Találatok a következő kifejezésre: Ma volt 6. napja, (91 db)

Múlt pénteken volt hát-váll edzésem, és mehet ma is, 6 nap telt el? 6 nap után is mehet?

Legjobb válasz: ja és Hétfõn volt mell-kar edzésem, tegnap pedig lábaztam

A kérdező hozzászólása: ja és Hétfõn volt mell-kar edzésem, tegnap pedig lábaztam
A kérdező hozzászólása: vagy inkább holnap hát-vállazzak?
na ne fárassz
Mehet ma is, holnap is. Egyébként ha hetente ötször kérdezed sem változik.

Ma van 6. napja hogy menstruálok.1.2.3.4. nap ugyan annyi volt (néha persze több) de sokszor megindult. Ez mitõl van? (bõvebben lent)

az 5. nap barnás volt, és nem volt sok már este felé. éjszaka alatt,alvás közbe is csak néhány barna csepp jött ki. délelõtt megindult, majd délutánra már csak pár csepp jött, és most megint megindult. ez mitõl van?

Legjobb válasz: ez teljesen normális. van amikor ilyen.

ez teljesen normális. van amikor ilyen.

Már 6 napja késik. Krémes szerű folyásom van. Ma kezdtem el émelyegni és szédülni, kb 1 hete nagyon érzékeny volt a mellem és fájt a hasam is egy kicsit. Teszteltem ma reggel, neg. Lett. Lehet hogy tévedett?

Legjobb válasz: Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)

Tesztelj pár nap múlva, mert lehet, hogy még nem mutatta ki. Bár azért ha 6 napja késik, sztem már bármilyen gyógyszertári ki kéne mutassa... Viszont sok mindentõl kimaradhat, még ha tuti pontos, akkor is, stressz, vizsgaidõszak, én az esküvõm elõtt voltam ilyen össze-vissza, volt másfél hétig, aztán egy teljesen ki is maradt, mégse voltam terhes. Ha nem jön meg és neg a teszt, lehet, hogy meg kéne mutatni magad a dokidnak. Szorítok :)
Szia na mi lett?baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi!Majd egy-két nap múlva, ha még mindig semmi, tesztelek újra, aztán ha neg akkor doki, bár remélem hogy poz lesz, bár nem merem elbízni magam...
A kérdező hozzászólása: Sajna megjött :-(

6 nappal vagyok a peteérésem után, ma reggel barna folyásom volt, azóta semmi. Mitől lehet, ez?

Csak, nem megfog már jönni a mensim??? Ahoz, még szerintem igen korán lenne, mert nekem a luteális szakaszom 13 nap szokott lenni!!!!

Legjobb válasz: Nincs görbéd véletlenül? Ha tényleg 6 napja volt pé-d,akkor könnyen lehet,hogy beágyazódás volt:) mennyi folyásod volt? Drukkolok,hogy baba legyen!

Nincs görbéd véletlenül? Ha tényleg 6 napja volt pé-d, akkor könnyen lehet, hogy beágyazódás volt:) mennyi folyásod volt? Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: http://www.fertilityfriend.com/home/1b4b1d SZia, de itt van a görbém. Hát nagyon örülnénk neki ha beágyazódás lenne.
Elsõ vagyok. Szerintem vagy a 20.vagy a 23.napon volt pé-d, azért gyanakszom a 20.-ra, mert pé után van, hogy 2 nappal leesik a hõ. És amugy is a 20.naptól ment fölfelé. Ha akkor volt, akkor is lehet beágyazódás a barna folyás, mert a 6-12.nap között bármikor lehet. Ha megy szépen fel a hõd vagy legalábba 14.napig nem esik vissza, akkor lehet reménykedni. Próbálj lazítani és mással elfoglalni magad. Szurkolok! Majd írd, meg, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Szia Utolsó megnéznéd a görbémet, ma feljebb ment a hõm:-) Szerinted reménykedhetek egy iciri-picirit
A kérdező hozzászólása: Ma megjött:-(

1 hete volt a menstruációm, ami 2 napos volt. A normál az 5-6 napig tart. Mellszurkálás, alhasi szúró fájdalom, ma pedig barnás folyás. Terhesség? Reggel tesztelek, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, véleményetekre.

Legjobb válasz: Szia! Ugyanebben a cipõben járok én is. Nekem is 2 nap barnázásom volt. Most meg krémes folyásom van, sûrûn pisilek, és két napja elég hisztis vagyok... én mensikor teszteltem már... de nega lett. Mensi elõy egy héttel volt pár nap amikor émelyegtem, hasmenésem volt. Nem tudom hogy az akkor jelentett-e valamit, és ezek a mostaniak babát jeleznek-e... de én asszem megvárom, hogy milyen lesz a kövi mensi, illetve lesznek-e egyéb terhes tüneteim addig. Remélem te holnap pozit tesztelsz! :) Várom a válaszod!

Szia! Ugyanebben a cipõben járok én is. Nekem is 2 nap barnázásom volt. Most meg krémes folyásom van, sûrûn pisilek, és két napja elég hisztis vagyok... én mensikor teszteltem már... de nega lett. Mensi elõy egy héttel volt pár nap amikor émelyegtem, hasmenésem volt. Nem tudom hogy az akkor jelentett-e valamit, és ezek a mostaniak babát jeleznek-e... de én asszem megvárom, hogy milyen lesz a kövi mensi, illetve lesznek-e egyéb terhes tüneteim addig. Remélem te holnap pozit tesztelsz! :) Várom a válaszod!
Sajnálom! Biztos minden rendben lesz!!! Rendbe tesznek aztán jöhet a tesó! :)
A kérdező hozzászólása: ciszta 1 éve nem szoptatok, de van még tejem.. eléggé sok... és mondta a doki, h emiatt bezavarhatott a dolog, nem volt peteérésem, sem rendes menstruációm, de tejem volt, így kialakult a ciszta.. de minden rendben, kaptam gyógyszert, kell egy teljes vérkép, utána hormonokkal rendbe fogjuk tenni a mensit, elapasztja a tejemet és aztán meglátjuk.
ha végeztél a dokinál írj, h mi van!!!
A kérdező hozzászólása: Ma fél 4-re megyek a dokihoz... a vérzéses pecsételõs dolog nem múlt el.. de nem fáj semmim.. semmi bajom..
sajnálom. szerintem menj el 1 orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Negatív lett ... nem értem...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Írok holnap , hogy mi lett az eredmény ...
Sziasztok nekem ugyan ez volt 1 nap rendes mensim volt utána barnás azóta semmi, teszteltem mert sokat késett nega :-( ezután megint teszteltem az nega :-( de most megint késik így van remény drukkolok :-D
Nagyon gyanus!!! Drukkolok h reggel pozit tesztelj!!! 9 hós fiú anyukája
Jézusom.. pozi? mensi? kövi? édes istenem... Van olyan férfi aki elvisel egy ilyen idióta nõt???

6 napja késik a mensim, 2 napja teszteltem egyértelműen negatívat és ma világos barna színű folyásom volt ez utalhat arra, hogy a napokban megfog jönni? A petefészkeimnél ilyen fura "nyomó" érzésem van, a hasam kissé puffadt.

Legjobb válasz: Szia! Teljesen megértelek.Én is igy jártam 19 évesen.Nekem is késett pár napot azt hittem rendben,azután már 10 napot nos akkor "tojtam"be.Csak annyi külömbséggel tõled,hogy én +teszteltem.De elvetéltem(tudat alatt erre kértem a testemet,hogy ne kelljen ab.mennem)Mára már van egy 7.5hós kislányom,25évesen.Szoritok,hogy ugy menyjenek a dolgok,ahogy azt te szeretnéd!Szerintem meg fog jönni!!! Szintia(elsõ válaszoló)

Szia! Teljesen megértelek.Én is igy jártam 19 évesen.Nekem is késett pár napot azt hittem rendben, azután már 10 napot nos akkor "tojtam"be.Csak annyi külömbséggel tõled, hogy én +teszteltem.De elvetéltem(tudat alatt erre kértem a testemet, hogy ne kelljen ab.mennem)Mára már van egy 7.5hós kislányom, 25évesen.Szoritok, hogy ugy menyjenek a dolgok, ahogy azt te szeretnéd!Szerintem meg fog jönni!!! Szintia(elsõ válaszoló)
Igen utalhat, sajna. Lehet valami másért késik.Stressz, hormonok játszanak veled. Régóta probálkozol?
A kérdező hozzászólása: nem nem. és egyelõre még nem is szeretnék kisbabát. pár évvel késõbb mert még mindössze 18 éves vagyok. védekeztünk is a párommal csak valami hiba csúszhatott a dologba ... lehet, hogy az óvszerrel volt gond. és szeretném ha megjönne de lehetséges, hogy a stressz miatt késik mert egy nyugodt éjszakám nincs azóta. :( folyton ezen agyalok ...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :-) elõször is gratulálok a kislányodhoz! :-) másodszor. hány hetesen vetéltél el? én sem szeretnék abortuszra menni ... nagyon nem. nem lenne szívem ... :( 1 órával ezelõtt kb. már véres volt a folyásom. de csak egy hajszálvékony csíkban ... remélem ez már a menstruáció elõjele. (bár nekem eddig ez nem fordult elõ havi vérzés elõtt csak a szokásos mellduzzadás ill. haspuffadás) nagyon sokat rágódom emiatt. lehet, hogy emiatt is késik ... meglátjuk :-) köszönöm a segítséget! :)
Köszi a gratuláciot!:-) 7 hetesen ment el a babám!Nekem sem lett volna szivem az ab.de ha kellett volna....de jobb, hogy igy alakult.Szerintem ez már menzi lesz.Nem minden hónapban müködik egyformán a nõi test.ÜDV NEKED!!!!

3 nap barnázás után ma kicsi fehér folyásom volt? Mi lehet velem? 6 napja volt peteérésem

az elözö mensim 3 hét késés után jöttmeg

Legjobb válasz: köszönöm:)ma görcsölök néha kicsit meg derekam fáj:S:(

A kérdező hozzászólása: köszönöm:) ma görcsölök néha kicsit meg derekam fáj:S:(
Szia! A barnázás elvileg lehet a beágyazódás tünete is, de rengeteg dolog állhat még mögötte. Nekem a mensim után 4-5 nappal szokott lenni 2-3 nap barnázásom. De ha neked enm szokott lenni ebben az idõben, akkor reménykedhetsz a babában. Pihenj sokat, és sok folyadék! Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: értelem szerûen ha ma menne a kar, akkor a mell csak hétfõn
Várd meg! Ha addig nem bírod ki, hogy eddz, menny kardiózni 20percet.
A kérdező hozzászólása: ok, akkor megvárom :D
Nincs értelme ilyen rendszertelenül edzeni.
A kérdező hozzászólása: mi az hogy rendszertelenül?
Az, hogy miért karoznál ma? Mi oka van annak, hogy felbontanád az edzésterved.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de szerintem teljesen mindegy hogy egy izomcsoport 6-7 nap elteltével kerül megedzésre vagy esetleg még 8

Menstruáció előtt 6 nappal pecsételő vérzésem volt két napig mára elmúlt. Soha nem volt még ilyen. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Beágyazódás jele lehet. Normál 28 napos ciklunssal számolva a középidõben ha együtt voltatok akkor kb 14. napon volt peteérésed. Ha megtermékenyült, tovább vándorol. Ezt követõen a 7-12 napig is eltarthat míg befejezõdik a beágyazódás. Ezt sok nõknél pecsételõ vérzés jelzi. Természetesen hosszabb ciklusnál is ugyanz a felállás csak késõbb van a peteérés...

Beágyazódás jele lehet. Normál 28 napos ciklunssal számolva a középidõben ha együtt voltatok akkor kb 14. napon volt peteérésed. Ha megtermékenyült, tovább vándorol. Ezt követõen a 7-12 napig is eltarthat míg befejezõdik a beágyazódás. Ezt sok nõknél pecsételõ vérzés jelzi. Természetesen hosszabb ciklusnál is ugyanz a felállás csak késõbb van a peteérés...
Hormon zavar is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Két éve próbálkozunk én is a hormonzavartól félek...a másikba pedig bele sem merem élni magam!
A kérdező hozzászólása: Tegnap kellett volna megjönnie reggel picit véreztem aztán semmi ma reggel megint picit és utána semmi.
Készíts egy terhességi tesztet, aztán pedig menj el egy nõgyógyászhoz. Ha pozitív azért menj orvoshoz, ha negatív akkor pedig azért. Lehet terhesség, hormonzavar, de akár egy kisebb gyulladás is bekavarhat.

30. héten még faros volt a babám.31+4. napon már befordult. Ma a 31+6. napon ismét faros lett. Volt más is akinek ennyit forgott ilyenkor a babája? 2. terhesség, ennyivel több helye lenne?

Legjobb válasz: Barátnõmnél. Végül császáros lett, mivel a köldökzsinór rá volt tekeredve a fülére, így hiába próbált befordulni, nem sikerült neki, mert a zsinór visszafordította. Persze ez az csak az adott napon derült ki, szóval nem volt olyan egyértelmû a szituáció, lehetett volna más az oka is.

Barátnõmnél. Végül császáros lett, mivel a köldökzsinór rá volt tekeredve a fülére, így hiába próbált befordulni, nem sikerült neki, mert a zsinór visszafordította. Persze ez az csak az adott napon derült ki, szóval nem volt olyan egyértelmû a szituáció, lehetett volna más az oka is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! csak reménykedni tudok :) majd írok, hogyan alakulnak a dolgok :)
Utolsónak: Ha harántban van a faros fekvésbõl az már azt jelenti, hogy próbál befordulni, és innen általában már fejvégûbe fordulnak. Én is így voltam mint te, 33hetesen még haránt, nekem is ezt mondta a dokim, amit leírtam, és az én babám be is fordult szépen. :) Ha befordul, akkor is császáros leszel?
Szia.Nekem végig farosan fekszik.Két napja keresztben van. Azt mondta a doki türelem még a programozott császár napján is befordulhat. Kíváncsi leszek hogy dönt az én kicsikém :) 33 hetes kis mami
Nyugi Baby! Látod, még változhat! Én szorítok! :)
Nekem is volt mindenhogy a fiam, fejvéggel kezdett 18hetesen, majd faros lett, haránt, utána megint faros, megint harán, és végül fejvégnál állt be. De voltam 29+6naposan UH-n ahol mondták hogy harántban van, bal oldalt a feje, 2nap után is voltam UH-n 4D-n ott is haránt volt, de már jobb oldalt volt a feje....szóval össze-vissza mocorgott. Egy komplett csomo volt a köldökzsinórján mikor megszületett, mondta a doki, hogy szerencse, hogy 35hét után már csak a tengelye körül forgott javarészt, mert e gondot is okozhatott volna.... (inkább bele sem gondolok.) Egyébként simán született.
Elsõ babám: 24. hét faros 28. hét koponyavégû 32. hét kpf 36. hét faros 40. hét szüléskor kpf Havonta fordult! Most a másodiknál: 27. héttõl faros, de közben írtak már a papíromra harántfekvést és ferdefekvést is. Ma voltam uh-on, most is mvf. Doki szerint van még bõven helye. 32 hetes most.
Nekem a 35. héten megunta a forgolódást, és végül fejvégû maradt. Elsõ baba volt, és nem tûnt úgy hogy sok helye lenne, meg a forgolódáskor majd kijött mindig a szemem úgy fájt, de ezek szerint õ élvezte és bõven elfért. Reméljük neked is leáll hamarosan a forgolódással. Ja, amúgy kint is egy kis tornádó a lányom. :)
A kérdező hozzászólása: jó kilátások :(
37. héten faros 38-39. héten befordulva volt 40-41. héten ismét faros
*más is az oka.
9-es vagyok.Tegnap voltam védõnõnél szerinte császár lesz mert nagy a baba én meg fokozatosan veszítek a súlyomból és szerinte nem akar befordulni.Ha befordul rendesen szülünk.A dokim elég óvatos mert nyolc éve szeretnék babát és a mostani elõtt volt egy vetélésem és ez a terhesség sem ment simán.De igazából nekem mindegy hogy dönt csak ne legyen baja a babámnak :) Ma megint a bordáimon van a buksija :) igazából forgolódik majd meglátjuk mi lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!