Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam jok ezek az eredmények (4 db)

17.5 napos kismama vagyok, ma voltam 4D. Jók ezek az eredmények, nektek milyenek voltak? Mekkora lehet a baba?

eredmények: BPD: 4.37, HC: 14.95, AC: 12.39, FL: 2.60, súlya: 238 g. A dokimhoz, csak pénteken megyek, és csak akkor tudja elmagyarázni.Pár nappal ezel?tt valaki azt írta itt a fórumon hogy ha a FL/BPD 71% alatt van akkor az down kor gyanús.Nekem FL/BPD: 59%. Én még ezt nem hallottam, de nekem jó lett az integrált tesztem, és a tarkóred? is jó volt a 12. heti uh, 1.2 volt. AFP is jó lett. Azt mondták hogy fiú, ez ilyenkor már biztos? Aki csinálta az uh azt mondta hogy jók az adatok, de a FL/BPD miatt kicsit para vagyok. köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: nem kell mindent elhinni,ami ezen az oldalon terjeng,sokszor csak ránk akarnak ijeszteni,1-2 embernek ez jó poén. Az eredményeid tökéletesek,majd ha az orvos is ezt mondja,megnyugszol :D

nem kell mindent elhinni, ami ezen az oldalon terjeng, sokszor csak ránk akarnak ijeszteni, 1-2 embernek ez jó poén. Az eredményeid tökéletesek, majd ha az orvos is ezt mondja, megnyugszol :D
Szia! Szerintem teljesen jók az adataid, én ezt az FL/BPD dolgot nem is számolgattam és a doki sem mondta, hogy ilyet kell számolni. Én tegnap voltam UH 18.4napos. Az én Babum adatai: BPD:40mm, HC:149mm, AC:122mm FL:28mm súly:239g, hossz:22, 7cm orrcsont:6.5mm. Az AFP is jó lett a tarkóredõ a 13.héten 1.4mm volt! Ne parázz nagyon jók az adataid! A 4D biztos jobban látták a nemét így valoszínû, hogy kisfiatok lesz!Gratulálok! Én csak 2D voltam ott azt mondta a doki, hogy nem látja fiúnak, így kislány! Boldog Babavárást!
Az arányszámról annyit, hogy nekem 18+3 naposan volt a BDP 3, 9, az FL 2, 5, így az arány 64%. Ehhez képest volt genetikai vizsgálatom, chorionboholy 15 hetesen, ami szerint minden rendben. Utálom ezeket az adatokat, csak arra jók, hogy riogassanak bennünket. Én a genetikai és a profi ultrahangos vizsgálatban hiszek. Szóval szerintem ne aggódj! Minden jót! (31. hetes mami)
Ezek nagyon jó eredmények!!A párod egy bika.:) )
A kérdező hozzászólása: köszi a választ 6 honapja probálkozunk már a babával de még nem jött össze én is majd megyek 2án hormonvizsgálatra aztán 9-én.
Jó nektek, nekünk sajna nem jók a párom eredményei!:(
A kérdező hozzászólása: nagyon nem lettek jok a párod eredményei?lehet hogy gyogyszeres tudják kezelni.
wow! A mozgásuk, halálozásuk, minden OK, az átlagos. Az 5 ml is szuper. És a számuk... Szenzációs. :) Remélem, nálad is minden rendben lesz!
A második vagyok, nálunk a motilitással az nagyon kevés!(mozgás)kapott rá gyógyszert!Reméljük segít!
Az elsõ vagyok.A páromnak 5-7 milliót mértek és azt mondták h természetes úton nem lehet babánk.Abban a hónapban teherbe estem.:) )
A "szakirodalom" alapján 34-35 hetes lehetsz ezekkel az adatokkal.


Ma voltam a Dr-nőnél. Azt mondta, hogy nagyon jók a vizsgálati eredmények. De a nyaki redő a legjobb azt mondta! Ez jó ugye?

amikor ezeket az adatokat nézik akkor ezek milyen vizsgálatok?????? 3-hós vagyok

Legjobb válasz: Nekem is annyi volt az NT. Ha 3 mm-nél vastagabb akkor utalhat fejlõdési rendellenességre.De ez tökéletes.

Nekem is annyi volt az NT. Ha 3 mm-nél vastagabb akkor utalhat fejlõdési rendellenességre.De ez tökéletes.
Mennyi a nyaki redõ?
Genetikai eltérések szûrnek, a következõ ilyen a 18. héten lesz. A nyaki redõvel a Down kórt szûrik. Gondolom jó méretet mért rá és ezért mondta, hogy nagyon jók a vizsgálati eredmények.
A kérdező hozzászólása: néztem a papiromon de nem láttam, hogy hogy vann feltüntetve a nyaki redõ talán NT:mert az 1.9 mm
A kérdező hozzászólása: ja és igen nekem is a 18-héten kell vissza menni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!