Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam mert nem (106 db)

Agyi MR vizsgálatnál kötelezõ kontrasztanyagot adni? Csak mert én ma voltam és nem kaptam. Nyilván nem felejtette el az orvos. :D

Legjobb válasz: Nem kötelezõ, anélkül is mehet. Kontrasztanyagot tudtommal akkor kapsz, ha az erek érdeklik õket valamiért.

Nem kötelezõ, anélkül is mehet. Kontrasztanyagot tudtommal akkor kapsz, ha az erek érdeklik õket valamiért.
Mitõl függ, hogy a CT vagy MR vizsgálatnál kapok-e kontrasztanyagot? - Ez orvosszakmai kérdés, amit mindig a vizsgálatvezetõ orvos dönt el. Bizonyos vizsgálatok csak kontrasztanyaggal végezhetõk. Bizonyos vizsgálatoknál elegendõ a kontrasztanyag nélküli (natív) vizsgálat. - én voltam már gerinc, hasi, mellkas MR-en is, 1-szer kaptam kontrasztanyagot :) (hasinál)
A kérdező hozzászólása: akkor oké köszi szépen mindkettõtöknek :)

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Miért lehet az, hogy egy hete 67.9 kg voltam, ma meg 69.8? Ez hízás? Mert nem érzem magam ugy, mint amikor 70 kilós voltam (kisebbek a combjaim).

Tegnap kicsit többet ettem a kelleténél, de minden nap 1 órát aerobikozom Norbi dvdre, a pulzusom is megnö kb 120ra. Izmom nem fejl?dhetett igazán, mert er?sítést heti 2x végzem, az meg nem sok szerintem.

Legjobb válasz: Akkor csak viz van rajtad szerintem! Kb. közép idöben mérd magad mindig! Mert menszi elött màr tàrolodik a viz, utànna meg kell egy kis idö hogy tàvozzon!

Akkor csak viz van rajtad szerintem! Kb. közép idöben mérd magad mindig! Mert menszi elött màr tàrolodik a viz, utànna meg kell egy kis idö hogy tàvozzon!
Nagyon szivesen :)
Jut eszembe, ha aerobikozol, cm.ben hamarabb làtszik az eredmény, mint kiloban, pont az izomfejlödés miatt! :)
Miota aerobikozol? Mikor kell megjönnie? Az izom nehezebb mint a zsir! Ha menszi elött vagy akkor meg van egy kis viz visszatartàsa a szervezetnek!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy tegnap múlt el, nem tudom, ez számit e vmit. Egyébként 3. hete erobikozom, de ilyen ugrálós részt mindig megcsinálom minden nap (kiv. szombaton) és az erösítös részt pedig heti 2x-3x (kb 30perc)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, kicsit megnyugtattál:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem, akkor ez áll a háttérben:P

21-én volt a peteérésem. Akkor és előtte együtt voltunk, utána sajna már nem lehetett, mert nem volt itthon a párom. Ma még lehetek elvileg terhes, ha ma még együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Tisztelt Doktor úr! Ma voltam a nőgyógyászomnál, mert két napja állandó vizelesi ingerem van, de pisilni nem nagyon kell. Tegnap vizelet ürítes után, mikor megtöröltem, piros valószínűleg véres volt a vizeletem. Ma negativ volt minden vizsgalat, azt mondt

Tisztelt Doktor úr! Ma voltam a nőgyógyászomnál, mert két napja állandó vizelesi ingerem van, de pisilni nem nagyon kell. Tegnap vizelet ürítes után, mikor megtöröltem, piros valószínűleg véres volt a vizeletem. Ma negativ volt minden vizsgalat, azt mondta a doktornőm, miutan megvizsgált, hogy hüvelygyulladásom van. Lehet-e ettől a véres vizelet, az állandó inger és a fájó pisiles? Vagy felfázástól? Előre is köszönöm a valaszat!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján lehetséges, hogy fertőzése van, de vizsgálat nélkül magam sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján lehetséges, hogy fertőzése van, de vizsgálat nélkül magam sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam a nőgyógyásznál. III fokozatú volt a tisztasági fok a kenetben. Szeretném megkérdezni a Doktor úrtól, hogy ez nem jelent nagy gondot? Milyen krémet vagy kúpot tanácsolna Ön nekem? Mert ahol voltam a kerületben, az orvos Clion

Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam a nőgyógyásznál. III fokozatú volt a tisztasági fok a kenetben. Szeretném megkérdezni a Doktor úrtól, hogy ez nem jelent nagy gondot? Milyen krémet vagy kúpot tanácsolna Ön nekem? Mert ahol voltam a kerületben, az orvos Clion hüvelykúpot tanácsoltak. Segítségét előre is köszönöm. Várom a Doktor úr válaszát. Üdv: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben én legfeljebb olyan készítményt szoktam javasolni, amely a hüvelyflóra egyensúlyának visszaállítására való. A legjobb tapasztalataim a Vitagyn C krém alkalmazásával vannak, így Önnek is azt javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben én legfeljebb olyan készítményt szoktam javasolni, amely a hüvelyflóra egyensúlyának visszaállítására való. A legjobb tapasztalataim a Vitagyn C krém alkalmazásával vannak, így Önnek is azt javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Ma voltam a nőgyógyászomnál, mert két napja állandó vizelesi ingerem van, de pisilni nem nagyon kell. Tegnap vizelet ürítes után, mikor megtöröltem, piros valószínűleg véres volt a vizeletem. Ma negativ volt minden vizsgalat, azt mondt

Tisztelt Doktor úr! Ma voltam a nőgyógyászomnál, mert két napja állandó vizelesi ingerem van, de pisilni nem nagyon kell. Tegnap vizelet ürítes után, mikor megtöröltem, piros valószínűleg véres volt a vizeletem. Ma negativ volt minden vizsgalat, azt mondta a doktornőm, miutan megvizsgált, hogy hüvelygyulladásom van. Lehet-e ettől a véres vizelet, az állandó inger és a fájó pisiles? Vagy felfázástól? Előre is köszönöm a valaszat!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján lehetséges, hogy fertőzése van, de vizsgálat nélkül magam sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján lehetséges, hogy fertőzése van, de vizsgálat nélkül magam sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam a nőgyógyásznál. III fokozatú volt a tisztasági fok a kenetben. Szeretném megkérdezni a Doktor úrtól, hogy ez nem jelent nagy gondot? Milyen krémet vagy kúpot tanácsolna Ön nekem? Mert ahol voltam a kerületben, az orvos Clion

Tisztelt Doktor Úr! Ma voltam a nőgyógyásznál. III fokozatú volt a tisztasági fok a kenetben. Szeretném megkérdezni a Doktor úrtól, hogy ez nem jelent nagy gondot? Milyen krémet vagy kúpot tanácsolna Ön nekem? Mert ahol voltam a kerületben, az orvos Clion hüvelykúpot tanácsoltak. Segítségét előre is köszönöm. Várom a Doktor úr válaszát. Üdv: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben én legfeljebb olyan készítményt szoktam javasolni, amely a hüvelyflóra egyensúlyának visszaállítására való. A legjobb tapasztalataim a Vitagyn C krém alkalmazásával vannak, így Önnek is azt javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetben én legfeljebb olyan készítményt szoktam javasolni, amely a hüvelyflóra egyensúlyának visszaállítására való. A legjobb tapasztalataim a Vitagyn C krém alkalmazásával vannak, így Önnek is azt javaslom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Lehet, hogy azóta nem fejlõdött tovább és elvetéltél még elég korán... azt nem tudom, hogy cisztától is nõl-e a petezsák.
Lehet hogy a masik doki gepe elavultabb es ha hasival nezte akkor nem szoktak latni semmit ilyen koran.Hetfon uh-val neztek es huvelyivel?

A barátommal ma délután együtt voltunk, használtunk gumit, de mivel az kiszakadt ezért levettük. Pár percre később ismét együtt voltunk, de már nem használtunk gumit mert nem volt. Lehetek terhes v bármilyen problémám lehet ebből?

pár perc volt gumi nélkül, és az is megszakítva. gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!

Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!
Szerintem nagyon gyorsan vedd be a tablettát, ráadásul gondolom nem tudod, de közel sem biztos h ha beveszed nem leszel terhes, én ismerek olyat akinél bevették a tablettát, mégis megfogant és megszületett :) . Mindenesetre ha nem veszed be sokkal nagyobb az esély a terhességre.
Nem, nem feltétlenül lehetsz terhes, de inkább ne sajnáld a pénzt a 72 órásra, mint hogy terhes legyél. Ha már egyszer nem gondolkoztatok, most tedd meg!
Valahogy úgy. De inkább boruljon fel a hormonháztartásom pár hónapra (bár ez sem igaz mindenkinél), minthogy az egész életem egy nem várt gyerektõl. Aztán utat engedni egyfajta fogamzásgátló módszernek (tabletta, hüvelygyûrû, stb..)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem feltétlenül eshetek teherbe, de jobb ha beveszem a tablettát?
Irány az ügyelet vagy a sürgõsségi ambulancia a 72 órás tablettáért, idõben bent vagy még bõven. Bár az is igaz, hogy a védekezés nélküli szex esetén 20-25% a teherbeesés lehetõsége. (Zárójelben megjegyezve:ez sem megy olyan könnyen.)
Mivel elõtte már elment, így a vezetékben maradhattak spermiumok, ami a következõ menet során távozhattak az elõváladékkal. Ha elsõre csináltátok volna gumi nélkül kisebb lenne az esélye, de így... hát megvan
Szerintem meg menj a nogyogyaszhoz es kerj surgossegi tablettat. Ha 72 oran belul beveszed akkor ved, de jobb ha 12 oran belul.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Az oké, hogy ha a pasinak felál ész megáll de akkor nektek nõknek lehetne annyi eszetek h ilyen helyzetekbe nemmentek bele. Nemvolt gumi??? Akkor elmegy és vesz van benzinkuton vagy akkor aznap nincs szex ennyire egyszerü. És szerintem vegyél terhességi tesztet.
lehet persze nemibetegség terhesség
A barátnõm úgy lett terhes, hogy nem használtunk gumit, mondjuk 4-5 alkalommal de egyszer sem élveztem belé, viszont keményen beleült a farkamba azt mondta h "a nyakán jött ki", és így elõváladéktól teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! ha a menstruációm megjött akkor is van még esély a terhességre?
