Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam és ez most (54 db)

Ma voltam orvosnál, és ez most mit jelent? ! CI2000, ? (eddig CI3000 volt) mi változik? 31 hetes vagyok, ez jo ennyi hetesen?

Legjobb válasz: Megrövidült 1 cm-rel a méhnyak, ami terhelésre szokott bekövetkezni, de még teljesen zárt a méhszáj. Az orvosod nem mondta? Pihenni kellene!

Megrövidült 1 cm-rel a méhnyak, ami terhelésre szokott bekövetkezni, de még teljesen zárt a méhszáj. Az orvosod nem mondta? Pihenni kellene!
Így van, rövidül a méhnyak, de a méhszáj zárva. Ilyen idõs terhesen teljesen normális, ne kell emiatt különösebben pihenni. Sokaknak ilyenkor már nyitva nem csak a külsõ, de a belsõ méhszája is. Ha itt rákeresel, sokszor szépen leírták, hogy mi mit jelent. A 0 a zárt, az 1 az egy ujnyira nyitott, a 2 a két ujnyira nyitott.... Az elsõ szám a méhnyak hosszát jelenti, a második szám a külsõ méhszájat, a harmadik a középsõ és az utolsó a belsõ méhszájat. TEhát lesz majd 1000, majd 1100, majd 1110, de lehet 2100 is...attól fügy, hogy viseli a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat!
Bocsi, ez a mondat javításra szorul: "Nyilván, életben tudják már tartani, de a cél nem ez. Amúgy is, 30-33 hetesen szülni, és világra jönni, kockázatosabb, mint pl.: a 27-29. hétben, mert éppen most van fejlõdõben a tüdeje, amibe, ha közben változás történik, azaz megszületik idõközben, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy gond lesz a kis tüdejével, mint ha hamarabb születik, mint ahogyan elkezdtett volna fejlõdni."

A barátommal már voltunk együtt egy párszor ( azt hiszem 4-5 alkalommal) és egyik után sem véreztem. Most szombaton is együtt voltunk és vasárnap semmi majd ma kezdtem el vérezni. Szerintetek ez mitől lehet és komoly-e?

Legjobb válasz: lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.

lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.
A kérdező hozzászólása: Igen, óvszerrel védekeztünk
akkor nem tudom. esetleg ujjazástól. nekem attól volt fertõzésem. de nem lehet, h csak a szûzhartyad szakadt át?? amugy viszket is?? ha nem, akkor nem hiszem, h fertõzés. ha nem mulik el, menj el orvoshoz.
Valószínûleg oylan rugalmas volt a szûzhártyád, hogy csak most szakadt át, szerintem ne idegeskedj, várj még 2-3 napot és ha elmúlik akkor semmi gond.Amúgy csak pecsételsz, vagy rendesen vérzel????
Szia! Én az elsõ 3 alkalomnál véreztem, gumival csináltuk, de azóta nem szerintem menj el a dokihoz ott majd Õ elmondja Neked!:-D Remi, h segítettem!?:-D

Tegnap volt az a bizonyos napom amikor sikerulhetett a baba, eggyuttis voltunk a parommal, es most nemtudom de ma delben olyan atlatszos valami volt a wc-papiron mikor kis szugsegen voltam. Ez most lehet hogy az esti sperma es en ovulaciora gondolok?

Mar negy napja hogy nincsen sarga folyasom azokelott mindig volt,ez most jot jelent?

Legjobb válasz: ha átlátszó, akkor a peteérés jele. Nekem legalábbis a "másnapi" sperma nyúlós ugyan, de nem átlátszó, hanem fehéres.

ha átlátszó, akkor a peteérés jele. Nekem legalábbis a "másnapi" sperma nyúlós ugyan, de nem átlátszó, hanem fehéres.
Ez még peteérés, ezért kellene még együtt lenni ma-holnap, mert nembiztos, hogy a tegnapiakcélbaérnek, de lehet. Sok sikert!
ez tényleg p.érés, ilyenkor áttetszõ, híg a méhnyakváladék így a sperma könyebben átjut rajta a méhnyakhoz.Ha kiszámold a p.érésed az adott nap elõtt és után 3 nappal is teherbe eshetsz, mert a sperma ha feljut a p.vezetékbe akár 3-4 napig is életképes marad és vár az érett petére.
A kérdező hozzászólása: voltam*
Ha magas a lázad, mindenképpen menj vissza azonnal az orvoshoz, vagy hívd fel, mert lehet szövõdmény is, de az is, hogy a betegség miatt az immunrendszered legyöngült és elkaptál valamilyen vírusos betegséget, vagy megfáztál.
A kérdező hozzászólása: Erõsen megvagyok fázva 2 napja, lehet attól is?
Persze, ne menj akkor holnap suliba, hanem irasd ki magad még pár napra.

Határozott idejű munkaviszonyom február 28-án lejárt. Ma voltam bent dolgozni, a főnököm tudtával (már régebben adott ki mára is feladatot). Akkor most valóban határozatlan lett a munkaviszonyom? És ha igen, hogyan tudnám ezt érvényesíteni?

Legjobb válasz: Szabály szerint, mivel a fõnököd tudtával dolgoztál, határozatlanná vált. Na de a mai világban sajnos nem sok munkáltatót érdekelnek a szabályok. Dolgozol tovább is, vagy csak 1-én?

Szabály szerint, mivel a fõnököd tudtával dolgoztál, határozatlanná vált. Na de a mai világban sajnos nem sok munkáltatót érdekelnek a szabályok. Dolgozol tovább is, vagy csak 1-én?
Az elõttem szólónak: A munkaszerzõdésével bizonyítja és azzal a ténnyel, hogy nincs meg a kilépõpapírja február 28-i dátummal. Ezen tények a hatályos munkajogi szabályok szerint a szerzõdés SZÖVEGEZÉSÉTÕL függetlenül elégségesek arra, hogy a határozott idejû szerzõdést határozatlan idejûvé - és ha az ezzel kapcsolatos kérdések, pl. felmondási idõ nem szabályozott, akkor a munka törvénykönyve és kapcsolt jogszabályok az irányadóak - váljon. Tehát ha te MA kapod meg a leszámolópapírjaidat, annyit kell rávezetned a cégnél maradóra, hogy átvettem: 2010. március 2. Ez a tény és az aláírásod ELÉGSÉGES arra, hogy a szerzõdés érvényben maradjon. Így legalább egy havi felmondási idõ meg fog illetni. A munkáltatót pedig kötelezik a határozatlan idejû szerzõdésre vonatkozó jogszabályok. Tehát ha nem jelent be - de számodra ezt közli, akkor elég rendesen munkajogi jogszabályt sért, amelynek következménye lesz. Az biztos, hogy ha te február 28-a utáni napon dolgoztál és ezt a munkáltatói jogok gyakorlójának tudtával tetted, akkor munkaviszonyod határozatlan idejûvé vált.
Amíg nincs írásos szerzõdésed arról, hogy mely naptól határozatlan a munkaviszonyod, addig hivatkozhatsz bármire, az nem számít határozatlannak.
Én is úgy tudom, hogy ha nem számoltatnak le, nem kapod meg a papírokat, nem kapsz új határozott idejû szerzõdést, akkor az elõzõ szerzõdésed határozatlanná válik.
Ha nem írtatok alá szerzõdést, akkor ingyen dolgozol.
Amíg legalább szóban nem mondta és aztán nem írtál alá szerzõdést, addig nem határozatlan. Hivatalosan onnantól, ha papírod is van róla.
Szerintem utána kell ennek járni alaposan, a kis cégek szeretnek csalni (sajnos tapasztalat), aztán a munkavállaló kapkodja a fejét, ha csõstül jön a baj. Legyen tiszta, én nem bíznám a véletlenre. Oké, hogy jogilag, de szerinted hány munkáltató van tisztában a joggal, és hány tojik rá? Sajnos az utóbbi van többségben, és bíznak benne, hogy a munkáltató nem fog majd szólni, mert nem tudja, mit kell csinálni, amikor benne hagyják a slamasztikában (és sokszor sajnos ez be is jön).
A kérdező hozzászólása: És ha nem kapok újabb határozott idejû szerzõdést, hanem úgy vannak vele, hogy vegyünk búcsút egymástól? Akkor hogy jelezzem, hogy a munkakörömre és a fizumra továbbra is igényt tartok, mivel határozatlanná alakult a szerzõdésem?
Amúgy hogyne kellenének kilépõpapírok a határozott idejû munkaviszony után :) És ezt az utolsó munkában töltött napon, azaz a szerzõdésben rögzített határnapon (vagy azt megelõzõ munkanapon) kellett volna megkapni. Ez nem történt meg, így jogilag határozatlan idejû a munkaviszony.
Azt csinálsz, amit akarsz, de legyél nagyon óvatos.
A munkaszerzõdésed közös megegyezéssel módosíthatjátok, tehát ha aláírsz egy újabb határozott idejû munkaszerzõdést, akkor kvázi-ráutaló magatartással ezt meg is teszed - hozzáteszem, abszolút szabálytalanul. A te szerzõdésed minden további papírozás NÉLKÜL határozatlan idejû, a bíróság bármilyen perben ezt ki is mondja, ha arra kerülne a sor. Ha kapsz egy újabb határozott idejû munkaszerzõdést, jelezd a munkaügyesnek, hogy semmi szükség rá, számodra ideálisabb a határozatlan idejû szerzõdés, amellyé a legutóbbi szerzõdésed alakult. Ezt a munkaügyes is tudni fogja... A kérdés, hogy mivel jársz tulajdonképpen jobban. Hiszen ha "nagyon pattogsz", akkor könnyen kirúghatnak - hiszen határozatlan idejû szerzõdés esetén a felmondási idõt betartva ezt megtehetik. Még csak a felmondási indok is helytálló, a munkakör érdekmúlására fog tudni hivatkozni (hiszen elõtte határozott idõre foglalkoztatott, így jogosan érvelhet azzal, hogy már nincs szükség a munkakörre.) Tehát ésszel, a cég hozzáállásán is múlik, hogy mi a helyes lépés.
A kérdező hozzászólása: Igen, ma is dolgozom. Szerintem úgy tervezik, hogy majd kapok még egy határozott idejû szerzõdést, de én inkább ezt váltanám határozatlanra... Kedves utolsó elõtti válaszoló: most akkor a munkáltatónak jelezzem, hogy már határozatlan vagyok, vagy hogy? Ja és a tegnapi munkám miatt a céges papírokon ott az aláírásom, szóval nem tudják letagadni, hogy dolgoztam tegnap.
Határozott idejû szerzõdésnél is kell kilépõpapír? Én akkor is kérném a szerzõdést, mert mint írtam, jártam már rosszul, a munkáltatót persze megbüntették, de én fél év ügyintézést, idegeskedést és utánajárást, és 3 hónap TB-ellátásból kiesést úsztam volna meg, ha tisztességes a munkáltatóm.
A kérdező hozzászólása: Utolsó bekezdés a lényeg.
A kérdező hozzászólása: http://www.job-center.hu/faq/9/ Erre gondolok. Kérem, csak hozzáértõk írjanak! Köszönöm.
Egyszerûen ha szóba kerül a munkaviszony vége, közöld, hogy tudomásod szerint a szerzõdésed határozatlan idejûvé vált, így csak felmondással küldhetnek el. Addig amíg nem kerül szóba, hogy megválnak tõled, nem kell mondanod semmit. Lehet, hogy a fõnököd ezt nagyon jól tudja, és tudatosan csinálta így.

Ma voltam uh-on. Az uh szerint 6 hetes vagyok, ha viszont kiszámoljuk 8 hetes. Ez mitől lehet? És most akkor 6 v 8?

Legjobb válasz: Mert az utolso menstruacio elso napja szerint szamoljak a terhesseget.Pl.ha augusztus 14 en kezdodott az utolso akkor ma vagy nyolc hetes,pedig kb.ra ket hetre termekenyultel meg.

Mert az utolso menstruacio elso napja szerint szamoljak a terhesseget.Pl.ha augusztus 14 en kezdodott az utolso akkor ma vagy nyolc hetes, pedig kb.ra ket hetre termekenyultel meg.
Uh-on a méretek alapján számolnak, így 6. hetét éli a baba. Orvosilag a terhesség 8 hetes. Mivel azt az utolsó mensitõl számítjuk.
nekem is két hét eltérés volt. amikor a nódokim a vérzésem alapján számolta akkor 12hetes voltam, de az uh-n 10hetes, és nekem azt mondták, hogy az uh számit.hát nem tudom
A kérdező hozzászólása: Köszi.Ez nem jutott volna az eszembe!
nekem úgy tûnik fordítva mondod.. Az utolsó mensid elsõ napja óta eltelt 8 hét ha jól gondolom.. Az ultrahang pedig a baba mérete alapján adja meg a terhességi hetet..tehát ha az uh azt mondta 6 hetes a terhesség, akkor azt jelenti, hogy valami miatt két hét az eltérés.. Ez ilyenkor lényegtelen, az a fontos, hogy a szívhang meglegyen és tudd az utolsó mensi idejét..a 12 hetes uh-n pontosítják majd a terhességi kort , akkor már jobban megállapítható.
Nekem is csináltak 6 hetesen 8 hetesen és 10 hetesen UH-ot. Elõször az mondták Nekem is hogy a 8 hetes 6 hetesnek felel meg, a 10. héten pedig utolérte magát és akkor már 10 hetesnek mondta a doki. Nyugi a következõ Uh már jobb lesz.
Nekem is így volt, de 12 hetsen már 12 hetes voltam mensi és baba kora szerint is!

Elmentem ma barátomhoz "bemutatott" a szüleinek. Apja bejött köszöni, kedves voltam vele. Aztán elment tv-zni. Az anyja is bemutatkozott és mondta a magáét a nővéreinek. Ez most normális?

Ott ültem mint egy db sz*r.. Nagyon kellemetlenül éreztem magamat.. Nem is kérdeztek rólam semmit sem.. Kicsit el keseredtem.. Köszönöm a válaszokat 19L

Legjobb válasz: úristen, az elõzõk szerintem sose mentek át a barát/barátnõjükhöz... tényleg nagyon kellemetlen lehetett, de szerintem nem azért mert nem vagy szimpi nekik lehet csak fáradtak voltak vagy valami, érted... lehet legközelebb máshogy lesz

úristen, az elõzõk szerintem sose mentek át a barát/barátnõjükhöz... tényleg nagyon kellemetlen lehetett, de szerintem nem azért mert nem vagy szimpi nekik lehet csak fáradtak voltak vagy valami, érted... lehet legközelebb máshogy lesz
Mit vártál?
Én sem értem mit vártál? Mennyi ideje vagytok együtt? Mennyire gondolhatják komolyan, hogy együtt maradtok? Nem kell minden barátnõvel szoros kapcsolatot kialakítaniuk..
Illett volna pár szót beszélgetni veled, ez tény, de manapság ez nem divat. :(
Ne keseredj el emiatt, õk sajnos ilyenek. Az én barátom szülei eleinte kedveskedtek, körbeugráltak, aztán meg kibeszéltek a hátam mögött és a barátomat ellenem akarták fordítani... ez jobb, a képmutató, kétszínû család?! Sajnos a legtöbb szüleink korabeli ilyen flegma, sokan semmibe veszik a fiatalokat. Valószínûleg te is ilyen flegma, bunkó emberekkel kerültél össze. De ezen változtatni nem tudunk. Ja, és az ilyenek a végén majd téged fognak okolni, hogy távolságtartó vagy, ez a "legjobb". :D Sajnos ismerem már ezt a fajtát... de a legjobb, ha teszel rájuk nagy ívben. Légy mindig udvarias, de ennyi, ha õk nem kezdeményeznek, hagyd õket. Sok sikert. :)
Itt a barátod (és talán te) a ludas. Egy hónap után még nem illendõ odamenni bemutatkozni, ez még a külvilág szemében nem egy komoly kapcsolat. A szüleinek ilyen rövid idõ után még nem jelentesz semmit, és bár lehet, hogy te a pároddal már a káma-szutra összes pozícióján túlvagytok, a szülõknek 4 hét még csak az ismerkedõs fázis, nem pedig a leendõ kis menyük.
Miért kéne megállnia az életnek attól még, hogy te ott megjelentél?:D Nálunk is kb. ugyan ez lett volna, annyi különbséggel, hogy én nem hagyom ott a bemutatott emberkét a szüleimmel, ha azoknak van épp fontosabb és aktuálisabb dolguk is, minthogy kérdezgessék. És ki tudja, hogy egyáltalán szimpatizálnak -e vele..
a barátodhoz mentél és bemutattak ..teljesen normális.. a barátodhoz mentél
En nem talàlom normàlisnak. Igazàn beszélgethettek volna veled egy kicsit. Ezekszerint ennyire nem érdekli õket, hogy a fiuknak milyen baràtnõje van? Mégcsak meg sem kinàltak semmivel?
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja vagyunk együtt.. De azt hittem legalább kérdezgetnek.. Vagyis én ezt vártam.. Még meg sem kínáltak semmivel, de ez nem is zavar csak az hogy "levegõnek néztek" Mert szívesen beszélgettem volna velük!
Ahogy már páran írták, nekem is ez jutott eszembe, hogy túl rövid még a kapcsolat és feltehetõleg nem te vagy az elsõ ilyen téren-így már nem veszik túl komolyan. Ha eltelne egy év, szerintem másabb lenne. Rajtad is múlik mennyire tartasz ki, bár ennyibõl a fiúra gondolok, dobálja a csajokat, de inkább én tévedjek :)
hát nem tudom, én a volt barátomékhoz aznap mentem mikor összejöttünk ( vagyis elõtte ) és már akkor bemutatkoztak. igaz akkor még nem beszélgettünk, mert épp jöttünk el. legközelebb viszont már biztosan beszéltünk is legalább pár szót. ( az a 4. NAPja lehetett a kapcsolatunknak ) ekkor voltam 16 éves, ez a 3 év olyan mérvadó lenne? persze lehet .. egyébként nekem apa is csak bemutatkozni szokott a barátaimnak, bár õ kicsit zárkózott, meg amúgy is elmondok neki mindent amit megkérdezhetne :D ... szerintem ne vedd magadra. hátha legközelebb jobb lesz. sõt, ha most ilyen kellemetlenül érezted magad, legközelebb biztos jobb lesz :) ) és ez a viselkedés csak õket minõsíti, nehogy te érezd magad rosszul miatta..
Örülj neki. Az én barátom szülei rögtön rám szálltak, mindig velük kellett társalogni, meg enni, fõzni, Tv-zni. Nem szerettem, mert hiába volt az õ házuk, de én a barátomhoz mentem, nem hozzájuk. Mégis mindig a nyakunkon lógtak, és kérdezgettek akkor is, ha már válaszoltam pár szóval, de kérdeztek még és még... Tudom, hogy kedvesek akartak lenni, de sok volt ez tõlük. Mindig tolakodtak, felhívtak, kulcsot is akartak nekem adni. Sok volt! Ez a másik véglet, de ez sem túl jó.
Lehet, hogy sokadik baràtnõ voltàl màr.
Nekem is furcsa. Eddig 2 családnak lettem bemutatva, mint leendõ partner, vagy már partner és mindenhol érdeklõdtem rólam és én is kérdezõsködtem, beszélgettem a család tagokkal. (más kérdés, hogy a mostani párom családtagjaiból ketten nem kedvelnek, mert nem lesz diplomám és nagydarab vagyok, mert párom a husit szereti) Ahány ház, annyi szokás, majd lesz valahogy, ezért ne csüggedj el azért! 22/L
A férjem szülei se ugráltak körbe különösebben elsõ találkozás alkalmával. Férjemtõl kérdezgettek késõbb rólam, illetve magától is beszélt rólam, így nagyjából képben voltak. Komolyabban azóta vesznek számításba, hogy összeházasodtunk. Erõltetni én sem akartam, finoman barátkoztam, én mentem oda beszélgetni, de ha nem láttam nyitottságot, akkor nem erõltettem tovább. Most már ott tartunk, hogy pl amikor állásinterjúkra jártam, anyósom rendszeresen felhívott, hogy hogy állok, mi volt, hova megyek. Amikor felvettek, akkor pedig elsõk között hívott fel gratulálni. Ha az elején erõltetem, valószínûleg pont hogy elriasztottam volna õket. Nekik ez volt a kényelmes tempó. Nálunk máshogy volt, szüleim nagyon szociális lények, férjem talán kicsit több figyelmet is kapott, mint ami kényelmes volt neki, körbeülték és már-már kihallgatásra hasonlított az egész helyzet :) Ott meg a férjem vette fel a tempót, kiment apámmal megcsodálni a gyümölcsöst, megsimogatni a kutyát, anyámmal végignézte a gyerekkori képeimet, stb. Azóta köztük is jó a viszony, gyereküknek tekintik. De el kell fogadni, hogy van aki haverkodósabb, van aki meg nem. Másrészt friss kapcsolatot, pláne ha gyakran cserélõdnek a partnerek, a szülõk nem mindig vesznek komolyan. Ha már komolynak gondolják, akkor õk is érdeklõdõbbek lesznek. No meg ilyenkor a vendégnek kell alkalmazkodnia, már csak a korkülönbség miatt is. Barátodat kérdezd ki, és ha pl az anyja hobbikertész, akkor kérdezd arról, ha az apja szerel, akkor kérd meg, hogy mutassa meg a legújabb bütykölését. Õszinte érdeklõdésre könnyen nyílnak az emberek.
Gondolom a barátod is veled egy idõs, vagy akár idõsebb is. Valószínû, hogy volt már néhány kapcsolata rajtad kívül, és biztos többet be is mutatott otthon. Ebben a korban a szülõk még nem veszik olyan komolyan ezeket a kapcsolatokat. Be lettél mutatva, kész. Késõbb, ha látják, hogy komoly a dolog, és jól megvagytok, te is többet leszel náluk, biztos többet fogtok beszélgetni, ismerkedni. Szerintem elsõre nem kell, hogy körbeugráljanak, speciel én pont azt utálom, hogyha elkezdenek kérdezgetni (hova járok suliba, ki anyám, apám, mit dolgoznak, hol lakok, stb.). Egy éve vagyok együtt barátommal, elsõ találkozásnál nagyjából 5 percet beszélgettünk a barátom szüleivel, utána ment mindenki a maga dolgára, mi is bementünk a szobába és jól elvoltunk együtt. Egy év alatt nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki köztünk a szüleivel, de szerintem ez így normális. Ennek nem kell elsõ találkozás alkalmával kialakulnia. 18/L
Nálunk is hasonló volt a szitu. Párom hazavitt, épphogy köszönés, semmi népünnepély :) 1év és egy eljegyzés kellett ahhoz, hogy a fiúk társaként kezeljenek.Ennek pedig az a magyarázata, hogy elõttem volt pár barátnéja a kedvesemnek, egyik sem sikerült tartósabbra, a legutóbbi meg maximálisan kihasználta, megalázta... Úgyhogy a szülõk is óvatosak; láttak õk már sok mindent. Adj nekik idõt, biztosan meg fognak kedvelni ;)

Pont ma 2 hete hogy megjött a mensim, és tegnap a férjemmel együtt voltunk, és . Nagyon. Másfél éves ikreink vannak ( Inszeminációval fogantak) szeretnénk majd tesókát még, de nem tudom most akkor vajon ez bejöhetett?

hallottam már hogy mesterséges megtermékenyítés után spontán lett baba kés?bb szeretném, hát ha ebb?l az lesz, persze örülni fogok. Járt már hasonlóképpen valaki?

Legjobb válasz: Az egyik volt szomszédomék úgy jártak,hogy nem tudom már hányadik beültetés után összejött a baba,megszületett.És rá pontosan két évre meg spontán teherbe esett és született még egy lánya..XD Tehát ez bármikor elõfordulhat-mindketten megnyugszotok és már nem görcsöltök annyira a babaprojektre akkor könnyebben összejön(mondom én úgy,hogy elsõre összejött mind a két lányom)

Az egyik volt szomszédomék úgy jártak, hogy nem tudom már hányadik beültetés után összejött a baba, megszületett.És rá pontosan két évre meg spontán teherbe esett és született még egy lánya..XD Tehát ez bármikor elõfordulhat-mindketten megnyugszotok és már nem görcsöltök annyira a babaprojektre akkor könnyebben összejön(mondom én úgy, hogy elsõre összejött mind a két lányom)

Február 3. -ánkezdtem a diétámat 121 kg voltam, és most 109kg de kb 2 hete smmit nem mozdulok. Vasárnap reggel a mérleg 106.3 kg mutatott nagyon megörültem, ma reggel meg már 109kg ot hogy lehet ez?

Van már tapasztalatom,mit kell enni és van bevált módszerem. Sajnos nem ez az elsõ eset hogy nagy súlyt dok le. De ennyire még sose áltam meg,és nagyn csüggedek.

Legjobb válasz: Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.

Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.
A kérdező hozzászólása: mi van ezen nehéz? dehogy eszek zsírt.
[link] Ezen az oldalon szépen leírják mit csinálj, ha leállt a fogyás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséged!
ez memmít nem alakít csak segít meszokni a fogszabályzót
*semmit*
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, mert nekem azóta alakította a fogaimat mert érzem hogy másképp állnak, mert azt mondta hogy majd az állandóval egyszerre is kell hordanod amikor csak tudom.
Véletlenül nem fogívtágítóról beszélsz? :D Mert az nyilván a fogívedet tágítja. Nekem keresztharapásom volt, azért kellett. Illetve így megúsztam a foghúzást, mert a tágítás után már elfértek rendesen. :) http://www.fogszabis.eoldal.hu/img/picture/58/01.jpg
A kérdező hozzászólása: Tudom mi ez de nem ilyet kaptam :) Ez olyan mûanyag szilikonos dolog, mint amit a bokszolók a szájukba tesznek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!