Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam dokinál, a (148 db)

Lehet ma szülünk? Már 1 órája folyamatasosan fáj a hasam, most már a derekam is. Ma voltam dokinál a méhszáj 2100. Még csak 36+3 hetes vagyok. Indult már meg így valakinek a szülés? Ja és a hasam is folyamatosan kemény.

Legjobb válasz: Minden elképzelhetõ, de szerintem csak jóslóid vannak folyamatosan. Kicsit kihúzhatnád még, de minden lehetséges. Figyeld a tested, ülj egy kád meleg vízbe, ha jóslók akkor elmúlnak. Könnyû szülést!

Minden elképzelhetõ, de szerintem csak jóslóid vannak folyamatosan. Kicsit kihúzhatnád még, de minden lehetséges. Figyeld a tested, ülj egy kád meleg vízbe, ha jóslók akkor elmúlnak. Könnyû szülést!
Szia! Na mi a helyzet veletek? Nekem kisebb-nagyobb megszakításokkal reggel óta fáj a hasam. Volt hogy 10 percenként jött, de volt hogy 1 óráig nem jött "mindjárt megjön érzés". Most indulok zuhanyozni, hátha az segít. Remélem csak az idõjárás szórakozik! Kicsit korai lenne neked is meg nekem is... Üdv: 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerencsére minden rendben, elmúltak a fájások. Biztos csak a hidegfront szórakozott velem.
teljes mértékbe megfelelö!!!!
Teljesen! Nyugi, minden rendben van odabent! A lányommal 7 hetesen 6mm crl volt!
Igen. De gondolom, a doki úgyis mondta volna, ha valami gond van. Vagy tõle nem kérdeztél semmit?
A legnagyobb rendben van minden:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a megnyugtatásokat.Csak az kellett, hogy mások visszaigazolását is halljam. A doki annyit mondott, hogy a 45. napnak megfelelõek az értékei a maszatnak!

Ma voltam dokinál a méh száj értékem C2000, de még csak 24 hetes vagyok, holnap be kell feküdnöm, de ez gáz?

Legjobb válasz: Hát eléggé! De nyugodj meg, semmit nem fognak csinálni veled, csak nagyon szigorú fekvésre leszel ítélve! Nincs fájdalmad?

Hát eléggé! De nyugodj meg, semmit nem fognak csinálni veled, csak nagyon szigorú fekvésre leszel ítélve! Nincs fájdalmad?
Szia! Engem 20 hetesen vizsgált meg a doki és akkor volt C2100 az érték, ami azt jelenti, hogy a külsõ méhszáj már kinyílt és írt fel a doki magnéziumot 3x2 szemet, amibõl sajnos 1 szemet ha betudok venni mert a többi kijön! A védõnõ azt mondta, hogy nem gond, hogy már ki vagyok nyílva és meg van rövidülve. A doki sem mondta, hogy pihenjek! Ne aggódj, mert én az elsõ terhességemet is ilyen értékekkel vittem végig és 5 nappal szültem hamarabb a kiírt idõpontnál!! 24 hetes km
Ne aggódj, tartsd be az utasításokat! Nem lesz semmi baj! Én a 20. Héttõl voltam így most vagyok 39 hetes és semmi jele a szülésnek! Minden jót! Takarítást stb. Házimunkákat próbáld másra bízni ha tudod, de ha nem akkor sincs baj elõtted van az egész nap lassan megcsinálhatod, de azért nem kell nagytakarítani csak éppen elpakolgatni én sajnos senkit nem tudtam megkérni 34 hetesen kezdtem el jobban mindent megcsinálni addig meg csak az érdekelt a baba benn maradjon!jó pihenést, boldog baba várást!
nekem a 17.héttõl volt ilyen és a 40.héten szültem.de nekem nem is mondta a doki, h vmi baj lenne.anyukámnak is ennyi volt(megnéztük a kiskönyvét)és barátnõmnek is.ezért fektetnek be?
Nekem már kb a 14 héttõl C2000, de sem az orvosom, sem a védõnõm, nem mondta, hogy baj lenne. Sõt a védõnõ azt mondta ez tökéletes. Most akkor jó vagy nem jó? Nehéz eligazodni ezeken az orvosokon...
Elsõ vagyok. Elolvastam a válaszokat, hát döbbenetes. A nyíló méhszáj a terhesség utolsó trimeszterében normális, elõtte nem. De ha figyelsz, betartod az utasításokat, fekszel, akkor nem lesz semmi gond, ki lehet húzni teljesen a végéig. Nyugi, minden rendben lesz. Befeküdni a kórházba nem tartozik a kedvenc idõtöltések közé, de hidd el, hogy az orvos nem véletlenül hívott be, és örülj, hogy ilyen az orvosod, és nem mondta azt, hogy ez teljesen normális!!! Kitartást, sok-sok pihit!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:(! Nem csak ezért fektetett be a dokim, ez a baba 8. terhességembõl a második gyerekünk, folyamatosan fáj az alhasam és fájok alulról, azért fektet be , mert egyrészt nagyon alapos és ez így van jól, másrészt fél, h kinyílik a méh szájam:(!Mindenkinek boldog baba várást:(!
18:07es: a C2000 nem nyitott mehszajat jelent!!!!Csak a mehnyak rovidult meg. Es ha csak ez van, akkor valoban nem fektetnek be. Az ilyen befektetesekbol, gyogyszerezesekbol lesz aztan az, h a 41. heten inditjak a szulest, es nehezen szul a kismama. De a kerdezonel nemcsak ez van, igy kicsit erthetobb, h befektetik.
Ha egy orvos C2000-es méhszájra azt mondja, h normális, az teljesen rendben van!!Valakinek alapból rövidebb a méhszája.

Ma voltam dokinál. A kisfiam medencefekvésû. Mennyi az esélye, hogy befordul?

Legjobb válasz: Ehhez tudni kellene, hogy hány hetes vagy. 30 hetesen nekem is medence fekvésû volt, 33 hetesen már fejvégû. Elvileg bármikor, de általában a 36. hétig megfordulhatnak.

Ehhez tudni kellene, hogy hány hetes vagy. 30 hetesen nekem is medence fekvésû volt, 33 hetesen már fejvégû. Elvileg bármikor, de általában a 36. hétig megfordulhatnak.
Hány hetes vagy?
Elvileg bármeddig befordulhat, de minél idõsebb a terhesség, annál inkább megérzed majd.
A kérdező hozzászólása: 34 hetes vagyok. Most lépek már a 35 hétbe.

Ma voltam dokinál. A párom canesten krémet kapott, én csak kúpot. Lehet nekem is kellene krémet vegyek? Vélemények?

A can. gombára jó, ezért fura, h én nem kaptam kenegetőt.

Legjobb válasz: Ha kaptál kúpot, akkor felesleges a krém is.

Ha kaptál kúpot, akkor felesleges a krém is.
A kérdező hozzászólása: De a kúp belül hat, a krém kívül.
Fog az kívül is hatni, amikor olvad.
A kérdező hozzászólása: További ötleteket várok, köszönöm az eddigi válaszokat :)
én kenegetném is...
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi :)
A kérdező hozzászólása: Mert az igaz, h valamennyi kifolyik, de a hajlatokat nem keni be :D

2 pozitív tesztem van, viszont vérzek és görcsölök. Ma voltam dokinál a vérvétel azt mondja terhes vagyok viszont az ultrahangon nem látott semmit még terhességre utalót sem! Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Szerintem korai terhesség lehet,amit még nem mutat ki az ultrahang.Szerintem sürgõsen menj el egy másik orvoshoz!

Szerintem korai terhesség lehet, amit még nem mutat ki az ultrahang.Szerintem sürgõsen menj el egy másik orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy együtt éreztek! Csak, hogy fokozzuk olyan ellátást kaptam hogy hûûûûû....! Képzeljétek, negatívos a vérem tehát antiD-t kellett kapnom amit 72 órán belül be kell adni mert különben a következõ terhességet megöli a szervezetem. Na most ezt sikerült a 4 nap alatt az 5. orvosnak beadni, négy napig a korházakat jártam, mire a 4. nap azaz ma beküldött a védõnõ az esztékába és az ottani orvos intézte el a Délpestibe, hogy azonnal de rögtön mert kifutok az idõbõl. A reggeli orvos peddig közölte, hogy majd holnap reggel adja be mert az újszülött papíromon feltüntetett vércsoportomnak nem hisz, tehet csináljunk másikat az peddig jó esetben holnap reggel van meg, de ez sem biztos mert állt 2 nap! Úgyhogy õ nem tud mit csinálni! az esztékásnak peddig 1 telefonjába került és 2 órán belül megkaptam az antiD-t! Jó nem? De legalább már nincs gond!
Szió!Nagyon sajnálom én is, az elsõ válaszoló.Várjatok legalább két hónapot, aztán hajrá, sok sikert hozzá!:)
Te jo Isten! Erre nem szamitottam! Nagyon sajnalom, es kivanom hogy minel hamarabb sikeruljon ujra es hogy minden rendben legyen! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, de sajna ma reggel elment a babukánk.:( Azt mondják ennek így kellett lenni! Most várunk egy kicsit ztán ráállunk a témára:)
Akkor nincs mit tenni, csak varni! Szurkolok, hogy minden rendben legyen a babaval. Majd azert legyszi ird meg nekunk holnap, hogy mit mondtak, en pl. kivancsi vagyok, gondolom masok is. Erdekes dolog ez a terhesseg alatti "menses" vagy akarmilyen verzes.
A kérdező hozzászólása: Ismét köszi de sürgõsségin voltam ma szt imre + semmelweis klinikák. Ennyit tudtak!
szerintem meg inkább menj ambulanciára, mert messze van még a reggel! És te is tudod, hogy rosszat is jelenthet a vérzés és görcs! Szorítok, hogy minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Sajna a másik doki is csak annyit tudott hogy korai terhesség és hogy elõfordulhat vérzés, de azért én még pániklok mert nagyon szeretnénk a babucit! Holnap reggel ultrahang remélem ez már hasi lesz.
Igaza van az elsõ válaszolónak szerintem is menj el sürgõsen egy másik orvoshoz, nehogy utána már késõ legyen...
... na, nem semmi... :S

35/5 hetes vagyok és ma voltam dokinál a papíron rajta van hogy c-2000 ez jó? és pontosan mit is jelent?

Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Meg van rövidülve a méhnyakad két ujjnyira. Pihizz egy kicsit többet és ne emelgess nagyobb súlyokat. Ez lesz majd ezer is és el fog kezdeni idõvel kinyílni a méhszájad.

Meg van rövidülve a méhnyakad két ujjnyira. Pihizz egy kicsit többet és ne emelgess nagyobb súlyokat. Ez lesz majd ezer is és el fog kezdeni idõvel kinyílni a méhszájad.

Ma voltam dokinál. A hasi ultrahang tényleg nem mindenkinél mutatja ki a korai terhességet? Holnap megzek hüvely ultrahangra.

Az kimutatja?

Legjobb válasz: korai terhességet a hüvelyi uh-val tudják megállapítani.

korai terhességet a hüvelyi uh-val tudják megállapítani.
Hüvelyit szoktak, mert az jobban "odalát" ahova kell. Hasival gyakran nem látják a 12 hét alatti terhességet.

Ma voltam dokinál, a vérképem miatt elküldött egy trombocitaszám ellenőrzésre, mert az alacsony. A laboros papírra azt írta, hogy jóslófájások a 37. hét előtt. Ez most mit jelent?

Az Nst-n mindent rendbe találtak. A picuri nagyon mocorgott is. Lehet, hogy az id? miatt, vagy már nagyon közel vagyok?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni, hogy semmiféle olyan fájást nem éreztem. Csak néha lent, mintha a fejecskéjét igazítaná.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni, hogy semmiféle olyan fájást nem éreztem. Csak néha lent, mintha a fejecskéjét igazítaná.
Valószínûleg azt nevezik jósló fájásnak, mikor lent érzel ilyen feszítõ érzést, mintha már illeszkedne be a feje.Gondolom be is van már fordulva ennyi idõsen.Nekem nem voltak jóslóim, mert magzatvíz elfolyással kezdõdött az elõzõ szülésem.De elképzelhetõ, hogy neked már nem sok van hátra a terhességedbõl, és hamarabb érkezik a baba, mint a kiírás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Kellemes Ünnepeket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!