Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam és mondtam (174 db)

Ma voltam 12 hetes uh de 4d-sen, és kérdeztem h fiú e vagy lány? és egyértelmű választ nem adott annyitt mondott h vmi két csikot lát ami lányra utal, biztos h lány lessz e? (mert kisfiút szerettünk volna) volt akinek ilyet mondtak és közbe fiú volt?

Legjobb válasz: én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)

én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány. az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínû h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)
Szia Az elsõ gyermekünknél a 23. hétig lányt mondtak. Ekkor mentünk 4d-re ott egybõl megmondták, hogy fiú és tényleg az is lett. :) Most a másodiknál, a 14. héten voltunk 4D-n, akkor lányt mondtak és az is lesz. Hát, nem tudom. 4d-n azért elég pontosan meg tudják mondani a baba nemét. Igaz még elég pici a tietek.
Nálunk a doki elõre mondta a 12 hetesen, hogy ha látja se fogja mondani, mert még nem megbízható ilyen korban. Következõ UH 21 hetesen volt, és akkor mondta a doki, hogy picilány :)
Nálam pont fordítva volt. A 20. hétig fiút mondtak (van már két fiam), majd a genetikain változott és kislány lett. Azóta 5x erõsítették meg. :) 32 hkm
2. vagyok ma voltam uh-n 15 hetes vagyok és már nem kislány hanem kisfiú:D már nem tudom h mit gondoljak :) még mutatta a kukiját is.de a 12. héten meg azt mondták h hûlt helye a kukinak:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked:) Remélem nekem is ezt mondják még van két hetem a 16. heti vizsgálatig addig nem is megyek sohova nem erõltetem.

Ma voltam a 12. heti genetikai UH-n, és a szonográfus azt mondta 80%-ban fiú, szerintetek mennyire lehet biztosra venni? Esetleg volt valaki akinek szintén kisfiút mondtak és a végén lány lett?

Legjobb válasz: én is nem rég voltam a 12 hetes uh és nekem is azt mondták h kisfiú! egy picit elvagyok vagy voltam keseredve mert nagyon lányt szeretnénk!de ha kisfiú annak is nagyon örülönk majd!csak elkell telni még pár napnak:)

én is nem rég voltam a 12 hetes uh és nekem is azt mondták h kisfiú! egy picit elvagyok vagy voltam keseredve mert nagyon lányt szeretnénk!de ha kisfiú annak is nagyon örülönk majd!csak elkell telni még pár napnak:)
Nekem egy nagyon jó imserösömnél volt. 12-14-16 hetesen volt UH-n egyértelmüen kisiut mondtak ( lányt szeretett volna, de örült hogy fiu lesz), majd 20 hetesen kislány lett belöle, és teljesen el volt keseredve, mert már bele élte magát. Kislánya lett, de jó pár hét eltelt mire bele tudta élni magát egy másik nembe. 80%-nál ott a kislány lehetösége. èn azt mondom 12-ik héten egy normál orvos még nem mond semmit sem, vagy ha találgat akkor 50%-nál többet nem mond. Nekem 12-iken semmit nem mondott, most voltam egy család barátnál (fél család orvos vagy eüben dolgozik, és anyósom elvitt a barátjához), 14 hetesen de rosszul feküdt és látta a köldökzsinort de igazából mást nem. köldökzsinor egyébként annyira egyértelmü volt a kishurkák meg minden. (masoidk gyerek)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ, szerintem 20. hét körül elmegyek 4D-uh-ra és akkor hátha megmutatja magát és pontosan megmondják. Boldog babavárást nektek!
12 hetesen lányt tippelt a szonográfus, 24 héten doki 99%-ra megerõsítette.
12hetesen csak tippelt a szonográfus hogy lány, aztán 14+4hetesen 100%ra mondta, ma a 19+2hetes ultrahangon is megerõsítette hogy kislány! A kis punciját is láttuk.
12 hetesen egyértelmûen fiúnak mondták, 18 hetesen inkább lánynak. Február elején megyek a 32. hetire, kíváncsi leszek, ott mit tippelnek majd. Szerintem sem szabad biztosra venni a 12 heti meghatározást, hiszen akkor még annyira picuri minden.
Nõvéremnek 12hetes uh-tól azt mondták fiu.36hetesen volt egy 4d-én és ott egyértelmûen azt mondták lány.Lány is lett.Nekem 12uh-án azt mondták lány, lány is lett.Tapasztalt orvos megtudja mondani, sok mindenbõl.Az enyém az volt.
biztosra csak a 20-ik het utan tudjak megmondani de meg akkor sem 100%
Nekem is a 12 heti UH-on mondták 80%-ra hogy kisfiú. Most a 4D-n ezt meg is erõsítették. 29 hetes km
Nekem is a 12.-en mondtak fiút, és be is jött.
Szia! Két kisfiam van. Mindkettõnél a 12. héten megmondta a doki, hogy van valami a lábaik között. :) A 4D-vel szerintem még várj! Én a 34. héten mentem, addigra már annyira szépen látszik minden. A második fiam például mintha kacsintott volna, meg szopizta az ujját. :)

4 hónapos és egy hetes a babám. Ma voltunk tanácsadáson. A kisfiam 7, 98 kg és 69 cm. A doki azt mondta, hogy gyönyörűen fejlődik, de az anyukák kint azt mondták rá hogy kövér. Csak anyatejes. Valóban kövér lenne? A tietek mekkora volt ennyi idősen?

Legjobb válasz: Az én fiam 5 kg volt, de pont akkor fogyott egy kilót, mert kórházban voltunk, amit aztán vissza is szedett, duplán. Most 10 hós 8,5 kg, 72 cm(a gyerekorvosunk azt mondta, hogy olyan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva). Minden gyerek más, majd idõvel ledolgozza azt, amivel több van rajta. Ne aggódj!

Az én fiam 5 kg volt, de pont akkor fogyott egy kilót, mert kórházban voltunk, amit aztán vissza is szedett, duplán. Most 10 hós 8, 5 kg, 72 cm(a gyerekorvosunk azt mondta, hogy olyan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva). Minden gyerek más, majd idõvel ledolgozza azt, amivel több van rajta. Ne aggódj!
Az én fiam 7150 gramm volt, és nagyon szép, nem kövér baba. Attól is függ mennyivel szülted. Annyira kövér nem lehet..
Nagy baba, de hogy kövér lenne? Ne foglalkozz a "jóindulatú" anyukákkal, higgy a dokinak, hogy szépen fejlõdik. Én most így nem tudnám megmondani az én lányom mekkora volt ilyen korban, de most 16, 5 hónaposan 10 kiló és 76 centi körül van. :) Különben meg - tapasztalat - ha elkezd mászni, menni, futkosni, eltûnnek róla a hurkák. És abban a korban már kevesebbet híznak, többet nyúlnak. Szóval nyugi.
Azta!! Az én kislányom 8 hónaposan nincs ekkora:-))) 7290g és 69, 5 cm. 4 hónaposan pedig 5300g és 60cm volt. De szép arányos a babád, valószínûleg nem lesz mindig ennyivel nagyobb a többieknél, szerintem egy éves koruk körül egybeérnek. Fõleg, ha anyatejes, meg nincs mitõl aggódnod. Minden jót nektek!
Szia! Az én fiam most ekkora, és õ 6 hónapos.Arányos a súllya a cm-hez, nem hinném, hogy kövér lenne, viszont jó nagy baba a korához képest!
Ha meglátták a kisfiamat, nekünk is azt mondták, hú milyen kövér. Kicsit néha rosszul is esett, de inkább jól egyen, mint sem. A dokinõ mindig annyit mondott: szemmel láthatóan jól táplált:) Volt, aki azzal ijesztegetett, hogy a súlya miatt le fog maradni a fejlõdésben, de nem így lett! Csak anyatejes volt 6 hónapos koráig, azóta is szopizik még és eddig mindent elfogadott, amivel megkínáltuk:) Most 10, 5 hónapos, már kevesebbet hízik, mert lemozogja. 71 cm és 9850 g.
Szia! Az én kisfiam 6850 gramm volt, 65 cm. Egyáltalán nem kövér a babád, ne izgulj, anyatejes baba sosem kövér! Ne foglalkozz azzal amit mások mondanak! Csak így tovább. :)
A kérdező hozzászólása: Igen kisfiú. A születésétõl kezdve nagyobb az átlagnál. 3830 grammal és 53 centivel született. Mondjuk az apukája se és én se éppen a "kínai méret" vagyunk. :)
Nem kövér a hosszához képest, egyszerûen csak nagyon nagy baba. :) az én kislányom most 9 hós, és most 70 cm, és 8.6 kiló. a tied gondolom fiú?
Szia! 4 hónaposan 6, 90és 65cm a kisfiam. Szerintem nem kövér.
A kérdező hozzászólása: Igazából szerintem nem kövér. Olyan kis arányos. Van neki egy kis tokája az igaz, de nem vészes. Én nem mondanám rá, hogy kövér csak azt hogy szereti a pocakját. :)

Ma voltam orvosnál és az ultrahangon azt mondták hogy nem vagyok terhes pedig két teszt is halvány pozitív lett nektek már volt ilyen? És különböző teszt!

Léci mindenképp írjatok!!!!!

Legjobb válasz: Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erõsödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba. De még az is elõfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erõsödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.

Nekem volt hasonló, a Clearblue volt halvány pozitív (és nem is erõsödött, a többi nega) és nem volt baba. Tehát hamis volt a teszt. De volt olyan hogy 3 tesztem is szépen látható + volt csak kicsit halványabb mint a C csík és az uh-n és a doki is azt mondta hogy nincs itt senki, ekkor 4 hetes és pár napos voltam. Egy hét múlva elmentem egy másik dokihoz és bizony ott volt a baba. De még az is elõfordulhat hogy felszívódik és ilyenkor pár nap múlva megjön. Tesztelj és ha erõsödik a csík akkor ott baba van és csak korán mentél.
Szia! Ugyanígy jártam mint Te, csak 4 teszttel amik különbözõek voltak, de mind halvány pozitív. Elmentem uh-ra, és semmit sem láttak, aztán 13 napos késéssel megjött a vérzésem. A mai napig nem tudom mi lehetett, de nem baba. Most viszont már 10 hetes vagyok 3 hónappal a "hamis" tesztek után :) Remélem neked még csak nagyon fiatal a terhességed és azért nem látszik. Hallani ilyet is, és a remény hal meg utoljára! :)
Szia. HÁt nem tudom, 5-6 hetesen már legalább egy petezsákot kéne látni, és a 7mm-es nyálkahártya nagyon vékony! Nekem 4 hét 4 naposan volt 15mm-es! De kívánom a legjobbakat!
Szia, ha legalább 5-6 hetes terhes vagy, akkor már látnia kellene az orvosnak, mielõbb menj vissza, nehogy méhen kívüli legyen, s azért nem látja, de reméljük csak azért, mert még pici a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn tudok csak menni orvoshoz!!!!Imádkozok hogy ne legyen semmi baj!!!!
2-3 hetest még tuti nem látnak ultrahangon. Lehet hogy csak elbújt, vagy nem túl jó az ultrahangos orvos. Lényeg, hogy baba van a pocidban, mostmár csak meg kell találni. De azért tényleg mielõbb menj el újabb ultrahangra, nehogy úgy járj mint én. Nekem 6 hetesen nem találták a babát pedig 5 pozitív teszt is kimutatta, végül kiderült, hogy méhenkívüli terhesség volt. Persze azt is látni kellett volna, csak az ultrahangos doki nem volt a helyzet magaslatán. De neked biztos rendben lesz, úgyhogy ne ijedj meg. Nekem nagy görcseim is voltak és barnáztam is. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: akkor lehet hogy csak 2-3 hetes lehetek?Nem?Azt az ultrahang látná?Szerintem nem!!!Ti mit gondoltok?
Szia! Nekem a 6 hetes ultrahangkor 13mm-es volt a petezsákom. Szerintem mindenképpen keress fel másik orvost is! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike hétfõn megyek !!!!akkor miért nem látták ultra hangon?
Akkor baba van, viszont keress fel egy másik dokit, mert a 7 mm-es nyálkahártya nagyon vékony ahhoz hogy rendesen megtapadjon. A doki adni fog olyan gyógyszert ami segít és igyál palástfû teát! Pihenj sokat! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: most csináltam 2 tesztet és pozitív lett mind kettõ és sokkal erõsebb a csík mint amit szombaton csináltam.Ennyi teszt nem lehet rossz!!!!
ez nem igaz, a petezsákot nem kell még ilyenkor látni, a nyálkahártya is jó, ha megtapadt benne a sejtcsomó, ne aggódj, ha a doki azt mondja baba, akkor az is. az, hgy kinek milyen volt, vagy milyen szokott általában az tök mindegy, egyrészt nem pontos a mérés, ráadásul egy-két nap alatt sokat változhat minden odabent, hiszen most mindent dupláz a kicsike naponta!
A kérdező hozzászólása: Az orvos megnézte a Méhszájat és azt mondta hogy 5-6 hetes lehetek!!!!azt írták a papírra hogy uterus nagysága:42*56 .Nyh:7mm
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy irtatok!!!
Szia! Nekem se látott semmit, visszahívott pár nap múlva, akkor se látott semmit, vért vett, hcg vizsgálat, kórházi megfigyelés, mert méhen kívulire gyanakodtak, laporoszkópiát csináltak, de szerencsére mégsem méhen kívuli volt, hanem beluli elhalás :-( De elotte már erosen barnáztam és gorcsoltem is, úgyhogy korai vetélés volt. Kitisztították a méhem, most van a 2.menzim azóta, még egy hónap, s újra próbálkozhatunk. Remélem mindkettonknek sikerul. Nagyon drukkolok neked! Majd írj, hogy mi lett!

Ha ma voltam ultrahangon és azt mondta, hogy 24 mm-es tüsző látható, akkpr ha péntaken leszünk együtt az már késő? Mikor van a tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Ezt nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor lesz csak találgatni lehet. Én tegnap voltam uh-on és nekem van egy 23mm-es domináns tüszõm és a doki azt mondta, hogy szerinte még két-három napig nem reped meg. Ezért kell holnap is mennem uh-ra, hogy megnézze megrepedt-e már. És szerintem nem késõ a pénteki együttlét.

Ezt nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor lesz csak találgatni lehet. Én tegnap voltam uh-on és nekem van egy 23mm-es domináns tüszõm és a doki azt mondta, hogy szerinte még két-három napig nem reped meg. Ezért kell holnap is mennem uh-ra, hogy megnézze megrepedt-e már. És szerintem nem késõ a pénteki együttlét.

26 hetes vagyok! Ma voltam dokinál, és egy hajszálnyira ki van nyílva a külső méhszáj. Õ azt mondta, még ez nem nagy baj és pihenjek! Azért aggódnom kellene?

3. babámat várom,az el?z?ekkel ilyen nem volt. Naponta 3-4 alkalommal be is keményedik a pocim.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,aki már többedszer terhes és rendesen szült,annak már nem lesz tökéletesen zárt a méhszája.Én a 4.babámmal 22.héttõl teljesen nyitva voltam,de a 40.héten szültem.Szinte alig pihentem napközben,a dokim mindig mondta,hogy akár-mikor megszülhetek,ha nem pihenek eleget.Nem lett semmi baj!Nálad is rendben lesz minden!Sok boldogságot!Boldog babavárást!

Szia! Ne aggódj, aki már többedszer terhes és rendesen szült, annak már nem lesz tökéletesen zárt a méhszája.Én a 4.babámmal 22.héttõl teljesen nyitva voltam, de a 40.héten szültem.Szinte alig pihentem napközben, a dokim mindig mondta, hogy akár-mikor megszülhetek, ha nem pihenek eleget.Nem lett semmi baj!Nálad is rendben lesz minden!Sok boldogságot!Boldog babavárást!
Én a 28. héttõl két ujjnyira nyitva voltam, végig dolgoztam, a 38. héten szültem, bár én egyszer sem keményedtem. Szóval, tényleg nem jelent semmit, ne aggódj!

2 hónapos a kislányom.1 hónapja voltunk csípőszűrővizsgálaton, akkor azt mondták terpeszpelus+tornáztatás. Ma voltunk kontrollon azt mondták nem változott semmit. Valamit rosszul csináltam? Ettől még nem lesz csípőficamos? Hasonló eset?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat. Mindkét csípõ 1B lett.Terpeszpelus+torna nekünk is. 1 hónap múlva kellett menni kontrollra, akkor csak az egyik javult. Aztán még több mint egy hónapot kellett várni, míg megint mentünk kontrollra. Aug 9-én született, és csak dec 17-én vehettük le a pelust. Szóval nekünk is lassú folyamat volt! Kitartást! A végén én már jobban utáltam, mint õ.

Szia! Nekünk 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat. Mindkét csípõ 1B lett.Terpeszpelus+torna nekünk is. 1 hónap múlva kellett menni kontrollra, akkor csak az egyik javult. Aztán még több mint egy hónapot kellett várni, míg megint mentünk kontrollra. Aug 9-én született, és csak dec 17-én vehettük le a pelust. Szóval nekünk is lassú folyamat volt! Kitartást! A végén én már jobban utáltam, mint õ.

Múlt hét kedden voltam nőgyógyásznál akkor megállapította hogy 5 hetes kismama vagyok ma megint voltam és azt mondta hogy 6 hetes 4 napos vagyok, hogy is van ez?

Legjobb válasz: Mert korábban még nem látott méreteket igazából, csak a naptár szerint mondta, most meg már az UH által mért adatokból határozta meg a korát.

Mert korábban még nem látott méreteket igazából, csak a naptár szerint mondta, most meg már az UH által mért adatokból határozta meg a korát.
Hááát igen! Ez nehéz dolog, mivel az orvosok a baba méretébõl állapítják meg, hogy hanyadik hét! E miatt ne aggódj! Mikor mész legközelebb uh-ra? Ha megint más mond, mint amennyi szerinted, kérdezd meg!

Vércukor terhelésem eredménye a 26. héten: éhgyomri 3, 8, 60 perces 4, 4, a két órás 4, 4. Ma voltam a védőnőnél és azt mondta figyeljek jobban oda a kajára, hogy mit eszem. Nem igazán értem mert a doki szerint ez jó eredmény. Járt már így valaki?

Igazából azért sem értem, mert nem tudom akkor mit mondott volna, ha tényleg nem jó az eredmény?! Egyébként nagyon vigyázok arra, hogy ne egyek túl sok édességet, vagy szénhidrátot, de azért mindenről nem nem lehet lemondani?!

Legjobb válasz: Engem is mindig riogattak, pedig kb. ilyen értékeim voltak, mint neked. A vicc az volt, hogy még a 160 kilós dokim is azt mondta, hogy figyeljek oda a kajára. Õ, aki szinte csak gurulni tudott :))))

Engem is mindig riogattak, pedig kb. ilyen értékeim voltak, mint neked. A vicc az volt, hogy még a 160 kilós dokim is azt mondta, hogy figyeljek oda a kajára. Õ, aki szinte csak gurulni tudott :) )))
ez az eredmény tökéletes.
Szia! Nekem 7, 2-nél mondta a dokim, hogy határérték, figyeljek a szénhidrátbevitelre. A te eredményed tökéletes, ne izgulj. Néhány védõnõ kicsit túl okosnak tetteti magát.
Szia4 Nálunk csak 1 órás van, de 4, 3 lett az éhgyomrim is meg a terhelt is!Nekem azt mondták tökéletes! Védõnõnél mégnem voltam, de engem nem is izgatmit mondd, nekem az elsõ lányom születése után olyan marhaságokat mondott, hogy azótA csak a kötelezõ pofavizoitre megyünk, és kész...
Szia!ne aggódj, ez jó.a védõnõnek meg tényleg nem kell mindent elhinni.7.8 fölé nem mehet a 120 perces.ha nekem is ilyen lehetne:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azért az megnyugtat, hogy ti is úgy gondoljátok, hogy ez jó eredmény. :) Azért még várom a tapasztalatokat.
Szerintem inkább arra gondolt, hogy alacsony a cukrod.Az se jó ám.Én 3hetente járok a diabetológiára, mert a terhelésem magas lett, azóta persze tökéletes, pedig ugyan azt eszem, mint eddig...a lényeg, hogy oda mentem múltkor 4, 8 volt a cukrom és hazaküldtek, hogy egyek :)
Én azt gondolom ne vedd mindig készpénznek, amit a védõnõ mondd!Én úgy csináltam végig a terhességet, hogy szinte mindenben eltért a doki-védõnõ véleménye!Szerintem az a fontos, amit az orvos mondd, az legyen az elsõdleges.Szerintem is jók az eredményeid!
lehet csak azért mondta, hogy mondjon valami okosságnak tûnõt Az enyém is folyton ezt csinálja, pl. a mg b6-ot szedetné velem négyesével (a 250 grammosat), hogy miért ne kérdezd?? A dokim azt mondta, meg ne próbáljam olyan nagyadagban, folyamatosan szedni. 27 hetes
Irigyellek. Ez tökéletes. 7, 8 a határérték, különben szigorú CH diéta. Nekem 8, 4 lett a 120 perces érték, és 150 gramos CH diéta lett az eredmény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!