Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam mivel (653 db)

Mára vagyok kiirva de eddig még semmi, ma voltam nstn de az sem mutatott semmit és az amnioszkópiát sem csinált mert még nagyon fent van a mészáj. Mikor lehet ebből szülés? Félek hogy inditani kellesz.

Legjobb válasz: Szia!Én is mára vagyok kiírva.Ma voltam NST-n,a babám aktív,úgy néz ki, hogy jól elvan a kis drága.Kedden ismét megyek,csütörtökön nõdoki és ha addig sem történik semmi,akkor befektetnek és nekem is indítanak.Hát,nagyon drukkolok magunknak, hogy maguktól induljanak el a babák.

Szia!Én is mára vagyok kiírva.Ma voltam NST-n, a babám aktív, úgy néz ki, hogy jól elvan a kis drága.Kedden ismét megyek, csütörtökön nõdoki és ha addig sem történik semmi, akkor befektetnek és nekem is indítanak.Hát, nagyon drukkolok magunknak, hogy maguktól induljanak el a babák.
egy éve pont ilyen kérdést írtam ki. sírva lefeküdtem... aztán korán reggel fájásra ébredtem :)

Mit jelenhet, hogy bal oldalon kis csontmag található? Ma voltunk csipőszűrésen.

ákérdeztem, hogy gond van-e de erre mondták hogy nincs semmi probléma. de akkor miért irták oda? vagy mi ez?

Legjobb válasz: Nekem is pont ezt mondták. Mi is ma voltunk. Kíváncsi vagyok a válaszokra.

Nekem is pont ezt mondták. Mi is ma voltunk. Kíváncsi vagyok a válaszokra.
Még nincs kifejlõdve teljesen, folyamatban van, ezért látható még csontmag. Néhány hónap múlva már nem látják- Üdv.
A babák csontjai még alig meszesek, idõvel "csontosodnak" csak meg igazán. Ennek a folyamatnak az eleje, hogy csontmagvacska látszik, késõbb ez egyre nagyobb lesz, és végül az egész csont elmeszesedik. A porcos részeken tud növekedni a csont, tehát a teljes elmeszesedés majd akkor következik be, ha a gyerek már felnõtt :-) szóval nem növekszik tovább. Minden jót nektek, jó növekedést!

Dec.30 ra vagyok kiirva, ma voltam ctg-n, semmit nem mondtak, mégcsak kisem vizsgáltak, megse nézték a méhszájat. Pedig 1 honapja már nyitva vagyok 2 ujjnyira. Ilyenkor mi?

31.én kell visszamennem ujbol,csak ctg-re.de ez érdekes hogy azota megse vizsgálnak.igy mi lessz?elsö babámat várom.

Legjobb válasz: Segíteni én sem tudok, de én január 2-re vagyok kiírva, és eddig egyszer nézték a méhszájamat, azt is a 25. héten. Én is ma voltam ctg-n, úgy volt, legutóbb, hogy most vizsgálnak,de nem vizsgáltak. Mondjuk a doki most visszahívott 31-re, és beleírta a kiskönyvembe, hogy csináljanak amniocentézist. Nem is bánnám, mert ha addig nem, attól tuti beindul a szülés. Kitartás, már nincs sok hátra.

Segíteni én sem tudok, de én január 2-re vagyok kiírva, és eddig egyszer nézték a méhszájamat, azt is a 25. héten. Én is ma voltam ctg-n, úgy volt, legutóbb, hogy most vizsgálnak, de nem vizsgáltak. Mondjuk a doki most visszahívott 31-re, és beleírta a kiskönyvembe, hogy csináljanak amniocentézist. Nem is bánnám, mert ha addig nem, attól tuti beindul a szülés. Kitartás, már nincs sok hátra.
az amniocentézistõl elvetélhetsz (2%)......bocs
A kérdező hozzászólása: elvetélni, ilyenkor?amniocentézis?olyat a 17.-ik hétben csinálnak.gondolom nem nekem akartál irni.
Biztosan amnioszkópiára gondoltatok! Az azt jelenti, hogy megnézik a magzatvizet, hogy tiszta-e még! Attól nem lehet elvetélni, viszont tényleg beindíthatja a szülést! Általában a kiírt idõponttól szokták alkalmazni ezt a vizsgálatot, nekem mindkét terhességemnél volt legalább háromszor amnioszkópia, mert túlhordtam a babáimat.
Elsõ vagyok. Igen, amnioszkopiát akartam írni.


Ma voltam uh-n, a jobb oldalon 2 db 20 mm-es tüszőt láttak, kb mikor reped meg? Az ultrahangos szerint még ma vagy holnap reggel, de a múlt hónapokban 24 mm-n repedt.

Legjobb válasz: Én úgy olvastam valahol, hogy a tüszõ 18-22 mm nagyság táján reped meg. 1 nap alatt pedig 2mm-t nõ. Szerintem az ultrahangon jól ondták, hogy ma vagy holnap. Ha érzel valamilyen fájdalmat a jobb oldaladon akkor az szt jelenti, hogy megrepedt. Ma és még 2-3 nap jó lenne, ha együtt tudnátok lenni, mert esélyes lehetsz a babára, bár sajna a tüszõrepedés és a jó idõzítés még nem garancia a sikerre.

Én úgy olvastam valahol, hogy a tüszõ 18-22 mm nagyság táján reped meg. 1 nap alatt pedig 2mm-t nõ. Szerintem az ultrahangon jól ondták, hogy ma vagy holnap. Ha érzel valamilyen fájdalmat a jobb oldaladon akkor az szt jelenti, hogy megrepedt. Ma és még 2-3 nap jó lenne, ha együtt tudnátok lenni, mert esélyes lehetsz a babára, bár sajna a tüszõrepedés és a jó idõzítés még nem garancia a sikerre.

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Számitásaim szerint eddig 28 hetes voltam ma voltam uh és azt mondták betöltött 31 hét. Mi alapján döntik el? Ha nagyobb a baba kiadhat a gép idősebb terhességi hetet?

Legjobb válasz: A baba méretei alapján.Mi eddig mindig egy héttel a naptár alatt voltunk,majd jövõ héten kiderül,hogy tartjuk-e magunkat.Arra számíthatsz,hogy elõrébb jön a szülés idõpontja.Amúgy eddig mindig akkora volt a baba,mint a naptári hét?

A baba méretei alapján.Mi eddig mindig egy héttel a naptár alatt voltunk, majd jövõ héten kiderül, hogy tartjuk-e magunkat.Arra számíthatsz, hogy elõrébb jön a szülés idõpontja.Amúgy eddig mindig akkora volt a baba, mint a naptári hét?
Igen, mindig a baba mérete alapján állapítják meg és írják ki-át a szülés várható idõpontját. Ne félj, ez még nem baj, meg változhat is.-) Barátnõm elsõ idõpontja márc eleje volt, és január közepé-n szült, mindig átírták neki:-) Egészségesek, jól vannak:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.hát eddig mindig csusztunk egy kicsit, akkor hamarabb is fogok szülni?

Ma voltam dokinal, 8 Hetesnek megfelelo embriot latott szivveressel. Mire hazaertem ilyen vilagosbarna kremes folyasom volt. Baj lehet?

Megijedtem :(

Legjobb válasz: A vizsgálat okozhat ilyet nem kell egybõl megijedni. Ha nem múlik akkor érdemes vissza menni, de ha csak ma volt ilyen és holnapra már nyoma sincsen akkor nincsen semmi baj. Látták volna ma ha valami gond lenne, szerintem csak a vizsgálat okozta. Ha vissza mész akkor lehet adnak rutascorbint ami megerõsíti a hajszálereket, de eze gy vény nélküli gyógyszer ha van esetleg otthon egyet bevehetsz, de ha C-vitamint veszel be az is teljesen jó.

A vizsgálat okozhat ilyet nem kell egybõl megijedni. Ha nem múlik akkor érdemes vissza menni, de ha csak ma volt ilyen és holnapra már nyoma sincsen akkor nincsen semmi baj. Látták volna ma ha valami gond lenne, szerintem csak a vizsgálat okozta. Ha vissza mész akkor lehet adnak rutascorbint ami megerõsíti a hajszálereket, de eze gy vény nélküli gyógyszer ha van esetleg otthon egyet bevehetsz, de ha C-vitamint veszel be az is teljesen jó.
Nem feltétlen jelent bajt, de szerintem ha nem múlik vagy erõsödik akkor menjél vissza. Lehet, hogy volt6van hematómád. Vagy ha hüvelyi uh volt és mondjuk van egy pici seb a méhszájadon akkor azért. Ha csak kicsi volt és elmúlt akkor nem hiszem, hogy bajt jelent. De ha aggódsz és nyugtalan vagy akkor menjél vissza mindenképpen.
Az elsõ terhességem alatt elég sok piros, meg barna folyással találkoztam, úgyhogy most nem a levegõbe beszélek. Ha volt egy darab betéted, amin volt egy világosbarna folt, szerintem nincs miért aggódnod. Ellenben, ha tovább tart, erõsödik, pirosodik, beszélj a dokiddal, valószínûleg kapsz hormonpótlást. Viszont, ha hüvelyen keresztül is vizsgáltak, elõfordul, hogy az okozta a folyást. A görcsökre szedhetsz magnéziumot, de inkább Magnerotot, vagy Magnesii Citricit.
Szerintem is a Magnerot a hatásos magnézium. MagneB6 nekem semmit nem ért volt, hogy egy nap 10-et is bevettem, Citrici valamivel jobb, de az sem volt az igazi.
8 hetesen hasi UH-t csinált? És nem volt semmilyen hüvelyi vizsgálat? keetvétel, vagy sima manuális vizsgálat? Nekem amikor méhszájértéket nézett, utána véreztem kicsit, de nem volt semmi baj. Reméljük nálad sem, csak a szervezeted emlékszik még a menzeszre. Esetleg nem szeretkeztetek a pároddal?
Szia Szerintem nyugodj meg nem lesz semmi baj! En kb 8-9hetes lehettem mikor egy veres pecsét volt a bugyimon es kicsit gorcsoltem is, azonnal rohantunk a kórházba. Meg vizsgáltak es mondta a doki hogy a hormonoktol van es nekem is az idõ körül lett volna mensim!!! Mondjuk itt Kanadában nem lehet az orvosokrol valami jót mondani! 22hetes vagyok es a vizsgálatok abból állnak hogy meg merik a hasamat, vérnyomás, súly es meg kérdezik van e vmi kérdésem!!!! Ja es 2uh van!ennyi Boldog baba várast :) ))
A kérdező hozzászólása: beszeltem a dokival, pihenjek, ha verzek menjek be. am ha baj lenne latta volna mar, hogy kezdodik a veteles, nem?
A kérdező hozzászólása: se a parommal nem volt szex, se huvelyi vizsgalat. meg ma is van folyas.
Ha már el is múlt a barnázás akkor szerintem semmi okod aggodalomra. Persze úgy is csak akkor fogsz megnyugodni, ha majd a következõ uh-n minden rendben lesz. Kizártnak tartom, hogy délelõtt még minden rendben van a babával és estére elvetélsz. Még ha nem is volt hüvelyi uh akkor is biztos vagyok benne, hogy a vizsgálat okozta a barnázást, esetleg picit idegeskedtél is a uh elõtt és attól volt ez a picike barnázás. Nézd én könkrétan véreztem, dõlt a vér belõlem és a babámnak semmi baja sem volt. Szerintem megnyugodhatsz, de ha van idõd akkor "szaladj" el egy dokihoz nem is muszáj a sajátodhoz menni és nézesd meg a babádat, mert ha most a 12. hétig aggódni fogsz (már pedig biztos fogsz) az sem tesz jót a babádnak.
A kérdező hozzászólása: Valamennyire megnyugtatott az, hogy tegnap reggel rosszullettel kezdtem :) Es utoljara szerdan voltam rosszul... Ugyhogy csak nincs baj.
Érdekes, mennyire félvállról veszik az emberek problémáit az orvosok! Elvégre nem az õ gyerekérõl van szó! Tuti hogy felhívnám a dokit ilyen esetben, és ha tudsz, pihenj, ne emelgess, és ne idegeskedj. Hisz van, aki vérzik a terhesség alatt, és semmi bajuk!
A kérdező hozzászólása: pici gorcsolgeteseim nekem is vannak, meg szuro erzes, de a doki szerint nem baj, magne b6ot szedjek ra
Lehet baj, de nem feltétlen. Nekem azt mondta a doki, hogy semmilyen színû folyás nem természetes/jó terhesség alatt. Telefonálj, ha tudsz.
A kérdező hozzászólása: de hat hasi uh volt :( 6 fele vizsgalt meg, es feloraja ertem haza. 6 kor meg nagyon dobogott a szive. :-(
Ezt a nagyon dobogott a szívét hogy érted? Mondta a doki, hogy nem annyira jók az értékek? Az, hogy nagyon dobogott a szíve nem baj, ha a doki nem mondta, az a dolga a szívének, hogy nagyon dobogjon. Amúgy meg az én fiam is utálja az uh-t régebben "csak" menekült az uh elöl és befúrta magát a méhfalba hátra, most, hogy már nagy fiú (37hetes) most pedig rúgja le magáról és nagyon ideges tõle. Ezt baba válogatja. Hogy megnyugodj akkor holnap menj vissza, vagy ha nagyon nem bírod akkor menj be a kórházba.
A kérdező hozzászólása: Rendben volt minden a dokinal. eszembe jutott, hogy a napokban kene megjonnie, ha nem lenne baba...
Én parázós vagyok, úgyhogy én legalább felhívnám a dokimat, hogy mi volt, mit csináljak.
Na jó is, hogy mondod, ezt a megfog jönni dolgot. Nekem is így volt, hogy 6 hetesen voltunk dokinál volt szívhang meg minden. Aztán kb. 8 hetes koromban este elkezdett dõlni a cucc belõlem, volt már vetélésem gondoltam akkor most õt is elveszítjük. Rohantunk az ügyeletre, még ott is dõlt a cucc, a doki nem fûzött hozzá sok reményt , mondta csinál egy uh-t mert lehet mûteni kell. Tudod mi volt a uh-n? A babám teljes szépségével dobogó szívvel. 3 orvos nézett meg, hogy akkor most mi van. Nem tudták honnan, mitõl vérzek. 2 óra múlva elmúlt minden. Másnap megnéztek mondták minden rendben, aztán jött a saját orvosom õ is megnézte, õ is mondta, hogy itt aztán semmi baj, kérdezte mikor kellett volna mensiznem? Nem tudtam neki válaszolni hirtelen, de itthon megnéztem, hát igen az nap lett volna a második kimaradt mensim. Na azóta sem véreztem és 35 hetes a pocaklakóm és makk egészséges.
A kérdező hozzászólása: Igen, mondjuk eleg valoszinutlennek tartom, hogy a vizsgalat utan veszitsem el a babat. :(
Nehogy azt hidd, hogy a kórházban adtak nekem valami csodaszert. Ott is csak azt mondták, hogy feküdjek le és pihenjek, ha a baba menni akar akkor elmegy, ha marad akkor marad. Nem tudnak ám ott sem semmit csinálni, adnak esetleg sárgatest hormont, de azt is csak, hogy megnyugodj, mert ha a baba menni akar akkor elmegy azzal is. Ne aggódj mert semmi gond nem lesz, pihenj le és ha holnap is észlelnél valami problémát akkor hívd fel a dokit és megbeszélitek. Ez azért fura lenne, hogy 3 órával ezelõtt még makk egészséges magzatod volt most meg egyszer csak elkezd vérezni. Arról nem beszélve, hogy én mikor elvetéltem nekem már napokkal elõtte voltak görcseim és haskeményedésem.
A kérdező hozzászólása: es ma meg a mellem is jobban faj :)

Ez normális? Ma voltam életemben először örömlánynál, (mivel bevállalta a mélytorkos szexet)

jó volt, 2* elmentem a szájába, de mégis olyan furcsa érzés kavarog bennem.Nem vok már sz?z rengeteg csajon vagyok túl, de ilyen szituban még nem volt részem.Más is így volt ezzeL???:S

Legjobb válasz: Nem tudom, én nem örömlánnyal voltam elõször, meg még azóta se voltam egyel sem.

Nem tudom, én nem örömlánnyal voltam elõször, meg még azóta se voltam egyel sem.
Én is furcsán érezném magam, ha fizetnem kellene a szexért. Megfordult már a fejemben, de mindig lebeszéltem magam. Pedig hajt a kíváncsiság...
Szerintem én is fúrcsán érezném magam! Nem tudom miért, pedig nekem is néha eszembe jut!
Dettó ugyanez volt velemis. Egyszer voltam örömlánnyal, maga a szex nem volt jó de mégis marhára izgató és azóta többször is gondoltam már rá, ennek ellenére soha többet nem fizetek szexért, egyszer ki kell próbálni de aztán abba kell hagyni.
Mennyibe fájt ez nektek?

Ma voltam az orvosomnál.28. hetet töltöttem kedden. Eddig összesen 6kg-t híztam. Teljesen elkeseredtem. Mit csináljak?

A dokim azt mondta, hogy diétázzak, mert rengeteget híztam és ? így nem vállalja majd a szülést, mert komplikációk léphetnek fel. Azt is mondta, hogy max 10kg-t lehet hízni. És ha magamtól nem tudom betartani a diétát, akkor befektet a kórházba a hátralev? id?re.

Legjobb válasz: teljesen normális a súlyod, én a dokit cserélném le, az olyen szívtelen ember nem hiszem, hogy kellõképp empatiku slenne szülésnél. én 35 kg-t híztam a doki az elején FINOMAN szólt, aztán 15 kg után felhagyott vele és a végén nekem kinnyílt egy kicsit a méhszájam (semmi köze nincs a súlynak ehhez) onnantól csak a baba és az én egészségemre koncentráltunk. soha nem bántott és bár veszélyeztetett voltam eszébe sem jutott befektetni. a szülés után azt kérte a 6 hetes kontrollra legyek a lánykori súlyomnál. én ott voltam 55 kg-ósan, csak a szülés nekem -12kg jelentett (4,5 kg volt a gyerek) mégis hogy néztem volna ki, ha csak 10 kg-t hízok??????

teljesen normális a súlyod, én a dokit cserélném le, az olyen szívtelen ember nem hiszem, hogy kellõképp empatiku slenne szülésnél. én 35 kg-t híztam a doki az elején FINOMAN szólt, aztán 15 kg után felhagyott vele és a végén nekem kinnyílt egy kicsit a méhszájam (semmi köze nincs a súlynak ehhez) onnantól csak a baba és az én egészségemre koncentráltunk. soha nem bántott és bár veszélyeztetett voltam eszébe sem jutott befektetni. a szülés után azt kérte a 6 hetes kontrollra legyek a lánykori súlyomnál. én ott voltam 55 kg-ósan, csak a szülés nekem -12kg jelentett (4, 5 kg volt a gyerek) mégis hogy néztem volna ki, ha csak 10 kg-t hízok??????
Szia!Én 19hétben vagyok és 7kg hiztam.Ne aggodj a végén lemegy majd!
Szia!Cserélj orvost sürgõssen!Ez idióta!Elsõ terhességemet 83kg-mal kezdtem, 92kg-mal fejeztem be.1év múlva megint terhes lettem 86kg-ról96kg-ra hiztam.168cm magas vagyok.Az orvost csak az érdekelte, hogy jól vagyunk-e és nagyon kedves volt minden alkalommal, pedig soha nem fizettem neki.Találj te is egy ilyet és élvezd a terhességet!Jó egészséget nektek!
162 cm, 60 kg-ról idultam most megnéztem a kiskönyvben igaz hogy 9 kg-nál tartok de 26. héten már 67 voltam.Szerintem is cseréld le a dokit, bár nem olvastam végig a válszokat.32 hetes
Én 165 centivel és 76 kilóval indítottam! Most 83! Így van 7 kiló plusz a 26. héten! Senki nem mondta, hogy ez sok!
Szia, én 26 hetesen eddig 9-10 kilónál járok.. és még se a védõnõ se a doki nem tett megjegyzést hogy sok lenne. Nem értem a dokit, szerintem 6 kiló abszolút jó. Hány kiló voltál amúgy?
Szia! ez bolond!! Az sok?? egyáltalán nem sok! Lehet jöbban jársz ha magadtól otthagyod és mást keresel! :) boldog babavárást!
Ez hülye! Már bocsi, de szerintem is teljesen rendben van nálad ez a 6 kiló! Szerintem válts dokit! Meg mi az, hogy diétázz! Persze oda kell figyelni babásan, hogy mit eszel, de diétára csak akkor fognak, ha a cukrod magas! Én a 26. hétben vagyok és eddig 7 kiló jött fel! Nem cseszeget érte senki! Nem az a legfontosabb, hogy ne hízz 10 kilónál többet, hanem hogy egészségesek maradjatok! Amúgy átlag 9-13 kiló a "megengedett"! Szerintem meg ne keseredj el! Ha a doki így nem vállal, keress mást!
Szerintem egyáltalán nem sok a 6 kilo. Én 25 hetesen kb 5 kilonál tartok, és én sovány vagyok, csak a hasam nagy:) Most igy vagyok 53 kg. Az sok??? Nem lehet, hogy te alapbol pici tulsullyal kezdted, ezért félti a babát, mert ha még ráhiztál, akkor felmehet a vérnyomásod és akkor lehet baj, pl koraszülés?
Aztom ilyen orvosnál nem szívesen szülnék Teljesen normális amennyit híztál szerintem, és még olyat sem hallottam, hogy tíz kiló lenne a max. hízás, ami még jó. Persze nem kellene túlzásokba esni, de szerintem nagyon túloz az orvosod és azt még szemét módon is csinálja. üdv:38 hetes (+11 kiló)
A kérdező hozzászólása: Pici túlsúlyom volt, de nem vészes. Minden eredményem jó. A vérnyomásom is megfelelõ, sõt még egy picit alacsony is. Nem értem én ezt. De nagyon rosszul esett és most nagyon el vagyok keseredve. Köszönöm mindenkinek a válaszokat
Ne haragudj;de szerintem az a doki nem normális!!!!Bár engem is cseszegettek a végefelé;hogy próbáljak kicsit jobban figyelni arra hogy mit és mennyit eszem, mert az utolsó hónapban fogok még csak igazán hízni....én kb 15-17kg híztam, inkább csak hasra.És nem volt semmi gondunk, max hogy nehezen tágultam, de szerintem az nem a kilóktól van. Max ne fogadd meg ezt a dokit.Nekem se volt.És inkább próbálj gyümölcsöt, salátákat enni estére-tapasztaltam hogy nehéz, de amikor én kimondottan figyeltem arra hogy mit eszem, volt, hogy csak 40 deka jött föl és nem éheztem. Fel a fejjel!Boldog babavárást
szerintem is csereld le. En most vagyok 16 hetes es eddig 5 kg-ot hiztam. Nekem nem mondta az orvosom h ez sok lenne. en 165cm magas vagyok 58-kg-mal indultam most vagyok 63kg. sosem voltam 63kg... nekem pl hasra es derekra ment a kilo sem a cobom sem a karom nem hizott, tehat meg a normal ruhaimat hordom csak a gombokat kellett a deraknal kijebb varni. Sot nekem nagyon alacsony a vernyomasom es ha nem eszem kellokeppen akkor az az amugy is alacsony vernyomas lecsokken nagyon hirtelen es akkor szedelgek de volt mar h majdnem elajultam mert az ebed kesobbre csuszott. en akkor kerdeztem az orvost h mitol volt aki azt mondta h napjaban 6-szor egyek kicsi adagokat. en pl elotte nem ettem ennyit, de most a baba miatt muszaj persze h hizok. ne izgulj a kilok majd lemennek szules utan meg szoptatasnal. 6 kilo egyaltalan nem sok.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ A párom is azt mondta, hogy ez egy idióta és keressünk másikat. Egyre biztosabb vagyok, abban hogy lecserélem. Köszönöm a biztatást. Mindenkinek szép és boldog babavárást
Szia! Én is azt mondom, hogy keress másik dokit, más sem hiányzik egy kismaminak, hogy az orvosa, akiben meg kéne bíznia, és akire rá kéne bíznia magát így beszéljen vele... Hát mégis mit képzel ez magáról, az ilyen nem orvosnak való... Nagyon nem. Elég szomorú, h ilyeneket engednek praktizálni, nem? Egyébként érdekes, h mindenhol másképp mûködik az egészségügy: én holnap töltöm a 26. hetet, és eddig 6 kiló jött fel, velem pl üvöltözött a védõnõ, h miért nem eszem többet, mert milyen keveset híztam...
Én 10-re vagyok kiírva, tehát van egy bõ hetem szülésig. Terhességi cukrom van, szigorúan diétáznom kellett. Összesen szedtem fel 8-kgt. Úgy nézek ki mint a Kojak nyalóka egy fogpiszkáló végén egy nagy golyó. Ez biztosan k...va ideális lenne ennek a nagytudású empatikus anti doktornak. Ja és ettõl még lehet nálam is komplikáció a szülésnél. Vajon mitcsinálna? Otthagyna, hogy legyek ügyes és oldjam meg, hiszen csinos vagyok. Ez egy barom! Szerintem keress egy ORVOST! Ja és egyél, amit csak szeretsz és kívánsz. Én azt hittem beledöglök ebbe a diétába, annyira kívántam minden olyat amit persze nem ehettem.
Én még annyit had kérdezzek...azt mondta nem vállal így, mert fennállhat bármi komplikáció! Nem akarom az ördögöt a falra festeni, valamint nagyon remélem, hogy rendben lesz a terhességed, de ha mégis valami más is jönne idõ közben, akkor is azt mondja, hogy nem vállal? Még ha a szülés elõtt is állsz? Válts és megkönnyebbülsz!
Szia! Én is 28 hetes vagyok és 8 kg-nál tartok! Szerintem ez nem sok de amit megkivánok én megeszek mindent! Egyáltalán nem sok a 6kg:DD! Nekem is mondta a nödokim, hogy figyeljek a szánhidrátokra meg diétázzak de én nemtudok ellenállni a sütiknek:) ! Boldog babavárást és ne foglalkozz ilyenekkel!
A kérdező hozzászólása: Ja 170 cm magas vagyok és 78 kg-mal kezdtem. Most voltam 84 kg. Szerintem ez egyáltalán nem vészes. Vagy mégis?
Ez ám az elhivatott doki... azt nem közölte veled hogy hogyan szüld meg a picidet minden gond és akármi nélkül???ugy hogy neki csak a lóvét kelljen felmarkolnia??? Félelmetesen sötétek az emberek a doktori cím ellenére. TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!!!Még most válts, nem késõ... én 29 hetes vagyok és 18 kg-nál tartok igaz 50 röl indultam, de ugyan már ...súlyhatárt megszabni vagy nem vállal...akkor se vállajon ha nem adodik gond...és akkor nem kell kockáztatnia ha közbe kell lépnie. Ez nekem uj hogy szelektáljuk a pácienseket...ha 100 kilósan esnél teherbe akkor alapban nem vállana??? WÁÁÁÁ!!! Saját és a picurod érdekében lépj!!! Ennél még a "sötétben tapogató" ügyeletes doki is jobb!!! Fel a fejjel nem híztál sokat!!!

32 hetes kismama vagyok. ma voltunk ultrahangon. Az ilyenkor megfelelő érték BPD-nél (72-84), a mi értékünk 86mm. Az orvos szerint jó, nagy baba, de nekem megfordult a fejemben a vízfejűség. Vagy az nem itt kezdődik?

Legjobb válasz: Szia nálunk is hasonló eredmény volt semmi probléma nem lesz az én fiam már 8 éves. nekem is túl nagyok voltak az eredmények az intervallum felett voltak. Jó egészséget:-)

Szia nálunk is hasonló eredmény volt semmi probléma nem lesz az én fiam már 8 éves. nekem is túl nagyok voltak az eredmények az intervallum felett voltak. Jó egészséget:-)
A vízfejûséget nem egy ultrahanggal, hanem folyamatában vizsgálva állapítják meg.Szerintem az már sokkal korábban kiderült volna.
Nem hinném hogy ha gond lenne a doki ne vette volna észre! Max.ha túl nagy a fej nem tudod megszülni igy császározni fognak.De ez se szentirás, úgyhogy ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!