/terhesseg-jelei/korai-terhessegi-fak..
A kérdező hozzászólása: 16-án volt ovum..
hát a hányinger tuti nem attól van, fõleg ennyi nap után. Nézz utána a megtermékenyülésnek és a beágyazódásnak. A beágyazódás kb a 7-8. napon kezdõdik az együttlét után és eltart a 12. napig. A háyningert a HCG hormon magas szintje okozza, ez fokozatosan emelkedik és ha van beágyazódás akkor talán mostanábna kezdi termelni a szervezeted. Ez még nagyon alacsony igy semmit nem okozhat még, még tezst sem mutatná ki. Egyébként hányadoik ciklus napon voltál 8.-án? Ha 30.-án kéne megjönni akkor nem valószinü hogy akörül lett volna ovud....
A kérdező hozzászólása: Köszöm a válaszokat. Akkor lehet, hogy bemesélem magamnak...
a hányinger csak az 5.-6. héttõl szokott jelentkezni ha jelentkezik. viszont a babára vágyó nõk nagyon jól be tudnak képzelni tüneteket, én is voltam igy. A mell érzékenység sima pre mens tünet is lehet. A legtöbb nõnek a korai terhesség tübetei teljesen megegyeznek a pre mens tünetekkel, csak aztán nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Volt együttlét elötte, és utána is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!