Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam és egy ujnyira (2 db)

Ma voltam orvosnál és egy ujnyira ki van tágulva a külső méhszájam, c2100-at írt a papiromra. Elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy lehet-e így szex. Mennyire befolyásolja a további tágulást?

Legjobb válasz: Hany hetes vagy? Ha vegen jarsz, utolso egy honapban mar alapban nem celszeru, csak a vegen, ha esetleg ezzel egy kicsit ra akartok segiteni az elindulasra :) De megrovidult mehnyakad van es 1 ujjnyira nyilt a mehszaj, akkor a bacik konnyebben bejutnak, en inkabb hanyagolnam a szexet, hacsak tenyleg nem a 40. heten jarsz, es csak resigetni akarsz a termeszetnek a beindulashoz ezzel.

Hany hetes vagy? Ha vegen jarsz, utolso egy honapban mar alapban nem celszeru, csak a vegen, ha esetleg ezzel egy kicsit ra akartok segiteni az elindulasra :) De megrovidult mehnyakad van es 1 ujjnyira nyilt a mehszaj, akkor a bacik konnyebben bejutnak, en inkabb hanyagolnam a szexet, hacsak tenyleg nem a 40. heten jarsz, es csak resigetni akarsz a termeszetnek a beindulashoz ezzel.
A kérdező hozzászólása: 28 HETES VAGYOK
Akkor no szex!
A szex nemcsak a tágulást befolyásolja, fertõzést is okozhat (bármilyen óvatosak vagytok!

Ma kezdtem a 39. hetet. Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy kezd kinyílni a méhszáj kb. fél újnyira van nyitva. Ez azt jelenti, hogy lehet ráhúzok egy pár napot a kiírt időtől?

Mert van aki ilyenkor már 2 újnyira van nyitva. Vagy ez nem jelent semmit. Május 2.-ára vagyok kiírva. De már úgy szertném a karjaimban tartani de attól félek,hogy nem lesz meg el?bb egy nappal sem.

Legjobb válasz: A kiirt idõben nagyon kevés baba születik,megértem,hogy türelmetlen vagy,de az is lehet,hogy beindulnak a fájások és jön a gyerek ...Szép szülést!

A kiirt idõben nagyon kevés baba születik, megértem, hogy türelmetlen vagy, de az is lehet, hogy beindulnak a fájások és jön a gyerek ...Szép szülést!
Szia!Én is 39 hetes vagyok, és ugyanebben a cipõben járok.Én 1 ujjnyira vagyok nyitva, de az nst-m a héten nem mutatott fájást.Én is babázni akarok már!! Búsuljunk együtt!! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat! Ezek az utolsó napok a legrosszabbak! Olyan nehezen telnek!
igen, lehet elöbb jön, de lehet még vár. A barátnöm a 30. héten nyitva volt de csak 39. hétre szült. én 4 nappal a kiirt dátumom elött. sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!