Találatok a következő kifejezésre: Ma volna a (719 db)

Milyen lenne ma Magyarország, ha a törökök nem foglalták volna el az ország nagy részét és megmaradt volna a Fekete sereg?

Úgy értem,hogy akkor nem lettünk volna a Habsurg Birodalom része,meg nem lettek volna nemzetiségi problémák?Lehetséges,hogy még mindig nagyhatalom lennénk?

Legjobb válasz: Én is azt írom nem lehet tudni! Én azt gondolom nagyhatalom biztos nem lennénk, de sztem viszonylag egy fejlett és erõs ország lenne. Nemzetiségi problémák sem jelentettek volna akkor agondot mivel a magyarság helyére nem kellet volna más népeket befogadni így mégha kicsi gond lenne is, de nem akkkora mit ami volt. Ez is "mi lett volna ha" kategória így mint írtam is elõbb nem lehet tudni mi lett volna.

Én is azt írom nem lehet tudni! Én azt gondolom nagyhatalom biztos nem lennénk, de sztem viszonylag egy fejlett és erõs ország lenne. Nemzetiségi problémák sem jelentettek volna akkor agondot mivel a magyarság helyére nem kellet volna más népeket befogadni így mégha kicsi gond lenne is, de nem akkkora mit ami volt. Ez is "mi lett volna ha" kategória így mint írtam is elõbb nem lehet tudni mi lett volna.
Ha még valahogy megúsztuk volna a törököket, a gyarmatosításban nem vehettünk részt, a nyugati államok (kivéve spanyolországot) ugyanúgy elhúztak volna, mi keletiek pedig maradtunk volna a periférián. Valószínûleg. De ki tudja, lehet hogy leigáztuk volna az egész világot :)
+még azért annyi, hogy a tatárok 1241-1242-ben volt míg Mátyás 1458-1490 közt uralkodott és addigra az ország kiheverte a tatárok álltal okozott pusztítást.
A mi lett volna ha kérdés teljesen értelmetlen. De egyébként mindenképp elfoglaltak volna a törökök. A Oszmán birodalom, a kor legerõsebb állama, a legfejlettebb, legnagyobb, legképzettebb hadsereggel. Nem volt olyan európai keresztény ország ami hosszú távon akkor, ellenállhatott volna.
Többek között a tatárok végezték a pusztítást, tehát , ugyanúgy lenen Trianon! A Fekete sereg , biztos nem maradt volna meg hosszú távon!!
Nem lehet tudni! Mi lett volna, ha a fekete sereg ma is létezne és ugyanúgy lovon járnának? Mi lenne , ha igazoltatni is tudnának és lekaszabolnának minden parkolóõrt? Be mennének a Parlamentbe és kérdõre vonnák az összes pártot?:) ))
Milyen lenne ma Magyarország ha nem halnak ki a dinoszauruszok? vagy ha a németek nyerik a világháborút? istenem ezek a kérdések
A kérdező hozzászólása: 21:45, 22:00, végre két értelmes válasz!:D Többek között a tatárok végezték a pusztítást, tehát , ugyanúgy lenen Trianon! A Fekete sereg , biztos nem maradt volna meg hosszú távon!! Ez szerintem azért nem olyan biztos, mivel Mátyás király korában 80% volt a magyarság Magyarországon.
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

Ma csináltattam helix (felső fülporc) piercinget. Hálaistennek ma megmostam a hajam, ha nem mostam volna meg, akkor egy csömböllék lenne holnapra. Mikor érheti majd víz? Vagy hogy mossak majd hajat?

Legjobb válasz: Csömböllék? Ez tök tetszik, tanultam ma egy új szót! :)) Mosd meg nyugodtan, csak ne áztasd, és alaposan öblítsd le tiszta vízzel.

Csömböllék? Ez tök tetszik, tanultam ma egy új szót! :) ) Mosd meg nyugodtan, csak ne áztasd, és alaposan öblítsd le tiszta vízzel.


Ha 65 millió évvel ezelõtt nem csapódott volna a földbe a meteorit akkor nem létezne ma az emberiség?

Legjobb válasz: Ha bármikor, bármi máshogyan történt volna, mint ahogy történt, akkor minden más volna, mint ami.

Ha bármikor, bármi máshogyan történt volna, mint ahogy történt, akkor minden más volna, mint ami.
Valószinûleg.
Fene tudja. Az esetleges okos dinók mindenesetre pár millió éves civilizációs elõnyben lennének. :)
.... az emberiség nem a meteorittal érkezett a földre ....
Valószínû, bár azért nem 100%

Ha Magyarország megnyerte volna a 1948-as szabadságharcot, ma is itt tartanánk 2011-ben, mint most? Milyen irányba mentünk volna el ha győzünk?

Egyes feltételezések szerint, ha akkor nem avatkozik be a cári Oroszország, megnyerhettük volna a szabadságharcot...

Legjobb válasz: Meg. I. Miklós orosz cár segített a Habsburgoknak, mert remélte, hogy cserébe majd õt is segítik a török ellen. Nem így történt, a Habsburgok nem akarták, hogy a szlávok túlságosan is megerõsödjenek a Balkánon, mert akkor könnyen kicsúszott volna az irányításuk alól a birodalmon belüli szlávság is. I. Miklós késõbb bevallotta, hogy mélységesen megbánta a magyarok elleni hadjáratot. Szerinte sokkal jobb lett volna, ha segíti az Osztrák-Magyar Monarchia szétzúzását, mert a magyar függetlenség után a szlávságot is könnyebb lett volna öntudatra ébreszteni és így közelebb vinni a pánszlávizmushoz.

Meg. I. Miklós orosz cár segített a Habsburgoknak, mert remélte, hogy cserébe majd õt is segítik a török ellen. Nem így történt, a Habsburgok nem akarták, hogy a szlávok túlságosan is megerõsödjenek a Balkánon, mert akkor könnyen kicsúszott volna az irányításuk alól a birodalmon belüli szlávság is. I. Miklós késõbb bevallotta, hogy mélységesen megbánta a magyarok elleni hadjáratot. Szerinte sokkal jobb lett volna, ha segíti az Osztrák-Magyar Monarchia szétzúzását, mert a magyar függetlenség után a szlávságot is könnyebb lett volna öntudatra ébreszteni és így közelebb vinni a pánszlávizmushoz.
Ezt így nem tudhatjuk. De szerintem 1848-at szerettél volna írni.
Ha a nagyanyámnak töke volna, õ volna a nagyapám. Tetszikérteni. Alternatív történelemért javaslom Torda, a táltos dalát az István a királyból. Koppány, ha Istvánt legyõzöd nem pusztulnak a hõsök Hatalmas nagy lesz itt a néééép Rómától Görögbizáncig Rajnától Levédiáig félik majd utódaid nevéééééét Mohácsnál gyõzni fogunk Dózsa lesz György királyunk Nagyhatalom századokon ááááá-áh-áh-áht Rákóczi világot hódít Kossuthtal valóra válik a Duna-menti Köztársasáááááág!
Szerintem 1900-ra atomhatalom lettünk volna, és a bombákat aztán bosszúból kilõttünk volna Ausztriára, a törökökre, és biztos ami biztos alapon mindenkire. A Föld elpusztul, mindenki meghal. Aki esetleg túlélné az sugárfertõzött mutánsként tengetné az életét, miközben a kétméteresre nõtt csótányok elkezdik építgetni a saját civilizációjukat.
Attól még lehet fantáziálgatni :) A legnagyobb különbség, hogy Ausztria valószínûleg csatlakozott volna Nagy-Németországhoz. Az ország német gazdasági függésbe kerül, talán német királlyal is (demokráciát valószínûleg nem tûrtek volna a nagyhatalnak és az összes környezõ új országnak, Romániának, Szerbiának, Bulgáriának német királya lett). Nem lett volna annyi tõke a kiegyezés utáni gazdasági fejlesztésre és az országot mindenképpen szétfeszítették volna a nacionalista feszültségek elõbb-utóbb.
"Köszi, aki próbálkozik válaszolni. Jó néha elgondolni "mi lett volna ha" Természetesen jó elgondolkodni rajta. Emberek vagyunk, van fantáziánk. Éppen ez az egyik, ami kiemel minket az állatvilágból és emberré tesz minket. Képesek vagyunk rajta elmélázni, hogy mi lett volna ekkor és akkor és úgy tudunk tanulni a múltbéli hibákból is, ha megnézzük a többi alternatívát, amit tehettünk volna, ami történhetett volna. Aki lehord téged, hogy ilyen kérdéseket teszel fel, azokkal ne foglalkozz. Õk ebbe nem gondolnak bele.
"megnyerhettük volna a szabadságharcot..." És függetlenek lettünk volna, de azt fenn is kell tartani, amihez erõs vezetés kell, minél kevesebb széthúzással. Feszültebb lett volna a viszonyunk a szomszédokkal, fõleg nyugati oldalon, szerintem nem lettek volna "boldog békeidõk". De ez tényleg csak fantáziálgatás, sok értelme nincs. :)
jajde rühellem ezeket a "milett volna ha?" kérdéseket...semmi értelmük és teljesen megválaszolhatatlanok. milett volna ha apád nemkúrja meg anyád és ezmiatt te nem tudnád feltenni a imbecil kérdéseid??
A kérdező hozzászólása: Jesssszus!!! Igen! Igen! 1848-ban
A kérdező hozzászólása: zoleee-eee mek-mek-mek!!! El lehet húzni a pi...ba, senki nem kötelez válaszadásra. Ez érvényes a további hülyékre. Köszi, aki próbálkozik válaszolni. Jó néha elgondolni "mi lett volna ha"
Egyszer feltettem én is egy ilyen hülye kérdést. Aztán tanultam belõle...
Mi lenne ha a temlomtoronynak gatyája lenne? Õ lenne a legnagyobb legény a faluban. Ja, és maradok, mert nem te vagy a cenzor!
Az lett volna valoszinuleg hogy nem leptunk volna be a vilaghaboruba mivel semmi kozunk sem lett volna az osztrak uralkodokhoz ugyhogy nem lett volna trianon sem.
akkor nagyon válság lenne mint most... mert többember nagyobb föld több adózás az államnak aztán pl mész utcán ott turkálnak a kukába itt ülnek ott ujjal eszik a pudingot ott kéregetnek a padon ülve habár mostis ez van..
Ha az oroszok nem segítenek, akkor mi nyerünk. Akkor pedig egy középhatalom lettünk volna, nem pedig egy kisállamnak kezelt középhatalom.
Edzetlenül és bemelegítés nélkül álltál neki ugrókötelezni? Mert én akkor tapasztaltam ezt.
nekem ugyan ez volt alergiás vagy ? mert lehet hogy aszma nincs csak annak hatása kezdtete de nem vagy aszmás nekem ugyan ez volt

Ma lett volna a B kategóriás forgalmi vizsgám. Nem volt nálam az M kategóriás lejárt jogsim, ezért nem hagyott a v. biztos vizsgázni. Helyesen járt el?

Ketten mentünk vizsgázni én voltam az első,persze nem tudom mi alapján.Próbáltunk a v.biztossal beszélni,hogy cseréljen meg minket addig haza megyek a jogsiért.Mindössze 5 percre lakok ahonnan indultunk volna! Válasza az volt,majd legközelebb vizsgázhatok.

Legjobb válasz: Vinned kellett volna sajnos. Jogosan járt el a VB, más kérdés, hogy ha jó fej, megengedhette volna hogy hazaszaladj, esetleg arra kanyarodtok. Fogd fel tanulópénznek, valami otthon felejtett dolgon múlhat akár fontosabb dolog/több pénz is.

Vinned kellett volna sajnos. Jogosan járt el a VB, más kérdés, hogy ha jó fej, megengedhette volna hogy hazaszaladj, esetleg arra kanyarodtok. Fogd fel tanulópénznek, valami otthon felejtett dolgon múlhat akár fontosabb dolog/több pénz is.
A kérdező hozzászólása: igaz
Szerintem már akkor sem volt az.
ma 22:29-es A gyarmati rendszer átalakulása tényleg elkezdõdött a háború elõtt. De a háború nélkül nem lett volna ilyen nevetséges a vége, mint az Nemzetközösség.
ma 22:04-as + "Ellenben Anglia ma is tudna támadni." Igen, ha elõtte engedélyt kér az USA-tól.
ma 22:04-as Szerintem és tudtommal még inkább csak a gazdasági vezetést vették át az USA 1900-ban. Úgy szintén és 1939-ben és ez elõtt. Az is igaz tudjuk a háborúhoz csak három dolog, kell pénz, pénz és pénz. Ezt a II. Világ Háborúban be is bizonyították az amerikaiak. A repülõkön kívül az összes bevetet harceszköz sokkal silányabb színvonalú volt, viszont rengeteg volt belõle, mert telet rá ide hozni meg legyártani. És a méreg drága repülõs fejlesztésre és építésre is telet nekik. Gazdaságilla már Amerika volt az úr. Európa viszont politikai kapcsolat rendszerével és esetleg katonailag is uralta azokat a területeket, amire Amerikának fájt a foga. És Dél Amerikából is ki akarta ebrudalni az Európáikat végleg "De lényegében Európa volt az úr." - Ennek megdöntése volt a fõ cél a Második Világháború kiprovokálásában.
"És a legnagyobb és talán kizárólagos nyertesek az USA és Szovjet Unió." Azon belül is a szovjetunió hiszen megtarthatta azt a több 100000km2-nyi területet amit a Molotov-Ribbentrop paktum záradékában meghatároztak, ugye Kelet-Lengyelo. Balti államok, Besszarábia, kis finn területek stb. Meg ugye a keleti tömb olyan volt nekik mintha a gyarmatuk lett volna...
Nem igen mert Egyesült Államok meg az volt európai gyarmatok többsége fölött vette át az ellenõrzést. Ez mellet persze teljesen kiteljesíthette a két amerikai kontinens felet, az úralmát. Az Amerika az amerikaiaké elv alapján. És a NATO-val kitelesítve késõbb a világ addigi legnagyobb befolyási és övezetét hozta létre magának. Már itt a területi versenyben alul maradtak az Oroszok. De a rosszabb étkörülmények miatt még a nyolcvanas években is döntetlenre állt a mérkõzés a hidegháborúban.
Ja és nem a szimplán a Gyarmat Birodalmuk tette naggyá az Egyesült Királyságot, hanem az arra épülõ ipar volt a lényegi motorja nagyságnak. Pontosabban az onnan származó nyersanyagokra épülõ ipar. És a gyarmatok, mint felevõ piac (is) nagyon fontosak voltak. Az USA is alkalmazza ezt a mindszert csak õ, nem nevezte gyarmatoknak az ilyen függõ országokat. Bár gyakran úgy szintén katonailag megszállva tartja az ilyen országokat vagy csak egyszerûen a NATO kötelékébe tagozva, tartja fönt feletûk az ellenõrzést (és a felügyeletet).
étkörülmények* életkörülmények
igazából a dekolonizáció miatt gyengültek meg a britek, ez már a vh elõtt elkezdõdött
De a rosszabb étkörülmények miatt melyek az Oroszországban uralkodtak még a nyolcvanas években is döntetlenre állt a mérkõzés a hidegháborúban, mert az Oroszok a versenybe forgatták az életszínvonaltól elvont energiáikat.
Elég lett volna, ha nem lett volna a Nagy Britanniában nagy közutálatnak örvendõ Winston Churchill (az "amerikai"). Igaz ma már nem létezne a nagy gyarmat birodalma de, az biztos szövetségi rendszer sokkal erõsebb lenne, mint a mai Nemzetközösség*. Amúgy Nagy Britannia volt a 2. számú hatalom 1939-ben. Az USA ~1900-ban vette át a vezetést. Nagy Britannia vesztette a legtöbbet a Második Világháborban. A már elittett politikus miatt. A második legnagyobb vesztes talán Lengyel ország. És a legnagyobb és talán kizárólagos nyertesek az USA és Szovjet Unió. A Nemzetközösség (angolul: Commonwealth of Nations) olyan nemzetközi szervezet, amelyet a Brit Birodalomból kialakult független államok hoztak létre. Ezen a néven 1948 óta mûködik, 53 szuverén állam a tagja.
Nagy-Britannia már az elsõ világháborúban elvesztette a vezetõ szerepét, de az I. vh. nélkül is elvesztette volna, csak lassabban. A gyarmatbirodalom pedig az 1920-as évekre már nem volt egyértelmûen elõnyös, ezért is volt folyamatos téma az átalakítása. Amikor 1945 után nagyon gyorsan megszûnt, ez Angliát egyáltalán nem rázta meg. Ekkoriban a gyarmatok már inkább terhet jelentettek, mint elõnyt. Azok az országok, amelyek túl sokáig ragaszkodtak a gyarmatokhoz (Franciao. és különösen Portugália), alaposan ráfizettek erre.
vették* vette
Azért az, hogy 1900-tól Amerika átvette a politikai vezetést, az kicsit túlzás, ha jöttek volna Angliába, szétverték volna õket. Gyengébb flotta, ráadásul területük sincs, ahonnan megközelíthetik Nagy-Britanniát. Ellenben Anglia ma is tudna támadni. De tény, hogy gazdaságilag az USA szinte egyenrangú volt Nagy-Britanniával (volt amiben magas fölénye volt). De lényegében Európa volt az úr.
A gyarmatbirodalmuk mindenképp széthullott volna akkor is, és mi tette õket meghatározó hatalommá? A hatalmas gyarmatbirodalom. Egyébként meg elvileg Nagy Britannia gyõztes hatalom volt nem? ;)
Ez oan h ha a hunok nem álltak volna meg a kárpát medencében. akk miénk lenne franciaország területe is akár

Ma van a lánybúcsúm. Legalább 5, de inkább 6-7 napja meg kellett volna jönnie, de semmi, ma a reggeli első vizeletből negatív terhességi teszt. Merjek inni?

Ivós bulit terveznek a csajok, de eléggé aggódom. Negatív a teszt, nem tapasztalok tipikus terhes tünetet, maximum annyi, hogy kicsit érzékeny a mellbimbóm, ha hozzáérek, de tényleg csak kicsit, és nem jönnek a szokásos mensi előtti "ragyáim", tegnap bő, fehér színű folyást tapasztaltam. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem ihatsz. ennyi késésnél már ki kellene mutatnia. simán lehet, hogy csak az idegességtõl késik.

Szerintem ihatsz. ennyi késésnél már ki kellene mutatnia. simán lehet, hogy csak az idegességtõl késik.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam terhes :) Egy hónappal késõbb viszont igen, de már tudatosan, viszont sajnos missed ab lett belõle :( Most próbálkoztunk újra elõször, épp várom az eredményét.
No, pozitív lett az a teszt? :)
Én nem értek egyet. Nekem 6 nap késésbél negatív volt a tesztem.. A 12dik nap ujra teszteltem és pozitív lett.. Menszi elött hat nappal estem teherbe.. Simán lehetsz terhes. Ja és még tüneteim is alug voltak. A lányom 2 éves :)
A kérdező hozzászólása: 14-esnek: sajnálom nagyon :( végülis nem ittam olyan sokat, nem úgy jött ki. Meglátjuk mi lesz, nem jött meg azóta sem.
Én pont így voltam mint te. A lánybúcsúm napján késett 8. napja. Még nem csináltam akkor tesztet, de mivel sejtettem, , hogy terhes vagyok, így nem is ittam csak egy koktélt. No, azt se kellett volna, mert nagyon hideg volt, megfázott a torkom, és mivel kiderült, hogy tényleg terhes vagyok, akkor a torokfájásra már nem szedhettem azt a gyógyszert és azt a szopogatós tablettát, amit a nem terhesek, csak valami gyógynövényest, ami nem segített sokat. Én egyébként sose ittam sokat, egyszerûen nem szeretem az alkoholt, de amikor belevágtunk a babaprojetbe, akkor már a tervezés idõszakában felhagytam még azzal a ritkán alkoholozással is. Szerintem ihatsz, de ne a sárgaföldig, mert ha utána baj lesz (kívánom, hogy nem legyen), azon fogod rágni magad, hogy hátha ettõl... Én hiába vigyáztam magamra, nem itam, nem cigiztem, az enyém mégis itt hagyott...
Az elsõ vagyok. Egyébként én is azon a héten tudtam meg, hogy terhes vagyok, amikor évfordulót ünnepeltünk, és hát eléggé beboroztam :D
Nem lesz semmi baj. Én még nem tudtam, hogy terhes vagyok és elmentünk bulizni, pálinkázni. Rá egy hétre tudtam meg, hogy terhes vagyok. Semmi baja nem történt a babámnak, de rettenetes lelkiismeret furdalásom volt miatta, hogy árthattam-e ezzel neki.
Én január 3.-án teszteletem pozitívat 1 napos késésnél... Szilveszterkor pedig nem fogtam vissza magam egy picit sem, nagyon sokat ittunk (nem gondoltam hogy kismama vagyok) és rengeteget cigiztem is. Azóta már megszületett, egészséges nagyfiú :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam. Ha pozitív lett volna a teszt, nyilván nem iszok semmit, de így azért, amennyire látom, elengedhetem magam :) (lehet, hogy utoljára :D). Nem is én lennék, ha nem pont most történne ez :D
Kb 4-5 hetes terhes lehettem, amikor épp nyaralni voltunk. Allergia miatt gyógyszert szedtem (utólag kiderült, hogy az évek óta csendes napallergiám ezért virágzott ki), napi két doboz cigi, majdnem minden nap beborozás, stb, ahogy egy lazítós nyaraláson szokás. A doki utána csak legyintett, hogy ilyenkor még semmi jelentõsége. Most már 5. hónapban vagyok és az összes vizsgálat szerint makkegészséges magzat, tankönyvi a fejlõdése.
Ha terhes is lennél, ilyen kis terhességnél még nem kerül át semmi a babához. Az majd csak a terhesség kicsit késõbbi szakaszában történik meg. Amúgy ha késõbb történt a megtermékenyítés, tehát nem a nagy könyvben megírtak szerint, akkor ha késõi teherbeesésrõl van szó, akkor még lehet, hogy van esély a babára, de egyébként nem sok. 1 hetes késésnél, ha valaki a nagy könyvben elõírtak szerint esik teherbe, akkor már délutáni vizeletbõl is kimutatja a teszt, reggelibõl meg pláne.
Ha ez megnyugtat, én antibiotikumot szedtem amikor még nemtudtam hogy terhes vagyok, pedig már az voltam (és semmi baj nem lett belõle) szóval nyugi, amúgy terhesen is állítólag lehet inni "ünnepnapokon" 1 valamit. (Jómagam csak azért nem tettem, mert gyûlölök mindennemû alkoholt). Jah és egy tipp!!! A stressz sokkal jobban árt a babának (bár ilyenkor még embrió), mint pár pohár akármi...
én 4 hónapig mensiztem terhesség alatt.addig nem is tudtam hogy kismama vagyok.és volt hogy ittam, dohányoztam nem keveset.makk egészséges kisbabám született.ne aggódj.még nincs szoros kapcsolat köztetek.de szerintem csak az idegességtõl késik(elvégre házasodsz nemde? :) )jó szórakozást!
A kérdező hozzászólása: Egyébként arra én is gondoltam, amit a 2-es válaszoló ír, ennek ellenére halálra aggódnám magam, ha utána kiderülne, hogy terhes voltam már :/
A kérdező hozzászólása: Csak attól vagyok ideges, hogy nincs se egyértelmû igen, se egyértelmû nem, háromnapos késésnél fordult meg elõször a fejemben, hogy lehetséges lenne a terhesség. Én is azt gondolom egyébként, hogy már mutatnia kellene a tesztnek, csak nem igazán igyekszik a menzesz.
Nemhiszem hogy nagy segítség amit írok, de hátha... nekem nemvárt után 2héttel lett pozitív a teszt (addig 3 teszt is negatív lett, valszeg olyan alacsony volt a hcg). Szerintem ha csak picit/keveset iszogatsz (mittudomén 1sör egész este) az simán belefér...
Persze. Ha terhes is vagy, ilyen korán még nem vagytok olyan mértékben összekötve, hogy annak a kis embrió jelöltnek árthatnál. Jó szórakozást! :-) Drukkolok is!
Remélem sikerül! :)

Tegnap volt HSG-m, ma görcsöl a hasam, barnás pecsételésem van! Ez normális? Ma reggel voltunk együtt a párommal és most félek nem kellett volna még, kicsit fájt.

Legjobb válasz: Szerintem korai volt az egyuttlet, mi utana par napot kihagytunk, nekem se gorcsom, se barnazasom nem volt. Szerintem fekudj, pihenj le, hatha jobb lesz.

Szerintem korai volt az egyuttlet, mi utana par napot kihagytunk, nekem se gorcsom, se barnazasom nem volt. Szerintem fekudj, pihenj le, hatha jobb lesz.
Nem hiszem, hogy jó ötlet volt már másnap együtt lennetek :(
Nekem is volt utána barnázásom, 2-3 napig és nekem is görcsölt a hasam. El fog múlni, ne aggódj!
Októberben voltam HSG-n, egy hétig véreztem és 3 napig alig tudtam leülni. Jobb lett volna ha vártok még, de szerintem most már így utólag ne aggódj, nem tudod visszacsinálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!