Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam 12 (91 db)

Ma voltam 12 hetes uh de 4d-sen, és kérdeztem h fiú e vagy lány? és egyértelmű választ nem adott annyitt mondott h vmi két csikot lát ami lányra utal, biztos h lány lessz e? (mert kisfiút szerettünk volna) volt akinek ilyet mondtak és közbe fiú volt?

Legjobb válasz: én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)

én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)
Szia Az elsõ gyermekünknél a 23. hétig lányt mondtak. Ekkor mentünk 4d-re ott egybõl megmondták, hogy fiú és tényleg az is lett. :) Most a másodiknál, a 14. héten voltunk 4D-n, akkor lányt mondtak és az is lesz. Hát, nem tudom. 4d-n azért elég pontosan meg tudják mondani a baba nemét. Igaz még elég pici a tietek.
Nálunk a doki elõre mondta a 12 hetesen, hogy ha látja se fogja mondani, mert még nem megbízható ilyen korban. Következõ UH 21 hetesen volt, és akkor mondta a doki, hogy picilány :)
Nálam pont fordítva volt. A 20. hétig fiút mondtak (van már két fiam), majd a genetikain változott és kislány lett. Azóta 5x erõsítették meg. :) 32 hkm
2. vagyok ma voltam uh-n 15 hetes vagyok és már nem kislány hanem kisfiú:D már nem tudom h mit gondoljak :) még mutatta a kukiját is.de a 12. héten meg azt mondták h hûlt helye a kukinak:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked:) Remélem nekem is ezt mondják még van két hetem a 16. heti vizsgálatig addig nem is megyek sohova nem erõltetem.

Ma voltam 12. hetes uh-n, és a babaám szívverése nagyon szapora volt.188/min.2 hét múlva vissza kell mennem. Volt már így valaki? Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: nekem detto ugyanez volt a 12 hetesen, 180 körüli pulzus, azt mondták nézzünk rá késõbb, mert lehetett egy fronttól, csokitól, kávétól, ill én leéõtte nap vettem be panadolt stb. a 18. hetin már rednben volt minden. nyugi, Nálatok is így lesz, most ment el épp a hidegfront, lehet, hogy ettõl ugrott meg, (sokaknak lustább ilyenkor a babája, de nekem is most volt a legaktívabb a front alatt)

nekem detto ugyanez volt a 12 hetesen, 180 körüli pulzus, azt mondták nézzünk rá késõbb, mert lehetett egy fronttól, csokitól, kávétól, ill én leéõtte nap vettem be panadolt stb. a 18. hetin már rednben volt minden. nyugi, Nálatok is így lesz, most ment el épp a hidegfront, lehet, hogy ettõl ugrott meg, (sokaknak lustább ilyenkor a babája, de nekem is most volt a legaktívabb a front alatt)

Ma voltam 12. heti uh-on, BDP: 19 mm lett. Rossz ez az eredmény? A dokim csak annyit mondott, "jó lesz ez". A papíron 3 kérdőjellel van irva. Baj lehet?

Legjobb válasz: Szia, nekem a 12. hetin 20 mm volt a BPD, és tökéletesnek mondták. Nem értem a 3 kérdõjeledet, szerintem jó a 19 is.

Szia, nekem a 12. hetin 20 mm volt a BPD, és tökéletesnek mondták. Nem értem a 3 kérdõjeledet, szerintem jó a 19 is.
Szia. itt egy oldal ahol méretek vannak heti lebontásban. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Ezek szerint kicsit nagyobb, lehet hogy egy héttel el van számolva a terhességed. Nincs semmi baj, ne aggódj.
mamanet szerint 16 mm! ne aggdj! látod, milyen nagy a szórás..., ahány oldal, annyiféle érték!
Én is ma voltam 12. heti uh-on. Az én értékeimre azt mondta a doki, hogy tökéltetes. Nekem pedig a BPD: 21, 7 mm volt. Az elõzõ babámnál ennyi idõsen nem is nézték a BPD értéket.
Szia én is ma voltam igaz én 13hetes vagyok az enyém 28mm, és azt monda az orvos hogy megfelelõ.
Szia! Én 12 hét 6 naposan voltam, és a BPD 21 mm volt!

Ma voltam 12. heti uh vizsgálaton és a nyaki redő 1, 1mm lett. Mennem kell genetikára. Ugye ez jó érték?

Szombaton leszek 12 hetes.35 éves vagyok és félek, hogy fognak csinálni amniocentézist.

Legjobb válasz: Tökéletes eredmény, ez miatt ne aggódj! 3mm fölött nem jó. Én is tegnap voltam, nekem 2,3mm lett, 13hetes vagyok.

Tökéletes eredmény, ez miatt ne aggódj! 3mm fölött nem jó. Én is tegnap voltam, nekem 2, 3mm lett, 13hetes vagyok.
elsõ vagyok, vasárnap leszek 14hetes....
Szerintem ez az érték jó.Az enyém 1, 5 lett.Genetikára meg a korod miatt kell menni.Az amniocentézisre meg nem kötelezhetrnek.Én is megyek genetikára, mert 35 leszek ebbe a hónapba és most várom a 4 babámat, de közöltem az orvosommal hogy at amniot nem vállalom mert minden más eredményem jó.Szerintem ha neked is jó minden akkor nem kell hogy megcsinálják.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom ami veled történt, de nemsoká kezedben lehet a kisbabád:) Sok boldogságot nektek:) Hála istennek akkor jó lett az eredmény:) Sikerült olyan dokit kifognom aki bunkó... Mindenképen mennem kell mert trombozisom volt(van) és mikor megfogant pont gyogyszert szedtem és szúrtam magam.Müteni kellet volna.A párom testvére meg nyitott gerincel született.Ugyhogy van ok amiért menni kell.
Utolsó vagyok, köszi az együttérzést! :-) Huh, akkor Neked is indokolt, de mondjuk az hogy szúrtad magad, nem hiszem, hogy gáz, mert van a ki terhesen is végig kell adja magának a trombózis ellen... Viszont a nyitott gerinc nem vicc, tényleg nem akarlak rábeszélni, de gondold át az amniót, mert nem egy nagy kunszt, szinte semmi, nem kellemes, mert hát az ember pocakjába szúrnak, és ott a bébi, de mindent látsz az UH-on, és még közelében sincs a tû, nagyon profik, aki ezt csinálják, viszont megnyugszol...szerintem. de ott úgyis mindent elmondanak, minden jót Neked, és vigyázz magadra! :-)

Ma voltam 12. hetes ultrahangon! Normális értékek szerintetek?

Szívmûködés: positiv, C.R.L: 55 mm, lepény: hátsó falon,Magzatvíz: norm. menny., BPD: 19,5 , AC: 52mm, TAD: 18 mm, femur: 7 mm, Gyomor: norm. tel., húgyhólyag: norm. tel, végtagok: a 4 végtag látható, Tarkóredõ: 1,4 mm, IV agykamra: 1,5 mm, Orrcsont látható. Az a baj hogy nem a saját dokim vizsgált meg nem tudom az okát ezért vagyok tanácstalan. Meg sem tudtam kérdezni hogy mi a helyzett mert már kérték a következõt. Minden segítséget és választ elõre köszönök!

Legjobb válasz: Teljesen rendben van ez. Boldog babavárást!

Teljesen rendben van ez. Boldog babavárást!
Szia. Tökéletes ez az eredmény. Boldog babavárást!

Ma voltam 12 hetes ultrahangon és mivel nem volt jó a gép kézzel írott leletet adtak :S így a felét nem tudom elolvasni?

http://kepfeltoltes.hu/view/130425/IMG_3580_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: mi az a grav a jobb felsõ sarokban?:)

A kérdező hozzászólása: mi az a grav a jobb felsõ sarokban?:)
a 68*41-et nem értem, mi, de amúgy minden ok, nekem ez jött le
13+4 hetesnek vagy UH alapján
A grav. 13/4 a terhességi kort jelenti, tehát 13 hét és 4 nap.
amúgy nekem 01.18 az utsó menses és 14 hetes vagyok, szóval nem 12 hetes vagy ma:) hanem ahogy írják, 13+4 körül
nem mondtak semmit? van egy haematómád a baba mellett
NT az a nyaki redõ, teljesen jó a mérete orrcsont látszik, tehát nincs down kórra utaló jel a CRL az a baba ülõmagassága a grav.s vagy magyarul gravida septem terhességi heteket jelent
A kérdező hozzászólása: igen mondták hogy van egy két kamrás cisztám és kérdeztem hogy ez nagyon nagy baj?és azt mondta az ultrahangos kisasszony hogy még a 18. hétig felszívódhat.kár hogy képet nem tudtak adni:(

Ma voltam 12 hetes uh-on és a crl:88mm bpd:26mm, azt mondták nagy a korához képest a baba, lehetséges, hogy elszámolták? Valakinek volt így?

Legjobb válasz: hat epen nekem nemvolt igy de az egyik baratnomnek is ijesmi van nagyob a koraahoz kepest . ha jarsz renceresen a dokihoz akor nemkene hogy baj legyen de a doki az utolso menstruaciotol szamoja a korat de hamarab is teherbe eshetel

hat epen nekem nemvolt igy de az egyik baratnomnek is ijesmi van nagyob a koraahoz kepest . ha jarsz renceresen a dokihoz akor nemkene hogy baj legyen de a doki az utolso menstruaciotol szamoja a korat de hamarab is teherbe eshetel
A kérdező hozzászólása: utolsó.:Nekem ezt írták a papíromra.:)
Nekem 12hét 3nap volt 64mm, ismerõsnek 12héten 74mm.18hét 3nap pedig 45mm a feje, 26mm a combcsontja.Kalkulátorok szerint elvileg 21, 5cm volt.
3-as, aztaaaaa de durva, akkor biztos tényleg rosszl számoltak téged. Hány hetes vagy most és mekkora a babád súlya?
Nekem a 12 hetes Uh-n a crl 74mm volt. Eddig mindig nagyobb a baba. Egyedül csak a 6 hetes Uh volt a korához képest okés. A férjem nagy baba volt, lehet ez az ok.
A kérdező hozzászólása: Remélem azért nem fog 6 kg-val születni a kicsike.....:)
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)
Nekem 15 hetesen volt a CRL: 94mm. Szóval vagy elszámolták, vagy tényleg nagy baba :) De bajnak semmiképpen nem baj!
A kérdező hozzászólása: Én megnéztem a méretei alapján.14-15 hetes lehet.A védõnõm számolta ki a baba korát, de nem a mensim szerint hanem uh-alapján.Jövö hétfõn megyek orvoshoz majd akkor mekérdezem.Szedek terhes vitamint(Gravidát) és folsavat is.Nem lehet, hogy attól nagyobb?de baj nincs ugye?
Szia! Mi is nagyobbak vagyunk olyannyira, hogy én eredetileg október 21 én szülök de augusztus közepére várják a babát! lehet az hogy mikor teherbe estél akkor még volt menstruációd! Én is most fogok majd vizsgálatra menni, mert ez azért nem 2 nap hanem 2 hónap!
Valószínûleg nem a ciklusod közepén, hanem hamarabb fogant a baba. Kereken 12 hetesen voltál uh-n? Én 12+6-nál voltam, kicsit késõbb fogant a baba, mint a félidõ és így volt 68mm.
A kérdező hozzászólása: Remélem nincs semmi baj vele.:(

Ma voltam 12 hetes uh-on. A doki azt mondta, szerinte fiú. Ez még változhat?

Amúgy 13 hetes és 1 napos terhes vagyok. Nem mondta biztosra, de mintha én is láttam volna ott valamit, bár nem tudom, hogy az a kukaca volt-e.

Legjobb válasz: Szerintem még változhat,az orvos is ember és tévedhet.Bár a fiúkat általában jobban látják,mert ugye van mit :)

Szerintem még változhat, az orvos is ember és tévedhet.Bár a fiúkat általában jobban látják, mert ugye van mit :)
Óh, nekem még 15 hetesen is fiút mondtak. A miénk lány lesz. :) ) Ilyenkor azért ez még nem feltétlenül biztos. 32 hetes km
Nekünk nem változott meg a 20 heti uh-on is egyértlmeûen látszott a zacsi meg a kukac is.
Nekem is 12 hetesen mondták hogy fiú, az is lett!
Nem változhat; max a doki látja lánynak :-)) Nekünk az elsõ UH-tól lányt mondtak, az is lett :-))
Én se úgy értettem!Nem a baba változik, hanem a doki véleménye.Ezért írtam, hogy tévedhet :)
Sziasztok! én is ma voltam ultrahangon, 18hetes és 4naos terhes vagyok. Mi nagyon kisfiúra készültünk lélekben, a párom is biztos volt benne, hogy kisfiú mert náluk már egy jó pár generáción keresztül csak fiú születik. Már teljesen beleéltük magunkat, hogy fiúnk lesz és én egyébként is nagyon kisfiút szeretnék... viszont ma azt mondták, hogy kislánynak néz ki... lehet, hogy nagyon hülye vagyok de én hazáig sírtam. Tudom, hogy az a legfontosabb, hogy egészséges, nekem is az a legfontosabb, de nagyon váratlanul ért. Még kislány nevem sincs.. egyébként a doki nem is nagyon figyelt oda, csak az ebéden járt az esze... :( Elképzelhetõ, hogy mégis kisfiú??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
nekem a 12 hetesen 80%fiut mondtak, most 30 hetesen a 100:-)ik kivizsgalas utan is lanyt mondtak, ugyhogy igen valtozhat:-)

Ma voltam 12 hetes ultrahangon BPD=21mm AC=58mm FL=7mm! Ezek jó méretek? Mit jelent, h a lepény a hátsó falon tapad, mélyen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem jók az eredmények. A hátsófali mélepénnyel, ha nem vagy husosabb a kelleténeél, akkor hamar fogod érezni a baba mozgását! Nekem is így van!

Szia! Szerintem jók az eredmények. A hátsófali mélepénnyel, ha nem vagy husosabb a kelleténeél, akkor hamar fogod érezni a baba mozgását! Nekem is így van!

Ma voltam 12. uh-on. Látom a papíron is, hogy a placenta a mellső falon alsó pólusánál kis bevérzés látható. A dokim mondta, hogy nem kell megijednem. Mitől alakulhatott ki ez?

Volt már valakinek ilyen problémája? Nyugtassatok meg kérlek!

Legjobb válasz: Ha az orvos azt mondta,hogy nem kell aggódni,akkor ne stresszelj.Én arra gondolok,hogy megerõltethetted magad.Próbálj meg pihengetni.Biztos nem lesz semmi gond.

Ha az orvos azt mondta, hogy nem kell aggódni, akkor ne stresszelj.Én arra gondolok, hogy megerõltethetted magad.Próbálj meg pihengetni.Biztos nem lesz semmi gond.
Miért nem a dokidat kérdezted meg errõl? Miért laikus embereket?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!