Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam a barátommal és (54 db)

nem kell
A kérdező hozzászólása: nem.. egyáltalán nem lett pótolva.. a kimaradt szem ottmaradt a levélben.
Azt értem, hogy másnap vetted be a következõt de nyilván mind a 21 szemet beszeded a levélbõl attól független, hogy egyik nap egy kimaradt. Így nem olyan nagy probléma, egyébként úgy pótolhatod ha pl. este kéne beszedned és elfelejted másnap reggel beveszed amit este elfelejtettél és aznap este az azt a szemet amit aznap kéne kb 12 óra különbséggel.
A kérdező hozzászólása: nem pótoltam a gyógyszert... másnap vettem be a következõt...
fogamzásgátló mellett nehogy beszedj esemény utánit, ha egy szemet felejtettél el és esetleg másnap pótóltad az még nem olyan nagy probléma, de az esemény utáni nagyon erõs hormontartalmú gyógyszer fogamzásgátló mellett teljesen felborítja a háztartásodat.
ha azt az egy szemet potoltad akkor szerintem nem lesz gaz:)
annyira sok tényezõ forog fent, hogy így lehetelne teherbe esni..
Valószínúleg nem kell, de nyugodtan kérdezd meg a nõdokit.
inkább kérdezz egy nõdokit kicsit sok tényezõ forog fent szerintem nem
és miért nem pótoltad?!

Tegnap együtt voltam a barátommal és túl szűk voltam. Lehet emiatt ma egy kicsit rózsaszínes, barnás a papír miután megtörlöm?

Legjobb válasz: Lehet, hogy attól. Bár én csak akkor tapasztaltam ilyet amikor elvesztettem a szüzességem. 23/L

Lehet, hogy attól. Bár én csak akkor tapasztaltam ilyet amikor elvesztettem a szüzességem. 23/L
A kérdező hozzászólása: hát ez már nem az elsõ volt. kicsit ideges voltam tegnap este. lehet emiatt nem ment rendesen a dolog..
Szia! Fel voltál rendesen izgulva? Kellõen nedves voltál? Lehet kevés volt a nedved és amiatt fájt, kidörzsölte a párod a péniszével! Esetleg valami kisebb fertõzés vagy gomba? Akkor is elõfordulhat. De szerintem inkább az elsõ variáció.
A kérdező hozzászólása: hát az elején volt gond a nedvességgel, de jobb lett. elõször eléggé fájt. valószínûleg akkor ez a gond...
2. vagyok. Akkor tuti ez lehet a gond. :) Kissé kellemetlen volt, ugye? Biztos kidörzsölt, és emiatt "vérezhetett" egy picikét. Nyugi, semmi baj. Legközelebb figyeljetek oda, hogy rendesen nedves legyél. Ha nem nedvesedsz könnyen, akkor sincs baj, arra a célra tökéletes a síkosító! Csak a lényeg, hogy ne okozzon kellemetlenséget az együttlét.
Meg hát ugye az idegességtõl is lehet. Ha nem lazulsz el teljesen, akkor okozhat még kellemetlenséget a behatolás. Pláne ha nem sokszor voltál még fiúval. Elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: hát a nedvességgel nem szokott probléma lenni:D csak kicsit megijedtem.. köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: most vettem észre, hogy picit nyálkás is...:S
Korábban nem volt "baleset"? Egy hete történt az még nem igazán látszódhat.
szerintem kosz volt a szemüvegén semmi más vizsgálatra nem küldött? érdekes...
Azt nem tudhatjuk, hogy terhes vagy-e vagy sem. De az tuti, hogy ha terhes is vagy, nem az 1 héttel ezelõtti aktusból. Én is láttam már pár UH-ot, és bizony jobb gépekkel is 4. hét környékén lehet látni a petezsákot, meg benne egy kis pirinyó golyócskát. Alapból a megtermékenyítéstõl egy hét telik el, mire elkezd beágyazódni a zigóta. És akkor is még csak elkezd! Én nem kérdõjelezem meg, amit az orvos mond, de hogy nem abból az aktusból vagy terhes, az tuti.
Az ultrahangon kívül, ha kézzel megvizsgált az orvos, érezhette, hogy puhább a méhed, ez is jele a korai terhességnek.
terhes lehetsz ugyan de h a doki ezt még gépen nem láthatta, az tuti...
Én meg a helyedbe a dokinak és hinnék, és nem annak amiket itt írnak. Csak õ a szakértõ, és csak az õ neve elõtt van két betû(dr).Biztos látott már egy pár terhességet ultrahangon. Vagyis többet mint mi, akik itt nézelõdünk.Nem egy ismerõsöm esett már teherbe csakis az elõváladéktól. Az egyik ilyen kisember itt szaladgál egy szinttel alattunk. :)
A kérdező hozzászólása: a legutobbi menzeszem 4 napos volt utána 1 nap kihagyással majd2 napig volt és az utolso nap oktober 28.án volt
Ha elmarad a menszesz akkor is kb 2 hétre rá kezd el látszódni a petezsák.És azt szokták mondani ne élje bele magát az ember mert felszívódhat stb.Az orvos elég érdekes.És így engedett el kétségek között??Ahogy írták még csak beágyazódás lenne.És észre is vettétek.Nyugodj meg!!Nincs baba.
AZ tuti nem az volt ami látszott.
A kérdező hozzászólása: köszönöm aválaszokat , ultrahang mikor jelezné ki ha pozitiv lennék?
Semennyire ne vedd hihetõnek. :) 1 hét múlva még épp csak elkezd beágyazódni a megtermékenyített petesejt, még a teszt sem mutatja ki, nemhogy az UH....
Ciszta a petefészkedben lenne valószínûleg, nem a méhedben, abban szerintem ne reménykedj.
A kérdező hozzászólása: lehet akár ciszta? korábban nem mivel távkapcsolatba élünk és nem , meg elötte megjött rendesen ahogy szokott
A kérdező hozzászólása: de épp ezaz hogy elötte meg volt rendesen minden ciklusom
gondolom véletlen becsúszott egy kis vérzés... ne foglalkozz vele :)
Semmi gond. Egyrészt az akciótól egyben kiment az összes maradék vér - másrészt a szex vérbõséget is okoz, azért indult kicsit meg.

Ma szeretkeztünk a barátommal, és nagyon büdös volt az ondója. Még sosem történt ilyen. Mitől lehetett ez? Régen voltunk már együtt, ez befolyásolhatja ezt?

Legjobb válasz: Lejárt a szavatossága. Amúgy az befolyásolja, hogy mit eszik, hogy alkoholizált-e az utóbbi napokban, ja meg persze hogy dohányzik-e.

Lejárt a szavatossága. Amúgy az befolyásolja, hogy mit eszik, hogy alkoholizált-e az utóbbi napokban, ja meg persze hogy dohányzik-e.
A fentebb írtakon is múlik, de betegség is okozhatja. Azért a táplálkozás nem hat annyira, hogy kirívóan büdös legyen. Fõleg ha ilyet korábban nem éreztél.
Ha nagyon büdös, akkor az inkább vmi fertõzésre utal. Küldd el orvoshoz.

Ma kéne megjönnie, vagy holnap, holnapután esetleg. tegnap voltam a barátommal és kádban szexeltünk. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Állitolag id?ben leszálltam de utána nem jött bel?le semmit. lehetséges h belém ment. 15 évesen irnak fel esemény utánit?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel nem estél teherbe. Ha mégis aggódsz, a tinédzser ambulanciákon írnak fel esemény utánit neked!

Nagy valószínûséggel nem estél teherbe. Ha mégis aggódsz, a tinédzser ambulanciákon írnak fel esemény utánit neked!
Bármikor teherbe lehet esni, még a ciklus végén is. Menj és irass fel esemény utánit, a gyermekorvosnak kötelezõ felírnia, ha Te kéred, nem számít, mennyi idõs vagy. Tudom, hogy kellemetlen emiatt háziorvoshoz menni, de ez a biztos.
A kérdező hozzászólása: én most megyek el az örs vezér téri rendelõbe nõgyógyászhoz. Vajon õ felír? ha nem, akkor menjek a háziorvoshoz?
Igen, a nõgyógyász is felír. Ne aggódj ezen, ez manapság már mindennapos.
A kérdező hozzászólása: és ha tegnap olyan reggel 11körül történt..és ma kiváltom és beveszem akkor még hat ugye?
Igen, aktustól számított 72 órán belül hat, tehát ha ma este beveszed, akkor teljesen megnyugodhatsz.
Nem lehetsz terhes, mert mert ez mar a 2. level.
Amennyiben rendesen szedted és odafigyeltél a gyógyszerkölcsönhatásokra, nem hánytál, nem volt hasmenésed, akkor hatott, nem lehetsz terhes.
Menj el dokihoz és kérdezd meg tõle! 72 órás tabit úgyis csak õ tud felírni...
Nekem azt mondta a nõdoki, hogy 24, max 48 óra a tabi ürülési ideje!!!
Visszakérdeznék: miért hagytad abba a gyógyszert, ha még nem szeretnétek babát? A gyógyszer már régen kiürült a szervezetedbõl, hisz gondolj bele, akár egy szemet elfelejtesz bevenni, terhes is lehetsz! Szóval az egy nagy hülyeség, hogy 1 hónapig még hatása van! http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 Itt megtalálod azokat a helyeket, ahová ilyen esetekben fordulhatsz!!!
A gyógyszerben lévõ hatóanyagok még 1 hónapig nyújtanak védelmet, ahogy az is rá van írva, hogy 1 hónap után van 100%-os hatása....De az ördög nem alszik... A 72 órás tabit nem csak a nõdoki írhatja fel...mert így nagyon sokan kicsúszhatnak az idõböl...vannak sürgõségi ambulanciák (Pl. régen a Margit-kórház), ahol egy nõvér adta ki az elõre megírt receptet. Igazi nevet nem kért, és csak annyit kérdzett, hogy mikor történt a "baleset" és védezeztünk-e....nézd meg neten, fent vannak a címek neten..de pontos oldalt nem tudok..
nagyon rosszúl hallottad sz.tem!!!kb.olyan 3évente kell szünetelni.am meg sz.tem felelõtlen dolog volt tõled!már másnap cselekedned kellett volna..örülj h ha hatni fog..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Ma felirattam a 72órás tabit!Egy nõvér irta fel!A kérdésedre a válasz:azért hagytam abba a bogyót mert nagyon sokat hiztam tõle, másrészt meg azt hallottam hogy kell tartani évente 1-2hónap szünetet!
Egyátalán nem kell szüneteltetni a tablettaszedést, ezt egy nõdoki mondta! Sokkal többet ártasz vele, nem használ a szervezetednek sem!
A kérdező hozzászólása: Most csak ugy megkérdezem MI VOLT SZTED FELELÕTLEN??Abbahagytam a gyógyszer szedést, mert nem akartam tovább szedni!De védekeztünk óvszerrel, ha nem olvastad volna!Azt meg nem tudtam elõre h kiszakad!Jah és másnap mentem el rögtön feliratni, de ha normálisan elolvasod akkor talán nem értenéd félre!

Terhes lehetek? Menstruációm elött egy nappal együtt voltunk a barátommal és elszakadt a gumi. Ma kellene megjönnie de úgy veszem észre csúszik.

Érzem a tüneteket, hogy meg akar jönni, a mellem fáj, és apróbb görcsöket is érzek amik mensi elött szoktak jelentkezni!

Legjobb válasz: Ja még annyi, hogy miután megtörtént a baj elfutottam a zuhanyzóba egy vizes irrigálásra! Késhet miatta? De azt is olvastam hogy ez inkább segíti a spermákat a méhbe jutáshoz, kiszámoltam a pete érésemet ha jól számoltam akkor ezen hónap eleje felé volt.

A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy miután megtörtént a baj elfutottam a zuhanyzóba egy vizes irrigálásra! Késhet miatta? De azt is olvastam hogy ez inkább segíti a spermákat a méhbe jutáshoz, kiszámoltam a pete érésemet ha jól számoltam akkor ezen hónap eleje felé volt.
De a gumiban volt sperma mert ha a pasid nem élvezett bele és elõváladéktol meg nagyon kicsi az esély arra hogy megtermékenyülsz :) Igen a mosdás hülyeség volt de sztem no para megfog jönni :)
A kérdező hozzászólása: igen elsült a párom sajnos!
A kérdező hozzászólása: és a gumiban nem volt sperma, hanem bennem!
Ugye csak sima vízzel öblítettél? Kicsit ecetes jobb lenne. A másik, hogy lassan kell öblíteni... ha jól megnyomod vízzel, az pont bemossa a méhedbe, ami ott van elõtte - pedig kimosnia kellene. Mindegy. Az idõpont miatt elég kicsi az esélyed a terhességre. Vegyél egy tesztet és pár nap múlva próbáld ki.
Van valamennyi esélye, csinál tesztet, de mivel jelentkeznek a mentsruáció tünetei szerintem csak az idegesség miatt késik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket csajok! De úgy érzem most elmegyek nõdokihoz, nem merek kockáztatni hogy várok három napot és utána teszt mert akkor abortusz és azt nem élném lelkileg túl, inkább irattatok gyors 72 órás eset utánit!
igen, lehetsz terhes, kicsi az esélye, de lehetsz.. a zuhanyzás meg semmit se ér.. :S
ja, és egyébként, én is vettem már be ilyen tabit, mert belémment a baratom, mert elszakadt a gumi.. :S és nem lett gond.. persze, nem praktizaltam soha tobbet, de inkabb az, mint az abortusz.. :S

Ma voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk hanem úgy szállt ki időben! Ma vagy az ovuáció 14 napja és sztem peteérérsem van! Vegyek esemény utáni gyógyszert?

vegyek akkor esemény utáni gyógyszert?

Legjobb válasz: Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...

Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...
Szerintem vegyél, jobb a biztonság.
holnap elsõ dolgod legyen!!!!!! ez nem játék.
bocs, hogy csak így vulgárisan, de mindezt dugás elõtt nem tudtad?
hát ha ennyi eszed van grat hozzá. dugás elõtt kéne gondolkozni nem pedig utána nyavajogni
A kérdező hozzászólása: :) köszi szépen mégegyszer!!!
Jól teszed. Én is most kezdtem el szedni, minden nap sírok, ha csúnyán néznek rám... :D Sokkal jobb lesz, jól döntöttél. :) Na, kitartást majd a hormonugráshoz. ;) üdv!
A kérdező hozzászólása: Bocsi rosszul írtam két éve vagyunk már együtt és egy éve van az h kiszáll amikor kell!
A kérdező hozzászólása: Igen csak tudod én a barátommal már lassan egy éve vagyunk együtt, és már 1 éve így éljük a szexuális életünket, hogy kiszáll amikor kell!eddig nem is számoltam a napokat sem és hál isten nem is volt semmi baj! de most biztos elmegyek és fogamzásgátlót iratok fel!nem kockáztatok
Igazán nincs mit, de legközelebb legyél óvatosabb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod!Rendes vagy és megértõ amit értékelek!!!:) :)
A ciklusod 12-19. napja. Magyarul ha a menstruáció elsõ napja az 1. nap, akkor így ki tudod számolni. Vegyél egy tabit, aztán akkor nyugodt leszel. :)
A kérdező hozzászólása: a menstruáció napjától számított 12-19 nap?vagy elötte?
Hát azt is vedd bele, hogy hiába lenne csak a napokban peteérés, a spermiumok nagyon vígan elvannak még pár napig ott... 12-19. napig van a legnagyobb esély a teherbe esésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Igen tudom, hogy mennyibe kerûl!Én is ugyan így gondolom ahogyan te is!Csak azért nem vagyok biztos benne mert elméletileg most a napokban kell lennie a peteérésnek!De viszont tüneteim nincsenek!csak folyásom de az is tegnap!ma nagyon minimál!
A kérdező hozzászólása: Te én tanácsot kértem nem pedig leokkintást!!nem vagyok debil vak vagy azt írtam h szerintem!!!az nem azt jelenti, hogy biztos! mindenkinek máshogyan van nem napra pontosan szoval ne okoskodj itt és fõleg ne oktass le kössz
én amíg tehetem, maradok a guminál, nem szennyezem magam fölöslegesen tablettákkal... s ha ezt a pasi nem érti meg, akkor elmehet a búsba, már bocs :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!