Találatok a következő kifejezésre: Ma volt 6 (222 db)

Múlt pénteken volt hát-váll edzésem, és mehet ma is, 6 nap telt el? 6 nap után is mehet?

Legjobb válasz: ja és Hétfõn volt mell-kar edzésem, tegnap pedig lábaztam

A kérdező hozzászólása: ja és Hétfõn volt mell-kar edzésem, tegnap pedig lábaztam
A kérdező hozzászólása: vagy inkább holnap hát-vállazzak?
na ne fárassz
Mehet ma is, holnap is. Egyébként ha hetente ötször kérdezed sem változik.

Kb.6 hetes vagyok, az első nemvárt óta mióta kiderült a baba most, kb. pont ma kéne hogy megjöjjön. És ma volt is egy véres foltom és egy ennél kevesebb barna pecsételésem pisi közben. Hasonló tünet valakinél?

A dokim azt mondta, hogy feküdjek és nyugodjak meg, mert ez el?fordul, ha nem múlik el 2 napon belül, keressem fel, de engem azért nyugtalanit.

Legjobb válasz: Gondolom, meg is vizsgált a doki. akkor meg csak igaza van. Vérzés ilyenkor gyakran elõ szokott fordulni, amikor amúgy is meg kellene jönnie. Nekem vérzésem nem szokott lenni, de a mindjárt megjön érzés olyankor megvan. Akkor menj rögtön orvoshoz, ha görcsölsz is, vagy erõsödik. Mindenesetre nyugodj meg, mert azzal ártasz a legtöbbet, ha idegeskedsz. (esetleg írasd fel a dokival a duphastont, vagy utrogestant)

Gondolom, meg is vizsgált a doki. akkor meg csak igaza van. Vérzés ilyenkor gyakran elõ szokott fordulni, amikor amúgy is meg kellene jönnie. Nekem vérzésem nem szokott lenni, de a mindjárt megjön érzés olyankor megvan. Akkor menj rögtön orvoshoz, ha görcsölsz is, vagy erõsödik. Mindenesetre nyugodj meg, mert azzal ártasz a legtöbbet, ha idegeskedsz. (esetleg írasd fel a dokival a duphastont, vagy utrogestant)
Nálam is volt. azon a napon, amikor meg kellett volna jönnie. Még 2 hónaposan is. Pihenj, ne erõltesd magad! És tényleg, ha erõsödik, vagy nem szûnik, menj vissza dokhoz. Gyógyszerrel rendbe tudja hozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, szerencsére azóta semmi, csak ma reggel egy-egy alig észrevehetõ barna pötty a tisztaságin. Fekszek és pihenek, és most mindent a párom csinál helyettem mert nagyon félt. :) Most úgy érzem magam, mint egy királynõ! :)

Pénteken minimális fehérjét találtak a vizeletemben! Ma reggel 6-tól, holnap reggel 6-ig gyűjteni kell a vizeletet, és azt be kell vinni? Volt már ilyen másnál is?

attól tartok,hogy ki fognak röhögni,hogy be állítok egy 1,5 l-es,és + egy 0,5 l-es üveg pisivel :)

Legjobb válasz: Nem fognak, azért kérik. Ez azért kell, hogy kizárhassanak egy igen veszélyes állapotot, a toxémiát. Ugyanis annak az elõjelei: magas vérnyomás, fehérjevizelés, nagy ( vagy hirtelen megugró ) súlygyarapodás. Szóval vedd komolyan a dolgot.

Nem fognak, azért kérik. Ez azért kell, hogy kizárhassanak egy igen veszélyes állapotot, a toxémiát. Ugyanis annak az elõjelei: magas vérnyomás, fehérjevizelés, nagy ( vagy hirtelen megugró ) súlygyarapodás. Szóval vedd komolyan a dolgot.
Nem fog senki sem kinevetni, hisz õk mondták, hogy gyûjtsed. Nyugi. :)
A kérdező hozzászólása: igazából a vérnyomásom is jó, és 20 hét alatt híztam 3, 5 kg-ot! de persze fõ a biztonság! köszönöm a válaszokat! sziasztok!
Nem fognak kinevetni, így kell teljes kivizsgálásra! Nekem kórházban kellett 24órásat, és még a szulés után is 2x. Igaz, magas volt a vérnyomásom.

Még több halam pusztult ma csak 6 tettem bele dezinfektet malachitzöldet meg parakillt és még kristall tablettát. Nem volt nekik ez sok egyszerre? {elötte volt a pusztulás}

othad az uszonyuk meg fehér pontok vannak néhányon.kezdem feladni a küzdelmet!!!!!!

Legjobb válasz: Szia! Nos, kezdjük azzal hogy leírod mekkora az akid, és kik vannak benne! Hogyan kezelted õket az elhullás elõtt? Milyen tüneteik voltak? Írd le összefoglalóan, mióta üzemel az akváriumod, milyen tünetekkel pusztultak eddig, milyen gyakran cserélsz vizet, stb. Oké? Olyan nincs hogy nem áll be az egyensúly ha jól csinálod a dolgokat, és nincs olyan betegség amit ne lehetne kezelni, de még idejében. Sok volt amit most beraktál nekik, nem hiszem hogy tolerálni fogja a kis szervezete a megmaradtaknak ezt a sok vegyszert... Én a helyedben most a víz kb 1/3-át lecserélném ioncserélt vízre, aztán válaszolnék itt, hogy együtt kitaláljuk mi lenne a legjobb a halacskáknak. Nem tudom melyik kérdéseket írtad eddig Te, úgyhogy tedd ezt meg hogy leírod amit kértem, aztán biztos hogy rájövünk mit csinálj másképp, mivel kell õket kezelni.

Szia! Nos, kezdjük azzal hogy leírod mekkora az akid, és kik vannak benne! Hogyan kezelted õket az elhullás elõtt? Milyen tüneteik voltak? Írd le összefoglalóan, mióta üzemel az akváriumod, milyen tünetekkel pusztultak eddig, milyen gyakran cserélsz vizet, stb. Oké? Olyan nincs hogy nem áll be az egyensúly ha jól csinálod a dolgokat, és nincs olyan betegség amit ne lehetne kezelni, de még idejében. Sok volt amit most beraktál nekik, nem hiszem hogy tolerálni fogja a kis szervezete a megmaradtaknak ezt a sok vegyszert... Én a helyedben most a víz kb 1/3-át lecserélném ioncserélt vízre, aztán válaszolnék itt, hogy együtt kitaláljuk mi lenne a legjobb a halacskáknak. Nem tudom melyik kérdéseket írtad eddig Te, úgyhogy tedd ezt meg hogy leírod amit kértem, aztán biztos hogy rájövünk mit csinálj másképp, mivel kell õket kezelni.
A kérdező hozzászólása: nem bontottam izmot? szerintem nagyon elbasztam... és össze is mentem...
Nem gond. Eleve nem egy nap alatt fog bármi is történni.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj h ez nem elsõ alkalom volt, hanem második, harmadik, ez nem baj? mert utánna mindig felkeltem és ettem

Tisztelt Doktor úr! Január 30-án volt a menzeszem utolsó napja. Ma, február 6-án enyhén görcsöltem és fehérneműmön egy csepp sötét vércsepp volt estére. Fogamzásgátlást január 17-én fejeztem be (mercilon). Tavaly nyáron kezdtem újra, mivel menzeszem bár r

Tisztelt Doktor úr! Január 30-án volt a menzeszem utolsó napja. Ma, február 6-án enyhén görcsöltem és fehérneműmön egy csepp sötét vércsepp volt estére. Fogamzásgátlást január 17-én fejeztem be (mercilon). Tavaly nyáron kezdtem újra, mivel menzeszem bár rendszeres volt, de első 2-3 napján csak pár cseppet hagyott. Novemberben műtöttek, diagnózis petefészek follicularis cystája, női medencei peritoneális összenövések, ovulatiós vérzés. Beavatkozás: laparotomia exploratíva, petefészek helyreállítása, adhaesiolysis intraabdominalis. Mi okazhat rendszertelen vérzést? Előre is köszönöm! Emőke

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mivel ez a panasz most jelentkezett először, nem kell aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mivel ez a panasz most jelentkezett először, nem kell aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ma voltam az első ciklusindításomon lombikhoz a Kaáliban. Nem lehetett indítani, mert az FSH magas volt. Korábbi vizsgálatokon mindig 12 alatt volt (6 körül). Most mitől emelkedett meg? Mit tegyek, hogy 1 hónap múlva jó legyen?

Legjobb válasz: Ha tudnád mennyi ilyet hallottam, hogy pont a stimu elõtt lett rossz az az érték. 2-nek el is kezdték, jól kisajtolta õket anyagilag, 1 petesejtet, vagy 2-t leszívtak és baba nem lett belõle. Semmit ne csinálj, következõ hónapra normalizálódik. :)

Ha tudnád mennyi ilyet hallottam, hogy pont a stimu elõtt lett rossz az az érték. 2-nek el is kezdték, jól kisajtolta õket anyagilag, 1 petesejtet, vagy 2-t leszívtak és baba nem lett belõle. Semmit ne csinálj, következõ hónapra normalizálódik. :)

Volt már ilyen valakinek? Ma vagyok 6 hetes és 5 napos, most voltam dokinál, és a petezsák átmérője 12mm-es, és embrionális szövetek vannak benne..

de azt mondta, menjek vissza 2 hét múlva, mert a terhességem 6 hetes és 1 naposnak felel meg, és, majd ha lesz szívhang 2 hét múlva, akkor vesz fel terhes gondozásba. Egyébként minden rendben van, nincs barnázás, se vérzés, és jól vagyok. Sajnos a peteérésemet nem tudtam kiszámolni, mert a ciklusom ingadozott, hol 28 napos volt, hol 34.

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n lehet, hogy már a szívcsõ pulzálását is látná.... Én pont így jártam, csak épp betöltött 7 hetesen, petezsák látszott, embrionális telep nem egyértelmû.... A frászt hozta rám, másnapra berendelt a kórházba, ahol egy komolyabb uh-gal megvizsgált, és azon ( bár az sem hüvelyi volt) már látszott a szívcsõ pulzálása is. Kicsit korán mentél, ennyi az egész. Ha nagyon aggódsz, keress fel egy másik dokit, akinek esetleg van 4D felbontású, vagy még jobb, hüvelyi UH-ja, lehet, hogy már fog látszani a szívdobogása is.

Hüvelyi uh-n lehet, hogy már a szívcsõ pulzálását is látná.... Én pont így jártam, csak épp betöltött 7 hetesen, petezsák látszott, embrionális telep nem egyértelmû.... A frászt hozta rám, másnapra berendelt a kórházba, ahol egy komolyabb uh-gal megvizsgált, és azon ( bár az sem hüvelyi volt) már látszott a szívcsõ pulzálása is. Kicsit korán mentél, ennyi az egész. Ha nagyon aggódsz, keress fel egy másik dokit, akinek esetleg van 4D felbontású, vagy még jobb, hüvelyi UH-ja, lehet, hogy már fog látszani a szívdobogása is.
nekem is hasonló volt, 6 hét + 1-2 naposan voltam, látott petezsákot, de azt mondta hogy nem gratulál, meg nem mond semmit, mert ez még nem 100%. Na mondom köszi. Ilyenkor kéne a legjobban vigyázni meg minden, erre konkrét választ sem kaptam. 1 hét múlva mentem vissza, akkor már volt szívhang is, és azt mondta, akkor most rendben van minden, éljem úgy az életemet mint eddig. Erre köv. hétvégén majdnem elvetéltem. Azóta más az orvosom. És veszélyeztetett vagyok. És gratulálok! 28 hetes
Szia, Ezeken nem kell aggódni. Az én orvosom akkor mondta, hogy biztosan babázok, mikor betöltöttem a 11. hetet, addig hetente visszarendelt leellenõrizni, hogy ott van e a pici, mondjuk végig láthattam a 11hét alatt, hogyan fejlõdik, ennyi haszna volt:) Mert hét hetesen kisebb volt az átlagnál, hiába volt szívverése:) És a ciklusom állandó 28napos volt, és biztosan tudom, mikor volt az utolsó elsõ napja:) Nyugi, csak "alapos".
Nekem is ez volt. Elõször mikor voltam dokinál, még nem volt szívhang, visszahívott két hét múlva, addigra már volt! Azt mondta, amíg nincs szívhang, addig nem terhes vagyok, hanem "terhesség gyanúja". Ha jól vagy, akkor minden rendben van, és két hét múlva hallhatod-láthatod a babád szívhangját! Gratulálok!!

12 napja volt peteérésem. Vasárnapra nem kellene megjönnie. Nem szoktam mérni a höm de 4 napja kiváncsiságbol mérm és mindig 36, 7 egyedül ma volt 36, 6. ez jó?

ja és nagyon érzékeny a mellem.és ha sajnos ne talántán megjönne mikor esik le? Már holnap vagy vasárnap? és ha vasárnap nem esik le akkor reménykedhetek?

Legjobb válasz: A reggeli hö mindenkinél más,valakinél mielõtt megjön leesik, nekem csak az után hogy megjön a második napon megy le.Ez változó.Ebbõl nem lehet következtetni ha eddig nem mérted

A reggeli hö mindenkinél más, valakinél mielõtt megjön leesik, nekem csak az után hogy megjön a második napon megy le.Ez változó.Ebbõl nem lehet következtetni ha eddig nem mérted
A hõ a mensi elõtt 1-2 nappal esik le általában, de elõfordul, hogy csak akkor csökken, amikor megjön! A hõd jó, nekem sem volt sokkal magasabb! Ha vasárnap nem jön meg, tesztelj! sok sikert!

Ma reggel 6 óra körül a 17. ker. Pesti úton az Opel Ivanics előtt láttam egy régebbi típusú, kék színű autót állni, lehet, hogy trafi volt? Mintha villant volna valami belőle.

Látta esetleg más is?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Amugy meg ha a megengedett sebeséggel mentál, akkor nincs probléma.:) Megmondom õszitén, hogy én csak rendõrségi autot látam trafizni. Lehet rendõr volt, de nem hiszem hogy mért volna.

Nem hiszem. Amugy meg ha a megengedett sebeséggel mentál, akkor nincs probléma.:) Megmondom õszitén, hogy én csak rendõrségi autot látam trafizni. Lehet rendõr volt, de nem hiszem hogy mért volna.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Ma is ott volt, de tényleg nem trafi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!