Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam a HCG (6 db)

SOS! Kétségbe estem. Mit tegyek? Nagyon félek, mert ma voltam a dokinál és az mom érékrm és a terhességi hcg mom is alacsony lett.

Azt mondta, hogy ez Edwards szindrómára is utalhat, de mivel minden uh eredményem jó lett és ezt lehetne látni rajta, így azt mondta, hogy szerinte nincs probléma.Viszont meg kell említenie, hogy el kéne mennem amniora.Holnap megyek a géndiagnosztikai kp-bs uh-ra.Mert ott telefonon azt mondták, hogy ezek az értékek jók.Nem tudom, hogy mit tegyek.Félek az amniotól.Kérlek adjatok tanácsot.

Legjobb válasz: Igazából nem értelek pontosan. A dokid azt mondta, hogy látszana UH-on, de nem látszik, tehát nincs baj. A géndiagnoszikaiban azt mondták, az értékek nem is rosszak! Akkor most mi a baj pontosan?

Igazából nem értelek pontosan. A dokid azt mondta, hogy látszana UH-on, de nem látszik, tehát nincs baj. A géndiagnoszikaiban azt mondták, az értékek nem is rosszak! Akkor most mi a baj pontosan?
A kérdező hozzászólása: Az , hogy a doki azt mondta, hogy mégis ajánlania kell az amniót és én ettõl nagyon félek.Nem tudom, hogy menjek-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, tényleg össze-vissza írtam a dolgokat, csak már hihetetlen ideg van bennem. Tehát a géndiagnosztikára holnap megyek, de ma az ottani orvossal beszéltem és õ mondta, hogy szerinte ezek az értékek jók.
Értem amit írsz. Nekem az afp-m volt alacsony (0, 7 - van ahol ez nem alacsony), az istenhegyin azt mondták, hogy nincs gond, viszont a dokim és a genetikus azt javasolta, hogy csináljuk meg az amniot (ultrahangon mindig minden rendben volt). 1% az esély a betegségre, de úgy voltam vele, hogy biztos ami biztos. Ma voltam amnion, nem fájt, most pihenek pár napot és bízok benne, hogy minden rendben lesz
szia ne aggodj.akkor lenne gondd ha a hcg meg magas lenne.Én ugy tudom.nekem is alacsony volt mindkettõ és minden rendben

Ma voltam laboron, a HCG szintem 25mIU/ml feletti volt, tehát, pozitív. Pénteken is voltam, akkor is ez volt az eredmény. Akkor most valószínű, hogy nem vagyok terhes, hiszen nem nőt a HCG szint?

Legjobb válasz: A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?

A HCG-nek ketnaponta minimum duplazodnia kell a verben. Ha nem valtozott, lehet, h megallt a dolog :(((( A dokid mint mond?
A kérdező hozzászólása: igen, ettõl féltem:-((( a dokival sajna csak holnap találkozom. azért köszi.
azért ne add fel, hátha te kivétel vagy, ugyanis létezik olyan, hogy valakinek lassabban nõ a hcg-szintje... szorítok!

Hahó! Készítettem ma egy terhességi tesztet, miután a párommal együtt voltunk, ez 2 hete történt. Túl korán készítettem, és azért halvány a 2. csík, mert alacsony a HCG-szint?

Nagyon halványan kirajzolódott egy második csík, de menstruáció el?tti tüneteim vannak. Tényleg igaz a mondás, hogy a halvány csík is csík? Akkor miért vannak a menstruációs tünetek? Kétségbe vagyok esve, szeretném, ha baba lenne!

Legjobb válasz: igen ha van csík akkor van hcg,és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne,még betétet is raktam be. 37hkm

igen ha van csík akkor van hcg, és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne, még betétet is raktam be. 37hkm
A görcsölgetés normális, a vérzés nem. ha elkezdesz vérezni menj el orvoshoz (akár ügyeletre is!). A pozitív teszt két csíkos. A két csík erõssége a koraterhességben nem egyforma. Ha látod a második csíkot, biztosra látod, akkor pozitív, mégha halványabb is. A pici görcsök természetesek, majd kapsz rá magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már nagyon aggódtam, azért elmegyek dokihoz 2 hét múlva!
A halvány csík is csík! Amikor terhes lettem, de még nem tudtuk biztosra, akkor én is görcsölgettem picit, de nem jött meg a szokott idõben, csak barnázgattam. A teszt még egy hét után is negatív volt. De mivel továbbra is görcsölgettem-barnáztam, hát megismételtem a tesztet, és pozitív lett, nagyon halványan! El se hittem, hogy végre!!! Két nap múlva egyértelmû volt a két csík. Pár nap múlva kaptam idõpontot a dokihoz, örömömben mindennap csináltam tesztet, de aggasztott a barnázás. A doki a hüvelyi ultrahangon közölte: nincs petezsák, semmi terhességre utaló jel, tehát nem vagyok terhes. A pozitív hcg lehet hormonzavar, vagy méhen kívüli is, ki kell vizsgálni. Két nap múlva, az ismételt ultrahangon megállapították, hogy hat hetes terhes vagyok! Mégis van gyerek. Azóta majdnem egy éves az én gyönyörû, makk egészséges lányom!
Ilyenkor nekem is halványabb volt a csík, csak 5 hetesen lett ugyanolyan erõs, mint a kontroll. Valamint folyton azt hittem meg fog jönni, és a nemvárt napján még pár csepp barnám is volt, nagyon megijedtem, szaladtam a dokihoz, de még semmit sem látott. Azóta 15 hetes vagyok. :)
elõször isgratula:) amúgy a szervezeted emlékszik, h ilyenkor meg kell jönnie.én is görcsöltem mindig, sõt mert napra pontos volt így volt mikor már a kis fájdalomcsillapítom is bevettem, h túléljem a napot és csak másnap esett le, h nem jött meg.2 naponta dupplázódik a hcg így csinálj újabb tesztet ha nem vagy biztos:)
Hát persze.
Én csak azért gondolom, mert az ovu utáni 10. napon van, még csak most ágyazódhatott be. Szerintem csinálj ovutesztet pár napig, ha erõsödik, az jó. Nekem az ovu utáni 11. napon már halványan látszott, másnap erõsebben, 3. napon a hcg-teszt is 2 csíkos lett.
Én is úgy olvastam, ahogy a 2. válaszoló íra, hogy 0-5ig nem terhes. Mivel nagyon korán csináltad, még ki tudja mi lesz a dologból. Remélem sikerült, de nem élném bele magam. Az orvos mit mondott?
1. és 3. vagyok. Igazad van, ez laboronként is változhat ám. Én nagyon drukkolok, és fenntartom, hogy emelkedni fog az érték, csak még nagyon korán mértek.
1. és 3.vagyok, én tudtam, hogy terhes voltál. Nagyon sajnálom, hogy csak múlt idõben beszélhetünk róla. Azért fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Hát, ha valakit érdekel, valóban terhes voltam, de sajnos a mai nap spontán elment...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok mindannyian. Egyébként nincs orvosom, magánlaborba mentem, mert mást is nézettem, de gyõzött a kíváncsiság, és a HCG-t is beikszeltem... Azért majd csinálok tesztet is, de úgyis mennem kell újra a laborba, mert valamit nem tudtak megcsinálni, és ismételni kell (bealvadt a vérem).
A kérdező hozzászólása: Hát, úgy látszik, írni sem... Szóval, mIu/l, amit a tesztek is érzékelnek.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy tudtam, de más ha megnézitek, más a mértékegység. Az mIu/l (ahogy a tesztek is mIu-t néznek, az enyém más, a mili nincs benne. Csak ezért merek reménykedni, hiszen ha átváltom, talán nem is olyan kevés. Vagy valami ilyesmi, már nagyon gondolkodni sem tudok...
Remélem nincs igazam!De én úgy tudom, a dokim mondta hétfön hogy a HCG alsó határa 5, vagyis 5felett lehet nagyon nagyon korai terhesség!Nekem a papiron meg 5, 3 van!Az Én értékem 606.10 és olyan korai terhesség hogy még kettö alkalommal se látták UH-n!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Majd most... :)

Ma voltam orvosnál, először ultrahangot csináltak, de azt mondta a doki, hogy lehet eltérés ezért nemtud biztosat mondani, majd ezután elküldtek vérvételre is ahol a béta hcg lesz a döntő. Az ultrahang mennyi idő elteltével mutatja az embriót?

Legjobb válasz: 5 hetes terhességet hüvelyi ultra hangal már látni bár az még asszem nem embrió,nem akarok hülyeséget írni. Milyen eltérés terhes vagy vagy nem,nem monda mire gondol?

5 hetes terhességet hüvelyi ultra hangal már látni bár az még asszem nem embrió, nem akarok hülyeséget írni. Milyen eltérés terhes vagy vagy nem, nem monda mire gondol?
A kérdező hozzászólása: nem mondta milyen eltérésre gondol. Csak azért tettem fel kérdésemet, mert nem értettem hogy miért nem tudta megmondani és mért küldtek vérvételre is.
5 hetesen már látszik a petezsák, 6 hetesen pedig a szívmûködés is jól látható!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a segítséget!

Ma van 5. napja, hogy késik a menstruációm. Ciklusaim eddig pontosan 28 naposak voltak. Reggeli vizeletből a Gravi-HCG teszt negatív. 1 hete reggelente kicsi émelygek, illetve melleim is egyre csak nőnek. Terhes vagyok?

A menzesz késése óta ez a 6. tesztem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk,gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot,csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás,felfázás,stressz,válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.

Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk, gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot, csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás, felfázás, stressz, válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.
Lehetsz terhes is de terhességkor több tünet egyszerre jelentkezik.Hányinger, étvágytalanság, picit romlik a közérzet, ingerültség, szédülés.Én most estem át ezeken, jön is a baba.Ha neked nincs meg mind fordulj dokihoz, mert más probléma lehet amit jobb kivizsgáltatni.Fõként ha a teszt is negativ eredményt mutatott ki.A HCG amugy szerintem a legjobb, nekem elsõre kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam ki, vettem egy Clearblue tesztet is, amit gyorsan megcsináltam. A tájékoztatón az szerepel, hogy felmérési adatok alapján, 1 nappal a menstruáció elõtt 87%-ban kimutatta a terhességet. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Az lemaradt, hogy ez a teszt is negatív lett...
A kérdező hozzászólása: Véleményt kértem Dr. Petróczi István nõgyógyásztól, aki hamar válaszolt is nekem e-mailben. A fogamzásgátló Pharmatex krémre azt mondta, hogy semmit sem ér, felesleges pénzkidobás, a tesztekre pedig hogy egyik sem megbízható. Ezt így ilyen tömören, röviden, illetve a végére még egy cinikus megjegyzést is biggyesztett, "szereti az izgalmakat?" Szóval véleményem az megvan róla...
Nem semmi az az "orvos", vagy aki ezeket írta.Sokan szednek Pharmatex krémet és igazán bevált nekik.(Bár én tablettát szedek, attól jobban biztonságban érzem magam) A kérdésedre: velem is egyszer elõfordult, hogy késett párnapot, vettem tesztet:negatív lett, feszült voltam, és fájtak a melleim(valószínüleg a növéstõl), de aztán szerencsére megjött nekem.(bár én még fiatal vagyok, akkor 17éves)De azok a napok kétségbeeséssel teltek el. Írdd majd meg, hogy mi lett végül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!