Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam Úgy (157 db)

A mensim 6. napján vagyok és ma voltam úgy együtt a barátommal. Mennyi az esélye hogy teherbe essek?

Legjobb válasz: nagyon kevés, de azért meg van rá az esély, máskor inkább védekezzetek

nagyon kevés, de azért meg van rá az esély, máskor inkább védekezzetek

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Ma voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk hanem úgy szállt ki időben! Ma vagy az ovuáció 14 napja és sztem peteérérsem van! Vegyek esemény utáni gyógyszert?

vegyek akkor esemény utáni gyógyszert?

Legjobb válasz: Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...

Hát történhet így baj, de nincs olyan nagy esélye... Attól függ, megteheted-e, mert nem olcsó, 4-5 ezer ft, úgy hallottam. De én biztosan nyugodtabb lennék a helyedben, ha vennék...
Szerintem vegyél, jobb a biztonság.
holnap elsõ dolgod legyen!!!!!! ez nem játék.
bocs, hogy csak így vulgárisan, de mindezt dugás elõtt nem tudtad?
hát ha ennyi eszed van grat hozzá. dugás elõtt kéne gondolkozni nem pedig utána nyavajogni
A kérdező hozzászólása: :) köszi szépen mégegyszer!!!
Jól teszed. Én is most kezdtem el szedni, minden nap sírok, ha csúnyán néznek rám... :D Sokkal jobb lesz, jól döntöttél. :) Na, kitartást majd a hormonugráshoz. ;) üdv!
A kérdező hozzászólása: Bocsi rosszul írtam két éve vagyunk már együtt és egy éve van az h kiszáll amikor kell!
A kérdező hozzászólása: Igen csak tudod én a barátommal már lassan egy éve vagyunk együtt, és már 1 éve így éljük a szexuális életünket, hogy kiszáll amikor kell!eddig nem is számoltam a napokat sem és hál isten nem is volt semmi baj! de most biztos elmegyek és fogamzásgátlót iratok fel!nem kockáztatok
Igazán nincs mit, de legközelebb legyél óvatosabb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod!Rendes vagy és megértõ amit értékelek!!!:) :)
A ciklusod 12-19. napja. Magyarul ha a menstruáció elsõ napja az 1. nap, akkor így ki tudod számolni. Vegyél egy tabit, aztán akkor nyugodt leszel. :)
A kérdező hozzászólása: a menstruáció napjától számított 12-19 nap?vagy elötte?
Hát azt is vedd bele, hogy hiába lenne csak a napokban peteérés, a spermiumok nagyon vígan elvannak még pár napig ott... 12-19. napig van a legnagyobb esély a teherbe esésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Igen tudom, hogy mennyibe kerûl!Én is ugyan így gondolom ahogyan te is!Csak azért nem vagyok biztos benne mert elméletileg most a napokban kell lennie a peteérésnek!De viszont tüneteim nincsenek!csak folyásom de az is tegnap!ma nagyon minimál!
A kérdező hozzászólása: Te én tanácsot kértem nem pedig leokkintást!!nem vagyok debil vak vagy azt írtam h szerintem!!!az nem azt jelenti, hogy biztos! mindenkinek máshogyan van nem napra pontosan szoval ne okoskodj itt és fõleg ne oktass le kössz
én amíg tehetem, maradok a guminál, nem szennyezem magam fölöslegesen tablettákkal... s ha ezt a pasi nem érti meg, akkor elmehet a búsba, már bocs :D

37 hetes vagyok, pénteken kezdem a 38. -at. Ma voltam dokinál, és zárt a méhszájam. Teljesen. Attól még ki fog nyílni, ugye? Majd idővel?

Az els? kisfiam 41+6 hétre született,és amikor jöttek a fájások,tágultam is rendesen.Nem folyt el a magzatvíz,hanem burkot repesztettek. Tudom,hogy ez buta kérdésnek t?nhet,talán az is, de azért szeretném tudni, mire számítsak. Sokan írják, hogy ennyi id?sen már 1-2 ujjnyira nyitva vannak. De van aki még a fájásokkor sem. És ugye egyik szülés sem egyforma.

Legjobb válasz: Én 40+4-en délelõtt 11-kor voltam nst-n, utána vizsgálat, teljesen zárt, és megtartott méhszáj. Délután kezdõdtek a fájások, este 7-re már 2 ujjnyira nyitva voltam, 10.50-kor megszületett a fiam:) Biztosan a tiéd is ki fog nyílni, ne aggódj! Könnyû szülést neked!

Én 40+4-en délelõtt 11-kor voltam nst-n, utána vizsgálat, teljesen zárt, és megtartott méhszáj. Délután kezdõdtek a fájások, este 7-re már 2 ujjnyira nyitva voltam, 10.50-kor megszületett a fiam:) Biztosan a tiéd is ki fog nyílni, ne aggódj! Könnyû szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tehát bármikor lecsaphat :D Egyébként nekem sem mutat semmit az NST. De várom már nagyon. :) Jó egészséget Nektek!
Naná, hogy ki fog nyílni. Én is szép, könnyû szülést kívánok.

Ma voltam kontaktológusnál, még sose volt lencsém ma vizsgálta meg h milyen kell de elfelejtettem megkérdezni h mikorra várható h kézhez kapom valaki esetleg úgy kb-re tudja?

Legjobb válasz: Azt nekik kellett volna megmondani, amikor megrendelik, kiirja a gép, hogy max meddig érkezik meg. De általában max 1 hét.

Azt nekik kellett volna megmondani, amikor megrendelik, kiirja a gép, hogy max meddig érkezik meg. De általában max 1 hét.

Ma voltunk először együtt "úgy" a barátommal, de csak úgy hogy kicsit lovagoltam rajt, mert nem volt gumija, és nem akartuk h baj legyen, és hát elég nehezen ment el? /részleteket alul/

....azt mondta azért mert reggel már kiverte,+ még ivott is ,szóval azért,de aztán azt irtam neki hogy "ezt csak mondja,én voltam szar," erre azt irta: "hát nemtudom"

Legjobb válasz: 1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.

1. Legközelebb igenis használjatok gumit, mert az aggódás eleve keresztbe tesz. 2. A barátod ne igyon. Valahol Shakespeare-nél: Az ital felpiszkálja a vágyat, de cserben hagy a végrehajtásnál. Jut eszembe, ha egy magához nyúlástól aznapra leromlik, megette a fene, ez tényleg csak magyarázkodás. 3. A lovaglás szerintem nem kezdõknek való, tapasztalat kell hozzá. Keressetek olyan pózt, ahol mindketten mozogni tudtok, nem strapás, a látvány is izgató, pucsíts be neki, vagy valami. 4. Muszáj nektek "úgy" csinálni? A nagy akció íme megvolt, maradjatok a pettingnél, ha az most még jobban bejön. Nyilván van rá néhány tipped, hogy egyéb módon hogy tudnád tutira lefejni, ha kiverte, ha nem. Csináld azt. Ha ragaszkodik a rád ugráshoz, akkor õ tegyen róla, hogy jó legyen, legalább neki. Mindenesetre te is maradj aktív, ha csak hagyod, hogy na, akkor csinálja õ, az nem ér... 5. Amúgy meg rendes pasinak az a trauma, ha TE nem élvezel el, tégy róla, hogy ez bekövetkezzen, akkor félig már elérted, hogy õ is eldurranjon.
attól hogy nem élvezett beléd még lehetsz terhes .. HA VMIRÕL NEM TUD HOGY MIVEL JÁR MIÉRT CSINÁLOD ???
ha õ mondja, akkor biztos.azért tesztelj 14 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem a kérdésre válaszoltok, nem élevett belém meg semmi -.- a kérdésnek az a lényege hogy lehetnék jobb legközelebb?
egy jó elõjáték csodákra képes
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõnek: köszönöm, a legjobb választ tõled kaptam ! megofgadom a tanácsokat, hát arra a traumás részre: arra azt mondta hogy neki már az magában elég ha én élveztem

Ma voltam 12. heti uh vizsgálaton és a nyaki redő 1, 1mm lett. Mennem kell genetikára. Ugye ez jó érték?

Szombaton leszek 12 hetes.35 éves vagyok és félek, hogy fognak csinálni amniocentézist.

Legjobb válasz: Tökéletes eredmény, ez miatt ne aggódj! 3mm fölött nem jó. Én is tegnap voltam, nekem 2,3mm lett, 13hetes vagyok.

Tökéletes eredmény, ez miatt ne aggódj! 3mm fölött nem jó. Én is tegnap voltam, nekem 2, 3mm lett, 13hetes vagyok.
elsõ vagyok, vasárnap leszek 14hetes....
Szerintem ez az érték jó.Az enyém 1, 5 lett.Genetikára meg a korod miatt kell menni.Az amniocentézisre meg nem kötelezhetrnek.Én is megyek genetikára, mert 35 leszek ebbe a hónapba és most várom a 4 babámat, de közöltem az orvosommal hogy at amniot nem vállalom mert minden más eredményem jó.Szerintem ha neked is jó minden akkor nem kell hogy megcsinálják.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom ami veled történt, de nemsoká kezedben lehet a kisbabád:) Sok boldogságot nektek:) Hála istennek akkor jó lett az eredmény:) Sikerült olyan dokit kifognom aki bunkó... Mindenképen mennem kell mert trombozisom volt(van) és mikor megfogant pont gyogyszert szedtem és szúrtam magam.Müteni kellet volna.A párom testvére meg nyitott gerincel született.Ugyhogy van ok amiért menni kell.
Utolsó vagyok, köszi az együttérzést! :-) Huh, akkor Neked is indokolt, de mondjuk az hogy szúrtad magad, nem hiszem, hogy gáz, mert van a ki terhesen is végig kell adja magának a trombózis ellen... Viszont a nyitott gerinc nem vicc, tényleg nem akarlak rábeszélni, de gondold át az amniót, mert nem egy nagy kunszt, szinte semmi, nem kellemes, mert hát az ember pocakjába szúrnak, és ott a bébi, de mindent látsz az UH-on, és még közelében sincs a tû, nagyon profik, aki ezt csinálják, viszont megnyugszol...szerintem. de ott úgyis mindent elmondanak, minden jót Neked, és vigyázz magadra! :-)

Ma voltam 4 hónapos kisfiammal koponya uh-on és kisfokú kamra asszimetriát találtak nála, ez rettenetesen megijesztett. Olyan anyukákat keresek akik hasonló helyzetben voltak. Ugye ez nem jelent gondot?

Legjobb válasz: Szia! Semmi baja nem lesz. Az egyetlrn "macera", hogy járni kell majd ellenõrzésekre. Ez kinõketõ. Lányomnak már születése után észrevették. Most 11hónapos és teljesen rendbejött.

Szia! Semmi baja nem lesz. Az egyetlrn "macera", hogy járni kell majd ellenõrzésekre. Ez kinõketõ. Lányomnak már születése után észrevették. Most 11hónapos és teljesen rendbejött.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod:)

Ma voltam fogorvosnál. Az első fogamat fúrta, és hatul úgy érzem, elég magas a tömés. A fogorvosnál még úgy éreztem jó lesz, de most nem tudok rágni rendesen. Lehetséges, hogy elkopik a tömésből, vagy menjek vissza az orvoshoz?

Legjobb válasz: Én is úgy éreztem eleinte, hogy nagy, de csak szokatlan volt. Aztán 2-3 nap alatt megszoktam, és most tökéletes :) Ha kis idõ múlva is zavar, menj vissza :)

Én is úgy éreztem eleinte, hogy nagy, de csak szokatlan volt. Aztán 2-3 nap alatt megszoktam, és most tökéletes :) Ha kis idõ múlva is zavar, menj vissza :)
én visszamennék
Menj vissza. Nem is jó, kényelmetlen is, a fogaid sem éritkeznek jól, az állkapcsod is fájhat majd tõle, és ha nagyon nagy peched van, még a fogad is begyulladhat. A doki pár perc alatt megoldja.

Ma el kellett altatni a 13 éves kutyám mert amióta átszökött a szomszédba teljesen megőrült és nagy fájdalmai voltak. Úgy félek nem jól döntöttem és nem kellett volna elaltatni. Mit tegyek hogy ne hiányozzon annyira és ne rá gondoljak mindig?

Legjobb válasz: Nézd elmondásod szerint nagy fájdalmai voltak ami azt jelenti h mindenképpen jól döntöttél mert, nem nézted hogy szenved hanem (bizonyos nézõpontból)segítettél rajta.Én is igy döntöttem volna a helyedben. Ami pedig a fájdalmat illeti az idõ mindent megold.

Nézd elmondásod szerint nagy fájdalmai voltak ami azt jelenti h mindenképpen jól döntöttél mert, nem nézted hogy szenved hanem (bizonyos nézõpontból)segítettél rajta.Én is igy döntöttem volna a helyedben. Ami pedig a fájdalmat illeti az idõ mindent megold.
Gondolom, állatorvos altatta el, õ pedog biztos mondta volna, ha lett volna más megoldás, hogy segítsen a kutyuson. Sajnálom :( Gondolj arra, hogy kapott Tõled 13 szép évet! És Te is Tõle!
Hogy enyhítsd fájdalmad, vehetsz egy másik kutyát, de mindenképp várj pár hetet. Ha nem szeretnél másik kutyát akkor is az idõ mindent megold. Részvétem. :(
Szia! Én egy éve veszítettem el a kutyusomat, 11 éves lett volna, de sajnos el kellett altatni, mert nagyon beteg volt, a legjobban felszerelt állatklinikára vittük kivizsgálni hátha van rajta segítség, de sajnos szegénykém annyira beteg volt hogy a mütétet sem élte volna túl. Megértem a fájdalmadat, én is szinte vele nöttem fel, olyan volt mintha a társamat veszítettem volna el, és még most egy év után is könnyes lesz a szemem ha róla beszélek. Azóta van már két kutyusom, akiket imádok, de én 4 hónapot vártam mire hoztam a kiskutyákat, nekem meg kelett gyászolnom a kutyusomat. Részvétem, tudom mit élsz át!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!