Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam a barátommal és nem (25 db)

Ma voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk hanem úgy szállt ki időben! Ma vagy az ovuáció 14 napja és sztem peteérérsem van! Vegyek esemény utáni gyógyszert?

vegyek akkor esemény utáni gyógyszert?

Legjobb válasz: Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...

Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...
Szerintem vegyél, jobb a biztonság.
holnap elsõ dolgod legyen!!!!!! ez nem játék.
bocs, hogy csak így vulgárisan, de mindezt dugás elõtt nem tudtad?
hát ha ennyi eszed van grat hozzá. dugás elõtt kéne gondolkozni nem pedig utána nyavajogni
A kérdező hozzászólása: :) köszi szépen mégegyszer!!!
Jól teszed. Én is most kezdtem el szedni, minden nap sírok, ha csúnyán néznek rám... :D Sokkal jobb lesz, jól döntöttél. :) Na, kitartást majd a hormonugráshoz. ;) üdv!
A kérdező hozzászólása: Bocsi rosszul írtam két éve vagyunk már együtt és egy éve van az h kiszáll amikor kell!
A kérdező hozzászólása: Igen csak tudod én a barátommal már lassan egy éve vagyunk együtt, és már 1 éve így éljük a szexuális életünket, hogy kiszáll amikor kell!eddig nem is számoltam a napokat sem és hál isten nem is volt semmi baj! de most biztos elmegyek és fogamzásgátlót iratok fel!nem kockáztatok
Igazán nincs mit, de legközelebb legyél óvatosabb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod!Rendes vagy és megértõ amit értékelek!!!:) :)
A ciklusod 12-19. napja. Magyarul ha a menstruáció elsõ napja az 1. nap, akkor így ki tudod számolni. Vegyél egy tabit, aztán akkor nyugodt leszel. :)
A kérdező hozzászólása: a menstruáció napjától számított 12-19 nap?vagy elötte?
Hát azt is vedd bele, hogy hiába lenne csak a napokban peteérés, a spermiumok nagyon vígan elvannak még pár napig ott... 12-19. napig van a legnagyobb esély a teherbe esésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Igen tudom, hogy mennyibe kerûl!Én is ugyan így gondolom ahogyan te is!Csak azért nem vagyok biztos benne mert elméletileg most a napokban kell lennie a peteérésnek!De viszont tüneteim nincsenek!csak folyásom de az is tegnap!ma nagyon minimál!
A kérdező hozzászólása: Te én tanácsot kértem nem pedig leokkintást!!nem vagyok debil vak vagy azt írtam h szerintem!!!az nem azt jelenti, hogy biztos! mindenkinek máshogyan van nem napra pontosan szoval ne okoskodj itt és fõleg ne oktass le kössz
én amíg tehetem, maradok a guminál, nem szennyezem magam fölöslegesen tablettákkal... s ha ezt a pasi nem érti meg, akkor elmehet a búsba, már bocs :D
Korábban nem volt "baleset"? Egy hete történt az még nem igazán látszódhat.
szerintem kosz volt a szemüvegén semmi más vizsgálatra nem küldött? érdekes...
Azt nem tudhatjuk, hogy terhes vagy-e vagy sem. De az tuti, hogy ha terhes is vagy, nem az 1 héttel ezelõtti aktusból. Én is láttam már pár UH-ot, és bizony jobb gépekkel is 4. hét környékén lehet látni a petezsákot, meg benne egy kis pirinyó golyócskát. Alapból a megtermékenyítéstõl egy hét telik el, mire elkezd beágyazódni a zigóta. És akkor is még csak elkezd! Én nem kérdõjelezem meg, amit az orvos mond, de hogy nem abból az aktusból vagy terhes, az tuti.
Az ultrahangon kívül, ha kézzel megvizsgált az orvos, érezhette, hogy puhább a méhed, ez is jele a korai terhességnek.
terhes lehetsz ugyan de h a doki ezt még gépen nem láthatta, az tuti...
Én meg a helyedbe a dokinak és hinnék, és nem annak amiket itt írnak. Csak õ a szakértõ, és csak az õ neve elõtt van két betû(dr).Biztos látott már egy pár terhességet ultrahangon. Vagyis többet mint mi, akik itt nézelõdünk.Nem egy ismerõsöm esett már teherbe csakis az elõváladéktól. Az egyik ilyen kisember itt szaladgál egy szinttel alattunk. :)
A kérdező hozzászólása: a legutobbi menzeszem 4 napos volt utána 1 nap kihagyással majd2 napig volt és az utolso nap oktober 28.án volt
Ha elmarad a menszesz akkor is kb 2 hétre rá kezd el látszódni a petezsák.És azt szokták mondani ne élje bele magát az ember mert felszívódhat stb.Az orvos elég érdekes.És így engedett el kétségek között??Ahogy írták még csak beágyazódás lenne.És észre is vettétek.Nyugodj meg!!Nincs baba.
AZ tuti nem az volt ami látszott.
A kérdező hozzászólása: köszönöm aválaszokat , ultrahang mikor jelezné ki ha pozitiv lennék?
Semennyire ne vedd hihetõnek. :) 1 hét múlva még épp csak elkezd beágyazódni a megtermékenyített petesejt, még a teszt sem mutatja ki, nemhogy az UH....
Ciszta a petefészkedben lenne valószínûleg, nem a méhedben, abban szerintem ne reménykedj.
A kérdező hozzászólása: lehet akár ciszta? korábban nem mivel távkapcsolatba élünk és nem , meg elötte megjött rendesen ahogy szokott
A kérdező hozzászólása: de épp ezaz hogy elötte meg volt rendesen minden ciklusom
Nem lehetsz terhes, mert mert ez mar a 2. level.
Amennyiben rendesen szedted és odafigyeltél a gyógyszerkölcsönhatásokra, nem hánytál, nem volt hasmenésed, akkor hatott, nem lehetsz terhes.
igen most vedd be
A kérdező hozzászólása: koszonom:) meg johetnek valaszok
Hova jöjjön több válasz? megtudtad akkor minek? Igen... ha ilyen birkák voltatok akkor vedd be és nem leszel terhes, de elmondanám hogy a hormonháztartásod most elbasztad jó 4-5 hónapra .... szóval annyira nem kéne rászokni a tablettára... a gumi olcsóbb
a betegtájékoztatóban le van írva, hogy kb 86 %-os hatékonyságú a szer...de minden eltelt órával csökken a hatékonysága kefélés helyett meg írni és olvasni kéne tanulnod, akkor terhes sem leszel!
Hány éves vagy 15?Nemcsak terhes lehetsz amúgy, hanem jó kis nemibeteséget is elkaphatsz, ha ilyen okosak vagytok.Így védekeztek, hogy belédélvez utánna meg bekapkodod a jó kis mérget ami tönkreteszi a szervezeted.M?ennyibõl áll felhúzni a gumit.Ja egy tabletta amúgy 7000Ft körül van, szóval ennyit errõl.A gumi meg 900FT 10 db mondjuk a Masculan.
Igen, vedd be, de rögtön. Ha ciánkapszula, akkor úgy fog ez hatni neked, hogy az életedben nem lesz gyereked. Igen, a hátralévõ pár percben.
nyilvàn azért feszül mert megvan :)
ha megjött és védekeztek is akkor miért görcsölsz rajta! ha rendesen védekeztek akkor nincs miért félned!

Ma egy kicsit nem voltunk egyhullámhosszon a barátommal, és most mikor már elköszöntünk, kicsit bekönnyeztem. Lent folytatom. (? )

Amúgy meg nem veszekedtünk, meg semmi, csak annyi h nem voltunk egyhullámhosszon, ahogy szoktunk..és normális az, hogy már ett?l bekönnyeztem és szarul éreztem magam? alig féléve vagyunk amúgy együtt, de nagyonnagyon szeretjük egymást. 16L, 18F.

Legjobb válasz: Az idõjárás az oka, hülye front van. Ne is törõdj vele, majd elmúlik.

Az idõjárás az oka, hülye front van. Ne is törõdj vele, majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy csak ennyi. :)

4én szokott megjönni, de a múlt hónapban is késett. A barátommal nem védekeztünk és már 2hónapja nem voltunk együtt. Ma már 9e van és nem jött meg. Lehetek terhes vagy csak késik?

4-én szokott megjönni de a múlt hónapban is késett. 4-én már fájt a mellem, ezt szoktam érezni, amikor meg kell jönnie és tiszta pattanás is vagyok, ez is kisér?jel szokott lenni. de nem védekeztünk, és azóta nem érzek semmit, sem h megjönne, sem h terhes lennék, mert félek h csak beképzelem. lehetek terhes???

Legjobb válasz: Csinálj egy terhességi tesztet és megtudod!

Csinálj egy terhességi tesztet és megtudod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, bár nem lettem okosabb, én is gondoltam a tesztre, de elõtte meg szerettem volna tudni, hogy más is járt-e már hasonló cipõben. De azért köszönöm a választ!!!

Ovu után vagyok 8 nappal. Ovukor együtt voltam a barátommal. Ma reggel iszonyatos mellfájdalommal, és mellbimbó érzékenységgel ébredtem. Ilyent még soha nem éreztem. Ez mitől lehet?

Lehet utaló jel a babára? Mensi elmaradása elött, milyen tünetek lehetnek? Ki mit érzett legelösször?

Legjobb válasz: en is pontosan ugyanigy vagyok, ovu utan 8. nap es ugyanez a tunet, tegnap halvany pozi lett

en is pontosan ugyanigy vagyok, ovu utan 8. nap es ugyanez a tunet, tegnap halvany pozi lett
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy nekem, más tünetem nincs :/
A kérdező hozzászólása: am szivbõl gratulálok a halvány pozihoz :)
Nekem a mensi elmaradása elõtt nem volt semmilyen tünetem. Kb. 5-6 hetes korban kezdett baromira fájni a mellem és jöttek a rosszullétek. Esetleg próbálj ki egy terhességi tesztet.
egyik gyerkõcömnél sem éreztem SEMMI tünetet.. pedig különbözõ nemûek. Mensi elmaradása elõtt 2 nappal már pozitív volt a teszt, csak megérzésbõl (és kíváncsiságból) csináltam meg, meg is lepõdtem :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) reménykedem hátha... de ez a mell / bimbó érzékenység furcsa.. nem olyan mint mensi elött, hanem sokkal rosszabb. bizom benne, hogy ez egy jel :)
1valaszolo nekem msr elso terhessegnel is ugyanez volt, h iszonyat mellerzekenyseg dpo 3. napjatol es 9-en mar pozi volt, igaz az nem maradt meg, remelem ez meg fog
A kérdező hozzászólása: utolsónak: ovu után 9 nappal teszteltél? még most is borzasztóan érzékeny a cicim. remélem igy is marad :)
igen ovu utan 9napon, de lehet h volt egy plusz peteeresem
ha elélvezett beléd, akkor a szexuális együttlét utáni 14.napon érdemes tesztet elvégenzi.Egyébként pedig védekezzetek....
A beágyazódás minimum 1 hétig tart. Vegyél egy tesztet 2 hét múlva, akkor nagyjából 1 hetes terhes leszel, és ha pozitív, rohanás orvoshoz. Ha negatív, akkor a biztonság kedvéért vegyél még egyet, mert lehet, hogy még nem termelõdött elég HCG a szervezetedben, és azért negatív. Csináld meg egy hét múlva, és az eredmény alapján cselekedj!
És majd a barátod vetteti el vagy hordja ki a gyereket, ha mégis baj van? Nem értem miért hisznek ilyen helyzetekben a fiúknak.
Tényleg az voltál..ennyi eszed lehetne..nem érem az ilyet. Most már imádkozz, hogy a barátodnak legyen igaza, és legközelebb figyelj jobban. Vegyél tesztet 2-3 hét múlva, és reméld, hogy minden ok. Szorítok neked, de legyetek óvatosabbak.
Van okod aggóni? Védekeztél? Egyébként 3 nap után nem lehet megmondani.
Már csak azt nem értem, hogy ha egyszer ott voltál a nõgyógyásznál, és tudtad, hogy gond van, akkor miért nem írattál fel 72 órásat? Még épp belefért volna... Vagy elmesélhetted volna neki pontosan mi történt, és adott volna tanácsot, hogy lehet-e abból tényleg gond. De azért szurkolok, hogy ne legyen baj!
A kérdező hozzászólása: ezért aggódok mert nem :/ nagyon hülye voltam. :/ de a barátom aztmondta h szerinte nincs baj..viszont nem modnta biztosra... :/
A kérdező hozzászólása: azért imádkozok..tehát akkor ha vennék holnap egy tesztet..az felesleges lenne? ha meg 14. napon veszem meg és azt mutatja h az vagyok..akkor :/
Hogy lehetne? Úgy rúgnám ki magát ha valóban nõgyógyász, hogy még háziorvos se lehetne többé......

Többször szeretkeztünk tegnap és éjjel a barátommal és ma reggel kicsit véreztem. Mitől lehet? Nem voltam már szűz, régóta együtt vagyunk. Nem volt vad sem.

Legjobb válasz: Nem kell vadnak lenni, elég olyan pózban nyomni, hogy "megkopogtassa" kicsit a méhszájadat. Ha éppen úgy alakul, kicsit vérzhet ettõl. Ha holnapra elmúlik, rendben, de ha nem, menj el a biztonság kedvéért nõgyógyászhoz.

Nem kell vadnak lenni, elég olyan pózban nyomni, hogy "megkopogtassa" kicsit a méhszájadat. Ha éppen úgy alakul, kicsit vérzhet ettõl. Ha holnapra elmúlik, rendben, de ha nem, menj el a biztonság kedvéért nõgyógyászhoz.
Egy barátnõmmel is volt már ilyen. Lehet megsértette a hüvelyedet és azért. Ha nem múlik el, ha szex után újra jelentkezik a vérzés akkor menj el dokihoz! De szerintem nem kell félned!
Egyszer egy orvos válaszol rovatban volt ilyen kérdés itt a neten. Egy nõ mindig vérzést tapasztalt szex után. A doki azt tanácsolta menjen az illetõ nõgyógyászhoz, mert kivizsgálást igényel.
A kérdező hozzászólása: Csak most elõször volt ilyen. De tudom, hogyha mindig vérzik valaki, akkor az ciszta jele is lehet, ezért is ijedtem meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!