Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam hetes genetikai UH-n. A (3 db)

Ma voltam 18 hetes genetikai UH-n. A doki 2 perc alatt megnézett, csak annyit mondott, hogy minden rendben van. Nem kellett volna tovább néznie?

Olvastam, hogy mindenféle dolokat kell még nézzen és ? pikkpakk letudta....

Legjobb válasz: Szia én három hete voltam de bent voltam vagy negyed órát mindent megnézett a dokim de ki tudja ezt hol mennyi ideig nézik ne izgulj ha azt mondta minden ok akkor biztos ugy is van 21 hetes kismama

Szia én három hete voltam de bent voltam vagy negyed órát mindent megnézett a dokim de ki tudja ezt hol mennyi ideig nézik ne izgulj ha azt mondta minden ok akkor biztos ugy is van 21 hetes kismama
Sajnos van ilyen.Engem is annak idején 3 perc alatt "megvizsgált" és meg is mondta hogy sajnálja de nincs több ideje.Épp emiatt mi elmentünk utána 4D-s ultrahangra a magunk megnyugtatására.Ha teheted te is menj el 4D-re.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek 4Dre, biztos ami fux. Ott legalább tutira megvizsgálnak, bár egy vagyonba kerül...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nem tudom.Nekem a 18.hetes vizsga´lat kb.20 percig tartott.
Én még csak most fogok menni 12 hetes UH-ra, de az biztos, hogy ha nekem mondaná a doki, hogy nincs ideje rendesen megvizsgálni, akkor megmondanám, hogy sajna az engem nem érdekel. Mi van, ha van valami baj és nem veszi észre, mert nincs ideje megnézni? Ez nem idõ kérdése. Mondjon akkor olyan idõpontot, amikor rá fog érni. Bár nekem nagyon rendes dokim van és eddig is mindent megmutogatott szépen. Nyugodtan szóljatok ilyenkor neki, hogy te ragaszkodsz a rendes vizsgálathoz, mert nem neki lesz abból baja, ha nem lát meg valamit.
A kérdező hozzászólása: A 12 hetes UH-n ngem is tövirõl hegyire vizsgáltak. Majd most a 18 hetin más doki volt, TBre mentem és ez a doki ba..ott rám. 5 perc volt, vagy annyi se. Bár mondta, hogy mindent rendben talált, de azé mégis, sokkal megnyugtatóbb ha mindezt egy 20 perces vizsgálat után mondja! szomorú, hogy a TB-nél néha-hangsúlyozom néha-enyire le se szarják az embert, és kénytelen agyok fizetni ha meg akarok nyugodni!

Ma voltam a 19 hetes genetikai uh-n azt mondta a doki hogy menjek vissza 1 hét mulva mert a gyomortelödés nem látható! Nincs nagy baj ugye? Ugy félek hogy valami baja a babának! A placenta pedig a hátsó falon tapad! Az jó?

Legjobb válasz: ne aggódj! Nekem a betöltött 16. héten volt genetikai uh, és nekem is meg kellett ismételni a gyomortelítõdés miatt, vagyis éppen akkor nem kortyolt a magzatvízbõl, üres volt a pocija. Azért kell visszamenni, hogy lássák, hogy mindene megfelelõen mûködik.

ne aggódj! Nekem a betöltött 16. héten volt genetikai uh, és nekem is meg kellett ismételni a gyomortelítõdés miatt, vagyis éppen akkor nem kortyolt a magzatvízbõl, üres volt a pocija. Azért kell visszamenni, hogy lássák, hogy mindene megfelelõen mûködik.
Igaza van az elõttem szólónak, a hátsó falon tapadó placenta pedig tökéletes helyen van :-)
Nyugodj meg. Én a 20 hétben vagyok és ugyan ez miatt hívtak vissza! Kiderült épp pisilés után volt és még nem ivott a magzatvízbõl... A méhlepényem meg a méhnyakon tapadt meg , majd hátsófali lett. Erre azt mondta adokim hogy kívánni nem lehet jobbat. Szóval tényleg nyugi, és örülj hogy biztosra mennek a dokik és te meg többet látod azt az édes kis pocaklakót:D Boldog babavárást:D
Örülj neki, hogy visszahívnak, sok helyen ha valamit nem látnak rendesen úgy hagyják, vissza se hívnak.Biztos nincs baj, csak alapos a doki, és látni akarja rendesen, egybként, hgy a placenta hátsó falon tapad, nagyon jó, nekem is ott van. Boldog babavárást! 23 hetes

19 hetes genetikai uh-n voltam ma. A doki visszahívott 2 hét múlva. Miért?

A véreredményen az AFP jó lett. A fehérje picit magas. 4 felett van. De a véd?n? azt mondta, hogy csak akkor kell vele foglalkozni, ha külön megjelölik a leleten. A doki mégis visszahívott emiatt 2 hét múlva. Baja lehet emiatt a babának?

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetesen voltam,és engem 3 hétre rendelt be. Szóval még 2 hét. Én sem tudom miért...ö azt mondta hogy hagy nöljön még a baba. Te is megijedtél??

Szia! Én 18 hetesen voltam, és engem 3 hétre rendelt be. Szóval még 2 hét. Én sem tudom miért...ö azt mondta hogy hagy nöljön még a baba. Te is megijedtél??
Szerintem abszolút nem kell megijedni! Engem is visszahívott 2 hét múlva. Persze én is meglepõdtem, mert a leleten is minden rendben volt. Rákérdeztem és azt mondta, hogy semmi baj nincs, csak van egy pici felesleg a pocin, valamint mellsõfali a méhlepényem is, ami miatt nem látott tisztán és 2 hét nagy idõ, akkorra jobban lát majd! Csupán ennyi volt! Ja és tök jó volt 2 hét múlva visszamenni, mert a leletek alapján azt láttam, hogy a babám úgy fejlõdik, ahogy az a nagy könyvben meg van írva! :) Amúgy, ha a doki valami rendelleneset lát, azt akkor és ott kötelessége lenne közölni veled! Szóval no para! 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat és a megnyugtatást. Nagyon megijedtem. Ráadásul nekem nem is mondott semmit a doki. Elég ellenszenves volt... Még egyszer köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!