Találatok a következő kifejezésre: Ma volna a mensis. A (2 db)

Ma pozitívat teszteltem! Ma kellett volna megjönnie a mensimnek. Pár napja fájdogál olyan mensisen a pocim. Baj lehet?

Legjobb válasz: Szia,ez teljesen normális,nincs ezzel semmi baj:) Nekem is olyan érzésem volt,h bmikor megjöhet,volt nagyon minimális vérzésem is,ezután teszteltem pozitívat.Ne aggódj,és ha még nem szedsz akkor vmelyik terhes vitamint is kezdd el szedni a magne b6 mellett. boldog babavárást és gratulálok:)

Szia, ez teljesen normális, nincs ezzel semmi baj:) Nekem is olyan érzésem volt, h bmikor megjöhet, volt nagyon minimális vérzésem is, ezután teszteltem pozitívat.Ne aggódj, és ha még nem szedsz akkor vmelyik terhes vitamint is kezdd el szedni a magne b6 mellett. boldog babavárást és gratulálok:)
Nem. Én is nagyon görcsöltem az elején. Azért ajánlják az orvosok a Magne B 6 szedését. Már most kezd el szedni napi 2 vagy 3. Attól függõen mennyire fáj. Nekem pár nap alatt csökkentek a fájások. Azóta is szedem. Minden jót! 18 hetes kismama
Nem, ne aggódj! Én pont a mensis görcsök miatt nem is akartam elõször tesztelni. Amúgy is mindig késett, és tisztára úgy éreztem, bármelyik pill.ban megjöhet. De nem jött:) . A tesztem meg pozitív lett. Szóval, nyugi, teljesen rendben vagy. A magne B6-os ötlet nagyon jó, fogadd meg, segít a görcsökön!

Ma volna esedékes a mensis. A hőm 36, 8, ovulációkor 36, 5 volt az alap hőm 36, 2. Terhesség esetén muszáj bár 37-nek lenni vagy 36, 8-al is lehetek terhes?

Legjobb válasz: Muszájnak éppen nem muszáj, de általában menzesz elõtt visszaesik a hõ. Azért még ne csüggedj, ha késik, még van remény!

Muszájnak éppen nem muszáj, de általában menzesz elõtt visszaesik a hõ. Azért még ne csüggedj, ha késik, még van remény!
Szia! Na lett belõle baba? Tudom, hogy régen volt, de most én is pont így vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!