Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam és a 2.3 (17 db)

Ma voltam uh-n és a 2.3 cm-es baba mellett egy 5 centi körüli átmérőjű cisztát is talált a doki a méhem mögött. Mik a kilátások?

Legjobb válasz: Szio, én 6 hetesen tudtam meg h terhes vagyok, és azért mentem el orvoshoz , mert nagyon sokat kellett pisilnem (óránként), és amint ez utólag kiderült azért jártam gyakran wc-re, mert volt egy 5*5 -s méretû cisztám, és ez nyomta nagyon a hólyagom. Aztán amikor már a 8 héten mentem dokihoz akkor már csak 2*2-s volt a mérete, és a 12 hét végére teljesen felszivodott.Ugyhogy nyugi, amig nem vérzik nincs probléma. 19 hetes kismami.

Szio, én 6 hetesen tudtam meg h terhes vagyok, és azért mentem el orvoshoz , mert nagyon sokat kellett pisilnem (óránként), és amint ez utólag kiderült azért jártam gyakran wc-re, mert volt egy 5*5 -s méretû cisztám, és ez nyomta nagyon a hólyagom. Aztán amikor már a 8 héten mentem dokihoz akkor már csak 2*2-s volt a mérete, és a 12 hét végére teljesen felszivodott.Ugyhogy nyugi, amig nem vérzik nincs probléma. 19 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!!! minden jót nektek!
Szia! Ne aggódj, mert én is 6 hetesen mentem elõször dokihoz, és nekem is volt egy cisztám. A 8. hétre teljesen felszívódott! :) 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi köszi.. én most vagyok 9 hetes.. remélem, nem lesz gond. mindenféle jókat nektek!! :)

Tegnap és tegnapelőtt 2-3 csepp vér volt a bugyimon, ma viszont egyáltalán nem voltak rajta vércsepek lehetett ez beágyazodás, holnap kellene nem megjönnie?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..

Legjobb válasz: bizony, hogy lehet:)! Nagyon szorítok, és majd írd meg, sikerült-e!

bizony, hogy lehet:) ! Nagyon szorítok, és majd írd meg, sikerült-e!
Szia! Lehet beágyazódás, de vigyázz!!!! Ugyanebben a cipõben járok.Elmentem dokihoz, aki azt mondta leesett a hormonszintem ezért a méhnyálkahártyából levált egy pici darab.Kaptam duphastont.Doki mondta, jl tettem, hogy elmentem hozzá.Múlt hónapban is ugyanígy voltam, és 5 nap késéssel megjött:( Ma vagyok a 9-ik dpo-n, és így alakulok: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/67054dc8c26050806636b3.. Szerintem mindenképpen menyjél el dokihoz, aki kiírja a progi hormont tartalmazó gyógyszert. Én ebben bízom...
A kérdező hozzászólása: Ez a mai görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c.. holnap csinálok egy tesztett, jó lenne karácsonyi ajándékként egy szép pozitiv teszt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ma reggel teszteltem egy halvány pozítivat a görbém meg így néz ki ma http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/091213/DSC00222_hhhzzzzzzzzzzzzz..
elsõ vagyok, szívbõl gratulálok! Csodás karácsonyotok lesz:) ! Nekem sajnos tegnap megjött, így mi tovább próbálkozunk a kistestvérkével...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és mielõbbi babásodást kívánok mindenkinek.

30 hetes vagyok.3*2 magnéziumot szedek haskeményedésre. Ma kb.1 órán át mensiszerű görcsös fájdalmaim voltak és a derekam is hasogatott. Jósló fájás, normális ilyenkor?

Szerintetek ez jósló fájás volt? Ki lehet húzni ezzel a végéig? Nagyon félek a koraszüléstől :(

Legjobb válasz: Elõ fordul az ilyen,de szerintem neked sem jelenthet gondot hiszen elvileg a magnézium segít bent tartani a picit még nagyon sokáig.De azért tuti ami tuti kérdezd meg az orvosodat is.Sajnos itt senki nem orvos.Boldog és probléma mentes baba várást. 15 hónapos kislány anyukája!!!!

Elõ fordul az ilyen, de szerintem neked sem jelenthet gondot hiszen elvileg a magnézium segít bent tartani a picit még nagyon sokáig.De azért tuti ami tuti kérdezd meg az orvosodat is.Sajnos itt senki nem orvos.Boldog és probléma mentes baba várást. 15 hónapos kislány anyukája!!!!
Milyen magnéziumot szedsz?! Vegyél magnesi citritet, napi 2*1 kell szedni, ez a leg erõsebb 500 mg, míg a magne b6 250 mg. Magnesi Citrici 250 Ft 10 szem
Én azt mondom, hogy keresd meg az orvosod. Lehet, hogy jósló fájás volt, de ezt csak egy vizsgálat tudja igazolni. A méhszáj nyílási hasonló fájdalommal járhat és a magnézium arra nem gyógyír.
A kérdező hozzászólása: A derekam elõtte is fájt és azóta is, csak nem olyan erõsen. Magnerotot szedek, azt írtak fel. Remélem tényleg jósló, mert még minimum 6 hetet bent kéne maradnia a kicsinek...Dokihoz hétfõre van idõpontom.
Jóslófájás (lehet, hogy már a közelgõ frontot érzed), és véleményem szerint normális! De ha erõsödik, akkor nézesd meg magad dokival!

Nem tudtam, hogy terhes vagyok, pár órája derült ki, és ma voltam tűdőszűrésen. Árthattam a babának aki kb 2-3 hetes lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nem ártottál neki. Én is így voltam, csütörtöki napon tüdõszûrésen voltam, hétvégén nagyon megerõltettem magam (sajnos nem jószántamból), utána hét csütörtökön derült ki, hogy kisbabát várok. Azóta már 10 hónapos a rosszcsont, és semmi baja, eleven, okos baba. Szép babavárást neked.

Szia! Ne aggódj, nem ártottál neki. Én is így voltam, csütörtöki napon tüdõszûrésen voltam, hétvégén nagyon megerõltettem magam (sajnos nem jószántamból), utána hét csütörtökön derült ki, hogy kisbabát várok. Azóta már 10 hónapos a rosszcsont, és semmi baja, eleven, okos baba. Szép babavárást neked.
Az elsõ 4 hétben a "mindent vagy semmit" elve érvényesül. Õ még, ne sértõdj meg, de nem baba, hanem egy ici-pici kezdemény, igaz, hogy kis életke, de nagyon nagyon védve van mélyen benned. Szerintem nem árthatott, ha megmarad, a 12. hétig úgyis kiderül, mindenképpen szólj a dokinak, hogy alaposan nézze át, mert voltál szûrésen ebben az idõszakban.
A barátnõmnek fogröntgent csináltak annó, még akkor õ sem tudta. Egészséges kisfia született. Nyugi, de tényleg szólj a dokinak, ha mész. Gratulálok Nektek!
Szia! Mostanában lehetsz kiírva. Na, lett baja a babónak a tüdõszûréstõl?
A kérdező hozzászólása: Most vettem észre, hogy írtál nekem, hogy lett-e baja a babámnak. sajna a 7. héten elment a baba, hogy mitõl pontosan nem mondták. Akkor vártunk 3 hónapot és újból belevágtunk, és 17 hetes terhes vagyok, ugyhogy nagy az öröm! Szia
Jó babavárást Nektek, vigyázz Magatokra!!!

Több, mint 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tabit. Tegnap este 10-kor kellett volna bevennem, és ma délután 2-kor pótoltam. Ez a 3. hét, a szedés utsó ciklusa. 3 napja voltam együtt a barátommal. Megtörténhetett a baj?

Eddig Trinordiolt szedtem, de most 2 hónapja váltottam Triquilar-ra.A betegtájékoztattóban le van írva,hogy ha ma pótoltam,akkor a levél elogyása után nem szabad 7 napos gyóygszerszünetet tartanom,hanem folytatnom kell. Ezt be is tartom...

Legjobb válasz: Ha betartod, nem lesz semmi baj!

Ha betartod, nem lesz semmi baj!
Egyezértek az elõzõ hozzászólóval!

Vasárnap megégtem a napon eléggé pedig nem sokat voltam kint. (2-3 órát) Hétfõn természetesen mindenem fájt és vörös voltam. Ma (kedden) délután elkezdett viszketni a mellkasom és égni majd átterjedt az egész felsõtestemre. Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?majd meg õrültem úgy égett. Letusoltam langyos vízzel de akkor még rosszabb lett úgy égett hogy jajgattam.

Legjobb válasz: Hideg vízzel kell lemosni, bõrpírra és viszketésre kérj a gyógyszertárban valamit, többféle gél és gyulladásgátló kapható, mely megnyugtatja az égõ és viszketõ bõrt, gyógyszerész majd ajánl rá megfelelõt.

Hideg vízzel kell lemosni, bõrpírra és viszketésre kérj a gyógyszertárban valamit, többféle gél és gyulladásgátló kapható, mely megnyugtatja az égõ és viszketõ bõrt, gyógyszerész majd ajánl rá megfelelõt.
"Mi lehet a bajom?" Hát mi? Leégtél...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-) A víztõl még jobban fájt égetett csípett! Ui:Nem most voltam életemben elõször a napon. Voltam már máskor is leégve de nem voltak ilyen tünetek soha!!! Fürdés után úgy mart égett az egész felsõtestem mintha csalánnal megcsapkodtak volna vagy még rosszabb volt. És nem múlt el.

Február 3. -ánkezdtem a diétámat 121 kg voltam, és most 109kg de kb 2 hete smmit nem mozdulok. Vasárnap reggel a mérleg 106.3 kg mutatott nagyon megörültem, ma reggel meg már 109kg ot hogy lehet ez?

Van már tapasztalatom,mit kell enni és van bevált módszerem. Sajnos nem ez az elsõ eset hogy nagy súlyt dok le. De ennyire még sose áltam meg,és nagyn csüggedek.

Legjobb válasz: Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.

Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.
A kérdező hozzászólása: mi van ezen nehéz? dehogy eszek zsírt.
[link] Ezen az oldalon szépen leírják mit csinálj, ha leállt a fogyás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséged!

Mit gondoltok az Advantix cseppről? 2-3 hete cseppentettük a kutya nyakára (4 és fél kilós kutya, a 4-10 kg-ra valót adta az állatorvos 3000, -Ft-ért! ) Hétvégén kirándulni voltunk, ma 3 kullancsot szedtem ki belőle. Mit csináltunk rosszul?

Cseppentés után egy hétig nem fürdettük. Ráadásul cseppentés után úgy vakarózott szegény, hogy rossz volt nézni.

Legjobb válasz: Rengeteg spot-on és nyakörv létezik már,sajnos területenként eltérõ,hogy hol mi vált be. Nem tudom merre laktok,de felénk (Solymár,Piliscsaba,Pilisvörösvár)a Foresto nyakörv vált be.Mindenki,aki használja,meg van vele elégedve,nincs bolha,se kullancs kirándulás után sem. Mi is advantixot használtunk egy darabig,de kb 3-4 hónap után immúnisak lettek rá a bolhák,így bolha volt a kutyákban,kullancs (még) nem. Kérdezzétek meg a helyi állatorvost,hogy a visszajelzésekbõl felétek,milyen készítmények a tartósak.

Rengeteg spot-on és nyakörv létezik már, sajnos területenként eltérõ, hogy hol mi vált be. Nem tudom merre laktok, de felénk (Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár)a Foresto nyakörv vált be.Mindenki, aki használja, meg van vele elégedve, nincs bolha, se kullancs kirándulás után sem. Mi is advantixot használtunk egy darabig, de kb 3-4 hónap után immúnisak lettek rá a bolhák, így bolha volt a kutyákban, kullancs (még) nem. Kérdezzétek meg a helyi állatorvost, hogy a visszajelzésekbõl felétek, milyen készítmények a tartósak.
Milyen állapotban voltak a kullancsok? Elképzelhetõ, a te kutyádnak nem az Advantix a megfelelõ védelem.
Egyik csepp sem "univerzális" sajnos, ki kell tapasztalni, hogy a TI környéketeken, a TI kutyátoknál mi válik be. Ha kirándulni mentek, érdemes dupla védekezést (csepp+nyakörv) választani - errõl mindenképpen konzultálj dokival, mert bizonyos hatóanyagok ütik, míg mások erõsítik egymást. OFF: Jézusom, a 3000, - a kistestûeknek való Advantixért horror :O Mi a kerület egyik legdrágább dokijához járunk (sajnos... de a hozzáállása kárpótol!), épp ma vettem Advantixot, kettõvel nagyobb (15-20 kg) kiadásban, és 2500, - Forintot fizettem.
A hosszú szõrû kutyák is viselnek nyakörvet védekezésre. Általában a nyakörv szépen beül a szõrbe a bõre közelébe. Sokszor nem is látni, hogy rajta van a kutyán.
Tavaly, mikor hozzám került a kutyám, nekünk is Advantixot adott az állatorvos. Hát ment is bele kullancs, meg babéziás is lett, majdnem belehalt. Semmilyen cseppel nem próbálkoztam utána, nyakörvünk van, az bevált.
Hát nem tudom milyen kutyud van, nálunk a német juhászok és a leonbergik is nyakörvet hordanak, és bennük sincsen semmilyen élõsködõ.Olcsóbban is jöttök ki vele, mint 3 hetente csepegtetéssel.
Próbálkozni kell a szerekkel. Talán egy Expot következõre? És kiránduláskor egy másik szerrel lefújni pluszban a kiskutyát.
A kérdező hozzászólása: Pestiek vagyunk, de rengeteget kirándulunk.
A kérdező hozzászólása: A kullancsok épp úgy néztek ki, mint mikor semmiféle kullancs elleni kezelést nem kapott a kutyus. Elsõ kutyásként az elsõ kullanccsal rohantunk az állatorvoshoz.Õ adta a cseppet. Havanese kiskutya, a doki azt mondta, hogy a nyakörv nem való neki, mert hosszú szõrû kutyának nem nyújt teljes védelmet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, vettünk egy Foresto nyakörvet. Egyelõre nincs újabb kullancs, pedig a hétvégén megint kirándultunk.

A samsung galaxy advanc telefonomon felraktam az adroin 4.2.1 est de nem voltam vele elégedet vissza akartam raknia 2.3.6 ot de máe besem kapcsola telefon mi történhetett?

A_ jelly Beant felraktam a telefoonmra a galaxy advancre de nem voltam velle elégedet és vissza akartam raknia 2.3.6 ot az odinal elis kezd?d?ta telepités download módban de mikor ujra kelett volna induljona telefon nem töltöte be akut kivettem vissza raktam és onnantól kezdve már besem kapcsola telefon mégha töltöre is rakom nem reagál semmit mitörténhetett van valami megoldás?

Legjobb válasz: egy helyesírási keziszótárat javaslok elsõ körben....utána meg egy szervizet..de nem értem mi nem jo benne...project butter miatt sokkal folyamatosabb a rendszer....de én egy fõzött romot raknék rá..amilyen [email protected] a samsung gyári romjai...optimalizálás az kb nincs..

egy helyesírási keziszótárat javaslok elsõ körben....utána meg egy szervizet..de nem értem mi nem jo benne...project butter miatt sokkal folyamatosabb a rendszer....de én egy fõzött romot raknék rá..amilyen [email protected] a samsung gyári romjai...optimalizálás az kb nincs..
A kérdező hozzászólása: Dea telefon egyáltalán nem kapcsol be miotta vissza akartam raknia régi androint a 2.3.6 ot hiába nyomom a belapcsolo gombot nem kapcsol be egy õsszinte válaszra lennék kiváncsi ezmár akkor kuka? vagy ha elvisszem az 1 éves garanciájával a t mobil nál ott van rá esély hogy megjavitsák. Ha nem tugyák akkor mit tehetek ijenkor mert elöfizetéssel vettem havi 2000 ft al törlesztem ésmég van 22 hónap deha nem tugyák megcsinálni akkor potyára fizzesem azta 2 ezret ha nemis tudom használnia telefont vagy kapok egy másik készüléket?
Ha hivatalossal frissítettél, szervíz megcsinálja. Ha mókoltál, akkor GSM üzlet jó kis forintokért.
A kérdező hozzászólása: aztudom a jelly beam rom szerintem nem volt hivatalos meg szerintem a 2.3.6 sem de nem tudom nem értek ahhoz hogy mejik hivatlos és mejik nem de azzért kösszönöm a biztatást ha elvisszem szervizhez akkor lehet újraéled vagyis bekapcsol , körübelül ha sima gsm szervizbe visszem mennyit kérhetnek el egy ijen hibáért?
ha nem ertesz hozza minek veszed meg...amugy amikor megvetted 2.3.6 volt rajta...az hivatalos...szep lenne ha nem az lenne...es ha kiessel frissitetted akkor a jb is hivatalos...de sok okos van itt gykn....ha nem tudod h h kell az odint hasznalni akkor mi a [email protected] kezded el.....el kene vinni szervizbe....de azt is mondd h odinnal vissza akartad rakni a 2.3.6-ot
A kérdező hozzászólása: A telefonomat elvittem a t mobile szervizhez elmontam hogyis lett ezza telefonomal hogy nem kapcsol be de szerecsére a garanciával nem kell érte fizetnem ha megtugyák csinálni de csak 2 hét mulva vehettem át. Mért kell szerintettek ennyi idõ hogy megjavitcsák?
ennyire nehezedre esik HELYESEN IRNI? amugy azert kell ennyit varni mert lehet h nem csak te vagy ekkora [email protected] kedves kerdezo h elkezdi piszkalni a telefonja szoftveret ugy h K*RVARA NEM ERT HOZZA!!!!
A kérdező hozzászólása: De én értek hozzá tudom hogy hogy kell telepiteni adroin rendszert amikor megvettem akkor a 2.3.6 os volt rajta nem rég találtam rá a netem 4.2.1 est amit jól felistudtam rá rakni odinal de nem voltam velle elégedet mert nem voltak benne azzoka funkciok amika .3.6 osba voltak és ezzért vissza akartam rakni aztis az odinal a telepités elindult de mikor az odin jellezte hogy kész akkor írta ki hogy reset vagyis ujrainditás a telefonomon bejötta Samsung Galaxy S Advance felirat de onnantól már nem ment továbblefagyot, kivettem az aksitt és már nem kapcsolt be ezz tõrtént pontossan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!