Találatok a következő kifejezésre: Ma voltam Én (206 db)

Ma voltam uh-n júli 29 én volt az utolsó menszeszem 1 napja már 26 án poz tesztem volt ma az orvos ezt írta 14 mm-es gesztációs gyűrű. Szerintetek hány hetes terhes lehetek uh szerint? 3 hét múlva kontroll remélem már szivhang lesz

Legjobb válasz: A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)

A mensid szerint 5 hetes 4 napos vagy. A 14 mm geszt.gyûrû (petezsák) ennek kb. megfelel. Én 5 hét 6 napos vagyok ma, tegnap voltam UH-n, 11 mm petezsákom van, és én is 3 hét múlva megyek újra. :) Akkor már tuti lesz szívhang mindkettõnknél. :)
A kérdező hozzászólása: szia remélem is hogy lesz neked is és nekem is köszi a gyors választ merre felé laksz?
Én pozitív teszt után 2 hétel kaptam idõpontot akkro már votl szívhang és már nem csak petezsákot látott.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor ne legyek elkeseredve ugye minden oké lesz.

Jól csinálom? Jó időben voltunk együtt? Az utolsó menszim február 10. -én volt. Együtt voltunk 21, 23 és ma 24. -én. Az ovu napján érdemes vagy inkább előtte az együttlét?

Legjobb válasz: én az elsõ terhességnél ovu elõtt 1nappal voltam együtt a párommal. a másodiknál meg ovu napján. szóval: érdemes elõtte is és a napján is..

én az elsõ terhességnél ovu elõtt 1nappal voltam együtt a párommal. a másodiknál meg ovu napján. szóval: érdemes elõtte is és a napján is..
én is voltam a párommal elötte is és utána is ... amikor elötte voltam akkor összejött a kisfiam :) amikor utána akkor 3as ikrek jöttek össze de sajnos csak 1 maradt meg és most õt várom 6 hetes vagyok :)

Két napja magas lázam van, ma voltam dokinál, írt ki gyógyszert, viszont nem merem elkezdeni, mert két hete próbálkoztunk a babával, és mi van ha terhes vagyok. A teszt kimutatja már a biztos eredményt? 17. én voltunk "úgy" együtt, ma 31 van.

Legjobb válasz: Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!

Szerintem vegyél be gyógyszert, a magas láz sem jó, ha esetleg baba van. Nekem azt mondta a doki, hogy a rubophen nem árt. A tesztet megpróbálhatod, de lehet, hogy még nem telt el annyi idõ, hogy kimutassa. Ha negatív lesz, lehet, hogy csak azért mert még nincs elég hcg a szervezetedben. Ha tesztelsz, mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl csináld!
A láz nagyon veszélyes terhesség alatt. Ha nem veszed be a gyógyszert, sokkal nagyobb bajt csinálsz.
Szia! Egy genetikus azt mondta nekem, hogy az elsõ 14 nap alatt nincs biologiai kapcsolat az anya és a magzat között. Nyugodtan vehetsz be gyógyszert, a lázzal jobban ártasz mintha gyógyszert veszel be.
mindenképp csillapítani kell a lázat, mert az terhesség alatt nagyon veszélyes.gyógyszer /nem említetted a dokinak, hogy talán babás vagy?/ mellé ajánlatos a hütõ fördõ, borogatás. mielöbbi gyógyulást és sok sikert
Én is hûtõ fürdõt és borogatást ajánlok! A láz nem tesz jót, sem neked sem a babának! A dokinak mondhattad volna, hogy lehet, hogy baba van a dologban, és úgy adott volna gyógyszert! De szerintem ha bemész egy gyógyszertárba elmondod a panaszokat, és azt, hogy lehet, hogy babát vársz, fognak tudni segíteni neked! Ne aggódj, ott értenek hozzá! Szorítok neked! Jó babavárást, és gyógyulj meg!

Marcius 11-en kiderult, hogy terhes vagyok de meg nagyon az elejen kaptam duphastont tegnap volt barna folyasom Ma voltam a dokinal levettek a veremet 11-en levettek 228-at mutatott ma meg csak 80-t. Akkor elment a baba? Mikor lehet ujra probalkozni?

Legjobb válasz: A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.

A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.
Igen el. A többit a dokival beszéld meg.

Ma voltam dokinál, és a papírra azt írta hogy grav. S.5. Én pont ma vagyok a 42. napon, ha a menstruációtól számoljuk. Tehát pont ma kezdem a 6. hetet. Elírta szerintetek? Vagy ezt akkor hogy számolta? MIért 5 hetet írt rá? Még az 5. hétbe tartozik?

Legjobb válasz: Betöltött heteket írják a papírra. Beléptél a 6. hétbe, tehát most 5 hetes vagy. Ez olyan, mint az életkor. Onnan, hogy megszületik a baba, belép az elsõ évébe, de egy évesnek csak az egy éves szülinapja után nevezzük... Amúgy gratulálok!

Betöltött heteket írják a papírra. Beléptél a 6. hétbe, tehát most 5 hetes vagy. Ez olyan, mint az életkor. Onnan, hogy megszületik a baba, belép az elsõ évébe, de egy évesnek csak az egy éves szülinapja után nevezzük... Amúgy gratulálok!
Én az 5 is, meg a mai is számoltam, így 42 nap.Ez stimmel, viszont a hetek csütörtöktõl-csütörtökig tartanak a te esetedben. :) 5-12 12-19 19-26 26-02 02-09 09-16 (holnap) Tehát holnap töltöd a 6. hetet és pénteken már 6+1 leszel, tehát elkezded a 7. hetet. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! És szerinted hol rontottam el a számolást? Melyik napot nem kellett volna beleszámolnom? A menstruáció napját vagy a mai napot? Mert amúgy nem tiszta hogy hova tûnik nekem az az 1 nap! :)
Elõször kiszámoltam a naptárban, aztán a kalkulátorral. :) Gratulálok! Boldog babavárást!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Timike! Neked volt igazad, 5+6 napos vagyok, és mivel mindíg a betöltött heteket nézik, így azért írt rá 5 hetet! Megnyugodtam... :) Én a naptáromban akárhogy is számoltam, mindíg pont a 6+0-ra jött ki, de a neten csináltam terhességi kalkulátort, 2-t is, hogy tuti legyen, és ott 5+6 hetesnek írt, nem annyira értem a számolását, de most már hiszek a gépnek! :) Te kalkulátorral nézted vagy naptárban nézted?
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy terhesség kalkulátort, és nem 6+0 hetes terhes vagyok, hanem 5+6 hetes terhes, úgyhogy valószínûleg azért írtak rá 5 hetet! :)
Nekem azért írtak 6hetet, amikor mensi szerint 7hetes lettem, mert az UH eredmények alapján így látta a doki. Valószínû késõbb volt ovud.
2012. január 21. A teherbe esés legvalószínûbb napja 2012. március 31. Az elsõ trimeszter vége (12. hét) 2012. július 14. A második trimeszter vége (27. hét) 2012. október 13. A szülés várható ideje (40.hét) 5 hét, 6 napA terhesség eddigi ideje
Mikor volt napra pontosan az utolsó mensid elsõ napja? 5-én nem? 30 naposak a ciklusaid? Akkor holnap leszel 6+0, tehát holnap kezded a 6. hetet, ma még csak betöltött 5 hetes vagy. http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator/
Na én nem végeztem számításokat, csak gondoltam, hoyg ez lehetett a probléma. De most ki is számoltam. Valószínû hogy a 6+0 az még betöltött 5-nek számít, és a 6+1 számít csak 6 hetesnek. De megmondom õszintén, hogy agy a harmadik gyerekemet várva sincs soha fogalmam, hogy pontosan hányadik héten járok, de szerintem ez nem is olyan nagy gond. Majd a dokik számolgatnak, az õ dolguk, az enyém meg hogy elmenjek a szükséges vizsgálatokra. A baba meg születik amikor akar. :o)
A kérdező hozzászólása: Ma pont a 42. napon vagyok a menstruációtól számolva. Az pont a 6. hét nem? És akkor az még mindíg 5-nek számít? Az elsõ kommentelõ azt mondta.
20+1 hetesen 20 hetes vagy. Kezded a 21-et. Nem holnap kezded a 6. hetet? Ma elvileg 5+6 napos vagy nem? 5-e volt az utolsó mensid elsõ napja? Bocs, ha elszámoltam! Ha minden igaz, holnaptól vagy 6 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: És akkor a késõbbiekben is úgy kell számolni, hogy ha mondjuk mondjuk pont 20+1 napos terhes vagyok, akkor még csak 19?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) És a válaszodat is!
A kérdező hozzászólása: Már értem! Én úgy számoltam naptárba, hogy nem csütörtöktõl csütörtökig, hanem egyessével, mondjuk úgy is 42 napra jön ki, de mindegy is. Már meg gyõztél, és magamat is meggyõztem! :)

Ma voltam (aug 2) nőgyógyásznál. Szeptember 14-én megyek férjhez. Tegnap lett hétfőn (július 3o) lett vége a menzeszemnek. Milligest-et írtak fel. Mikor kell kezdenem a szedését? Mikor fog megjönni legközelebb?

Legjobb válasz: Én meg elmentem epret szedni. 2 hét múlva jön ki a kocsim szervizbõl, de ma délben 37 fok volt. Akkor most vagyok 180 cm vagy nem ?

Én meg elmentem epret szedni. 2 hét múlva jön ki a kocsim szervizbõl, de ma délben 37 fok volt. Akkor most vagyok 180 cm vagy nem ?
pontosan 2 hét múlva -.- Úgy nem gondolod komolyan, hogy mi gép mögül tudjuk hány napos a periódusod, hány napig véreztél, pontosan mikor kezdtél el júli végén menstruálni, és hogy a nõgyógyász neked a fogamzásgátlóról mit mondott -.- Amúgy meg van használati utasítás, amit Beteg tájékoztatónak hívnak -.-
Köszönjük, hogy eldicsekedtél, hogy férjhez mész. Bár szerintem senki sem volt erre kíváncsi. Menzesz 1. napján kell kezdened, kb 2, 5-3 hét múlva fog megjönni, ha 28 napos a ciklusod.
"Tegnap lett hétfõn (július 3o) lett vége a menzeszemnek." Kedd volt júli 30....
Ez releváns információ, hogy férjhez mentél? Mi köze ennek a menstruációdhoz, fogamzásgátlóhoz?
Köszönjük, Emese. Csupa releváns infó. Az esküvõd senkit nem érdekel, a ciklusodat meg nem ismerem.Te tudod, mikor jön meg legközelebb, én azt honnan az istenbõl számoljam ki? Ideális esetben valamikor aug. 20. után. A betegtájékoztató nem dísznek van, ha még nem váltottad volna ki, google a barátod. A legtöbb gyógyszert a mensi elsõ napján kell elkezdeni. Ja és akármit is ír, az elsõ hónapban kell mellette gumi, mert nem kizárt, hogy nem hat teljesen. Bár én a helyedben várnék még egy hónapot, ugyanis az elsõ 1-2 levél mellett gyakori, hogy végig vagy csak úgy random vérzik az ember, az meg elég ciki lenne a nászéjszakán pl.
Feltételezem h azért írta, h mikor megy férjhez, mert nem akarná h akkor jöjjön meg a mensije. Ne bántsátok már ezért! Amúgy a gyógyszerhez nem tudok hozzászólni, nem ismerem.

Ki kap vagy kaphat tüszőrepesztő injekciót? Én Clostys vagyok, és a 2. hónapban vagyok, ma voltam uh-n, 4 érett tüszőm van, nem mondta a doki hogy menjek vissza, vagy ír fel tüszőrepesztőt.

Vagy nem is kaphatok csak azok a párok, akik több hónapja vagy éves sikertelenül próbálkoznak?

Legjobb válasz: Szia! Én is Clostyt szedtem, két pete érett 21-21 mm volt a két petefészekben egy- egy. És most ez a két petécske, már 11 hetesen ficereg a hasamba, mint baba.:) Nem kaptam injekciót. Az endometrium elég kicsi volt a 13. napon 8mm, de csak a 16. napon voltunk együtt és sikert is hozott! :) Sikereket! :) Nekem ez volt a második clostys hónapom. Én nem kérnék szurit fõleg, hogy négy érett pete van, legalább ennyit bízz a természetre! Egy- kettõ biztos megreped, de lehet a szuritól akár négy is megrepedne, ami azért túl sor szerintem... Sok sikert!

Szia! Én is Clostyt szedtem, két pete érett 21-21 mm volt a két petefészekben egy- egy. És most ez a két petécske, már 11 hetesen ficereg a hasamba, mint baba.:) Nem kaptam injekciót. Az endometrium elég kicsi volt a 13. napon 8mm, de csak a 16. napon voltunk együtt és sikert is hozott! :) Sikereket! :) Nekem ez volt a második clostys hónapom. Én nem kérnék szurit fõleg, hogy négy érett pete van, legalább ennyit bízz a természetre! Egy- kettõ biztos megreped, de lehet a szuritól akár négy is megrepedne, ami azért túl sor szerintem... Sok sikert!
Én ha tehetem, peteérés idején kétnaponta megyek ultrahangra, hogy tudjuk, hogy mikor reped meg a tüszõ. Ez a legbiztosabb módja szerintem. Egyébként a teszteket a closty befolyásolhatja, nem biztos, hogy valós eredményt látsz majd. Tüszõrepesztõ injekciót recept nélkül is lehet kapni a gyógyszertárban (legalábbis az ovitrellet), persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy orvos véleménye nélkül lépj, csak egy info.
A kérdező hozzászólása: tegnap csináltam egy lh tesztet és egy hangyányit volt világosabb a kontroll csíktól, szinte alig látszott, akkor ez negatívat jelent? Mit gondolsz?
A kérdező hozzászólása: mindennap együtt voltatok a pároddal vagy 2 naponta elég?
A kérdező hozzászólása: félidõben voltak már ilyen nagyok?
Nagyon jók az erdeményeid, ne izgulj a tüszõrepesztõ miatt. Én ugyan azt is kaptam closty mellé, de csak azért mert alacsony volt a progeszteron szintem. De ha a tiéd jó, akkor felesleges repeszteni, megreped az magától is.
Mi kétnaponta voltunk együtt és elõtte kicsit kihagytunk, úgy 3-4napot.
A kérdező hozzászólása: nekem a múlt hónapban a closty kitolta a mensim 32 napos lett, most fogalmam nincs mikor lesz ovum, most használom elõszõr az Lh tesztet, de még eddig negatív volt, ma vagyok a 13.napon.
Szia! Lehet, hogy a dokid nem akar fölöslegesen hormonokkal terhelni. A 4 érett tüszõ szerintem nagyon szép eredmény; lehet, hogy abban bízik, hogy az egyik csak megreped. Ha netalántán nem sikerül (szorítok, hogy ne így legyen), a legközelebbi ciklusnál kérdezz rá, hogy nincs-e rá lehetõség! Szerintem egyébként független a dolog attól, hogy ki mióta próbálkozik, mert én már az elsõ Clostis hónapban kaptam. Sikerült is teherbe esnem, de sajnos elment a baba, de a következõ próbálkozásnál szintén kaptam tüszõrepesztõt is és akkor is sikerült. Tehát nálam két ciklusból, mind a két alkalommal használtuk, de nekem alig volt értékelhetõ tüszõm. Lehet, csak rásegítésnek alkalmazta a dokim, de hála a z égnek bejött és ma már van egy 7, 5hós babócám. Ha szükség lesz még egy kúrára, említs meg mindenképp az orvosodnak, hátha akkor elmondja, miért nem vagy felírja és segít! Sok sikert a mostani tüszõkhöz!
A kérdező hozzászólása: nekem eddig 28 naposak voltak, most a múlt hónapban 32-re kitolta a closty
Nem tudom, hány naposak a ciklusaid. 10-16. napok közé szokott általában esni az ovuláció, de ezt biztos te is tudod. A stimuláció viszont kicsit korábbra is hozhatja és ki is tolhatja, tehát, ezért sem egyszerû a kérdésedre válaszolni. A mai napig nem tudom én sem, hogy mikor estem teherbe, mert ahogy írtam az uh-os kép semmit nem mutatott, de utána még volt tüszõrepesztõs napom, tehát lehet, hogy addigra érettek meg. Az, hogy megreped-e, szintén jó kérdés. Mivel tüszõrepesztõd nincs, így tényleg csak a természetre bízhatod magad. Az orgazmus segíthet, ahogy írtam, így most erre különösen figyeljetek oda és próbálkozzatok!!!
A kérdező hozzászólása: 13. napon vagyok, kb mikor lehet ovum akkor szerinted? Mit gondolsz, megfog repedni egyáltalán a 4-bõl valamelyik?
A 10mm-nél vastagabb nyálkahártyára már azt mondják, hogy jó alap a beágyazódásra, de azt nem írtad, hányadik ciklusnapon vagy. Elvileg ez még vastagodhat is kicsit, ami még jobb lenne. A 19mm-es tüszõk nagyon jók, de a többi is nõhet még. Szerintem minden esélyetek megvan, csak repedjen is meg valamelyik vagy inkább mindegyik. :)
A kérdező hozzászólása: most így néz ki az eredményem a reggeli uh -n: 78 mm-s uterus, 12 mm-es endometrium, jobb oldalon:19, 14, 13 és bal oldalon 19 mm-es foll, szerinted milyen eséllyel indulok?
A kérdező hozzászólása: Régóta szedted a clostyt?Mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy és köszi, a leleteim: 78 mm uterus, 12 mm endometrium, J.o-ban: 19, 14, 13 foll, és B.o-ban: 19 foll milyenek az esélyeim? Neked mekkora tüszõid voltak?
A kérdező hozzászólása: engem nem hívott vissza a doki további ultrahangra mondta hogy az elkövetkezõ 1 hétben legyünk sokat együtt

Nem kellene megkapnom az AFP eredményét? Ma voltam a 16. hetin és azt mondták, majd átküldik a dokimnak, akihez csak 7-én megyek és addig miért nem adják ki az eredményemet?

Legjobb válasz: Szia! Én 10.-én voltam AFP-n. Holnap megyek az orvoshoz nála lasz az eredmény. Általában két hét is eltellik mire kész van a papír.

Szia! Én 10.-én voltam AFP-n. Holnap megyek az orvoshoz nála lasz az eredmény. Általában két hét is eltellik mire kész van a papír.
Szia. Nekem 3 hét alatt lett meg az eredményem, és a védõnõnek küldték az összes eddigi laboreredményemet. Üdv, 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nekem azt modták holnapra kész az eredményem, csak épp nem megyek még a dokihoz és nekem nem adják oda..jófejek..biztos megenném nem?
Hát ez felháborító !! Nekem címemre küldték el, sõt elõtte telefonban is megmondták, az értéket nem csak azt hogy jó az eredmény. És ha Te már holnaptól nem ahhoz a dokihoz akarnál menni?? De jó fejek.
Nekem is a dokimnak küldték a hepatitisz vizsgálati eredményt meg a védõnõnek(ez utóbbiról nem is tudtam, hogy csináltak csak mikor a védõnõm ideadta mondván, hogy vigyázzak rámert kérik a szülésnél akkor szembesültem a dologgal.amúgy én is úgy tudom, hogy az orvos kapja meg.szerencsés az aki a címére kapja, mert igazából nem értem ha pl valaki sztk-s rendelésre jár, netán mindig máshoz akkor , hogyjut az eredmény hozzá...mert a magánnálookés..szval tényleg igaza van az elõttem szólónak ha válltan akarsz akor mi van...ezen nem is gondiztam még eddig...37hetes kismama
Azt hiszem én nagyon szerencsés vagyok, nem csinálták meg a MÁV-ban az AFP-t, mert aznap valami nemtom mi gond volt, csak a többihez vették le a vért. Másnap sztk-ban megcsinálták soron kivül a Béke téren.2nap múlva kézbe kaptam az eredményt..

Ma voltam védőnőnél, (Én híztam 16 hét alatt 6kg-ot most 58kg vagyok) és azt javasolta járjak terhes tornára. Az milyen?

Mostmár 17 hetes kismama.

Legjobb válasz: A terhes tornán átmozgatod magad kicsit. Nem megeröltetõ egyáltalán, de mégis segít kicsit. Azt hiszem, nyújtó gyakorlatok, meg ilyenek szoktak lenni. Meg légzésgyakorlatok. (Bár én legutóbb akkor voltam ilyenen, mikor anyukám tartott terhestornát gyógytornászként. Ez úgy húsz éve volt, én úgy óvodás lehettem) Gondolom azóta sem változott sokat.:-))) Szerintem tökjó dolog...

A terhes tornán átmozgatod magad kicsit. Nem megeröltetõ egyáltalán, de mégis segít kicsit. Azt hiszem, nyújtó gyakorlatok, meg ilyenek szoktak lenni. Meg légzésgyakorlatok. (Bár én legutóbb akkor voltam ilyenen, mikor anyukám tartott terhestornát gyógytornászként. Ez úgy húsz éve volt, én úgy óvodás lehettem) Gondolom azóta sem változott sokat.:-))) Szerintem tökjó dolog...
Szia! Én épp tegnap voltam védõnõnél 16 hetes vagyok 68 kg.5 kg pluszt szedtem fel mióta terhes vagyok.Kérdeztem tõle hogy ez normális?És mondta hogy teljesen az, mondjuk jó ment mindenhova egy kis felesleg de legfõképp a hasam nagy:) és az viszont a babától..Szóval ne aggódj, ennek ellenére én is elmennék tornára, vagy jógára mert érdekel. Sok sikert
Én 15hetes vagyok és nem híztam, pedig hajlamos vagyok rá nagyon.Persze minden nap tornáznom kellett, hogy valahogy jól érezzem magam.Ünnepek alatt a sok munkába(cég)elengedtem magam(1.5kg).Ezt írták fel hízásnak.Éjjel eszem, de a Rubint Réka kismama tornáját csinálom otthon.Nagyon laza 21perc.A picinek is tetszik.És nem leszek vizes.Próbáld ki, nekünk tetszik

Elképzelhető h terhes vagyok, ha aug. 14-én volt meg utoljára 29-én voltam párommal, és most kellett volna megjönnie 13-án, de nem jött ma voltam dokinál aki azt mondta h menjek vissza 1 hét múlva mert csak megvastagodott nyálkahártyát lát?

Mondtam neki h teszteltem de negativ lett, azt mondta az korai volt még. Ha az együtlétünkt?l számolok akkor 18 naposnak kéne lennem gyakorlatilag. Azt látni kéne már uh. -án?

Legjobb válasz: A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.

A dokim szerint 35 napos kortól mutatja ki a terhességet az uh. Kimaradt mensi napjától a tesztnek mutatnia kellene.
Elvileg a tesztnek már ki kellene mutatnia a terhességet.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság, de ha más nem lesz akkor egy hét múlva ki fog derülni, hogy mi a helyzet.Sok szerencsét!30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ...köszi a válaszokat, de sztem téves riasztás volt:(....elmentem venni megint egy tesztet...negativ, tuti nem terhes vagyok...csak nem tudom akkor a doki mégis mit látott, még mutatta is h vmi nagyon pirinyó pötty van ott:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!