Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam és egy dobogó (1 db)

Ma voltam ultrahangon és egy dobogó szívű 3 mm CRL értékű babát mutatott?

6 hete és 3 napja volt meg az utolsó mensim. Normális ez a méret?

Legjobb válasz: Gratula! :) Teljesen jó a méret! Boldog babavárást!

Gratula! :) Teljesen jó a méret! Boldog babavárást!
Nekem tegnap mérték ugyanezt. (5 hét 6 nap) Gratulálok!
Nekem 5 hetesen és 6 naposan volt 3 mm, pulzáló szívcsõvel, vagyis akkor még nem dobogott a szíve. A 8. héten pedig már 21 mm volt, dobogó szívvel. Teljesen jó mértékei vannak. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon boldog vagyok!!!!
Minden tökéletes! :) Örüljj!
én is 6hét 3napnál tartok és még csak 12millis petezsákot látnak. Úgyh szerintem örülj, h már látszik a babód, meg aszívverése is. Remélem jövõ héten már nekem is fog. Gratula!:-)
óriást akarsz szülni??? :D
Szerintem is jó. Nekem a 8. héten volt 18 mm, a 10. héten pedig 30 mm. Gratulálok!
Nekem a 7.hétbe derült és 9, 4 mm volt.
Nekem 5 hét 5 naposan 3 mm-volt és pulzált 6 hét 5 naposan pedig már 11-12mm volt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miben változtattatok terhesség alatt az étrendetekben?

Én sosem reggelizem, kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta.

8

Normális hogy 4hetesen látszik a pocak?

Azért nagyon érdekes mert a fiammal csak a 20.hét utàn kezdett làtszani hogy talàn ott baba van nemcsak jól laktam.Ugyanugy most is 52kg vagyok mint a fiamnàl voltam.Ezért nem értem hogy lehet hogy màr most észre vegyem a pici pocakot és ma kedvenc farmerem volt rajtam ami évek óta megvan és külömben pont jó ràm ma észrevettem hogy picit szükebb.Ràadàsul ma egy baràtnöm làtogatott meg akivel havonta talàlkozunk mert elég messze lakik és màr az ajtóban ràvàgta hogy terhes vagyok.Szerinte azért lehet mert elöl àgyazodott be a baba.Szeritetek is?Aki ugyanigy volt oriàsi pocakotok lett a végére?

4

Tudnágok esetleg uh -s képet feltenni ahol a baba neméz nézik?

Össze szeretném hasonlitani ami nekem van .... azt mondtàk kislàny a 18 hetes uh - de valami miatt nem merem bele élni magam .... köszönöm

3

A páromamal menstruációm utólsó napján voltunk együtt nem védekeztünk. MostRÁ EGY HÓNAPRA meGjött de 5 napból 1 napig volt 5-dik nap pedig nagyon sötét barna egy kicsi. Görcsölök és fáradékony vagyok, tesztet csináltam negativ lett! LeheteK TERHES?

1

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!