Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam dokinál mert pöttyök jöttek (2 db)

Max. 1 hetet szoktak várni a beindítással....

Ma voltam a dokinál, mert apró pöttyök jöttek ki rajtam. Kiderült, hogy övsömör. Mennyire ragájos, ha gyerekek közelébe vagyok?

Akik még nem kapták meg a bárányhiml?t.

Legjobb válasz: Ha valaki még nem találkozott bárányhimlõvel( nem csak gyerek), megkaphatja, amíg be nem varasodott az összes hólyag, ha érintkezik a hólyag tartalmával. 14-21 napig lappang. Ha benned elõjött, akkor az immunrendszered valamiért nem eléggé védekezik a benned megbúvó vírus ellen. nem tudom, ilyenkor elég-e ez a védelem a baba megvédésehez is, ennek szerintem járj utána.

Ha valaki még nem találkozott bárányhimlõvel( nem csak gyerek), megkaphatja, amíg be nem varasodott az összes hólyag, ha érintkezik a hólyag tartalmával. 14-21 napig lappang. Ha benned elõjött, akkor az immunrendszered valamiért nem eléggé védekezik a benned megbúvó vírus ellen. nem tudom, ilyenkor elég-e ez a védelem a baba megvédésehez is, ennek szerintem járj utána.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!