Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam mert nem jött meg (7 db)

Ma voltam orvosnál mert nem jött meg és 3 pozitivat teszteltem de az orvos nem látott még semmit. Lehet nincs is baba? Hányinger, sokat járok pisilni is.

Legjobb válasz: Mikor maradt ki a mensid? Talán még nagyon pici a petezsák, és nem látta az orvos.

Mikor maradt ki a mensid? Talán még nagyon pici a petezsák, és nem látta az orvos.
Nekem április 17-én volt az utolsó mensi, szintén can 3 poz. tesztem, ésjövõ héten megyek dokihoz. Nagyon korai lett volna, ha bármit is látott volna még neked.
utolsó válaszoló vagyok, azt kifelejtettem, h engem is visszarendelt 2 hét múlva.
Szia! Mintha magamat látnám, én is írtam hasonlót, nekem sem jött meg holnap lesz 1 hete, és 3 + tesztem van. Csinált uh-t? Milyen adatok voltak rajta? Mit mondott? Nekem azt hogy attól még hogy nem látja nem jelenti azt hogy nincs. De én is attól félek mi van ha nincs is baba. Pedig ott a 3 teszt! Akkor az miért lett pozitív? Miért fáj a cicim? Pedig menszi elõtt soha nem fájt. A többi tünetem is az mint Neked! Nagyon szorítok mindkettõnknek hogy legyen baba és egészséges legyen!!!!!! Írj!
Szia! Nekem április 15-én volt meg utoljára, mármint az volt az elsõ napja és nekem is három pozitív tesztem volt és nem látott az orvos a múlt héten még semmit, visszarendelt jún 11-re! Úgyhogy biztosan babás vagy! Szorítok! Drukkkoljatok nagyon ti is, mert mi is már lassan két éve próbálkozunk, voltam már mûtve is emiatt... Minden "biztosan" kismamának drukkolok: egy egyelõre még csak esélyes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat remélem igy van
Szia!Én 4 pozitívat teszteltem, és nekem sem látott semmit a doki, azt mondta, meg fog jönni, de ha nem, akkor ad olyan gyógyszert, amitõl megjön.Én azt nem fogadtam el, és milyen jó, mert most 33 hetes kismama vagyok.Tehát csak nem látta, mert még olyan pici volt.És nekem is nagyon megnyomkodta a hasamat, és nem lett semmi baja a babának.Úgyhogy nyugi, szerintem tuti babás vagy.Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Április 30-án voltam meg utoljára akkor most mennyi idös lehetek?
A kérdező hozzászólása: 2 hét mulva kell vissza mennem de nagyon megnyomkodta a hasam és félek ha ott a baba akkor ez árt neki. Szerintem 3 teszt nem csal
Én úgy tudom, hogy min. 4 hetes kell legyen a terhesség (a megtermékenyítéstõl számolva, az utolsó mensitõl számolva pedig kb. 6 hetes), ahoz, hogy az orvos lássa.
gondolom azért vissza hívott egy késõbbi idõpontra. ha igen, akkor már biztos látni fogjátok, ha nem, irány egy másik doki!!! 31hetes kismama, sok sikert
A kérdező hozzászólása: tegnap kellet volna megjönnie
A kérdező hozzászólása: Érdekes meg mert csak annyit mondott hogy meg van nagyobbodva de még nem lát semmit. Már a mellem is nagyon fájnak.

1héttel ezelött voltam dokinál, mert nem jött meg a menstruáciom babát szeretnénk. Ultrahangvizsgálaton látszott kialakulo petezsák . Ma pecsételös vérzésem volt. Mitöl lehet? Ez elöfordulhat az elsö trimeszterben?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, és legtöbbször nincs gond, de én gyógyszert kaptam rá, hogy megmaradjon a babám. Utrogestan a neve. Szerintem a biztonság kedvéért menj be ügyire.

Elõfordulhat, és legtöbbször nincs gond, de én gyógyszert kaptam rá, hogy megmaradjon a babám. Utrogestan a neve. Szerintem a biztonság kedvéért menj be ügyire.
szia, Mindenképpen menj a dokihoz, ne halogasd..Te is kapsz majd gyógyszert, vagy utogestan, vagy dufaston amit szoktak adni a terhesség megtartására.. De ne izgulj, nem lesz baj..
Én is azt javaslom, hogy próbálj nyugodt maradni, nem kell egybõl a legrosszabra gondolni, de azért menj dokihoz mindenképpen, mert ezt nem árt ha orvos is tudja. Én mentem a második terhességemnél, nekem csak barnás pecsételgetésem volt a 10. hét körül, de hála nem volt semmi gond! Biztos nálad sem lesz.
Nekem is azt mondta a doki hogy sok kismamánál elõfordul az elején a pecsételõ vérzés. De ha görcsölni kezdenél vagy nagyon vérezni, akkor azonnal menj a dokihoz/korházba/ambulanciára. Megkérdezhetem hogy teszteltél-e amikor késett, vagy csak dokihoz mentél?
Szerinted beléd látunk?? Majd a teszt megmondja esély meg van rá!!!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy köszi!
Lehetsz terhes! De még korai jósolgatni! Más tünteted nincs? Mellfeszulés??

Nekem annyi lenne a gondom, hogy kedden voltam nődokinál mert panaszom volt. Irt fel kúpot, amit el is keztem használni, de ma meg kellett volna jönnie de nem jött meg! A kúptól késhet?

Holnap megyek vissza a nődokihoz tenyésztés eredménye miatt. Mondjam hogy nem jött meg? mindíg hónap elején jött meg eddig mert a gyógyszer beállította, de előtte is rendszeres volt a mensiom, bár most leáltam a gyógyszerrel. szerintetek?

Már 1 hónapja nem jött meg! Ma voltam a dokinál és azt mondta, hogy nem érez, hogy terhes lennék! De azért el küldöt egy terhességi tesztet csinálni vizeletből! Mért nem jön meg? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Fogytál vagy híztál mostanában? Mentél át valami nagyobb változáson? Esetleg új munkahely, tanulmányok, etc... Stresszes mostanság az életed? Szedsz valamilyen gyógyszert, aminek mellékhatása ez lehet? Vagy esetleg egy új gyógyszert?

Fogytál vagy híztál mostanában? Mentél át valami nagyobb változáson? Esetleg új munkahely, tanulmányok, etc... Stresszes mostanság az életed? Szedsz valamilyen gyógyszert, aminek mellékhatása ez lehet? Vagy esetleg egy új gyógyszert?
Függ attól is, h hány éves vagy... én speciel 19, és 15 éves korom óta menstruálok... 4 év alatt sem sikerült beállnia...kimarad...elõbb/késõbb jön...mikor hogy... csinálj egy tesztet...de ekkora terhességet a doki kitapintott volna...úgyh sztem csak alacsony lehet a hormon szinted...(nekem ezt mondta az orvos)
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok!nem szedek semmilyen gyogyszert kicsit mostanság ideges szoktam lenni!

Most ilyenkor mi is van? Tegnap együtt voltunk párommal 2x is belém élvezet. úgy számoltam mert eddig úgy jött meg h 17. én. Erre ma 13. megjött reggel. élénk piros vérzésem van. Fáj is a hasam. = ( Ezek szerint sajnos nem sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö

A kérdező hozzászólása: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö
nem hiszem hogy sikerült volna, kicsi rá az esély!:)
sajna nem. de ne csüggedj, legalább hamarabb elkezdhetitek újra! ahogy nekem összejött mind3: ahogy elmúlik a mensid, onnantól minden másnap szerelmeskedjetek. ne mérj hõt meg ilyeneket, attól csak stresszes leszel. szóval: aktus alatt tegyél párnát a feneked alá, h kissé megemelkedjen. utána pedig maradj fekve. szedj vitamint. mostantól semmi sex, párod gyûjtse be a kiskatonákat. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...próbálkozni fogunk hamarabb mint most...De igaz az sem lehet h esetleg méhen kívül most megfogant?Akkor most ezek alapján h megjött egyáltalán nem lehetek terhes? Nem is igazán akartam ilyeneket számolni azt szeretném ha spontán össze jönne...:D Köszönöm a jó tanácsokat is! :D
Most nem voltál terhes, hiszen megjött, ráadásul élénk piros. (Bár csodák vannak, de ne reménykedj.) Viszont a tegnapi együttlétbõl lehet majd baba, kicsi az esély rá, de van. Próbálkozzatok minél többet, annyi a lényeg, hogy ne agyalj a babatémán. Nekünk így rögtön sikerült. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt az elsõ ilyen h belém élvezett szóval az biztos h nem lehettem terhes...De akk a tegnapitól terhes lehetek? De hát most megjött...Akk azt jelentené h jövõhónapba nem fog megjönni? :S
Kicsi az esélye, hogy terhes lehetsz, de... Az én történetem: 31 napos a ciklusom, babát szerettünk volna, sokszor együtt is voltunk kb. a 20. napig, aztán mindig valami közbeszólt. 27. nap összebújtunk, utána élénk piros vérzés, gondoltam magamban, most sem jött össze. A vérzés csak 1, 5 napig tartott, majd barnázás és elmúlt. Ezután 10 nappal kislányom megjegyezte hogy anya pocakjában van a kistestvére. Ez kicsit szöget ütött a fejemben, és csináltam egy tesztet, idõn túli pozitív lett. Gondoltam várok a dokival, következõ hét végén mentem, nem látott semmit, (pedig menszi szerint már több mint 6 hetes voltam). 1 hét múlva petezsák, újabb 2 hét múlva már a baba is ott volt. Utánanéztem a neten, ott olvastam az ovulációs vérzésrõl, és így utólag összeállt. 27. napon lettem terhes, közvetlen vérzés elõtt, amit azóta már az összes UH igazolt (4 db is volt), most vagyok a 12. héten. Szóval én úgy gondolom, várd meg a vérzés végét, ha kevesebb ideig tart, mint szokott és kevesebb is, akár lehet nálad is ez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ értem is de lehet hogy nem értjük egymást most elmondom :) idáig a párommal kiszálltunk a végállomás elõtt tegnap volt az elsö alkalom hogy bennem ment el kétszer, is délelött és este majd ma reggelre megjött a várt idõ elött így sincs arra esély hogy jön agy kis angyal?

Elképzelhető h terhes vagyok, ha aug. 14-én volt meg utoljára 29-én voltam párommal, és most kellett volna megjönnie 13-án, de nem jött ma voltam dokinál aki azt mondta h menjek vissza 1 hét múlva mert csak megvastagodott nyálkahártyát lát?

Mondtam neki h teszteltem de negativ lett, azt mondta az korai volt még. Ha az együtlétünkt?l számolok akkor 18 naposnak kéne lennem gyakorlatilag. Azt látni kéne már uh. -án?

Legjobb válasz: A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.

A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.
Elvileg a tesztnek már ki kellene mutatnia a terhességet.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság, de ha más nem lesz akkor egy hét múlva ki fog derülni, hogy mi a helyzet.Sok szerencsét!30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ...köszi a válaszokat, de sztem téves riasztás volt:(....elmentem venni megint egy tesztet...negativ, tuti nem terhes vagyok...csak nem tudom akkor a doki mégis mit látott, még mutatta is h vmi nagyon pirinyó pötty van ott:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!