Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam egy (437 db)

Ma voltam egy állásinterjún és az első fél óra azzal telt el hogy a nő a családomról és az anyagi helyzetükről kérdezgetett. Miért fontos ez? Kicsit bunkóságnak éreztem

Ilyeneket kérdezett hogy mivel foglalkoznak a szüleim, mennyit keresnek,van-e testvérem és ha van mivel foglalkoznak, hol tanultak?

Legjobb válasz: Helyes ;) Ezt hívják rutinnak, ma is szereztél egy kicsit. A 10. interjúdon már egész jó leszel :))

Helyes ;) Ezt hívják rutinnak, ma is szereztél egy kicsit. A 10. interjúdon már egész jó leszel :) )
Azt kérdez, amit akar. Te pedig arra a kérdésre tagadod meg a választ, amire akarod. A céget minõsíti, ha a felvételiztetõ bunkó. Az pedig téged minõsít, hogy egy ilyen céghez akarsz menni dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Hát ezek után nem igazán akarok menni dolgozni, a kedvemet is elvette az egésztõl. Egy állásinterjún a felvételizõ ember meg szerintem van olyan stresszbe és olyan kiszolgáltatott helyzetbe (legalábbis én, pályakezdõ vagyok ez volt az elsõ interjúm) hogy nem igazán tudtam felmérni hogy ha megtagadom akkor mennyire rontja az esélyeim.. de ezek után már átgondolva, nemis érdekel ez a cég...
A kérdező hozzászólása: *oda menni dolgozni
A kérdező hozzászólása: Remélem!!!:-)
Gondolom valami ACN, brokernet, vagy ezekhez hasonló, hihetetlen színvonalas állásinterjún vettél részt, ahol az lett volna az interjúztató célja, h kipuhatolja, h kikre tudnál rásózni valami szar biztosítást.
Biztos meglátták a helyesírásod.
Aham, meg is van. ""Nem tudom mi bajotok van a helyesírással! lehet hogy nektek kéne megtanulni olvasni:D"" Lehet, pont az ilyen hozzáállás miatt vagy alkalmatlan. Te kérdeztél, mi válaszoltuk. Elvárod, hogy hazudjunk, hogy: "jajj, te, tuti te voltál a legjobb, olyan idi*ták, hogy nem Téged vettek fel..."?!? Hát nem, és még a helyesírásod is förtelmes. Már bocs.
lehet, hogy csak nem vagy olyan személyiség. Van ahova hidegfejû embert kell berakni és van ahova szervezõképes, dinamikus személyiséget. Nem lehet mindenki mindenre jó.
A helyesírásod alapján én sem csodálkozom. Én a helyedben ráerõsítenék a nyelvtanra... már, ha el akarsz helyezkedni valahol.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi bajotok van a helyesírással! lehet hogy nektek kéne megtanulni olvasni:D
Az a gondjuk a helyesírásoddal, hogy rossz.Állásinterjú egybeírandó például. Figyelj, egyszerûen erre a munkakörre nem téged kerestek.Ettõl még nem leszel hülye és ügyetlen.
2. ekkora egy baromságot. vagy szûz vagy, vagy csaj.
Kedves negyedik válaszoló, lehet, hogy szerinted baromság, amit írtam meg lehet hogy mások szerint is. Ez az én véleményem, és én legalább nem barmozom le mások véleményét....Valószínû aki baromságnak tartja még nem volt szerelmes......
Lehet azért is mert nem érzel a prosti iránt semmit, azért szerintem azzal a legjobb a sex akit szeretünk is.
remélem nem a kapcsolatod meleltt ovltál prostinál, mert kai ilyennel megcsalja a nõjét, az megérdemli hogy Aids es legyen
egyszerûen ilyen napod volt. néha én se érzek franciánál semmit sem, ha a barátnõm csinálja.
te voltál a hónap lúzere a csajnál sztem, biztos ezen fognak röhögni még sokáig. fizetsz a szexért, és még csak el sem élvezel. :D
ha 50-en felül vagy, akkor normális, öregszel. de amúgy elég gáz...
mert voltál belé szerelmes, ha kölcsönösen szereti egymást két pár akkor a szeretkezés is könnyebben megy, ez a prostis dolog olyan mû, nincs benne semmi érzelem... ezért nem mûködött..
A kérdező hozzászólása: én mondtam hogy hadjuk abba mert nem tudok elazulni.
mit mondott a csaj? és te neki? pl.: hagyjuk abba most már ennyi elég. vagy õ: lejárt az idõ! :D
A kérdező hozzászólása: nincs barátnõm, azért mentem mert azhittem milyen jó lesz, de nagyon nem volt jó, semmit nem éreztem, de csak francia volt.
Én is ma voltam és nekem is minden egyezik a te általad elmondottal, lehet hogy tényleg csak akkor mûködött volna ha olyannal csinálom akit szeretek, meg õt csak a pénz érdekli szól ezért.. azért.. ez felár így úgy. Én is nagyon feszült voltam, amúgy is elég stresszes vagyok meg a vérkeringésem is ...


1-2 hónapja lövettem helix piercinget. Ill fülbevaló van benne. Ma voltam egy pc nél mert kiszeretném cseréltetni vmi karikára de azt mondta h az vastagabb és akkor megint bökni kéne. A tágítás az fáj vagy akkor csak maradjak a fülbevalónál?

Legjobb válasz: szerintem maradj a sima fülbevalónál. :) nekem is ilyenem van, és teljesen összeszûkült már a lyuk, biztos nem egy kellemes érzés, mikor tágítják. de ha neked az tetszik, akkor hajrá :)

szerintem maradj a sima fülbevalónál. :) nekem is ilyenem van, és teljesen összeszûkült már a lyuk, biztos nem egy kellemes érzés, mikor tágítják. de ha neked az tetszik, akkor hajrá :)
nem fáj a tágítás. nekem is majdnem ugyan így volt, csak nekem szúrva lett rendesen, de utána sima fülbevaló lett beletéve és úgy gyógyult be. aztán amikor 1, 2es szárú piercinget akartam beletenni akkor csak kicsit nehezebb volt átnyomni, de egyáltalán nem fájt közben sem és utána se. nem kell itt bökdösni meg semmi. vegyél karikát és tedd be otthon magadnak
Ismerõs helyzet. :) Nekem nagyon fájt a csere, a könnyem is lefolyt, de nekem gyulladt volt a porc. Ha már teljesen gyógyult akkor próbálkozhatsz vele.
A kérdező hozzászólása: akkor ck simán rakjam át a lyukon? de át megy? nem fog annyira fájni?
Hát próbáld meg, én nem tudhatom neked mennyire fog fájni. :) Amúgy lehet kapni az átlagosnál vékonyabb karikát is, lehet olyat kellene nézned.
Nee..szerintem. Nem vigyáznak eléggé az állataikra. :S
A kérdező hozzászólása: Huu nagyon köszönöm :) amint tudok megyek is, kár, hogy ma nincs nyitva :(
hable, nekem is most jutott eszembe a kisteki, nagyon jó bolt, értene hozzá. szerintem mindenképpen ott vedd
Tényleg, errõl még eszembe jutott a kisteki állatkereskedés. Ne a dohány utcában keresd, mert ott nem fogod megtalálni. Ez a Deák tér és az Astoria között, van azon a széles úton, a zsinagógával szemben, és van neki egy kiálló táblája a bolt fölött a falon. A táblán egy nagy teknõs figura van. http://kisteki.andocsi.hu/teknosok.php
Hi, én a Bocskai úton a Kosztolányihoz közel vettem a tekiket. Ez egy kis állatkereskedés, nagyon jól tartják a tekiket, és már eleve egészségeseket adnak csak el. Amelyik beteg, azt õk külön gyógyítják, hogy a többi el ne kapjon valamit... Az eladó nagyon készséges, és segítõkész. Bátran ajánlom...
Ez az Árkádban volt? Hallottam róla rosszakat, de még nem jártam ott. Én itt a nyugati pu környékén szoktam járkálni, itt ilyen boltok vannak: - Vadon díszállat (Podmaniczky utcában a 72-es trolimegállónál). - Altantisz díszállat (VI. Eötvös u. 28.). - Kutsera díszállat (a Westendben, de ezt nem tudom most melyik emelet, mert mindig költöznek a westenden belül ide-oda). Szerintem hívd fel mindegyiket telefonon, hogy melyiknél van teknõs, milyen fajta és mennyiért, mert gondolom fölöslegesen nem akarsz 3/4 órát metrózni.
Tudom ajánlani pl a Lurdí házat Tudom, kissé messze van, de nekem tetszik, ahogy ott tartják az állatokat :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm lehet megnézem a westendben akkor. különben az Örs vezér tere felé lakom
A lényeg hogy ott ne vegyél. Egyébként ha leírnád hogy merre felé laksz talán tudok mondani egy jó helyet. Egyébként fõvárosban elég sok állatkereskedés van, még a plázákban is érdemes megpróbálni venni nekem 6 éve van egy ékszerteknõsöm a westend es állatkereskedõtõl plusz a tesómnak meg szintén onnan van tengerimalaca is.
Én inkább bejelenteném, max akkor vennék ott állatot hogy ne szenvedjenek tovább.
A kérdező hozzászólása: Valami jó tipp, hogy merre lehet megbízható állatot venni jó áron???
semmiképp
Igen a Kisteki tényleg egy nagyon jó bolt! Az talán az egyik legtutibb hely...

Ma voltam egy előadáson, és láttam egy jó csajt. Lehet nála esélyem?

Próbáltam keresni a tekintetét, már amennyire bírtam Egyszer tuti, hogy rám nézett, nézett egy darabig félrehúzta a szája szélét, és elfordult, els? kérdés, hogy ezt miért csinálhatta? , az el?adás végén amikor mentünk ki a teremb?l és kisebb tumultus keletkezett az ajtónál el?ször odajött mellém, aztán elém sétált, és utánna visszaállt mellém. Ez akkor most mit jelent? Van esélyem nála?

Legjobb válasz: én nemtom,de a putnoki javasasszony lehet tud neked segíteni..

én nemtom, de a putnoki javasasszony lehet tud neked segíteni..
jesszus hát te minden lépést kiakarsz elemezni XD mitjelenthet az ha elõre megy majd visszaáll azt h nemtudott kifel menni az ajtón XD túl sokat kombinálsz:) esélyed meg miért ne lehetne kicsit nyomulj rá és megtudod h van e nála:) 17/L
Nincs esélyed nála. Azért húzta el a száját, mert nem tetszettél neki. És azt amit csinált sétálás volt a tömegben, nem direkt ment közelebb hozzád, csak nehéz volt haladni.
mi az hogy lapát fogadat??? ilyen nevû fog nincs.
mindegy melyik fogrol van szo, a kompozit (feher) tomes ingyenes. ha azt mondja, hogy fizetni kell erte, hazudnak

Ma voltam egy lánynál locsoláson. (többi lent) Szerintetek?

, akitől én többet szeretnék mint barátság és ezt tudtára is adtam, de még nem döntött. Elmondtam a verset meg minden és megkérdezte: "puszi nem lesz? ". Ez jót jelent? Mert szerintem igen.

Legjobb válasz: nekem egyszer anyám mondta h "puszi nem lesz?" na, az most mit jelent?

nekem egyszer anyám mondta h "puszi nem lesz?" na, az most mit jelent?
és hol pusziltad meg?
"Szerintem semmit sem kell elsietni" Majd rá[email protected], ha egy másik srácnak is megtetszik, az meg nem fog tökölni és lekapja. Egybõl le leszel szarva. xD
A kérdező hozzászólása: Ha holnap azzal a kérdéssel indítok, hogy: Puszi lesz vagy hozzam a szifont? , az milyen lenne?
Aha, ez azt jelenti, hogy "ugye eljössz?" Jól van, lehet pedálozni.
A kérdező hozzászólása: Elõre szólt , hogy nem fest.
Akkor ne reménykedj. Ha várt volna, lett volna festett pirostojás.
a csokitojás csak és kizárólag barátságot jelent :D
A kérdező hozzászólása: Csokitojás, mert idén nem festett (xD)
Pirostojás volt?
A kérdező hozzászólása: Na azért ez nem ugyan az úgy gondolom!
A kérdező hozzászólása: Szerintem semmit sem kell elsietni, nem gondolod? Majd ha õ is és én is így gondolom akkor a száján is mehet a dolog...
ez nem jelent semmit
ez volt a hiba.
A kérdező hozzászólása: hát arcán, egyenlõre :) még nem mertem komolyabban
A kérdező hozzászólása: Ettõl félek a legeslegjobban :( Mert sajna az én körömben ez nagyon gyakori, de õ mondta, hogy várjunk még ezzel kicsit, míg biztos nem lesz a dologban

Elkezdenék edzeni és ma voltam egy biotech boltba a boltos ajánlott nekem kreatint. Hogyha elkezdek edzeni és még mellette kreatinozok és valami folytán abbahagyom az edzést és a kreatinozást akkor le fogok engedni? 16/f

Legjobb válasz: ne a boltban az eladótól okosodj mert akkor a fél boltot megveszed majd a végére és pont azokat amin a legnagyobb haszna a boltosnak. van internet tessék szépen használni és olvasni az információkat hogy egyáltalán el tudd kezdeni ezt a sportot. így sok pénzt megspórolhatsz.

ne a boltban az eladótól okosodj mert akkor a fél boltot megveszed majd a végére és pont azokat amin a legnagyobb haszna a boltosnak. van internet tessék szépen használni és olvasni az információkat hogy egyáltalán el tudd kezdeni ezt a sportot. így sok pénzt megspórolhatsz.
Kreatint ne szedj 16 évesen! Fölösleges. Na meg nem is fejlõdésben lévõ szervezetnek találták ki. Legalábbis nem abban a nagy mennyiségben, amit feltöltéskor magukhoz vesznek testépítõk, ugyanis a szervezetben is megtalálható. Izom meg nézzük csak. Szervezet arra törekszik, hogy minél kevesebb energiából tartsa fenn magát. Izomzat fenntartása nagy energiát igényel. Ergo ha nem használod fölöslegesnek ítéli a szervezet és szépen lassan lebontja. Ez nem tápkieg függõ dolog. Ja és ha nem tudod megadni tápanyagot, ami kell a fenttartáshoz szintén ez történik. Ami meg tömegnövelõben van kreatin az lóf*sz.
A kérdező hozzászólása: áá értem köszönöm , hogy figyelmeztettél amit küldtél.. , de nem teszek be magamnak hogy szedek kreatint ugye? még mindig az lenne a kérdésem ha nem edzek intenzíven , hanem csak sportolok nem intenzíven akkor eltûnik minden amit felépítettem??
Ezek szerint nem olvastad el a cikket. Az nem úgy van, hogy egyik napról a másikra hirtelen izmos leszel. Ez évek munkája és fele annyi edzéssel és fele olyan jó étrenddel nem fele olyan izmos leszel, hanem tizedannyira izmos. Ezt kellene megérteni.
A kérdező hozzászólása: de van hozzá akaraterõm , csak nem akarom elvetni a súlykot
Így van, keményen kell edzeni a kevésbé kigyúrt testért is. Itt egy jó cikk errõl:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=985
Az ilyen hozzáállásból nem lesz általában eredmény. Ne úgy képzeld el a gyúrást hogy egyszercsak túl nagy leszel mert keményen edzessz. Alapból keményen kell edzeni aztán jönnek az eredmények.
tudod mire jó a kreatin? tudod mi az a helyes táplálkozás? tudod az alapismereteket?
A kérdező hozzászólása: nagyobb hát nagyobb vállak nagyobb bicepsz nincs komoly célom , csak egy picit szeretnék 'nõni'
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék kigyúrt izomember lenni , csak szeretnék egy picit testesebb lenni úgymond
16 évesen fölösleges a kreatin, sõt bármelyik kezdõnek az szerintem. Az a pár gramm ami meg tömegnövelõbe van nem számít semmit. Biotechtõl a Nitro Gain, ami ér valamit szerintem, de vaníliás elég ihatatlan. Biotechesek meg ajánlanak sok mindent, csak költs minél többet. :D Én is azt javaslom, hogy olvass utána. Kezdésnek meg Jumbo-t, és valami vitamint.
Izom ugyan olyan mint a haj meg a zsir. Ha nem zabalsz sokat akkor a haj meg a zsir is lemegy rolad. Kezdj el edzeni, de ne szedj meg vegyel semmit. Ha mar legalabb vagy 3 honapja csinalod becsuletesen akkor talan vegyel ezt azt, mert altalaban az van, h megveszik a cuccot az emberek, mert ok most eldontottek, szal van kesztyu, shaker, ilyen fehrje meg izompolo meg minden csak epp edzeni ba.sznak lejarni.
Olvasd el az alapismereteket, mert sok minden nem tiszta számodra: http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 Ha abbahagyod késõbb az edzéseket, akkor az izom leépül, attól függetlenül, hogy használtál e táplálék kiegészítõt vagy nem.
A kérdező hozzászólása: fogalmam nincs a boltos ajánlotta tömegnövelõ.. beépül a rostokba ennyit tudok..
Szerintem se kezd kreatinnal. Edzéshez legfontosabb egy jó tömegnövelõ étrend. Edzés után jól jöhet egy protein + dextróz shake és persze alap a multivitamin. Ha pedig késõbb visszaveszel az edzésekbõl, használt súlyokból, akkor izomvesztés lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!