Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam és azt mondta (159 db)

Múlt hét kedden voltam nőgyógyásznál akkor megállapította hogy 5 hetes kismama vagyok ma megint voltam és azt mondta hogy 6 hetes 4 napos vagyok, hogy is van ez?

Legjobb válasz: Mert korábban még nem látott méreteket igazából, csak a naptár szerint mondta, most meg már az UH által mért adatokból határozta meg a korát.

Mert korábban még nem látott méreteket igazából, csak a naptár szerint mondta, most meg már az UH által mért adatokból határozta meg a korát.
Hááát igen! Ez nehéz dolog, mivel az orvosok a baba méretébõl állapítják meg, hogy hanyadik hét! E miatt ne aggódj! Mikor mész legközelebb uh-ra? Ha megint más mond, mint amennyi szerinted, kérdezd meg!

2 hónapos a kislányom.1 hónapja voltunk csípőszűrővizsgálaton, akkor azt mondták terpeszpelus+tornáztatás. Ma voltunk kontrollon azt mondták nem változott semmit. Valamit rosszul csináltam? Ettől még nem lesz csípőficamos? Hasonló eset?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat. Mindkét csípõ 1B lett.Terpeszpelus+torna nekünk is. 1 hónap múlva kellett menni kontrollra, akkor csak az egyik javult. Aztán még több mint egy hónapot kellett várni, míg megint mentünk kontrollra. Aug 9-én született, és csak dec 17-én vehettük le a pelust. Szóval nekünk is lassú folyamat volt! Kitartást! A végén én már jobban utáltam, mint õ.

Szia! Nekünk 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat. Mindkét csípõ 1B lett.Terpeszpelus+torna nekünk is. 1 hónap múlva kellett menni kontrollra, akkor csak az egyik javult. Aztán még több mint egy hónapot kellett várni, míg megint mentünk kontrollra. Aug 9-én született, és csak dec 17-én vehettük le a pelust. Szóval nekünk is lassú folyamat volt! Kitartást! A végén én már jobban utáltam, mint õ.

Késett az amúgy sosem szokott mensim és nagyon erős görcsökkel jött meg, pedig nagyon sok terhességi tünetem volt. Ma voltam orvosnál. Azt mondta biztos baba volt. Mit csináljak? Van esély, hogy túléljen?

(pedig próbáltam tompítani, hogy tán felfázás stb, de egyértelm?en mondta hogy baba). Holnap megyek uh-ra, hogy él? vagy holt "baba" van bennem. Mert ha vetélés volt és elment maradhatott bennem valami amit akkor ki is kaparnak. Teljesen kész vagyok. Mit csináljak. Van esély hogy egy ilyet túléljen egy baba. Még sosem volt ilyenem. Meg vagyok ijedve. Rettent? szerencsétlennek érzem magam.

Legjobb válasz: Szia! A doki azt mondta hogy meghalt a baba? Ha nem akkor meg ne izgulj, bár most akármit is írnak ide, úgyis izgulni fogsz és nagyon megleszel ilyedve így is. Nagyon sajnállak. Szurkolok hogy minden oké legyen veletek. És majd írd meg hogy mi lett.

Szia! A doki azt mondta hogy meghalt a baba? Ha nem akkor meg ne izgulj, bár most akármit is írnak ide, úgyis izgulni fogsz és nagyon megleszel ilyedve így is. Nagyon sajnállak. Szurkolok hogy minden oké legyen veletek. És majd írd meg hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Tudom butaság de volt itthon ovu tesztem és megcsináltam és negatív. Szóval akkor tutira már nem avgyok terhes...
szegénykém. Azt mondják ha erõs görcs kíséri a vérzést, akkor elment a baba. De fogd fel úgy, hogy még nem is baba volt hanem egy sejtecske. :( Hány napot késett? Szokott lenni pecsételõ vérzésed mensi elõtt?
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt 2 mensinél volt pecsételésem. Most 2 napot késett, de sosem szokott és már egy héttel elõtte jött a mensi tünet. Aztán a megjövés ideje elõtt a sûrû pisilés és a kibírhatatlan mellfájás. Most a pisilés még megvan és a mellem is érzékeny de már nem olyan...
Ezt a pecsételést azért kérdeztem, mert tapasztalatot gyûjtök és az eredfmény az, hogy aki pecsétel, azoknál sokkal nagyobb a korai vetélés is. Amit eddig kiderítettem az az, hogy nincs elég sárgatest ami megtartsa a magzatot és ezért megy el...
Mármint az arányok nagyobbak, nem a vetélés a nagyobb. Nekem is van pecsételésem, és most kicsit félek, hogy mi lesz ha teherbe esek, nehogy elvetéljek még az elején. Nagyon sajnálom ami történt! Kérdezz rá feltétlen a pecsételésre is! Amúgy ha ilyen korán elmegy a "baba" akkor valószínû nem tapadt meg rendesen sem, és felszívódott, tehát nem fog találni semmit. Ez a jobbik eset, hidd el, sógornõmnek 2x volt vetélése, elsõre mûteni kellett a "bentragadt" embrió miatt. Mellesleg neki is van pecsételése a mensi elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sok szerencsét Neked..

6 hetes és két napos vagyok, tegnap óta van minimális barnázás, ma voltam dokinál, azt mondta pihenjek, amúgy minden rendben, igaz még csak a petezsák látható. Mit csináljak még, hogy ne legyen baj?

Legjobb válasz: Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!

Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!
Sok pihenés és csak a jókra gondolni! És akkor nem lesz semmi baj.

Merjek próbálkozni? 1, 5 hónapja missed ab. műtétem volt, ma voltam kontrollon, azt mondta a doki minden teljesen helyreállt és rendben van.

A mensim is megjött pont 4 hétre. Kérdeztem hogy meddig kell védekeznem hogy még ne essek teherbe. Azt mondta hogy nem kell védekeznem minden rendben van ha megtud már foganni akkor semmi baj,ha még nem vagyok készen akkor meg ugysem leszek terhes. Nagyon örültem a válasznak de picit mégis félek. Nagyon szeretnék teherbe esni,de nem baj ha már ne is fogok védekezni? Volt már valaki hasonló helyzetben? Sikerült és rendben volt a terhesség? Olyan tanácstalan vagyok. Szede amugy vitamint azóta is meg iszom a gyógyteákat is. Semmi káros szenvedélyem nincs.

Legjobb válasz: Hát ez így van,sokan nem várják ki a 3 hónapot. Ha meg tud foganni,akkor minden rendben van,ez attól függ,hogy a méhnyálkahártyád,és a méhed mennyire van felkészülve egy kis jövevény fogadására. Igyad a teákat,meg az elevitet! És sok erõt,kitartást,és majd jönni fog a kis angyalkád!

Hát ez így van, sokan nem várják ki a 3 hónapot. Ha meg tud foganni, akkor minden rendben van, ez attól függ, hogy a méhnyálkahártyád, és a méhed mennyire van felkészülve egy kis jövevény fogadására. Igyad a teákat, meg az elevitet! És sok erõt, kitartást, és majd jönni fog a kis angyalkád!
Szia Én az elsõ mensit megvártam és onnantól próbálkoztunk 3 hónap után sikerült is amikor kiderült az orvos egybõl utrogestant írt fel. 19 hetes kismama

Ma voltam orvosnál azt mondta fiatal terhes lehetek, mert nem látta teljesen (hátrahajló a méhem). Uterus nagyobb benne széles endoterium (18mm) látható, benne 7mm-es felritkulás van. Ez mit jelent pontosa? Jók a méretek? Nincs gond?

Kb hány hetes terhes lehetek?Neten kiszámoltam 6-7,de akkor miért nem látja jól?

Legjobb válasz: talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól,, de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.

talán ahátrahajló méhed miatt nem látta jól, , de remélhetõleg a legközelebbi vizsgálaton már jól fogja látni, és azt is meg tudja majd mondani, hogy kb hány hetes lehetsz.
Nekem is igy volt az elsõ erhességemnél, 7 hetesen semmit nem látott az orvos, viszont a teszt szerint terhes voltam. Majd a 9. héten kellett vissuzamennem, és akkor má szívhang is volt, és látta a magzatot. gond biztos nincs, mert akikor véreznél, görcsölnél, stb.

11 hetes terhes vagyok, nem voltam még a házidokimnál. Ma felhívtam és azt mondták hogy ott helyben megcsinálják az Ekg-t. Nem korai még?

Meg hogy belgyógyászati vizsgálatokra is ad beutalot. Ott mit csinálnak?

Legjobb válasz: Nálunk a háziorvos megcsinálta az ekg-t a 20. héten, de nem küldött sehova..a másik doki viszont küldi a kismamákat szívultrahangra, mert a férje ott rendel, de elég változó.

Nálunk a háziorvos megcsinálta az ekg-t a 20. héten, de nem küldött sehova..a másik doki viszont küldi a kismamákat szívultrahangra, mert a férje ott rendel, de elég változó.
Szia! Én is 11 hetes terhes vagyok, a védõnõ elküldött a háziorvoshoz. Õ írta ki a vérvételt és megcsinálta az EKG-t is helyben. Ez kb. 2 hete volt. Úgy tûnik, szerintük nem volt korai.
Fel. Es kerj bocsanatot.
Igen! Ha nem esetleg egyelõre nem is akar veled beszélni, legalább látja, hogy megbántad.
Igen. Ha tudod, hogy nem volt igazad, és megbántottad a férjedet, mindenképp beszélj vele. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
kemény dolog!!hát lehet!vagy egy sms!!
Igen!!! Fel kell hívnod, és tisztázni kell a dolgot!Ne aludj el haraggal semmiképpen, beszéljétek meg! És ugye megírod, hogy mi történt?! Én is szorítok, így ismeretlenül is!
Igen, hívd fel. Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod és hogy igaza volt. És hogy nem akarod elveszíteni mert szereted. :) Sok sikert!
Mindenkepp hivd fel! Ez nem lehet kerdes!
Mi az, ma az összeveszõs este van? Én is összevesztem a férjemmel, õ is elment. Mentem utána, de nem találtam meg. Bolyongtam kicsit a környéken, egyszer eljöttem a lakás alatt, akkor láttam, hogy ég a villany a konyhában. Visszajött, de most õ van megsértõdve. Teszem hozzá, nem jogosan.
kérdés hogy miért mondtad neki hogy ne jöjjön vissza többet és menynire gondoltad komolyan
Nem hiszem hogy komolyan gondolta hogy elhagy. Bizonyára nagyon dühös és sértett az önérzetében. Személyesen rendezzétek a nézet eltérést semmi képen sem telefonon. Nyugodtan üljetek le beszélni. Kérjetek elnézést egymástól és lépjetek tovább. Mi lenne a világgal ha minden kapcsolat ilyen egyszerûen szét menne? Nyugi nem lesz semmi baj.
Az a helyzet kérdezõ, hogy ha nekem csak egyszer is ilyet mondana a férjem, azon nyomban vége lenne. Nem lenne még egy esély, mert aki ilyet tud mondani, az ÉN véleményem szerint (nem kell egyetérteni, a saját véleményemet írom) nem szeret. Én meg nem akarok olyannal élni, aki nem szeret. És ezen a bocsánatkérés sem segít. Meg lehet bántani a másikat, lehet bocsánatot kérni, meg kell tudni bocsátani, ezek természetes dolgok - de van egy határ, és ez bõven túlmegy ezen a határon.
jól tetted hogy felhívtad! próbálj meg tanulni az esetbõl, és legközelebb, mikor érzed, hogy kezded elveszíteni az önuralmad, gondolj erre az estére, hogy milyen pocsékul éreznéd magad. nagyon régi tanács, hogy számolj tízig, egyszerû is, de nincs jobb :) sok sikert!
Azért amikor legközelebb beszéltek, említsd meg neki, hogy sajnos ilyen vagy, és te sem szereted ezt, csak annyit kérj, hogy ne vegyen ilyenkor komolyan, mert pár perc múlva mindig megbánod amit mondtál, vagy csináltál. Az más, ha tudja magától, és megint más, ha el is mondod neki. Nálam a férjem mindenre nemet mond. Tökre kiakadtam már egyszer kétszer, de közben rájöttem, attól függetlenül nem mindig az a nem lesz amit õ mondott. Csak rosszul esik, de mostmár feldolgoztam, és ha valamit mondok neki, felkészítem magam, a nemre, és már nem akadok ki, mert tudom késõbb megbeszéljük normálisan. Ilyen és kész. Értem nálatok te vagy akitõl ki lehet akadni. Ilyenek elõfordulnak, de ha fel van dolgozva, meg van beszélve, el van fogadva, akkor egyáltalán nem kell különválástól tartani.
Az utolsónál a pont:)
Kedves Mindenki! Mi a Párommal egy szabályt állítottunk fel: SOHA ne váljunk el(legyen szó esti elalvásról, vagy munkába menésrõl) haraggal. És jól tartjuk is, mindig megbékélünk a másikkal a végén. Szerintem ez jó dolog, és fontos is. 22N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Jó, hogy nem támadtatok, hanem még a butaságom ellenére is kedvesen válaszoltatok.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, igazad van:) Õ is ezt mondta, hogy tudja milyen vagyok. De azért beparáztam rendesen.Bár meg is érdemeltem.
Szerintem ne aggódj a házasság miatt, a férjed biztosan ismer, mint a rossz pénzt, tudja, hogy hirtelen haragodban hetet-havat összehordasz, amit nem kell komolyan venni. :)
A kérdező hozzászólása: Felhívtam és elmondtam sajnálom, nagyon kedves volt, azt mondta semmi gond nincs, nem akart összecuccolni, csak ideges lett, mert rosszul esett neki, hogy elzavartam.Ezt meg is értem, forditott helyzetben én is kiakadnék. Jobban kell vigyáznom a házasságomra, most már megtanultam a leckét. Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok. Nem gondoltam komolyan amit mondtam neki, de sajnos nagyon hirtelen haragú vagyok. Csinálom itt a gondokat magamnak, aztán meg idegeskedhetek a hülyeségem miatt.Jó hogy ilyen megértõ, más már lehet elhagyott volna.Kedves másik összeveszõs válaszoló, remélem megbékéltek Ti is, nagyon rosszul éreztem magam, de megnyugodhatok végre. Köszi mégegyszer a válaszokat.:)
22:43-as vagyok. Írd meg tényleg, mi lett, drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igazatok van felhívom csak félek, hogy komolyan gondolta azt hogy összepakol:( köszönöm a drukkolást is:)
A kérdező hozzászólása: 09:34 értem amit mondasz, nálad ez már válási oknak számitana, nincs ezzel baj, mindenkinek más a tûréshatára ilyen esetekben.Nagyon szeretem Õt, szerencsére nálam nincs összefüggés vitában a mondandóm és az érzelmeim között.Tudom csúnyán viselkedtem és ezt szégyellem is rendesen, ennek ellenére köszönöm a válaszodat és mindenki másét is. Kell a negatív és a pozitiv kritika is, hogy át tudjam értékelni a dolgokat. Minden jót Nektek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!