Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam dokinál, mert (24 db)

Ma voltam dokinál mert késik a menzim. Ez mit jelent?

meg vizsgált és annyit mondott hogy zárt a méhszájam meg rendes nagy az uterus. De ultrahangot nem csinált. Ez mit jelent??

Legjobb válasz: akkor nyugodtan csinálj tesztet, má ki kell hogy mutassa, legalább megnyugszol.

akkor nyugodtan csinálj tesztet, má ki kell hogy mutassa, legalább megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: bocsi azt elfelejtettem írni hogy csináltam tesztet késés után 10 nappal és az negatív lett. Csak azt nem tudom hogy akkor is zárt a nõ méhszája ha nem terhes?
az ultrahang ilyen korán még nem mutat semmit. Vagyis nem írtad, hogy mióta késik. 6-7 hetesen már lehet menni ultrahangra. Csinálj tesztet, hamár a doki nem mondott semmit.
A kérdező hozzászólása: már rég óta késik lassan 3 hete. azt mondta 50-50% lehet hogy késõbb volt peteérésem ezért vissza kell mennem 2 hét mulva
ha már három hete nem jött meg akkor csinálj gyorsan tesztet, nem is értem hogy birtad ki eddig! nekem ha két napot késik már megyek a patikába tesztet venni, és alig birom kivárni másnap reggelig! nagyon kiváncsi vagyok! majd ird meg hogy mit tesztelttél! köszike

Fülgyulladástól lehet láza a babámnak? Ma voltunk dokinál, mert 3 napja lázas 10 hos babám. Azt mondta picit piros bévül a füle. Kaptunk cseppeket.

Mikorra múlik el a fülfájás? Ha lázas,akkor betakarjam ?t,vagy ne?

Legjobb válasz: Persze, hogy okoz lázat, nálunk is ez volt. Ugyanúgy kezeld a takarást, öltöztetést, mintha nem lenne beteg. Nem öltöztesd és takart túl!!

Persze, hogy okoz lázat, nálunk is ez volt. Ugyanúgy kezeld a takarást, öltöztetést, mintha nem lenne beteg. Nem öltöztesd és takart túl!!

36 hetes terhes vagyok, ma voltam dokinál, mert enyhén véres váladékozásom volt. Az orvos megvizsgált, és nyitottnak találta mindkét méhszájat. (C2222) Mennyi időt húzhatok még ki a szülésig?

Legjobb válasz: pihenj nagyon nagyon sokat szerintem a nyákdugó távozik,de a doki biztos mondta hogy mi az a váladék.most fontos hogy pihenj.de ha most megszületne már életképes nekem 37hetesen azt irták a papiromra hogy kihordott terhesség ugyhogy szerintem nem lessz baj 1-2 hétig meg pihi mellett kihúzod.sok sikert boldog babavárást.40 hetes kismama

pihenj nagyon nagyon sokat szerintem a nyákdugó távozik, de a doki biztos mondta hogy mi az a váladék.most fontos hogy pihenj.de ha most megszületne már életképes nekem 37hetesen azt irták a papiromra hogy kihordott terhesség ugyhogy szerintem nem lessz baj 1-2 hétig meg pihi mellett kihúzod.sok sikert boldog babavárást.40 hetes kismama
Igen, és a méhnyak is megrövidült. De lehet, hogy még hetekig így marad. Valószínûbb, hogy 1 héten belül baba lesz. De ne aggódj, 36. hét után már koraszülöttnek sem számít, mert megfelelõen érett. Szép szülést! :o)
Valószínûleg rövidesen jön a baba. Én is így jártam a 36 héten, és a 37-en megszületett a kisfiam. Egészséges érett újszülött, ezt írták róla. ne aggódj, már a 36. héttõl érett a szülés! Nme minden baba bírja 40hétig!

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!
1. vagyok. Én is a hõmérõzésben bíztam csak, nekem az ovu teszt többször mutatott furcsaságokat. :(
És a 30-a, meg a 3-a hanyadik napok? Amúgy nekem is kb. ilyen ciklusaim voltak, és nekünk egy együttlét volt akkor (a 21. napon csak), és rögtön össze is jött.
Nekem 34 napos a ciklus, de nem jött még össze semmi, csak úgy random csináljuk amikor kedvünk tartja. Hát majd csak lesz valami. De ezt a 21 napot jó tudni :)
Nekem is 35 napos ciklusom volt, de hõmérõztem és ovutesztet használtam, így pontosan tudtam, mikor van pé (21.nap), így elsõre sikerült a baba.
A kérdező hozzászólása: A 30. a 15 cn volt a a 3.pedig a 19 cn, Eddig nekem is 21. és 22 cn volt az lh teszt pozi. De most már a 19. napon csináltam és nagyon halovány volt. Gondoltam majd késõbb. De nem! mert elõtte lehetett szerintem a 18. napon. Mert már tegnap a sárgatest a méhben volt. Végül is ha azt vesszük akkor sikerülhetett? Mert ha 18. napon volt akkor valószínû a 19. napon volt ovum. És akkor pont együtt voltunk. Akkor lehetséges hogy elkaptuk. Hát annyira szeretném:(((( Ez lesz a 10. hónapunk.

Elképzelhető h terhes vagyok, ha aug. 14-én volt meg utoljára 29-én voltam párommal, és most kellett volna megjönnie 13-án, de nem jött ma voltam dokinál aki azt mondta h menjek vissza 1 hét múlva mert csak megvastagodott nyálkahártyát lát?

Mondtam neki h teszteltem de negativ lett, azt mondta az korai volt még. Ha az együtlétünkt?l számolok akkor 18 naposnak kéne lennem gyakorlatilag. Azt látni kéne már uh. -án?

Legjobb válasz: A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.

A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.
Elvileg a tesztnek már ki kellene mutatnia a terhességet.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság, de ha más nem lesz akkor egy hét múlva ki fog derülni, hogy mi a helyzet.Sok szerencsét!30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ...köszi a válaszokat, de sztem téves riasztás volt:(....elmentem venni megint egy tesztet...negativ, tuti nem terhes vagyok...csak nem tudom akkor a doki mégis mit látott, még mutatta is h vmi nagyon pirinyó pötty van ott:(

Ma szinte egész nap mensihez hasonló görcsöm volt, és néha egy egy szúrkálás, és elég sok folyásom így estére! Ugye nincs semmi baj? Még nem voltam dokinál, mert még korai! Olyan 5 hetes lehetek!

Legjobb válasz: Szia! Megértem az aggodalmadat! Én 5 hetes elmúltam, amikor elõször mentem dokihoz, mert "kicsit" aggódós vagyok!!!! Engem a dokin kívül senki nem tud megnyugtatni. Az a helyzet, hogy saját szememmel akartam látni, hogy jó helyen van a pici. Még csak a petezsák látszott, ezért visszahívtak egy héttel késõbb, de nem bántam. Akkor már szépen hallatszott a szíve. Ezt csak azért írom Neked, hogy fõleg ha úgy érzed görcsölgetsz, akkor inkább menj el egy vizsgálatra, mint késõ legyen! Ezek lehetnek teljesen természetes jelek is , de Én azt mondom, fõ az óvatosság! A vizsgálat úgyis csak egy UH, nem piszkál meg! Vigyázz magatokra, gratulálok a babához!

Szia! Megértem az aggodalmadat! Én 5 hetes elmúltam, amikor elõször mentem dokihoz, mert "kicsit" aggódós vagyok!!!! Engem a dokin kívül senki nem tud megnyugtatni. Az a helyzet, hogy saját szememmel akartam látni, hogy jó helyen van a pici. Még csak a petezsák látszott, ezért visszahívtak egy héttel késõbb, de nem bántam. Akkor már szépen hallatszott a szíve. Ezt csak azért írom Neked, hogy fõleg ha úgy érzed görcsölgetsz, akkor inkább menj el egy vizsgálatra, mint késõ legyen! Ezek lehetnek teljesen természetes jelek is , de Én azt mondom, fõ az óvatosság! A vizsgálat úgyis csak egy UH, nem piszkál meg! Vigyázz magatokra, gratulálok a babához!

Ma volta dokinal, 5+6 hetes vagyok. Csak bizonyos szögbõl látszódott az embrió. Mar volt szivdobogása is.3.5 mm jo méret?

Nem kellett volna azonnal látszania.

Legjobb válasz: Szerintem tökéletes! Nekem az 1 a 6dik héten 4, 1mm 2dik úgyszintén 6dik héten 4, 4mm nem egyformák és hidd el behozza!:-) Gratulálok a babához! Másnál van mikor 5-6hetesen még csak üres petezsakit látnak és szivhang sincs úgyhogy semmi okod aggódni!

Szerintem tökéletes! Nekem az 1 a 6dik héten 4, 1mm 2dik úgyszintén 6dik héten 4, 4mm nem egyformák és hidd el behozza!:-) Gratulálok a babához! Másnál van mikor 5-6hetesen még csak üres petezsakit látnak és szivhang sincs úgyhogy semmi okod aggódni!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem helyre állt mert most ugyan olyan volt mint elõtte :) annyi hogy kicsit másképp fájt, mintha ki akart volna szakadni a helyérõl a méhem de csak egy napig . Nem tudom mi legyen , szerinted merjünk próbálkozni? Amugy én is úgy hallodtam hogy könnyebb!
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos ezen már nem tud senki változtatni, igazából nem is nagyon van más a fejemben mos csak ez, meg hogy nem hogy legyen még 1 ilyen :( és hogy hamar összejöjjön újra ! Csütörtökön megyek ujra!
Szia! Hogy vagy? Holnap doki?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jobban! igen megyek, majd megírom mi volt. Nektek amugy mennyit kell várni a próbálkozással?
2hònap. De én gondolkodtam és belegyegyek a genetikai kivizsgálásba! Szerintem meg is fog jönni a mensim. Szerintem jo erös lesz most.
A kérdező hozzászólása: Megcsinálják a kivizsgálást már most, nem kell várnotok vele? Nekem szerintem már csak köv. fog mejönni , a mostani jan. végén kellett volna de az lehetetlen most szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szia! Minden rendben van , kiürült rendesen a méhem, 3 hónapot kell várnunk.
Szia! Hogy vagy? Nekem 20.-an megjott vegre. Jo eros, gorcsos, darabos volt, meg ma mis tart.. Szoval tisztulok. Remelem mostmar nem lesz ilyen tobbet.
A kérdező hozzászólása: Szia, jól vagyok köszönöm, nekem még sajnos nem jött meg , holnap lesz 29. nap még megjöhet, vagyis remélem. Te jól vagy?
Mikor kell visszamenned?
Probalj meg ezen tul lenni. Kis pihi. Aztan probalkozzatok ujra! :-) Ez mosz igy tortent sajna.. Mostven se kattogok ezen, bar minden nap eszembe jut.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt adta a doki, õ az orvos biztos nem viccbbõl irta fel :( hát igy utólag vissza gondolva sztem mikor elõször látott orvos már akkor nem élt a babám, mert akkor is már csak vért látott :( nekem is valoszinû hogy azért lett pozitív a menotest mert még volt hcg a szervezetemben :( legközelebb hamarabb megyek dokihoz nem várok 2-3 hetet! bár lehet az sem segitett volna rajta, talán beteg volt, ezzel nyugtatom magam :((((
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom nem is mondták, meg a leletemen sincs rajta.
Igen sajna ezen mar nemtudunk valtoztatni! Az ergam cseppeket en is szedtem tinikent, mert mindig elontott a ver es iszonyuan gorcsoltem. Sokat segitett.
A kérdező hozzászólása: Én remélem hogy segit kitisztulni teljesen, nagyon nem szeretnék kórházba menni :(
Nem lesz semmi gond! Jol vagy?
A kérdező hozzászólása: Lelkileg nem igazán, de amugy igen köszönöm! Jöv 7 csüt-ön megyek ujra megnézi hogy kitisztultam-e rendesen, de ugy néz ki nem kell korházba mennem. Azóta vastagodott a nyálkahártya 10 mm-es, benne 10x4 mm deformálódott petezsák :( . Doki azt mondta nem volt életképes! :((((((
Ohhh basszus! Sajnalom! De tényleg terhes voltál! Szegénykém!
A kérdező hozzászólása: Igen az már biztos hogy csak voltam :( 1 éve nem védekeztünk, már azt hittem baj van velünk, legalább annyit megtudtam hogy nincs gond! :( Bár nem igy szerettem volna :(
A kérdező hozzászólása: Amúgy fájogat a hasam, petefészkem is szurkál pár napja nem tudom hogy mensi lesz vagy más miatt :(
Szia! Ne haragudj, hogy el voltam veszve! Megjött már azòta? Nekem volt rendesen peteérésem. Hàtha sikerûl vmi ebben a hônapban :-) .
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon szorítok ;)
Koszi! Mar bele se merem elni magam.
A kérdező hozzászólása: Hát igen nehéz nagyon , és amugy hogy érzed, lehet belõle baba?
Igen :-) , csak most beteg vagyok lazam van es ez bezavar. De ami fura, hogy komolyan mondom egy szamot nott a mellem :-D es nagyon fajnak. Mensid lezajlott? Darabos volt?
A kérdező hozzászólása: Naa akkor ez egyenlõre jóóó jel ;) még ma megvan egy kicsit visszaállt rendesen szerintem ma 5.nap amugy is ennyi volt max 6 nap, eléggé erõs volt de volt ilyen azelött is. Én meg annyira türelmetlen vagyok nem tudom hogy bírok még ki 2 mensit :(
Muszaly varni annyit?
A kérdező hozzászólása: Hát doki mondta hogy annyit kell, direkt rá kérdeztem, és mikor jöttem ki tõle mégegyszer elmondta hogy óvszerrel védekezzünk! Bár itt az oldalon annyi olyat olvastam hogy 1 mensi után már probálkoztak, nem tudom hogy merjünk-e mi is :( vagy nem is mensiztek 1-et sem és már jött is a kövi baba :)
Szerintem ilyenkor meg konnyebb is teherbe esni. En 1et vartam most. Ufy erzem total rendben a ciklusom. Delutanra tiszta pattanasos kett az allam :( remelem ez is hormonalis..
Mindenkeppen. Dpo. 8. Ma. 14-15 -re nemvarom. Tegnap ota bedurrantak a melleim+ mensis gircseim vannak. Nagyon bizakodom:-)
A kérdező hozzászólása: Igen nézem majd, én is erre gondoltam! Majd azért ird meg a fejleményeket nálatok ;)
A kérdező hozzászólása: Sziia, dehogy haragszom :) , igen ma délután megjött :) szorítok nektek nagyon hogy minél hamarabb összejöjjön ;), nekünk sajnos még várnunk kell :(
Most azt mondom, hogy jo h megjott neked is. Legalabb kitisztulsz! Nekem a mensi utan naprapontosan volt peteeresem 1.-en. Hatha 14-re pozi tesztet adhatok a paromnak :-) de jo volna!
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon jó, örültem neki , amugy honnan tudod hogy volt peteérésed? érezted vagy használsz tesztet?
Èreztem., szinte minden honapban erzem. Erosen szurkal olyankor a petefeszkem, aztan tojcsis nyak. :-)
A kérdező hozzászólása: De jó neked, én a terhesség elött kb kétszer éreztem ilyet, és akkor össze is jött, elötte szinte soha ugy hogy lehet nem is volt nekem :(
Nem mindenki erzi. En se mindig. Ugy 10-bol 5* De, hanem vagy benne biztos vegyel a vateran ovutesztet. En 2 honapaig csinaltam. Es meg azt is megmutatta, hogy ciklus 6.-ik napjan volt egy extra ovum. Szex utan persze :-) tehat tobb is lehet.
A kérdező hozzászólása: Használtam ovutesztet, de nem volt pozitiv csak akkor egyszer nov.24-én utána lettem terhes. most még várok hogy lesz-e , érzem-e egyáltalán, meg veszek majd még tesztet.
Akkor mindenkeppen nezd tesztel! Lehet vmi peteeres segito gyogyi kellmajd.
Es a nyalkahartyad most mekkora volt?
Na akkor tessek elmennni egy masik dokihoz, mert a pozitiv az tehesseg. Nem volt odairva, hogy grav.5 vagy 6.? Mert az a terhessegi hetek szama. Szeintem a petezsakot elnezte a vadbarom! Mikor mesz dokihoz?
Nagyon kevés sajnos az a 3mm... :( nem tud-tudott megtapadni valószínû, de nagyon szorítok értetek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bár én furcsálltam is hogy nincs semmilyen tünetem, csak a mellem fájt/fáj.
Szia! Èv vagyok a sors tars, mar írtamma ide. Csinaltam delutan, az extra halvany. Lassan telik az ido engem csak hetfon nez meg a doki. Nem ertemmar ezt az egeszet :((( en nov. 29.-en menseseltem utoljara. Nagyon szoritok neked, magunknak!!!
A kérdező hozzászólása: Én csak egyszer teszteltem dec.14-én. azóta nem. de sztem nekem fölösleges ugy is lenne még hcg a szervezetemben ha el is ment a baba. Bár én nem reménykedem már mert 38x59 mm volt az a "valami" (szerinte vér darabka) . Szerintem az nagy mert kalkulátor szerint 7 hetes lennék/vagyok. Vagy nem tudom nem nagyon vagyok képben . Én sem nagyon értem ezt az egészet! De szoritok én is értünk !
A kérdező hozzászólása: Ja még annyit mondott hogy azért is lehetett pozítiv a tesztem mert vér került a vizeletembe . Ezt sem értem.
A ver nem befolyasolja a tesztet. Tapasztalat. Szerintem en elmennek a helyedbe masik dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Leírnád hogy nálad hogy volt? Amugy utána néztem nezen ott is mindenhol irták hogy ha vér van a vizeletben az adhaz álpozitívat. Akkor ezt most hogy van?!
Dec. 26- ra nemvartam, 22-tol teszteltem halvanyakat. 24-n reggel halvany rozsaszin maszat. Estere semmi, masnak par csepp barna, estere atment verzesbe. Nem darabos, masnap is meg volt de eleg volt egy tisztasagi. 27. Orvos uh-on pici terhesseget latott, de nem tudta h kivul v belul tapadt meg. 28.-n erosebb teszt. 31-en 1perc alatt pozi lett. 6 napja eros hanyinger, szagundor, almossag, hasszurka. Tegnap teszteltem es a tobbit tudod. Hetfon tud fogadni a dokim.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is szorítok neked! Holnap megirom !
Társulok hozzád, ha nem gond. Èn is pozikat teszteltem. Tegnapra viszont negativat. Èn hetfon megyek dokihoz. En sem verzek, csak nyilalgat a hasam. Nekem meg decemberben latott pici pottyot a mehemben. Szerintem elment a baba :( Ird meg mi lett kerlek es nagyon szoritok erted!
3mm nagyon nagyon kevés vérzés után 3 héttel joval nagyobb megvastagodott nyálkahártyának kellene lennie lehet elvetélsz
A kérdező hozzászólása: Köszi :(
A kérdező hozzászólása: Holnap kiderül, azt mondta vigyek vizeletmintát a laborba .
O te szegény nagyon szoritok!!!!
Hat nem akarok hulyeseget irni, de ugy tudom akkor van ver a mehurben, ha mehen kivuli terhesseg alakul ki. Azt is kimutatja teszt. Nincsenek fajdalmaid? Nem faj a hasad, nem nyilallgat? Esetleg csinalj ma is egy tesztet otthon, hogy milyen a csik erossege, vagy hogy egyaltalan most mit mutat. Esetleg nem.vereztel ebben az idoben? Akar kicsit is? Mikor kellett volna megjonnie?
Szerintem nem fog megmaradni a terhesség. A 3mm nagyon kevés. Nagyon sajnálom!
Az én meglátásom is az, hogy nagyon vékony a nyálkahártya..én az elsõ pozi teszt után 4 nappal voltam dokinál, és nekem akkor 13 mm-es volt a nyálkahártya. Nagyon sajnálom :(( 22+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Nem véreztem egyáltalán nov. 13.óta. hasam néha nyilalgatott de semmi más.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem nem volt vérzésem egyáltalán, tünetem is csak a sürû wc-re mászkálás, derék/hát és mellfájdalom de ezek is gyengén csak. Amugy volt a vizeletedben vér?
Nem volt.
+ideges vagyok, hogy most akkor mi isvan? Neked holnap meglesz a laborod?
A kérdező hozzászólása: Nekem mensi szerû fájdalmam volt talán kétszer, háromszor de elég gyengén és csak pár másodpercig. Igen szerintem meg lesz. Reggel leadom és elvileg délután mehetek majd az eredményért. Én is gondolkodom egy másik dokin , hátha más jobban megvizsgál. Neked kézzel is megnézte a hasad? Vagy csak hüvelyi ultranag?
Nekem csak sima uh-t nézett. Nagyon gondolkozom a masik dokim. Elegge faj a hasam alja. Parom szerint megjon azert. De nekem nem olyan erzesem van, hogy megjonne.
A kérdező hozzászólása: Ma nekem is többet fájt a hasam , de most sem erõsen. Dél körül mehetek az eredményért.
Beszeltem a masik dokival. este megyek maganrendelesre. Vegr kiderul mivan. Nekem ugy faj a hasam, mintha meglenne a mensim. Feltetlen ird meg mi az eredmeny. De ha sok a hcg es nem is veromleny, hanem baba szerintem surgosen valts dokit! Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Pozitív az eredményem. De ez csak egy sima vizelet minta. Annyi van a papiron hogy : Menoteszt : POZ. Ez csak a hormont mutatja a vizeletben nem? Igy nem 100% a terhesség?
A kérdező hozzászólása: Ez a kalkulátor 23 mm-t ir a petezsákra, nekem pedig 38x59 volt az a "kis pont".
En lehet holnap elmegyek egy masik dokihoz. Felek a mehen kivulitol:( Elegge szurkal feszul a mehem.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon ! ;)
A kérdező hozzászólása: Akkor mért irtad hogy tapasztalatból tudod? Vagy azt nem te irtad?
Mert regebben volt, hogy veres volt es ugy teszteltem. De nekem negativ lett.
A kérdező hozzászólása: Ja értem. Köszi. Én nem láttam h lett volna az enyémbe.
Mindenesetre kivancsi leszek nalad mivan!
A kérdező hozzászólása: Hát én is! Azt nem tudod vagy nem tudjátok hogy mért nyilalgat bele a hüvelyembe???
A nyilalgatás az lehet megfog jonni vagy gyulladas, de eppen terhesseg is lehet.
A kérdező hozzászólása: Remélem az utóbbi.
Bízzunk benne! :-)
sajnos nem tapadt meg.... szerintem

Ma voltam dokinál, a vérképem miatt elküldött egy trombocitaszám ellenőrzésre, mert az alacsony. A laboros papírra azt írta, hogy jóslófájások a 37. hét előtt. Ez most mit jelent?

Az Nst-n mindent rendbe találtak. A picuri nagyon mocorgott is. Lehet, hogy az id? miatt, vagy már nagyon közel vagyok?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni, hogy semmiféle olyan fájást nem éreztem. Csak néha lent, mintha a fejecskéjét igazítaná.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni, hogy semmiféle olyan fájást nem éreztem. Csak néha lent, mintha a fejecskéjét igazítaná.
Valószínûleg azt nevezik jósló fájásnak, mikor lent érzel ilyen feszítõ érzést, mintha már illeszkedne be a feje.Gondolom be is van már fordulva ennyi idõsen.Nekem nem voltak jóslóim, mert magzatvíz elfolyással kezdõdött az elõzõ szülésem.De elképzelhetõ, hogy neked már nem sok van hátra a terhességedbõl, és hamarabb érkezik a baba, mint a kiírás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Kellemes Ünnepeket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!