Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam elvileg (30 db)

Ma voltam elvileg 8 hetes uh-n. A doki "csak" egy 14 mm-es szikhólyagot látott, ami 6 hetsnek felel meg. Vagy elvagyok számolva, vagy elhalt, és esik össze. Volt ilyen valakinek?

Teljesen kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Hát...nem akarlak elkeseríteni, de ha hat hetes, akkor is látni kellett volna már többet, sõt szívhangot is.

Ha ennyire aggódsz, tényleg jobb, ha elmész egy másik dokihoz is, a saját megnyugtatásod végett is! A babának nagyon fontos, hogy te most nyugis legyél, ne stresszeld magad! Nagyon picik még ilyenkor a babák, elõfordulhat, hogy nem is olyan pontosan sikerült lemérni õt! A baba tényleg 6-7 hetes most, de ugye a dokid a mensitõl nézi és úgy jön ki a 8 hét! Én egyébként a fogantatás dátumát nem tudtam, csak az biztos már, hogy korábban, mint a középidõ fogant, legalábbis a mostani méretei alapján... Ugyanis az elsõ uh-kor még úgy tünt, középidõben fogant! DE aztán jó sokat nõtt! Szerintem neked is minden rendben lesz következõleg! Majd írj légyszi, mit mondanak 2-án, én is akkor megyek dokihoz. 27+5 hetes kismami
Hát...nem akarlak elkeseríteni, de ha hat hetes, akkor is látni kellett volna már többet, sõt szívhangot is.
Szia ne haragudj, de rosszul számolod.Ha 2008.11.23án volt az utolsó menstruációd elsõ napja, akkor ma vagy 8hetes és 6 napos. A peteérésed valóban 6-7én lehetett!Sõt ha a peteérésedtõl számítjuk mert az a valós igazából, akkor 6 hét 6napos lehetsz. Az biztos hogy a szülés 2009 augusztus 30. remélem segítettem Nekem 6hét 4naposan volt a CLR:7mm
Szia!Semmi baj, pihenj sokat és gondolj pozitív dolgokra!!Én úgy jártam, hogy 5hetesen volt magzat, 6hetesen nem látott a doki semmit.Elküldött mûtétre.De elõtte volt még egy UH-m a kórházban és képzeld volt embrió és szívhang!!Gondolhatod az örömöt...Vannak még csodák.Veled is minden rendben lesz!Boldog babavárást kívánok! 10, 2hetes kismama
Nyugalom! Engem szívhang mellett akart kinyírni a doki: hát lehet elhalt felkiáltással, mert a 7hetes babám nem az átlagos méreteket produkálta, kicsit kisebb volt... Most meg nagyobb mint a kora.... Ezért cseréltem le a dokimat.... Ne számolgass, hanem pihenj, és csak akkor ess kétségbe, ha 0202kor is csak azt a szikhólyagot látja a doki, és nem változott.... (ha olyan a gép, akkor nem is látja, amit kell, esetleg valami olyan dokit kaptál ki, aki nem túl jó, és semmit sem venne észre...) Ha tudsz menj el egy másik rendelésre is, és ott is nézzenek meg, másik orvos esetleg egy komolyabb gép... Kitartást
A kérdező hozzászólása: 02.02.-án, kb másfél hét múlva. A fogantatás meg szinte tuti, mert Clostit szedtem, és pont akkor voltunk együtt a párommal mikor kellett(08, 12, 06), se elõtte, se utána 1 hétig egyáltalán nem! És úgy 9 hetes, 5 napos lennék, de mivel a doki csak a betöltött heteket számolják (ezt a doki mondta) ezért 8 hetes vagyok. Ha vagyok... Utolsó mensim 08, 11, 23
Ne aggódj, biztos minden rendben, bár ez tényleg inkább 6 hetesnek felel meg... Viszont náluk 1 nap is rengeteget számít! Szívhang nekem 7-8 hetesen volt! Ha az orvosod nem mondott semmit, nyugi! Mikor kell visszamenned?
Engem 11 mm-rel 7+1naposra vett a doki az ultrahangon. Most néztem a mamanet.hu-n, szerintem nincs okod aggódni. Ha még nincs szívhang, az sem biztos rögtön, hogy gondot jelent. Ilyenkor meg szokták nézni hüvelyuh-gal, vagy visszahív 1-2 hét múlva. Nem mondott az orvos semmit?
A szikholyag az amiben a baba lakik...az 16mm-es. Abba kb egy 3-4 mm-es embriót kellett volna már látnia, ha jó a gépe. De ne izgulj...rengeteget jelent ilyenkor akár 1 nap is. Szépen fejlõdik az a pici, és 1 hét múlva már szívhangja is lesz. Amúgy próbáld meg végiggondolni, mikor teszteltél elõször pozitívat. Akkor lehettél 4 hetes. ahoz képest már tudod a heteket, napokat számolni. Nyugi! Nincs baj!
Most ülj le és nyugi! Én azt ajánlom, hogy ne izgulj, szerintem elszámoltad magad! Amit nem is nehéz! Sok sikert és tényleg nyugalmat kívánok a pocaklakódhoz!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, nem 2 napja hanem 3 napja (27-én) voltunk ezelõtt együtt
Benne van a pakliban, mivel a sperma életképes 5 napig. De azt senki se tudja megmondani, sikerült-e, mert csak szép kevesen vannak, akiknek gyorsan összejön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!
Szia elvileg a mensi szerint most vagy a 9 hétben de az ultrahang szerint meg a tizedik hétben jársz .
A kérdező hozzászólása: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html eszerint 8 hét 3 napos vagyok, akkor hogy lehet 9?? a mérete szerint tudom, hogy 10 hetes
Emiatt ne aggódj! Én most vagyok a 15. hétben, de 10 hetesen már egy 12hetes babónak feleltünk meg! Nekem már a 13. héten megmondták, hogy fiú, igaz még nem 100%ra, csak 80%. Nekem mindenki annyit mondott, hogy jó nagy baba lesz! :) Sok sikert!
Én a babaszoba.hu a néztem az az oldal mindig azt a hetet irja amelyikben éppen jársz azért irtam 9 de ezt még nem töltötted be :) )) Remélem tudtam segiteni elsö válaszolo voltam:) )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat. remélem kisfiú lesz, sokan mondták már, hogy azok minidg nagyobbak. elvileg mi úgy is csináltuk.hogy az legyen.

Az utolsó mensim első napja július 18. Elvileg ma lennék 10 hetes. Ma voltam dokinál, aki azt mondta, hogy kb.7 hetes. Igaz lenne, hogy csak 7 hetes vagyok?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a peteérés idõpontja határozza meg a foganást és ez a ciklus felénél történik ha minden rendben megy azaz pontosan két menzesz között. Ebbõl adódhat 1-3 hét eltérés. Furcsa hogy ezt nem mondta a doki.

Én úgy tudom a peteérés idõpontja határozza meg a foganást és ez a ciklus felénél történik ha minden rendben megy azaz pontosan két menzesz között. Ebbõl adódhat 1-3 hét eltérés. Furcsa hogy ezt nem mondta a doki.
Szia! Hasonló cipõbe járok mint te én most 18 hetes lennék a menszi alapján de egyébként valójában csak 16 hetes és 3 napos. Ez azért lehet (legalábbis nállam ez a helyzet áll fenn) mert 28 napos ciklus helyett 36 napos ciklusom volt, így a peteérésem is késöbbre esett. Ez magyarázza a csúszást. Alapjáraton mindenki 28 nappal számol. Nem tudom nállad felmerülhetnek-e ilyen problémák, de valószinüleg a lehetõ legkésebb idõpontban fogant a baba. Ne aggódj ez nem jelent rosszat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ovulációs tesztet használtam augusztus 1, 2, pozitív volt. Abból gondolom, hogy 3.-án foganhatott meg a pici. De mindegy mennyi idõs az a lényeg, hogy egészséges legyen. Már dobog a pici szíve. :)
Gondolom kesobb fogant meg a pici, es ezert mas a merete, de emiatt ne aggodj. A 12.heti UH meretek alapjan szoktan hivatalosan megvaltoztatni a tervezett szules datumat (ha szukseges). Te egyelore szamolj nyugodtan az utolso mensi elso napjaval.

Ma voltam ultrahangon! 36 hetes vagyok elvileg! De Én túl nagynak tartom a babát! Vagy ez normális? BPD:92mm THQ:105mm

Legjobb válasz: Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.

Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.
Bocs, az lemaradt, hogy a BPD volt 94, thq-t soha nem mértek..
A kérdező hozzászólása: "THQ" nem is tudom mit jelent!De azt UH papíron csak ez a két adat van!
bpd a buksi, thq a mellkas mérete
Szerintem nem nagy. Nekem 95 volt a BPD, akkor 3300 grammra becsülték, 38. héten 100 mm lett, és 3870 grammra becsülték - aznap pontosan ennyivel meg is született.
Nekem 38+4re lett a gyerkõc 35ös fejkörfogattal 3655 g. Remélem már te is lassan babázol :) Elsõ voltam

Eddig mindig 8-a körül jött meg a menzeszem. Az utóbbi hónapban pedig 12-én, bár tény, hogy elég stresszes voltam. Elvileg ma vagyok a 6. dpo-n, érezhetek már valamit?

Naptármódszer szerint 26-án volt ovum.De a mellem fáj és van hogy viszket is.Nem akarom semmibe sem beleélni magam,de eddig ilyen nem volt.Még menzesz előtt sem.Tipp?

Legjobb válasz: én már annyimindent éreztem hogy inkáb azt tanácsolom tapasztalatbol mindenképp várd meg a nemvárt napját:)

én már annyimindent éreztem hogy inkáb azt tanácsolom tapasztalatbol mindenképp várd meg a nemvárt napját:)

Elvileg 6 hetes terhes vagyok. Ma voltam uh-on, de még nem látni a babát! Baj?

Az uterusban egy szabályos petezsák látható.

Legjobb válasz: Ilyen fiatal terhességnél 1-2 nap is rengeteget számíthat, és mivel a pontos megtermékenyítést nem tudod, így elõfordulhat, hogy 1 hét múlva már lesz szívhang is, ne aggódj!

Ilyen fiatal terhességnél 1-2 nap is rengeteget számíthat, és mivel a pontos megtermékenyítést nem tudod, így elõfordulhat, hogy 1 hét múlva már lesz szívhang is, ne aggódj!
Nekem talán a 7.héten írták azt, hogy szabályos petezsák, életjelenség kimutatható (6.héten még csak petezsák).
Utánanéztem az YS-nek, szikhólyagot jelent. Az nagyon jó jel!! :) Hátha késõbb még hasznát veszed: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/terhessegi-l..
6 hetesen nekem is csak egy 12mm-es petezsák volt látható.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszokat, 10 nap múlva kell visszamennem, remélem akkor már hallani fogom a kicsi szívét. A furcsa az, hogy van egy 16 hós picifiam, vele csak 1 nap nem védekeztünk, 10 nap múlva pozitív lett a teszt, 6 hetesen már látszott a baba, szívhanggal...lehet, hogy a pici késõbb fogant meg?
Igen, lehet, hogy késõbb fogant. Én 5+5 hetesen voltam elõször, és nekem 10 mm-s petezsák látszott csak. 10 nap múlva mentem vissza, akkor 6 mm volt a baba, és volt szívmûködés. A doki azt mondta, kb. egy héttel késõbb fogant.

Van okom félni? Ma vagyok elvileg 8 hetes 4 napos terhes, eddig voltak rendesen tüneteim (étvágytalanság, rossz közérzet, érzékeny mellek), de kb 2-3 napja ezek mind megszűntek.

Rendesen tudok enni, a melleim pedig "összementek" és már nem érzékenyek.A hasam sem puffadt, de nem görcsölök, semmit nem érzek, csak megy a hasam pár napja(de az lehet mástól is). Szóval jól vagyok. A múlt héten volt Uh, ott még szépen látszott minden, szívverés is volt. Legközelebb csak a jöv? héten kell mennem. Korábbi vetélés miatt utrogestant használok, de félek, hogy így is felszívódhatott a baba. Volt valaki akinek hasonlóan elmúltak ilyen korán a tünetek, mégsem volt baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj:)Nekem is volt hogy elmúlt, aztán visszajött...én is azt hittem hogy baj van, de minden oké volt!Nekem végül egész végig megmaradt a hányinger...:/ Biztos minden oké, húgomnak az elejétõl semmi tünete nem volt.Azt mondta, ha nem nõne a hasa, észre sem venné, hogy terhes!Minden oké a piciddel:) boldog babavárást:) Egy 3,5hós kispasi büszke anyukája:D

Ne aggódj:) Nekem is volt hogy elmúlt, aztán visszajött...én is azt hittem hogy baj van, de minden oké volt!Nekem végül egész végig megmaradt a hányinger...:/ Biztos minden oké, húgomnak az elejétõl semmi tünete nem volt.Azt mondta, ha nem nõne a hasa, észre sem venné, hogy terhes!Minden oké a piciddel:) boldog babavárást:) Egy 3, 5hós kispasi büszke anyukája:D
A kérdező hozzászólása: Na voltam ma a dokinál, CRL: 34 mm, 9 hetes és 6 napos vagyok, láttam is a picit, mozgatta a kis végtagjait, legközelebb 12 hetesen kell csak menni. Továbbra se újultak ki a tüneteim. remélem rendben lesz minden, azért még korai elkiabálni a dolgokat, annyi rosszat lehet hallani.
Légyszi írj, ha megjöttél a dokitól!
:) Nekem még több, mint 2 hét addig...
A kérdező hozzászólása: Ja egyébként tesztet nem csinálok ellenõrzésképp, mert az akár hetekig is mutathatja még ha terhes az ember, akkor is ha már nem él az embrio. Ez a hormonok miatt van amik nehezen ürülnek ki. Meg nem is mernék tesztelni, ha véletlenül - lenne rögtön beparáznék:(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Továbbra is "jól", esténként van egy 5 perc amikor kicsit émelygek, de aztán rögtön el is múlik. Nem jött vissza a többi tünet. Még 3 nap mire megtudom, hogy mi a helyzet odabent, akkor lesz a következõ uh. próbálok nyugodt lenni addig.
Hogy vagytok?
Nekem is hasonló gondom van. Volt még itthon tesztem, még 2 csík van rajta. Nem tudom, mi lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. utolsó, majd írd meg mi lett veled! Nekem tényleg minden elmúlt, mintha nem is lennék terhes már..:(, jövõ héten kiderül
pont most kérdeztem én is ezt én 9 hetes vagyok...aggódom
Szia! Nekem a 6-9. hétig tartottak a tüneteim, bár nekem pl. a mellem nem is feszült, csak reggelente émelyegtem. Onnantól pedig semmi. :-))) Nagyon jó egészséget és boldog babavárást Neked! Üdv, 14 hónapos kisfiú anyukája
Jaj, de jó! Köszi, hogy megírtad :)

Tegnap együtt voltunk. Elvileg tegnap volt peteérésem. Ha még ma is folyt ki belőlem akkor nem sikerült? Vagy marad benn? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Szia!Nyugi, csak egy fürge ürge legyen talpon a vidéken, nem kell az egész hadseregnek ott lenni :-) Egytõl is sikerülhet, nem azon múlik. Nem vagyunk, mi vályúk, hogy az összeset raktározzuk :-)) Sok sikert!

Szia!Nyugi, csak egy fürge ürge legyen talpon a vidéken, nem kell az egész hadseregnek ott lenni :-) Egytõl is sikerülhet, nem azon múlik. Nem vagyunk, mi vályúk, hogy az összeset raktározzuk :-)) Sok sikert!
Persze hogy maradt és remélem nem keltél fel rögtön és nem pisiltél és nem fürödtél utána.Akkor tutira van odabe bõven.
a spermánál van egy bizonyos elfolyosodási idö, ami azt jelenti hogy kb 20 és 40 perc a jo érték, ha nézik valakinek, ha ez idö alatt fekve maradsz, akkor jo, mert ez azt jelenti hogy ennyi idö kell mig a sperma elfolyosodik és ki tud szabadulni a váladékbol a sok sperma hogy utjára induljon. ha eltelt ez az idö, után a már fel leet kellni, nem baj ha utána kifolyik, éjjel vagy reggel, az mindegy, ugy is kifolyik, sztem ti mindent megtettetek.. drukkolok 32

8+3 hetes terhes vagyok, ma voltam UH-n, elvileg minden ok, de én úgy gondolom, hogy a szikhólyag mérete túl kicsi:4.1 mm Tényleg kicsi?

Legjobb válasz: Szia! Ezt a kérdést a gyerekvállalás/terhesség címszónál tedd fel. Ott rengeteg terhességgel, babával kapcsolatos kérdés van, és így célirányosan terhesek nézik/válaszolják a kérdéseket. Üdv!

Szia! Ezt a kérdést a gyerekvállalás/terhesség címszónál tedd fel. Ott rengeteg terhességgel, babával kapcsolatos kérdés van, és így célirányosan terhesek nézik/válaszolják a kérdéseket. Üdv!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!