Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam dokinál már (21 db)

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Lehet ma szülünk? Már 1 órája folyamatasosan fáj a hasam, most már a derekam is. Ma voltam dokinál a méhszáj 2100. Még csak 36+3 hetes vagyok. Indult már meg így valakinek a szülés? Ja és a hasam is folyamatosan kemény.

Legjobb válasz: Minden elképzelhetõ, de szerintem csak jóslóid vannak folyamatosan. Kicsit kihúzhatnád még, de minden lehetséges. Figyeld a tested, ülj egy kád meleg vízbe, ha jóslók akkor elmúlnak. Könnyû szülést!

Minden elképzelhetõ, de szerintem csak jóslóid vannak folyamatosan. Kicsit kihúzhatnád még, de minden lehetséges. Figyeld a tested, ülj egy kád meleg vízbe, ha jóslók akkor elmúlnak. Könnyû szülést!
Szia! Na mi a helyzet veletek? Nekem kisebb-nagyobb megszakításokkal reggel óta fáj a hasam. Volt hogy 10 percenként jött, de volt hogy 1 óráig nem jött "mindjárt megjön érzés". Most indulok zuhanyozni, hátha az segít. Remélem csak az idõjárás szórakozik! Kicsit korai lenne neked is meg nekem is... Üdv: 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerencsére minden rendben, elmúltak a fájások. Biztos csak a hidegfront szórakozott velem.

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.
1. vagyok. Én is a hõmérõzésben bíztam csak, nekem az ovu teszt többször mutatott furcsaságokat. :(
És a 30-a, meg a 3-a hanyadik napok? Amúgy nekem is kb. ilyen ciklusaim voltak, és nekünk egy együttlét volt akkor (a 21. napon csak), és rögtön össze is jött.
Nekem 34 napos a ciklus, de nem jött még össze semmi, csak úgy random csináljuk amikor kedvünk tartja. Hát majd csak lesz valami. De ezt a 21 napot jó tudni :)
Nekem is 35 napos ciklusom volt, de hõmérõztem és ovutesztet használtam, így pontosan tudtam, mikor van pé (21.nap), így elsõre sikerült a baba.
A kérdező hozzászólása: A 30. a 15 cn volt a a 3.pedig a 19 cn, Eddig nekem is 21. és 22 cn volt az lh teszt pozi. De most már a 19. napon csináltam és nagyon halovány volt. Gondoltam majd késõbb. De nem! mert elõtte lehetett szerintem a 18. napon. Mert már tegnap a sárgatest a méhben volt. Végül is ha azt vesszük akkor sikerülhetett? Mert ha 18. napon volt akkor valószínû a 19. napon volt ovum. És akkor pont együtt voltunk. Akkor lehetséges hogy elkaptuk. Hát annyira szeretném:(((( Ez lesz a 10. hónapunk.

Csajok! Én vagyok a tegnapi Maria Romed tesztes. Ma voltam dokinál, méhkürt és petefészek gyulladásom van. Ez okozhat álpozítív tesztet?

Legjobb válasz: Szia! Tegnap szerkeztgettem a teszted, de nem tudtam eldönteni, hogy pozitiv vagy sem.Viszont a gyulladás nem eredményezhet pozitív tesztet.Akkor nekem már lenne vagy 10 db.Néztem az új képet a tegnapiról, és tényleg elég érdekes, nem mondanám szellemcsiknak.A dokit sem értem.Én a helyedben minél elõbb csinálnék egy másik tesztet, mert ha esetleg mégis baba van akkor nem biztos, hogy jót tenne neki a gyógyszeres kezelés.Egyébként annó a nõvérem ugyan igy járt, csak neki azt mondták meddõ, sõt már mûteni akarták nõgyógyászatilag mikor egy másik orvos megállapitotta,hogy valóban gyulladásban van ott mindene, de mellette ott a pici baba is. Remélem minden jól alakul. Drukkolok. 31 hetes km.

Szia! Tegnap szerkeztgettem a teszted, de nem tudtam eldönteni, hogy pozitiv vagy sem.Viszont a gyulladás nem eredményezhet pozitív tesztet.Akkor nekem már lenne vagy 10 db.Néztem az új képet a tegnapiról, és tényleg elég érdekes, nem mondanám szellemcsiknak.A dokit sem értem.Én a helyedben minél elõbb csinálnék egy másik tesztet, mert ha esetleg mégis baba van akkor nem biztos, hogy jót tenne neki a gyógyszeres kezelés.Egyébként annó a nõvérem ugyan igy járt, csak neki azt mondták meddõ, sõt már mûteni akarták nõgyógyászatilag mikor egy másik orvos megállapitotta, hogy valóban gyulladásban van ott mindene, de mellette ott a pici baba is. Remélem minden jól alakul. Drukkolok. 31 hetes km.
Akkor várj holnap reggelig, és ha negatív a teszt, csak akkor vedd be a gyógyszert amit írt.:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi mindent lányok. Jólesik hogy ennyi tanáccsal elláttok :) Hát meglátjuk mi lesz.
Szurkolok neked!!Hátha te vagy a kivétel akinél jó a teszt!!:)
A kérdező hozzászólása: Bárcsak úgy lenne :)
Szia. 1. válaszoló vagyok. Azt irtad, hogy a jobb oldali petefészked fájt csupán.Ennyi volt a tüneted.Mikor én teherbe estem nekem csak a bal oldali fájt, de az nem kicsit.Utólag kiderült, abból szabadult ki az érett petesejet. Már kiváncsian várom a holnapi tesztedet.Irj ám, hogy mi lett.:)
A kérdező hozzászólása: Hát már én is kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a holnapi eredmény. Reggelrõl muszály leszek pisivel együtt kiszaladni a patikába :) ...De sietni fogok..A délelõtt folyamán mindenféleképp megírom hogy mi lett...Köszi neked is..
A kérdező hozzászólása: Hát utána néztem itt a teszteknek, kinek milyen éles volt a 2.-ik csík..De úgyláttam elég nagy százalékban, hogy nem csak ez a Maria Romedes kaki, hanem jóformán az összes terhességi tesztbõl ( Gabriel, Medilb stb) láttam olyan szellemcsíkosakat, amire én azt mondanám hogy pozitív...És a végén meg megjött szegényeknek...Nem értem.. Kezdek nagyon nem hinni ezekben a terhességi tesztekben..
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet lányok..Olyan negatív lett hogy attól jobban nem is lehetne, se szellemcsík se semmi... (ja Gabrielt használtam) Úgy döntöttem hogy jó ideig hanyagolom a teszteket, mert nem lehet bennük megbízni..legalábbis nekem ez a tapasztalatom..de ez csak az én véleményem.. Azért köszönöm hogy izgultatok értem.. Mostmár szedem a gyógyszert, és remélem minél hamarabb rendbe jövök. KÖSZÖNÖK MINDENT!! :) ui: azért lehet hogy jobb is ez így hogy a gyulladás mellett nem lesz baba :(
Szia. Igen, abban igazad van, hogy elõbb orvosolni kell a problémát, és utána belevágni a babaprojectbe.A tesztekkel kapcsolatban is igazat adok, de amennyiben meggyógyulsz, és ugy érzed itt az ideje a "tesztelésnek" ajánlom figyelmedbe a Babaproject. hu oldalt.Én annó ott rendeltem teszteket, 5 db-os kiszerelésben, jó áron kapható.És az nem hazudott.Már a 11. dpo napomon halván pozi volt. Jobbulást, és sok sikert a továbbiakban!!! 31 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Hát ez a baj, hogy ez a teszt megbízhatatlan, én is itt olvastam róla a neten. De azért úgy örülnék ha mégis baba lenne, és most az egyszer legalább jó lenne a teszt.. Ezek után már nagyon félek megcsinálni mégegyet, de holnap túlesek rajta... De már egyre biztosabb vagyok abban hogy holnap negatív lesz, mert eddig még senkitõl nem hallottam jót errõl a tesztrõl..miért pont nálam lenne kivétel..
Az Azi Sandoz elég erõs antibiotikum:( Ne kezd el, ha lehet hogy baba van.
A Maria Romed teszttel én is úgyanígy jártam. Két egymást követõ napon ugyanilyen lett. Teljesen sötét háttér és halvány, de jól látható 2. csík. És sajnos nem voltam babás. Mindenképpen csinálj másik tesztet.
De ha tegnap voltál dokinál, ezt hogyhogy nem kérdezted meg TÕLE?
Szerintem pár nap múlva csinálj egy másik (megbízhatóbb) tesztet, és ha az is pozitív, akkor várjál azzal az antibiotikum beszedéssel... Tesztelj ma vagy holnap, és ha megint pozitív, akkor a helyedben újra elmennék a dokihoz. Ha negatív, tényleg nincs mit tenni. Antibiotikumra fel, és hajrá tovább... Szurkolok Neked! Bocsi az off miatt, de nincs semmi tünete a pfészek gyulladásnak, hogy csak a doki vette észre?
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, nem tegnap..És a tegnapi kérdésemhez leírtam, hogy miért nem kérdeztem meg tõle.. A kérdező hozzászólása: Ja amúgy annyira megnyomkodott, hogy azt hittem sírva fakadok forróságot és égést éreztem, mintha készülne bennem felrobbanni valami, nagyon fájt :(( Miért mondta azt hogy ne foglalkozzak a teszttel? Elfelejtettem megkérdezni hogy ez okozhat e álpozítív tesztet úgy megnyomorgatott..
2. vagyok. Bocsi. De a méhedet nem tapogatta meg? Nem mondta, hogy nagyobb esetleg??? Ma is csinálhatnál egy tesztet.. én biztos nem bírnám ki... :)
Szia! Agyulladás nem okoz álpozitiv tesztet. Ha uh-zott látnia kellett volna a terhességet, ha nem uh-zott, akkor a gyulladást nem tudom mibõl vélte megitélni... Csinálj egy másik tesztet, ha pozitiv, akkor másik doki, ha negativ akkor is, mert az antibiotikumot csak úgy azért ne szedd be inkább kérdezz meg másik szakembert is
A kérdező hozzászólása: De tulajdonképpen a helyzetet az bonyolítja, hogy múlthéten voltam orvosnál, de akkor más doki volt és azzal a panasszal mentem hogy két oldalt a petefészkemnél szúr néha, meg fájt a derekam..Õ azt mondta minden rendben.. Akkor csinált rákszürést, amiért csak ma kellett visszamennem..Az eredmény jó. És megvizsgáltattam ma megint magam, mert hogy nem múltak a panaszok..És ez a doki meg ezt állapította meg, mutattam neki a tesztet is , és látta õ is a csíkot..De csak annyit mondott hogy egyenlõre ne foglalkozzak vele, majd jõvõhéten találkozunk..Az antibiotikum 3 db-ból áll, de 500mg-os :(
A kérdező hozzászólása: Nem csinált se hasi ultrahangot, sem hüvelyit..Csúnyán fejezem ki magam..Egyszerüen belémnyúlt és ránehezkedett több ponton a hasamra, és nagyon megnyomkodta, amúgy csak a jobb oldalamon fájt, de azthittem bepisi-kaki.. :( Leírom mit írt a papírra: Státusz: Rendes nagy ut.jobb oldal tap.elváltozás nélkül érzékenység, bal oldal szabad. Vérzés nincs. Norm. hüv.v. Vélemény:Azi Sandoz 1X1 Vizsgálatok: Konrollvizsgálat, konzilium
Csinálj holnap reggel még egy tesztet. Ha az is pozitív, akkor ne kezdd el szedni az antibiotikumot, hanem menj vissza orvoshoz. Ha kell akkor menj el egy harmadikhoz. De megbízhatóbb tesztet csinálj.
A kérdező hozzászólása: Oké..Amúgy is holnap csinálnék másik tesztet, de tuti nem Maria Romedeset..Köszönöm hogy válaszoltatok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megfogadom a tanácsod :) És amint sikerülni fog a baba (ha már meggyógyultam), megírom nektek! Kedves Utolsó! Boldog babavárást kívánok és minden jót! :)

Ma volta dokinal, 5+6 hetes vagyok. Csak bizonyos szögbõl látszódott az embrió. Mar volt szivdobogása is.3.5 mm jo méret?

Nem kellett volna azonnal látszania.

Legjobb válasz: Szerintem tökéletes! Nekem az 1 a 6dik héten 4, 1mm 2dik úgyszintén 6dik héten 4, 4mm nem egyformák és hidd el behozza!:-) Gratulálok a babához! Másnál van mikor 5-6hetesen még csak üres petezsakit látnak és szivhang sincs úgyhogy semmi okod aggódni!

Szerintem tökéletes! Nekem az 1 a 6dik héten 4, 1mm 2dik úgyszintén 6dik héten 4, 4mm nem egyformák és hidd el behozza!:-) Gratulálok a babához! Másnál van mikor 5-6hetesen még csak üres petezsakit látnak és szivhang sincs úgyhogy semmi okod aggódni!

Mensim szerint 6 hetes terhes vagyok, ma voltam dokinál és csak egy petezsákot talált mire ö azt mondta hogy vagy az van, hogy kevesebb hétbe vagyok mint a mensi szerint kellene vagy az hogy nem fejlödik úgy ahogy kéne. Voltatok már ilyen helyzetben?

2 hét múlva kell visszamennem,de addig idegeskedhetek.

Legjobb válasz: Szia! Ha a mensid kezdõnapjától számol, akkor 6 hetes vagy. Ha a kb. peteéréstõl akkor meg 4. A baba + az uh szempontjából a 4 hetes terhességgel kell számolni.

Szia! Ha a mensid kezdõnapjától számol, akkor 6 hetes vagy. Ha a kb. peteéréstõl akkor meg 4. A baba + az uh szempontjából a 4 hetes terhességgel kell számolni.
Az uh szempontjából 6 hetes terhességgel kell számolni, a dokik is így számolni. Én 5+4 naposan voltam, nekem is csak petezsák volt. Ne aggódj, bizti késõbb fogant. Nekem 10 nap múlva kellett visszamennem, minden ok volt már akkor. 28 hetes km
A mensid mindig pontos volt? Amúgy pete bármikor érhet, lehet késõbb estél teherbe, mint gondoldo. Addig próbálj meg ne idegeskedni, vagy menj vissza egy hét után, akkor már kell lásson valamit. 6 hetesen még lehet csak petezsák is normális.
A kérdező hozzászólása: Igen percre pontosan mindig megjött, 24 napos ciklusom van mióta menstruálok.Köszönöm a válaszokat.
A legelsõ menszeszem óta ki tudtam számolni, annyira pontos volt mindig. Most, hogy babát várok, nekem is kevesebb a terhességem egy héttel. Pedig tényleg mindig pontos volt. Nem kell pánikba esni, rendben lesz minden, csak azért mondanak az orvosok minden lehetséges variációt, hogy ne lehessen felelõsségre vonni õket. Nekem nem találták uh-on, riogattak, hogy méhen kívüli, közben csak kisebb volt egy héttel.
Nekem sajnos nem használt és híztam is tõle... Remélem Te több sikerrel jársz!
Szia Én duphatonnal kezdtem mert nincs pete érésem uh-val figyelt de nem hatott utána clostyt írt fel 8 napra uh-val nézett és még mindig semmi most újra duphaton és ha meg jön closty ha nem jön meg teszt és reménykedés hogy pozitiv ha nem poz. akkor vissza a doki és uh. Az elsõ kezelésnél 2x1 duphaston 5 napig utána 1x1 closty 8 napig most 3x1 duphaston 6 napig és 2x1 closty hogy hány napig azt most nem mondta de valszin hogy megint 8. Az elsõ kezelések után nem voltak tüneteim se a duphaston se a closty allat se után most viszont már nem szedem a duphastont 3 napja és tegnap óta fáj a fejem és igen rosszul vagyok a gyogyszer közben többször szurkált mint ha meg akarna jönni de semmi ma meg már egésznap hányingerem is volt. Remélem most hatot a gyogyszer és nem csak produkál a szervezetem mert nagyon szeretnénk már babát. Remélem valamenyit tudtam segiteni. Sok sikert a teherbe eséshez
A kérdező hozzászólása: Nekem az 5.napon kell elkezdenem a clostilbegyt és 5 napig kell szednem 2x1-et és a 14. napon kell elkezdenem a duphastont és 10 napig kell szednem, napi 1-et. Nagyon bízom benne, hogy összejön így a baba, mert már egy éve próblkozunk.
21.12 Na szia hogy állsz sikerül már?
A kérdező hozzászólása: Szia!sajnos még nem. most vagyok várakozó álláson. Szerdán voltam a ciklus 28. napján, akkor voltam dokinál.17.6mm volt a méhnyálka meg 26 mm-es tüszõt látott.meg hogy szedjem a duphastont, este egyet.De csütörtök reggel kicsit véreztem, de épp csak, hogy látszott a papíron.Majd csak barnázgattam.Erre ma délelõtt megint véreztem, de délután semmi.Épp nemrég tettem fel egy kérdést, hogy szedjem e ma meg holnap a duphaston, így hogy vérezgetek. Kedden megyek vissza a dokihoz.Szerinted?
Szia lehet hogy elkéstem de nekem azt mondta a dokim hogy ha megjön akkor nem kell a dufasztont tovább szedni mert akkor már mensi lesz és nem baba. Amúgy mint mondott a doki?
áá tapintásra tuti nem
Szia! Az én orvosom azt mondta, tapintással a korai terehesség nem állapítható meg. Szorítok, hogy babás legyél!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!akkor még reménykedek!sztetek mikor teszteljek?azt a 2 hetet nem tudom majd kivárni amit a doki mondott!
14-én nyugodtan tesztehetsz
Ezt a gyógyszert nem ismerem, nekem 2 missed ab. után a 3. terhességnél kellett 12. hétig az utrogestant használni.
A kérdező hozzászólása: és az baj ha még nem tudta kitapintani?Nagyon zavar hogy ugy járhatok mint januárban.
Szia!Nekem nem volt vetélésem, de 7 hetesen még nekem sem tapintotta ki a doki, viszont az uh már 6 hetesen babát jelzett! Szorítok!
Bizakodj!!!nem törvényszerû, hogy a második is elmegy, csak nagyon fél az ember. nekem februárban volt szintén 8 hetesen egy vetélésem. most 10 hetes vagyok és ugy néz ki minden rendben van.az elején sokat barnáztam és ezért én utrogesztánt kaptam egészen mostanáig szedtem.azzal ne törõdj, hogy nem tudta kitapintani, nekem pl. megsem nézte csak ultrahanggal az a tuti. kitartás biztos minden rendben lesz!!! azzal segithetsz a babádnak a jó beágyazódásán ha sokat pihensz! Üdv:10 hetes kismama:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!