Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam Az normális, hogy a (13 db)

Ma voltam AFP-n. Az normális, hogy a kémcső alján valami zselészerű anyag volt a vérvétel előtt?

Lehet, hogy hülyeség a kérdés, és ott kellett volna megkérdeznem, hogy mi az benne, de annyira sokan voltak, hogy nem akartam feltartani az embereket.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg normális az az anyag nem engedi hogy a véred megalvadjon:)Grat a babához:)

Szia! Nyugodj meg normális az az anyag nem engedi hogy a véred megalvadjon:) Grat a babához:)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Véralvadás gátlót láttál a kémcsõben. Nem befolyásolja az eredményt.
Van pici szád, megkérdezni tõle luxus?
Mármint Michael Douglas-ban? :-) Egyébként miért nem veszel egy terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek vizeletre, mert elküldött oda, és ott megnézik majd, elég felgma volt a doki, és csak ugy gorta ki az embereket.
Ezt a kérdést a téged vizsgáló orvosnak kéne feltenni. Amúgy úgy tudom, hogy a douglasban nem jó, ha folyadék van, mert az már a hasüreg. Gondolom visszahívott kontrollra. Arra menj el mindenképpen, és kérdezõsködj!!!! Normális nõdoki válaszol.
sziasztok ez mit jelent szerintetek?uterus fa haránt:70mm endometrium vastagság 8mm, douglasban kevés folyadék!ez mit jelent?

Most váltottam 5Mb/s ADSL internetről 10Mb/s-ra, ma voltak itt a szerelők kb 2 órát csinálták mire jó lett, mert valami nem stimmelt. Az normális hogy csak full max 920Kb/s a valós letöltés?

Ellőtte ugyanennél a szolgáltatónál voltam és az 5Mb/s ADSL 644Kb/s volt a csúcs.Így ezt figyelembe véve minimum 1M-ra számítottam volna, reklamáljak a szolgáltató felé, vagy ez még elfogadható érték? Mondjuk a faluba a vezetékelés az oszlopokon is elég igénytelen, amolyan gyors munka, meg elég messze vagyok a faluban lévő elosztótól is.

Legjobb válasz: Az a baj, hogy szerintem simán védekezhetnek azzal, hogy mennyi a minimális, garantált sávszélesség. Amúgy 1.25MB/s lenne a max 10Mbit-es nettel. Hol mérted amúgy ezt a sebességet? Speedtest.net mit mutat?

Az a baj, hogy szerintem simán védekezhetnek azzal, hogy mennyi a minimális, garantált sávszélesség. Amúgy 1.25MB/s lenne a max 10Mbit-es nettel. Hol mérted amúgy ezt a sebességet? Speedtest.net mit mutat?
A kérdező hozzászólása: Most kíváncsiságból kihúztam a router-ból, és közvetlen rádugtam a PC hálóra.De nem sokat változott, max a letöltés végén 925Kb/s, de az már tényleg a legvége.Azt is a letöltés végére éri el csak.Amúgy eddig úgy teszteltem hogy a szoftverbázis-ról letöltöttem egy 180Mb körüli file-t.De a speedtest is csak 7, 7Mb/s sebességet mér, próbáltam többször is, meg másik linket is, de ezt hozza az is. Viszont a feltöltés meg érdekes módon megfelelõ, mert ott 0, 53Mb/s mért be.

Ma voltam Uh -on és a doki nem merte kijelentenni egyértelműen hogy terhesség, látta a petezsákot, de szerinte nem jól helyezkedik, az Õ szavait idézve nem a méhnyálkahártján van hanem a méh izomzatban, normális ez?

5/6 hetes terhes vagyok.és vissza hívott egy hét mulva.

Legjobb válasz: Sajnos ezt többször kellene megnézetni, mert ha a méhizomzatba fúrta be magát akkor nem tud rendesen növekedni, ez elég ritka , de elõfordul sajnos..jobb ha megnézeted egy-két hét múlva. Remélem rendben leszel.Drukkolok nektek!

Sajnos ezt többször kellene megnézetni, mert ha a méhizomzatba fúrta be magát akkor nem tud rendesen növekedni, ez elég ritka , de elõfordul sajnos..jobb ha megnézeted egy-két hét múlva. Remélem rendben leszel.Drukkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: És ha nem tud rendesen fejlõdni akkor mi a megoldás?Köszönöm , de sajnos nem nyugodtam meg.
Ha nem tud rendesen fejlodni, sajnos el kell venni. De ne szaladj elore ennyire, nem kaptal meg pontos diagnozist, drukkolok neked!

Betöltött 33 hetes vagyok, szerdán kezdtem el a 34. hetet. A panaszom az, hogy tegnap este menzi szerű görcseim voltak, ma meg szúrkál és nyilalgat a hasam köldök résznél. Ez normális? Nálatok is van ilyen ennyi idős terhesen?

Els? babám,sajna még nem tudom mi a normális vagy nem normális.

Legjobb válasz: Ha nem erõsebb, mint egy normál menstruációs fájdalom, akkor normális. Ha olyan erõs, hogy kiegyenesedni nem tudsz, tehát rendes "görcs", akkor az probléma lehet. Nehéz választ adni, mert nem tudni, ki mit ért "görcs" alatt, van aki az enyhe fájdalomra is azt mondja, hogy "görcsöl".

Ha nem erõsebb, mint egy normál menstruációs fájdalom, akkor normális. Ha olyan erõs, hogy kiegyenesedni nem tudsz, tehát rendes "görcs", akkor az probléma lehet. Nehéz választ adni, mert nem tudni, ki mit ért "görcs" alatt, van aki az enyhe fájdalomra is azt mondja, hogy "görcsöl".
Én is elsõ babámat várom, és pont ebben a helyzetben vagyok. 34+4 hkm.Nekem is ilyen panaszaim vannak, tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy ez normális ilyenkor, elõkészül a szervezet a szülésre.Nekem még a hüvelyembe is nyillalik sokszor, eléggé kellemetlen.Annyit mondott hogy pihenjek és ne erõltessem magam és nyugodjak meg! :D Ugyhogy szerintem te se aggódj emiatt. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: óó akkor lehet nálam is ez a helyzet. a baba mocorog rendesen, ezzel nincs baj! azt nem írtam, hogy a méhszájam 2100.esetleg a baba nyomna ennyire? mit értek én fájdalom alatt? háát elviselhetõ de néha akkorát belenyilal, hogy elfelejtek levegõt venni.a tegnapi görcs meg nem volt rosszabb egy menzinél, bár én mikor megjön eléggé szenvedek elsõ nap, be kellett vennem mindig egy cataflam-ot, hogy kiszedje mert az algoflex m nem hatott.akkor talán még normális.remélem nem nyíltam tovább, szerdán megyek a nõdokimhoz.magne b6-ot már abbahagytam mert azt tanácsolták már a vége felé nem kell szedni.
A kérdező hozzászólása: ja, bocsi, neked is boldog babavárást! :) és persze babázást!
Magne B6-ot betöltött 36-ig lehet szedni, az én dokim 37-ig engedte. A nyilallás az persze hogy erõs, de az semmi bajt nem jelent azon túl, hogy marha kellemetlen. Mozog a babád és eltalál egy ideget. Így szerintem rendben vagy. elsõ
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm :)

32 hetes kismama vagyok. Ma voltam UH-n, ahol azt mondták, hogy nagy a baba hólyagja.63*45 mm. Mit jelent ez? Mennyi lenne a normális? Az AC 303mm, a BPD 86mm.2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama

Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama
Az elõzõ vagyok, valószinü azért hivnak vissza, hogy megnézzék, még telitett-e. Nekünk 3* volt ugyanakkora.

Annyi gondom van hogy ma reggel voltunk együtt a párommal. Utánna szinte egész délelőtt nem volt hüvely folyásom, de késő délután meg sok jött. Az normális?

Mondjuk meg is fog jönni hétfön. Most tusolás közben használtam hüvelytust. Aztán miután megtörölköztem utánna tüsszentettem egyet és folyt ki belölem viz szerü valami. Lehet a hüvely tus által be vitt folyadék. Vagy most jött ki a sperma maradvány? Ja és pár napja vettem észre hogy a hüvelynyílásomat körülvev? b?r kicsit fáj, mintha be lenne gyulladva! Meg szerintem megsérthettük a hüvelynyílást mert pici véres pötty volt a tisztaságin de aztán elmúlik. Volt már régebben ilyen 1x 2x. Lehet hogy ott rontottam el hogy bekentem canestennel a nemiszervemet rögtön a nemi együtlétet követöen tusolás után?

Ma voltam kiíratni gyógyszer a doki megvizsgált ott és azt mondta hogy kiír egy gyógyszert: Symicia- t írta ki. Adott egy papírt hogy menjek el laborba. Ez normális hogy elõször kiírja a gyógyszert utána küld el laborba?

Szinte semmit nem is kérdezett! Remélem hatni fog a gyógyszer.. Ez minden elsõ gyógyszerírásnál így van?

Legjobb válasz: Van ahol így megy. Hatni fog, amiatt ne aggódj, de ne váltsd ki, és ne kezd el szedni, amíg ki nem jön a vérvétel eredmény.

Van ahol így megy. Hatni fog, amiatt ne aggódj, de ne váltsd ki, és ne kezd el szedni, amíg ki nem jön a vérvétel eredmény.
bezony. kell még menni méh nyakrák szûrésre is, és a labor papírral ajánlatos ki írni csak. ha rafinált vagy megnézted mennyire vagy hajlamos trombózisra.
Játszani CSAK gold tagságggal lehet!!!
de miért azt mondja meg nekem valaki ezeket után vegyünk xboxot mi? ps3 sokkal jobb e téren ingyenes a multi ugyan az a játék élmény mit mondjak még ?
Valami különbség biztos van ha fizetni kell érte, nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: 2. Kommentelõnek - Én meguntam a PS1-et, a PS2-t, de nekem nem jön be a PS3 egyik ismerõsömnek van szerintem ugyanolyan mint az XBOX csak arra MOVE kamera van...
A kérdező hozzászólása: 3. Kommentelõnek - Igaz, de ez akkor is rohadt nagy pofátlanság, de a Gold tagság annyira nem vészes árban van, attól függ hol veszed a kódot, de köszi :)

Ma voltam 4D ultrahangon, ez volt az első hasi (16. hét), normális, hogy annyira rányomta a uh vizsgálót a hasára?

Néha még kis fájdalom érzetem is volt!

Legjobb válasz: Volt már, hogy nekem is kellemetlen volt néha! De nyugi, tutibiztos, védett helyen van a babód! 29 hetes mami

Volt már, hogy nekem is kellemetlen volt néha! De nyugi, tutibiztos, védett helyen van a babód! 29 hetes mami
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Minden jót Nektek!
szia! nekem is annyira nyomták a fejet, hogy szinte fájt. Viszont a 18 hetes ultrahangot követõ nap kezdtem érezni a babám mozgását. Nem tudom van e valami köze egymáshoz a két dolognak, de mindenképp érdekes az egybeesés. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!