Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam első UH és (4 db)

Ma voltam az első UH és a doki nem látott semmit, csak a petezsákot. Ez azt jelenti, hogy nincs is babám? Vagy elvetélek?

Eléggé rendszertelen a mensim,utoljára április 25-én volt meg.

Legjobb válasz: Elvileg 8 hetes vagy. Mondott mast is a doki? Visszahivott? Jo felbontasu a gep, amit hasznal?

Elvileg 8 hetes vagy. Mondott mast is a doki? Visszahivott? Jo felbontasu a gep, amit hasznal?
ez attol függ hány hetes terhes vagy. ha petezsákot látott akkor terhes vagy. ilyenkor vissza hívnak egy késöbbi idöpontra amikor már elvileg szívhang lenne.
Szia! Nekem ápr. 28-án jött meg utoljára, tegnap voltam dokinál. Látszott a szép nagy petezsák, a papíromra azt írta, hogy 10, 7mm-es embrió látható benne, szívmûködés látható. Még hallani nem lehet, 2 hét múlva megyek vissza. Ha nem vagy nyugodt, menj el valaki máshoz is, hogy nézzen meg!
Figyelj! Nekem február 1-én volt meg utoljára, és március végén voltam dokinál, kb 8 hetesen. Mivel nekem is rendszertelen volt a mensim, , 8 hetesen egy 12 mm-es petezsákot lehetett látni, el voltam számolva 2 héttel. Szerintem nálad is ez a helyzet. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Csak annyit, hogy ne izguljak. Állítólag a mûszer sem éppen új. De annyi mindent olvastam errõl, mielõtt írtam... Közben felhívtam egy másik dokit-azt hittem ma fogad-, õ azzal nyugtatott, hogy biztos kicsi és azért nem látszik. De szívhangnak már kellene lenni, ugye?
mit írt a papírodra pontosan hány hetes terhesség. élõ embryó? üres petezsák? ilyesmi van rajta?
A kérdező hozzászólása: Semmit nem írt a papíromra, mert hogy papírt sem kaptam. Holnap megyek megint UH-ra, remélem nem lesz semmi gond. Elvileg 1 hét múlva kellene csak mennem, de addig nem bírom ki! Ha nincs embrió, akkor hogy lehet pozitív a tesztem? Spontán vetélésem lesz, vagy mûvi eltávolítás?

Érdeklödni szeretnék aki tudja. Elsö gyermekemet várom ma voltam uh-n és az mondták 5 hetes vagyok de embriót még nem láttak ezt az eredményt kaptam TAS GS:8*10 mm vitalitása :nem ábrázolható. Lehet ebböl még embrió? 2 hét múlva ujra uh.

Legjobb válasz: Szia ! Én 6/4 naposan voltam orvosnál,és nem látszott csak a petezsák. Két hét múlva viszont már ott lüktetett a pici szivecskéje! Minden jót kívánok Nektek! 20 hetes kismama

Szia ! Én 6/4 naposan voltam orvosnál, és nem látszott csak a petezsák. Két hét múlva viszont már ott lüktetett a pici szivecskéje! Minden jót kívánok Nektek! 20 hetes kismama
Szia! 5 hetes "baba" még nem látszik az UH-on. Én is ekkor voltam a dokimnál, és azt mondta, elõ sem veszi az UH-t, mert semmit sem mutatna, viszont, tapintással ellenõrzött. Azt mondta, igen, puha (vagy talán lágy?) a méh, itt terhesség van, majd mosolyogva gratulált. Következõ vizsgálaton már UH-gal és fényképpel kezdtünk. Sok sikert! Egy 14 hetes kismama
Szia! Én 5 hetes 4 naposan voltam elõször nekem is csak petezsák és szikhólyag látszott, két hét mulva pedig már szivhang is volt. Elõször a petezsák volt 11 mm, másodszor pedig már a baba volt 13 mm.

Ma voltam az első UH-on. Mégcsak a petezsák látszik, ami 9x4mm. A doki azt mondta menjek vissza 2 hét múlva. Akkor már látszani fog vagy inkább várjak és feleslegesen ne vizsgáltassam magam annyiszor?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ezt mondta az orvosom, és visszamentem 2 hét után, akkor mondta ki biztosan a terhességet. Szerintem mindenképpen menj vissza. 4 hónapos kisfiú anyukája

Szia! Nekem is ezt mondta az orvosom, és visszamentem 2 hét után, akkor mondta ki biztosan a terhességet. Szerintem mindenképpen menj vissza. 4 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a terhesség bizonyított
Szia! Mindenképp menj vissza! A terhesség igaz, hogy bizonyított, de mivel a manó még nem látszik benne dobogó szívvel, ezért az ÉLÕ terhesség nem bizonyított! És nem falrafestés..., de 2 hét alatt még nagyon sok minden történhet, mindenképp menj vissza!
Hmmm... ultrahang alapján pontosan megállapítható a terhesség kora, ilyen nem volt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat az orvos azt mondta minden rendben van csak a baba fiatalabb a méretei alapján.De hát izgulok.....
Persze, hogy izgulsz, minden kismama izgul, ez teljesen természetes. Csak arra figyelj, hogy pozitív gondolataid legyenek, ne gondolj semmi rosszra. Én azzal szoktam magam megnyugtatni, hogy per pillanat nincs gond, és bõven ráérek akkor aggódni, ha netán lenne. Addig meg béke és nyugalom! :) Minden jót!
Valószínû, hogy a peteérésed nem félidõben volt, és így az embrió fiatalabb valamivel.Ne aggódj, ez teljesen normális, nekem 2 héttel visszaállították a korát, mert hó végén volt a peteérésem, de behozta magát a baba a 18.hétre.
Szia, én mikor voltam ultrahangon(akkor én nem számolgattam semmit csak mentem és kész.na mindegy)és azt írta rá a vérzés kimaradás ideje 7 hét 3 nap és alatta pár sorral ez volt ami 6 hetes terhességnek felel meg.csak annyi van hogy picit kisebb lesz a babád(nekem is maradt ez hogy 1, 5 héttel kisebb)de ne ilyedj meg orvosi szemmel ez hogy kisebb azt jelenti hogy nem 4, 5 kg-os lesz csak 3, 5 vagy csak nem akkor fogant a baba ahogy az "átlagnak".hanem picit késõbb.
Az elsõ 12 hétben még egyformán fejlõdnek a babák. Ez csak annyit jelent, hogy a ciklusod vége felé volt peteérésed, és nem a közepén. Ha van szívhang, akkor minden oké!
Nekem oktober 15-én volt az utolsó menszim elsõ napja és a dokim szerint 9 hetes és három napos vagyok. A netes kalkulátor szerint is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!