Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam nőgyógyásznál! Lehetek terhes (3 db)

Van pici szád, megkérdezni tõle luxus?
Mármint Michael Douglas-ban? :-) Egyébként miért nem veszel egy terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek vizeletre, mert elküldött oda, és ott megnézik majd, elég felgma volt a doki, és csak ugy gorta ki az embereket.
Ezt a kérdést a téged vizsgáló orvosnak kéne feltenni. Amúgy úgy tudom, hogy a douglasban nem jó, ha folyadék van, mert az már a hasüreg. Gondolom visszahívott kontrollra. Arra menj el mindenképpen, és kérdezõsködj!!!! Normális nõdoki válaszol.
sziasztok ez mit jelent szerintetek?uterus fa haránt:70mm endometrium vastagság 8mm, douglasban kevés folyadék!ez mit jelent?

Ma voltam a nőgyógyásznál! Lehetek terhes? Mit jelent az ha vastag a nyálkahártya?

Több hónap után most volt el?ször peteérésem azt mondta az orvos! :))) Clostilbegyt szedése után! A nyálkahártyám vastag volt! Nagyobb lett az étvágyam, a bimbóim érzékenyek és és a hasam alja mintha szúródna! Amúgy most vagyok kb. a 20. napon! Az orvos azt mondta hogy 20% esélyem van, mint mindenkinek, hogy terhes vagyok! S?r?n szexeltünk!

Legjobb válasz: Szia. A megvastagodott méhnyálkahártya vagy a terhesség jele,vagy azt jelenti,hogy megjön a menstruáció.50-50%az eséjed a terhességre.Szorítok. 40hetes kismama.

Szia. A megvastagodott méhnyálkahártya vagy a terhesség jele, vagy azt jelenti, hogy megjön a menstruáció.50-50%az eséjed a terhességre.Szorítok. 40hetes kismama.
Lehetsz terhes, de nem biztos hogy az vagy.Várd meg még késik a mensid és akkor csinálj tesztet.Sok sikert.
Szia! Nekem az elsõ vizsgálatomon azt mondta a doki, hogy ilyen vastag nyálkahártya csak terhességnél lehet, akkor 5hét 3napos voltam. Nálam az volt az elsõ jel, hogy duplájára nõtt az étvágyam, fõleg a kalóriadús ételeket kívántam (amúgy nagyon vékony vagyok). A férjem szerint ez annyira nem volt normális, hogy õ biztosra vette a terhességet. És igaza lett!
Korábban nem volt "baleset"? Egy hete történt az még nem igazán látszódhat.
szerintem kosz volt a szemüvegén semmi más vizsgálatra nem küldött? érdekes...
Azt nem tudhatjuk, hogy terhes vagy-e vagy sem. De az tuti, hogy ha terhes is vagy, nem az 1 héttel ezelõtti aktusból. Én is láttam már pár UH-ot, és bizony jobb gépekkel is 4. hét környékén lehet látni a petezsákot, meg benne egy kis pirinyó golyócskát. Alapból a megtermékenyítéstõl egy hét telik el, mire elkezd beágyazódni a zigóta. És akkor is még csak elkezd! Én nem kérdõjelezem meg, amit az orvos mond, de hogy nem abból az aktusból vagy terhes, az tuti.
Az ultrahangon kívül, ha kézzel megvizsgált az orvos, érezhette, hogy puhább a méhed, ez is jele a korai terhességnek.
terhes lehetsz ugyan de h a doki ezt még gépen nem láthatta, az tuti...
Én meg a helyedbe a dokinak és hinnék, és nem annak amiket itt írnak. Csak õ a szakértõ, és csak az õ neve elõtt van két betû(dr).Biztos látott már egy pár terhességet ultrahangon. Vagyis többet mint mi, akik itt nézelõdünk.Nem egy ismerõsöm esett már teherbe csakis az elõváladéktól. Az egyik ilyen kisember itt szaladgál egy szinttel alattunk. :)
A kérdező hozzászólása: a legutobbi menzeszem 4 napos volt utána 1 nap kihagyással majd2 napig volt és az utolso nap oktober 28.án volt
Ha elmarad a menszesz akkor is kb 2 hétre rá kezd el látszódni a petezsák.És azt szokták mondani ne élje bele magát az ember mert felszívódhat stb.Az orvos elég érdekes.És így engedett el kétségek között??Ahogy írták még csak beágyazódás lenne.És észre is vettétek.Nyugodj meg!!Nincs baba.
AZ tuti nem az volt ami látszott.
A kérdező hozzászólása: köszönöm aválaszokat , ultrahang mikor jelezné ki ha pozitiv lennék?
Semennyire ne vedd hihetõnek. :) 1 hét múlva még épp csak elkezd beágyazódni a megtermékenyített petesejt, még a teszt sem mutatja ki, nemhogy az UH....
Ciszta a petefészkedben lenne valószínûleg, nem a méhedben, abban szerintem ne reménykedj.
A kérdező hozzászólása: lehet akár ciszta? korábban nem mivel távkapcsolatba élünk és nem , meg elötte megjött rendesen ahogy szokott
A kérdező hozzászólása: de épp ezaz hogy elötte meg volt rendesen minden ciklusom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!