Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam és nem akart (16 db)

2 éve sosem laktam jól, mindig éhes voltam, sosem etem semmi finomat, de ma lagzi volt és annyit bezabáltam hogy Úristen? Most meg ki akarom hányni, eddig is anorexia bulimia korszakaim voltak, de nem akarom, gyorsan ötletek, hogy ne csináljam?

Sok sütit, rágcsát mindent ettem, jól esett nagyon, de nem akarok kihányni légyszí

Legjobb válasz: szeretnék segíteni de nem tudom hogy hogy... talán próbálj meg tvt-nézni vagy zenét hallgatni ami eltereli a gondolataidat a hányásról. sok sikert :)

szeretnék segíteni de nem tudom hogy hogy... talán próbálj meg tvt-nézni vagy zenét hallgatni ami eltereli a gondolataidat a hányásról. sok sikert :)
Ébredj fel te h*ye p*cs*. 1 napi félre kajálástól 1. nem hízhatsz el. 2. kezdj el sportolni (ha eddig nem tetted) 3. egyél rendesen és nem lesznek ilyen gondjaid.

Ma hiányoztam a sulibol és nem akarom azt mondani hogy szarul voltam ugyse hinnék el. Szerintetek mit mondjak hol voltam?

Valami komoly választ léci.

Legjobb válasz: Írasd be a szüleiddel az ellenõrzõdbe,hogy családi vagy egészségügyi okok miatt nem voltál.Ennyi.

Írasd be a szüleiddel az ellenõrzõdbe, hogy családi vagy egészségügyi okok miatt nem voltál.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: nincs ellenõrzõm csak valami okot keresek pl. ha megkérdezi egyik oszt. társam akkor mit mondjak ? merthát azért nemszivesen mondom el neki az igazat .
Azt is mondhatod, hogy el kellett kisérni valakit orvoshoz. Egyébként nem értem miért nem hinnék el ebben a vírusos idõszakban, hogy szarul voltál? A szüleid biztos igazolják a napod. Egyébként, ha nem hiszik el akkor mi van? Ne törõdj vele!
A kérdező hozzászólása: nicsenek szüleim.. ez egy olyan suli ahol ha nem mész be 1 napra azt hiszik h drogoztál és mindenfélét beképzelnek rólad. nem tudom mit mondjak még mindig. csaak 1 ok kell.
mondd hogy fogorvosnál voltál

Ma voltam NST-n és nem akart mocorogni és annyira megnyomkodták a hasam mindkét oldalról, hogy szinte már fájt. Azóta is be van keményedve. Ilyenkor mit érez a babám?

Biztos rossz volt neki,hogy nem hagyják békén? Egyáltalán miért csinálják így,hogy teljesen összenyomorgatják szegénykét?

Legjobb válasz: Tudom, hogy rossz én még guggolásokat is csináltam és úgy rázta a hasam minta valami rongy lett volna.EZT azért csinálják, hogy felébresszék és a szívhangja jó legyen, mert ha ezekre sem reagál,akkor valami baj is lehet.Ezért kell hetente járni a végén, ha túl hordod, akkor naponta kell menni.Ne izgulj ez neki nem fáj, csak nekünk kellemetlen.

Tudom, hogy rossz én még guggolásokat is csináltam és úgy rázta a hasam minta valami rongy lett volna.EZT azért csinálják, hogy felébresszék és a szívhangja jó legyen, mert ha ezekre sem reagál, akkor valami baj is lehet.Ezért kell hetente járni a végén, ha túl hordod, akkor naponta kell menni.Ne izgulj ez neki nem fáj, csak nekünk kellemetlen.
Szia! Ha nem akar mozogni egyél édességet és igyáll colát! Én is azt csinállom.Ha alszik is, erre tuti felébred! Nállunk ki is van adva hogy vinni kell enni és inni. 39 hetes kismama
Az én babám annyira rühelli, ha a szívhangját akarják hallgatni, hogy végig boxolta a 20 percet, pedig az elején aludt.A nõvérke elmagyarázta hogy mire meg ki a játék: Ha megmozdul a baba, akkor megemelkedik 160 fölé a pulzusa, ez jelzi a méhlepény jó oxgén ellátó képességét.Ha a lepény elkezd meszesedni, sorvadni, akkor ez nincs meg, és a magzat életveszélyben van, azonnal megindítják a szülést.Amúgy a babának nem fáj.Mi szoktunk ilyt játszani, hogy õ kidogja a sarkát, én meg megfogom, vagy a fenekét nyomja ki, és én meg visszatolom finoman:)


Ma én voltam a Mikulás. A saját fiam és a barátja nem ismertek fel.5 évesek. Ilyen jó színész vagyok? Nem akarom elhinni!

Legjobb válasz: Hát azt nem tudom, hogy jó színész vagy-e.... :) A 2,5 és 6 éves lányomnak ma a húgom barátja volt a miki, és õk sem ismerték fel. Lehet, hogy csak annyira hinni akarnak benne, hogy azért nem ismerik fel, nem?

Hát azt nem tudom, hogy jó színész vagy-e.... :) A 2, 5 és 6 éves lányomnak ma a húgom barátja volt a miki, és õk sem ismerték fel. Lehet, hogy csak annyira hinni akarnak benne, hogy azért nem ismerik fel, nem?
Mi például az óvodában annakidején felismertük a karbantartót a bakancsáról, szóval a kicsik is látják a részleteket. De biztosan jól játszottad a szereped, ha nem ismertek fel.
Gratulalok a szereplesedhez, igazi apuka vagy! Remelem jovore is sikerul a szerepet eljatszanod! Talan mar vallalhatsz plusz munkat is, jo penzert, ha ennyire jol csinalod! Ugyes vagy, szia!
A kisgyerek 5-6, ritkán akár 7 éves korig nem képes a részleteket látni, hanem az egészet csak. Vagyis nem figyel arra, hogy milyen a hangja, ismerõs a szeme, vagy épp apa cipõjében van. Õ a mikulást látta, õ jött hozzá.
Mivel a 7 éves unokahugom sem ismerte fel (pedig egy ismerõsük volt), én úgy gondolom, hogy a Mikulásban való hite még olyannyira erõs, hogy nem akarja elhinni, ha a kortársai mást mondanak. De volt olyan kiscsoportos ovisom, aki felismerte az apukáját a piros ruhában. Persze jó színész kell legyen a Miki, és gyermekszeretõ, mert másképp nem ér semmit.
Szia. Nekem egyszer anyukám bátyja volt a Mikulás :) ) Én felismertem, de nem mertem rákérdezni !!! Akkor nem is tudom miért nem kérdeztem meg, hülyének éreztem volna magam, hogy ha nem õ. Máig nem tudom biztosra, mert sosem kérdeztem meg. de szerintem õ volt, csak annyira mondták h nem hanem a mikulás h meg se mertem kérdezni. :DDD De lehet jó színész vagy és õk még hinni akarnak benne:) Azért ne bízd el magad, jézuskának szerintem még nem vagy elég jó :DDDD
Engem tegnap este megijesztett egy mikulás az úton, úgyh többé nem hiszek bennetek :) ) komolyra forditva szerintem lehetséges hogy jó szinész vagy:D
én mikor ovis voltam az unokatestvérem volt a Mikulás , én észrevettem és magamban azon gondolkodtam, h. tépjem-e le a szakállát :D :D végül nem téptem le, de tudtam, h. õ az :D és végig mosolyogtam xD
Dehogy gondolkodtál rajta, hogy letépd. Egy zabszem, annyi se ment volna fel a popsiba, úgy féltél tõle... Én is emlékszem, milyenek voltak ezek a Mikulásos sztorik, ott én csak sok sírást hallottam, hogy "Neee, neeeem akajoooook! Féjeeeek!" Remélem, mikor (talán jövõre) eljõ az idõ, hogy én is a szülõk oldalán álljak, akkor ott fogok röhögni magamban, és emlékezem, mikor ott álltam a kis béna kockás nadrágomban, és be voltam szarva, hogy oda kell mennem, és most mit mondjak neki? Hogy csókolom, vagy mi?... Na, ezt az érzést kell a gyerekekben megtartani, nem megmondani neki (mert az én gyerekem orvos lesz, ezért mi két babatorna között gyakoroljuk a feng-shuit és a racionalitást) hogy nincs Mikulás...
A kérdező hozzászólása: Teljesen atöltöztem, csizmam is volt. A fiam csak annyit mondott, hogy ez nem igazi Mikulas, mert müszakalla van.
5 éves kislányaimhoz tavaly is, idén is a kisebbik öcsém jött, mint Mikulás :) sajnos tavaly is, és idén is felismerték a fehér cipõjérõl.hiába mondtam hogy a Télapónak is olyan van, nem hitték el.Apa nem öltözhet be, mert annyira ráismernének az alkatára, hangjára, tehát szerintem jó színész vagy :)

Ha szerda este pozitív lett az ovu teszt, de csak ma reggel voltunk együtt az jó? És kedden. A teszt hétfőn és kedden is negatív volt. A hőm 1-1 fokkal ment fel a napokban. Nagyon nem akar jönni a baba.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze,hogy jó,de pé-d nem akkor van mikor pozitív,hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz,ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják,hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.

Persze, hogy jó, de pé-d nem akkor van mikor pozitív, hanem mikor a pozitív elött elösszõr negatív lesz, ugyhogy ma is tesztelj és ha ma negatív akkor hajrá!!!! Azt mondják, hogy legjobb ha a pozitív napon és aztán a negatív napon is együtt vagytok.
Szeritnem nagyon jo. A keddi kiskatonak siman eleltek ma reggelig es most indult az ujabb roham. :) Szerintem ha lehetseges akkor azert legyetek egyutt holnap is. Holnapig elelnek a mai reggeli kiskatonak de azert lenne jo meg a holnap, hogyha netan kesobb reped meg a tuszo akkor legyen egy kis potlas holnaputanra. Remelem nem voltam tul bonyolult. :) Pozitiv tesztet kivanok neked a kozeljovoben!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ma voltam orvosnál, 6 és fél hetes kismama vagyok, de még nem akarom megmondani a munkahelyen... Mit mondjak?

Ma voltam orvosnál, 6 és fél hetes kismama vagyok, de még nem akarom megmondani a munkahelyen, mert nagyon alacsony a progeszteron szintem, és így sajnos elég kockázatos még, hogy megmarad a baba. Viszont holnap nem fognak békén hagyni a kollégan?k (tudják, hogy ez ügyben járok sokat orvoshoz), hogy mi újság velem?? Hazudni nem akarok, de a babát sem akarom még "elkiabálni"!! Mit tanácsoltok? Valamit mondanom kell!

Legjobb válasz: szerintem nyugodtan megmondhatod mi a helyzet ,csak közöld hogy még te sem akarod elkiabálni a dolgot, ezért számítasz a diszkréciójukra, mert ugye 12 hetes korig még bármi megtörténhet.Meg fogják érteni. Csak halkan: boldog babavárást!! egy 8 hetes kismami

szerintem nyugodtan megmondhatod mi a helyzet , csak közöld hogy még te sem akarod elkiabálni a dolgot, ezért számítasz a diszkréciójukra, mert ugye 12 hetes korig még bármi megtörténhet.Meg fogják érteni. Csak halkan: boldog babavárást!! egy 8 hetes kismami
Sztem is várj még. Tavaly nyáron amikor pozitívat teszteltem, elmondtuk egy csomó embernek, annyira örültünk. Sajnos elhalt a Baba, utána borzasztó volt bemenni dolgozni. Most kivártuk a 12 hetet, addig csak a szûk család tudta. Ahogy elmondtam bent, 1 hét múlva olyanok is megtudták, akiknek nem akartam elmondani. Ennyit a diszkrécióról... :-( Szóval megtagadni nem kell a Babát, inkább fogalmazz virágnyelven. Én is azt csináltam, de utána is lelkiismertefurdalásom volt és bocsánatot kértem Maszatkától, hogy még nem "mutatom" be a kollégáknak!
Mondd azt hogy a doki nem mondott semmi biztosat és visszarendelt 2-3 hét múlva. Így nem tagadod le, de meg sem erõsíted hogy babás vagy.
Nem tudom mennyire pletykálnak nálatok, nálunk nem marad semmi titokban. Ha nem akarod elmondani, akkor szerintem is mondd h visszahívott 3.4 héttel késõbbre. Gratula a babához!
bocsi, 3-4 héttel késõbbre :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a sok választ, közben az Anyukámmal is konzultáltam :-) és Õ is pont ezeket javasolta, mint Ti, hogy fogalmazzak "virágnyelven". Szép óvatosan pár szót azért mondva, egy picit kielégítve a kolléganõk kíváncsiságát, de ennyi. Sajnos még várni kell a nagy hír bejelentésével, pedig már alig férek a bõrömbe!!! De pont azt szeretném elkerülni, amit az utolsó hozzászóló is írt. Kis falu vagyunk, mindenki ismeri mindneki búját-baját, örömét...

Exbarátommal kibékültünk, és mindenap irogat és becézget is pl "szerelmem, kicsim" és barátnője van . De ma voltunk kint és ölelgetett véletlenül kezemhezért meg ölébe huzott mikor leült és nem értem mit akar?

egyes emberek szerint ha annyira szeretné akkor nem csinálná ezt, és irta nekem hogy féltékeny egyik haverjára h törödök vele. Ez most mitjelenthet?

Legjobb válasz: elmagyaraznad? kibekultetek de melleted meg van meg egy baratnoje?

elmagyaraznad? kibekultetek de melleted meg van meg egy baratnoje?

29hetes vagyok ma voltam orvosnál, és azt mondta a doki, hogy eléggé lent van a baba, ami 'még' nem olyan nagy probléma, de megszülhetek akár hamarabb is. Nagyon megijedtem, lehetséges hogy hamrabb szülni fogok?

Legjobb válasz: Elõfordulhat,ezért pihenj sokat,és ne végezz megerõltetõ dolgokat,ne cipekedj. Ja és ne stresszelj! Az nem jó sem neked sem a babának.

Elõfordulhat, ezért pihenj sokat, és ne végezz megerõltetõ dolgokat, ne cipekedj. Ja és ne stresszelj! Az nem jó sem neked sem a babának.
Szia. Nekem is nagyon lent van, sõt már be is fordult, még sem mondta az orvos, hogy ezért elõbb fog születni. Minden jót! 30 hetes kismama.
szia. nekem is nagyon lenn volt a baba, mindig ezt mondta a doki.1héttel elõbb szültem a kiírtnál, és császárral mert nem akart "lejönni" a baba.pedig ugye már lenn volt. szóval ez nem számít szerintem. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma nagyon megijedtem!

Ma voltam dokinál és mondtam neki, hogy a teszt szerint terhes vagyok és hogy nem akarom megtartani. Megvizsgált és azt mondta a 13-14-ik hétnél tartok és nem lehet elvetetni. Mit csináljak?

tanulok, nincs munkám, az apa nem akarja válalni. . . nem tudok elmenni dolgozni, mert hamarosan meglátszik, stb. . .

Legjobb válasz: huh, nagyon nem jó amit irtál. kérd ki orvosok véleményét, és vannak segitõ szervezetek, keress egypárat, és mond el a gonod, hátha segítenek

huh, nagyon nem jó amit irtál. kérd ki orvosok véleményét, és vannak segitõ szervezetek, keress egypárat, és mond el a gonod, hátha segítenek
hm...igazábol düh van bennem, hogy olvastam a problémádat, mert nem ahoz kell ész, hogy gyerek legyen!ha tudtad, hogy nem tudsz vállalni egy babát, miért nem védekeztél?és ha már be csuszott miért nem mentél elöbb orvoshoz?az a baba sose kért meg hogy hozd világra, mostpedig ha felnö mindig ott lessz benne az a kérdés, hogy mit ártott ö, és miért nem szeretted?rengeteg anya neveli egyedül a gyermekét, csak azért mert nem képes el dobni!miért nem ülsz le a szüleiddel, és mondod el nekik, lehet, hogy segitenének meg oldani??!rengeteg nö szeretne gyereket, és nem sikerül nekik valami miatt, tudod te, hány nö szeretne most a helyedbe lenni?gondold át, mert lehet hogy soha nem bocsájtod meg magadnak, és egyszer az a gyerek oda fog állni eléd, hogy meg kérdezze miért?tudsz majd rá megfelelö, elfogadhato választ adni?
3 hónap sok idö hamarabb kellet volna dokihoz menni még ha tartottál is (lehet )a dologtól.Ülj le szüleiddel és beszéljétek meg higgadtan a dolgot nehogy a végén megbánd döntésedet , azon már nem érdemes gondolkodni hogy mi miért és hogyan történt, de biztosan sikerül megoldást találni a dolgokra .Sok sikert.
TÖBB EZREN VÁRNAK ÖRÖKBEFOGADÁSRA, MERT NEKIK NEM LEHET GYEREKÜK. TEKINTSD MISSZIÓNAK ÉS VÁLASZ EGY OLYAN HÁZASPÁRT KÖZÜLÜK? AKI A LEGMAGASABB ÉLETNÍVÓT TUDJA A LEGNAGYOBB SZERETET MELLETT BIZTOSÍTANI A LÁNYODNAK ÉS A FIADNAK. (ESETLEG MÉG A LÁTHATÁS IS BELEFÉR A NÉGYETEK KAPCSOLATÁBA. HA NEM, AKKOR IS ÁLDÓ IMDSÁG MELLETT FOGJÁK EGYMÁS KÖZÖTT A NEVEDET EMLEGETNI.) üdv.: hegedor
Elég bután viselkedtél, hogy csak most mentél el orvoshoz! De ezen már nem tudsz változtatni! Beszélj a szüleiddel, és ha tényleg nem akarod megtartani a babát, add örökbe!
Ez esetben szerintem is a legjobb megoldás az örökbe adás... Mindenesetre nem lennék a helyedben! Ha ilyen körülmények között vagy, mégjobban körültekintõnek kellett volna lenned a szex terén, és hogy ki a párod, mennyire számíthatsz rá... (Nem akarok bunkó lenni) Te döntésed. Az én páromat egyedül nevelte fel az anyukája. Neki felvállalta az apukája, csak elváltak. Pénzt nem adott, de ajándékokat (ruha, cipõ, nyaralás...stb.)vett neki. Ez azért más. De mindig is csodálom õt, hogy egyedül kiállt egy ekkora feladatot. Volt hogy egyszerre több munkát vállalt....stb. Nem egyszerû. De nyilván megérte. Mérlegelj! A te életed (és mostmár a babáé). Mindenesetre sokan örökbe fogadnák biztosan... Döntened kell hogy le tudsz-e mondani róla....stb. Mérlegelj hogy hogyan jobb ez a rossz helyzet.
A kérdező hozzászólása: üdv mindenkinek, itt a kérdezõ....utólag is köszönöm a válaszokat, és a tanácsokat a Manó megszületett(Krisztián névre hallgat?) , elmúlt egy éves és nem adtam örökbe, sok örömem van benne, apuka változatlan tiltakozik ellene, de találtam másikat, csak még a másik nem tudja, hogy megtaláltam:-). soha nem fogom megbánni, hogy megtartottam.az örökbefogadás nem jöhetett volna, ha megszültem az enyém. nagyon okos és egészséges.
gratulalok!!!! nagyon jol dontottel! nagyon buszke lesz rad a kisfiad ha felno! nagyon sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok nektek es sok sikert az uj kapcsolatodhoz! 31 hetes km
mi az hogy lapát fogadat??? ilyen nevû fog nincs.
mindegy melyik fogrol van szo, a kompozit (feher) tomes ingyenes. ha azt mondja, hogy fizetni kell erte, hazudnak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!