Találatok a következő kifejezésre: Ma vettem hogy (580 db)

Ma vettem téli gumikat. Kettőn a Dot jelzés után van dátum, kettőn viszont nincs. Hogy lehet ez? Kettőnek felülete teljesen "szőrös", a másik kettőé viszont alig. Lehet, hogy 2 közülük használt? Nem igazán látszik rajtuk kopás.

Legjobb válasz: Pont ma akartam feltenni ezt a kérdést! Új gumikat vettem a kocsira és nem volt mindegyiken DOT szám, de amúgy teljesen újnak néznek ki. Erre bementem egy hiperbe, megnéztem. Ott megnéztem 10-15-öt, mind olyan amin nincs feltüntetve! Nem értem, hogy lehet ez. Olyanok, hogy DOT U2H2 ig megvolt, de az LMCR 1604 már üresen volt hagyva! http://www.consumerwarningnetwork.com/wp-content/uploads/200.. Várnám a hozzáértõk válaszát!

Pont ma akartam feltenni ezt a kérdést! Új gumikat vettem a kocsira és nem volt mindegyiken DOT szám, de amúgy teljesen újnak néznek ki. Erre bementem egy hiperbe, megnéztem. Ott megnéztem 10-15-öt, mind olyan amin nincs feltüntetve! Nem értem, hogy lehet ez. Olyanok, hogy DOT U2H2 ig megvolt, de az LMCR 1604 már üresen volt hagyva! http://www.consumerwarningnetwork.com/wp-content/uploads/200.. Várnám a hozzáértõk válaszát!
A kérdező hozzászólása: Megnézted mindkét oldalát a gumiknak? Én most olvasgatom a neten, hogy azért nem láthattam két abroncsnál a dátumot, mert forgásirányos a gumi, és valószínûleg csak egyik oldalán jelölik a gyártási idõt.
Az "LMCR 1604" részbõl a 1604 a DOT szám. A DOT szám a gyártás hetét jelzi hét sorszáma, év száma formában, a példa alapján 2004 16. hetében gyártott abroncs. Minden abroncson rajta kell lenni hasonló formában valamelyik oldalon. DOT különbözõ gyártási kódok, és a 4 számjegy. A szõrös, nem szõrös dolgot a vásárlás helyén kell megkérdezni. Ha ez egy tesco, akkor akar a sok simogatástól, görgetéstõl, forgatástól is hiányozhat, lekophat.
Pont az a rész hiányzik!! Természetesen forgásirány szerint vannak fent a gumik, és kívül nincs rajtuk DOT. De holnap lefotózom.
Ja hát most esik le!! Attól, hogy a forgásirány jó még eshet belülre a DOT szám.. Minden világos! :D Mondjuk megnézni nem tudom, mert már fent van az autón.. Nem hiszem, hogy nagy meló lett volna mindkét oldalra odaírni..
Én is így jártam a "madaras" tetyóban.De én már ott megnéztem mindkét oldalát, és kb 25db-ból 10-en tényleg nem volt!Konkrétan a DOT jelölés ovális helye ott volt, de belesütve semmi!Utána beszélgettem az eladóval, aki volt olyan jófej hogy lebeszélt. Mondván amin volt szám az is 2008-as és ha már az ember alsó hangon kidob kb.50 ezret akkor legyen már elvárható hogy az idei termésbõl kap, nem pedig egy túltárolt össze-vissza rakosgatott maradékból.Szerintem ezen még a csábító ingyen szerelés sem segít.Úgyhogy a másik nagynál(Metró) sikerült megcsípni 4 egyforma (2113) full "szörös" kormoránt! Bocs hogy ilyen bõ lére engedtem, de szerintem mindenki figyeljen oda amikor multinál vesz gumit pont az ilyen dolgok miatt!

Szerintetek ez baj hogy ma vettem észre hogy ma kedd van és tegnap vettem be véletlenül a keddit? SEGÍTSETEK!

Rövidebben ma kedd van ma meg a hétfői gyógyszert vettem be!!

Legjobb válasz: :DDD bocsi! :DD Azért van h tud hol jérsz.. :D tök mindegy melyik napit veszed be ha egymás mellett vannak!

:DDD bocsi! :DD Azért van h tud hol jérsz.. :D tök mindegy melyik napit veszed be ha egymás mellett vannak!
Nem, nincs semmi gond, mindegyiknek ugyanaz a hatása. a napok csak segítségként vannak rajta :)
A kérdező hozzászólása: köszi csak megilyedtem

Ha magas és zárt a méhem és ma nincs folyásom akkor lehet baba? Tegnap testápoló szerű folyásom volt. (Csak ma vettem észre, hogy nem érem el). A hőm csak 36, 5.

Legjobb válasz: Nos, a termékeny napokon a méh sokkal puhább és tágabb, hogy a spermák hatékonyan át tudjanak jutni. Ha már termékeny napok elmúltak, a méh összehúzódik és bekeményszik. De nem írod, hogy mikor volt peteérésed és hány nappal vetted észre ezeket a dolgokat.

Nos, a termékeny napokon a méh sokkal puhább és tágabb, hogy a spermák hatékonyan át tudjanak jutni. Ha már termékeny napok elmúltak, a méh összehúzódik és bekeményszik. De nem írod, hogy mikor volt peteérésed és hány nappal vetted észre ezeket a dolgokat.

Ma vettem meg a asus memo pad hd 7 tabletot, és az lenne kérdésem hogy tudtok e olyan oldalakat ahol lehet letölteni csak is asus memo pad hd 7 tabletra játékokat?

Legjobb válasz: Nincs ilyen, meg minek lenne? Nehogy félre értsd, nem rosszból mondom... Gondolj bele 1000000+1 féle androidos tablet létezik jelenleg (plusz még jönnek hozzá a telefonok), minek foglalkozna 1 fejlesztõ is azzal, hogy 1 adott tabletre optimalizálja a játékát? Mikor megoldhatja azt, hogy a legtöbbön (nyilván min. hardverkövetelményt betartva) fusson. Nincs értelme, nem éri meg ilyesmivel foglalkozni, s õrület is lenne. "Régebben" divat volt GPU-ra optimalizálni, mára már ez is kezd elveszni. Nem igazán értem, hogy minek keresel direkt erre a tabletre optimalizált játékot... nem foglal magába semmilyen egyedi megoldást a tablet, hogy erre kellene optimalizálni, s emiatt nem is kaphatsz semmilyen plusz élményt. Ha a hardver határait szeretnéd feszegetni, arra jó a Real Racing és az Asphalt sorozat, stb. Egyébként jól választottál, jó ár/érték arányú tablet!!!

Nincs ilyen, meg minek lenne? Nehogy félre értsd, nem rosszból mondom... Gondolj bele 1000000+1 féle androidos tablet létezik jelenleg (plusz még jönnek hozzá a telefonok), minek foglalkozna 1 fejlesztõ is azzal, hogy 1 adott tabletre optimalizálja a játékát? Mikor megoldhatja azt, hogy a legtöbbön (nyilván min. hardverkövetelményt betartva) fusson. Nincs értelme, nem éri meg ilyesmivel foglalkozni, s õrület is lenne. "Régebben" divat volt GPU-ra optimalizálni, mára már ez is kezd elveszni. Nem igazán értem, hogy minek keresel direkt erre a tabletre optimalizált játékot... nem foglal magába semmilyen egyedi megoldást a tablet, hogy erre kellene optimalizálni, s emiatt nem is kaphatsz semmilyen plusz élményt. Ha a hardver határait szeretnéd feszegetni, arra jó a Real Racing és az Asphalt sorozat, stb. Egyébként jól választottál, jó ár/érték arányú tablet!!!

Ma az ellenőr megbuntetett azért, mert nem volt kitöltve a berletem. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ma vettem, de nem figyelt ( 8000 ft- ra büntetett még). Lehet ez ellen még valamit tenni?

Nem mutathatok be semmi, mert beixelte, hogy nincs lehetőség dokumentum felmutatására.

Legjobb válasz: Évek óta nem írom rá, sose büntettek meg. Pedig ellenõrizték már elég sokszor. De legfeljebb az érdekelte õket hogy a dátum érvényes-e és eset van-e diákon matrica. Legtöbbször még ezek sem érdekesek, csak mutass fel nekik valamit ami bkv bérletre hasonlít. De amiatt sose szóltak egy szót se, hogy nincs ráírva. Értem én, hogy szabály szerint rá kéne írni, meg így próbálják megakadályozni a visszaéléseket, pl. hogy ne ketten használjanak egy bérletet. Na de mégis, ez mennyire életszerû? Kedden Julika megy vele iskolába, szerdán a testvére, Zolika mondjuk? Vagy teljesárú bérlet esetében egyik nap apuka, másik nap anyuka megy vele dolgozni? Nekem nem tûnik olyan életszerûnek, hogy emiatt most hirtelen basztatni kéne egy olyan réteget aki végül is fizet a BKV-nak nem is keveset, miközben sokezren bliccelnek. De nem ám õket kapják el, hanem próbálják az amúgy is fizetõ utasokat megrendszabályozni. Hajrá bkv, így szeretünk...

Évek óta nem írom rá, sose büntettek meg. Pedig ellenõrizték már elég sokszor. De legfeljebb az érdekelte õket hogy a dátum érvényes-e és eset van-e diákon matrica. Legtöbbször még ezek sem érdekesek, csak mutass fel nekik valamit ami bkv bérletre hasonlít. De amiatt sose szóltak egy szót se, hogy nincs ráírva. Értem én, hogy szabály szerint rá kéne írni, meg így próbálják megakadályozni a visszaéléseket, pl. hogy ne ketten használjanak egy bérletet. Na de mégis, ez mennyire életszerû? Kedden Julika megy vele iskolába, szerdán a testvére, Zolika mondjuk? Vagy teljesárú bérlet esetében egyik nap apuka, másik nap anyuka megy vele dolgozni? Nekem nem tûnik olyan életszerûnek, hogy emiatt most hirtelen basztatni kéne egy olyan réteget aki végül is fizet a BKV-nak nem is keveset, miközben sokezren bliccelnek. De nem ám õket kapják el, hanem próbálják az amúgy is fizetõ utasokat megrendszabályozni. Hajrá bkv, így szeretünk...
Ki kell fizetned! Semmit sem tudsz tenni.
Pár nap haladékot? :D :D) Tudod meddig tart ráírni? Kb. negyed perc.. vagy annyi se...
" Ez a gond." Erre vannak az ellenõrök.
A kérdező hozzászólása: Volán volt, nem bkv. Majd befizetem. Teljesen ki ment a fejembol, azért adhatnanak pár nap haladékot, hogy rairjuk, hisz csak most vettem a bérletet. Ennyi pénz kiadni ilyen buszokra, amik állandóan késnek és mocskosak.
Mielõtt megkezded az utazást, rá kell írni a kedvezményre jogosító irat számát. Szabály az szabály. Nem tudsz semmit tenni.
"És ha már itt tartunk, ezzel mi a gond?" Pont az, amit írtam.. a másik ilyenkor vagy lyukaszt, vagy bliccel.. és inkább az utóbbi van többségben. Ez a gond.
Tönkre is menne a BKV ha úgy használnák a jármûvet, hogy aki leszáll róla az odaadja a bérletét egy olyannak aki épp felszáll. Pont ezért találták ki, hogy a bérlet személyhez köthetõ és át nem ruházható.
"Akiket én ismerek, ott pld. anyuka otthon van munka nélkül, és ha megy állásinterjúra õ viszi a bérletet a férje addig vagy lyukaszt vagy bliccel" És ha már itt tartunk, ezzel mi a gond? Egyszerre két ember nem tud egy bérlettel menni, ez oké, de felváltva szerintem nyugodtan lehetne. Elvégre az utazásért fizet az ember, teljesen mindegy, hogy ki használja fel, az utazás ki van fizetve.
Pont azért vezették be a bérletigazolványt, mert nagyonis életszerû volt a példád... (igaz most már a személyid is pótolhatja a bérletigazolványt..)
"Na de mégis, ez mennyire életszerû? Kedden Julika megy vele iskolába, szerdán a testvére, Zolika mondjuk? Vagy teljesárú bérlet esetében egyik nap apuka, másik nap anyuka megy vele dolgozni?" Pedig rengeteg ilyen van hidd el! Akiket én ismerek, ott pld. anyuka otthon van munka nélkül, és ha megy állásinterjúra õ viszi a bérletet a férje addig vagy lyukaszt vagy bliccel :(
2. vagyok. Én is a bérletpénztárnál írom rá mindig, ha nincs tollam, kérek egyet, szóval ezt nem fogadják el kifogásnak az ellenõrök.
Nemtom... én mindig úgy csináltam, hogy vettem, elkértem a tollat a jegypénztárban és ott helyben ráírtam...
Ki kell fizetned, az a helyzet. Egyszer engem is elkaptak emiatt, mutattam a számlát hogy 10 perccel korábban vettem és mivel nincs tollam nem írtam még rá. Szerencsére az én esetemben megértõ volt a bácsi és adott egy tollalt, hogy ha elõtte ráírom akkor okés a dolog. De mondta, hogy január 1-tõl kezdve muszáj lenne büntetnie ha nincs kitöltve, elõtte csak figyelmeztettek.
Sajna mást nem tudsz tenni. Már ki is fizetted amúgy? Barátnõm se tölti ki soha, de õ hanyagság miatt.. Most dobtuk ki a tavalyi havi bérletszelvényeit, egyetlen egyet sem töltött ki, pedig hányszor mondtam neki! Egyébként úgy érvénytelennek számít, azért büntetett meg.
Ja hogy volán!! Én azt hittem BKV. Akkor talán a Bkvnal ez mégse gond. Mert sose szóltak érte pedig szoktak ellenõrizni.

Most kellene megjönnie azt hiszem a menszeszemnek, de nem tudom pontosan, viszont babát szeretnénk és kíváncsi vagyok hogy összejött e. MA vettem tesztet, reggel érdemes megcsinálnom vagy csak pénzkidobás?

Legjobb válasz: Szia,en ket tesztet is csinaltam,mindkettot este,mert akkor vettuk,es mar nagyon turelmetlen voltam,nam birtam volna kivarni a reggelt.Mar az elso is pozitiv lett,csak biztos akartam lenni,a masodikat masnap csinaltam,ugyancsak este,az is pozitiv lett,majd kiugrottam a borombol :))) Allitolag ezek a tesztek mar 7 nap utan a fogantatastol kimutatjak a terhesseget,ezt en sem tudtam,es kivartam egy teljes honapot...ja es azt mondjak,hogy reggel erdemesebb csinalni,de az en tesztjeim hasznalati utmutatojan azt irta,hogy a nap barmeky idopontjaban elvegezheto,es nem volt nemtom milyen szuper tesz,se draga,valami gagyi nevtelen a hypermarketbol :) Na irany pisilni,ne izgulj itt nekem reggelig :D Szurkolok neked!!! Minden jot

Szia, en ket tesztet is csinaltam, mindkettot este, mert akkor vettuk, es mar nagyon turelmetlen voltam, nam birtam volna kivarni a reggelt.Mar az elso is pozitiv lett, csak biztos akartam lenni, a masodikat masnap csinaltam, ugyancsak este, az is pozitiv lett, majd kiugrottam a borombol :) )) Allitolag ezek a tesztek mar 7 nap utan a fogantatastol kimutatjak a terhesseget, ezt en sem tudtam, es kivartam egy teljes honapot...ja es azt mondjak, hogy reggel erdemesebb csinalni, de az en tesztjeim hasznalati utmutatojan azt irta, hogy a nap barmeky idopontjaban elvegezheto, es nem volt nemtom milyen szuper tesz, se draga, valami gagyi nevtelen a hypermarketbol :) Na irany pisilni, ne izgulj itt nekem reggelig :D Szurkolok neked!!! Minden jot
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ. Reggel csinálom meg , addig ki kell bírnom.De köszönöm.:) megírom hogy mi lett
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem pozítiv lesz
Szia. A 10-12 a lehetõ legjobb idõpont volt, ha 28 napos a ciklusod... Akkor júli 27-én kellett volna megjönnie, szóval reggeli vizeletbõl már érdemes tesztelned. :) Sok sikert! Szurkolok! :) A hõd jó jel lehet, de csak a teljes görbével lehetne értékelhetõ. :)
A kérdező hozzászólása: Most mértem meg a testhõmet. 36, 9 nem szokott ennyi lenni, mindig 35-6 és 36.4 között van ? Ez számít valamit?
A kérdező hozzászólása: Lemaradt hogy az elsõ babát márciuba 6 hetesen elvesztettem :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Bocsi félreírtam. Nem értem ezt az egészet. Segítsetek légyszi! Szóval június 28-29 -én jött meg és 4-én múlt el. Aznap tuti együtt voltam a párommal , meg 10-12 körül is.Akkor mikor kellene megjönnie? Késik már akkor 1 hetet? nem értem. Csinállak reggel tesztet érdemes? Jah és 3 napig hányingerem volt viszont. Az elözzõ terhességemnél a cicim fájt és hányingerem nem volt.Most fordítva? Van esély a baára?Megszakításos módszerrel védekeztünk.
reggel!!
Hogy ha még csak most várod, akkor érdemesebb megvárni a reggelt, mert akkor koncentráltabb a hcg a vizeletben, és a terhesség kezdetén még nincs belõle sok, szóval tutibb eredményt ad reggel. SZURKOLOK! :) Majd írd meg légyszi, hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a tesztem :(

29. augusztusban volt az utolsó menzim. Csak 3 napig tartott és görcseim sem voltak, szinte észre sem vettem hogy megvolt. Ma reggel vettem észre hogy nagyon sok testápolószerü folyásom van. Létezhet az hogy babát várok?

Semmi tünetem nincs, ami terhességre utalna. Nem merek tesztelni, már teljesen lemondtam róla hogy összejön a baba. Ez a nagyon sok testápolószerü folyás utalhat babára? Ilyet még soha nem tapasztaltam. Kérlek ha valakinek volt ilyen tünete, menzi is volt és mégis babás volt írjatok! Elöre is köszi.

Legjobb válasz: gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló

gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló
szia! mikor terhes lettem, igaz nekem nem jött meg, de krémszerû folyásom volt, mensi elmaradása után 5 napra teszteltem, éjszaka, és kimutatta a terhességet. más jelét nem igazán tapasztaltam, max még annyit h állandóan fáradtnak éreztem magam...de másnál is volt, h elõtte volt kicsi vérzése, drukkolok neked h babás legyél!!! 8 hetes baba anyuja
akkor kellett volna rendesen is megjönnie, amikor véreztél kicsit?
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan augusztus 29-én kellett megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál! Csajok el sem hiszem 10 hetes kismama vagyok :-D Semmi tünetem, se hányinger, se fáradság, cicik sem érzékenyek, csak a testápolószerü folyás. És én már lemondtam róla hogy valaha is lesz babám. Nagyon boldog vagyok :-)
Tiszta szívbõl gratulálok!!!!! Én most olvastam, amit írtál, és nem semmi történet! Örülök neki, hogy van ilyen is! És nem teszteltél közben? Vagy úgy gondoltad, ha megjött, akkor nem lehetsz babás? Én szeretnék ma dokihoz menni, mert én az utolsó mensim óta egyre rosszabbul érzem magam, (nekem 30.-án jött meg) és nem tudom, mi az oka. De nekem kétlem, hogy baba lenne! :) Még egyszer gratula, és tessék babavitamint szedni!!!! :) Boldog babavárást!

Ma vettem cickafark, és palástfű teát. Hogy kell inni, mikor kezdjem el? Holnap fog megjönni elvileg!

Legjobb válasz: A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam,az elsõ öt napban a mensi miatt nem,mert vérbõséget okoz,de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem,le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem,hogy bevált,mert csak ebben a ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan,ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust,elõsegítí,hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.

A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, mert vérbõséget okoz, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit egy bögrényi vízzel és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak ebben a ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.
Szia. Ha holnap jön meg akkor a cickafarkkal kezd 12 napig. Aztán a palástfü teát amig a nem várt lenne. napi 2 pohár. Nekem bejött. Üdv 18 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!köszönöm!mennyi ideig ittad, hogy bevált?

Hogy szedjem a mehpempöt? Ma vettem meg a 25 g ost hogy szedjem? Tanácstalan vagyok :- ( Nem esek teherbe ezert vettem meg Van bent egy kis kanalka mennyit kanalazak belöle?

Legjobb válasz: Érdemes a menszesz elsõ napjàn elkezdeni addig míg meg nem jön újra. Utàna 1ciklus szünet, majd megint szedni 1 cikluson àt. Egy olyan kanàllal nyugodtan ehetsz, nem kell púposra. Mióta próbàlkoztok? Rendszeres a ciklusod? Korotok? Sok sikert :)

Érdemes a menszesz elsõ napjàn elkezdeni addig míg meg nem jön újra. Utàna 1ciklus szünet, majd megint szedni 1 cikluson àt. Egy olyan kanàllal nyugodtan ehetsz, nem kell púposra. Mióta próbàlkoztok? Rendszeres a ciklusod? Korotok? Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Szia a ciklus nem rendszeres 5 hónapra ki marad.meg nem jött meg szedhettem reggeltõl? Egy nap hanyszor? 20 vagyok 3 éve sikertelen a probálkozás
Ejha! Az iskolát se végezted el és már 17 évesen azon gondolkoztál h gyereked legyen? Ez szép és jó de nem túl korai lett volna? Pl mibõl tartottad volna el? Munka nélkül pénzed se lesz. Szedtem én is méhpempõt de a 25gramm az semmi. Egyébként 20 évesen semmirõl sem vagy lemaradva.
A kérdező hozzászólása: Neked semmi közöd hozzá.a saját poénztárcád fölöt uralkodj ne másé fölöt

Ma vettem 3aranyhalat, meg egy kis alga evőt. Kis kerek akváriumba van, és van olyan 'vízforgatóm' szerintetek indítsam be nekik? Félek hogy elpusztulnak tőle.

Legjobb válasz: Kis kerek akvárium? HIBA!!!! Mekkora ez az "akvárium"? Sajnos ha ebben maradnak akkor is elpusztulnak. Aranyhalas akvárium 150 litertõl indul. Utána néztél mindennek mielõtt meg vetted õket????

Kis kerek akvárium? HIBA!!!! Mekkora ez az "akvárium"? Sajnos ha ebben maradnak akkor is elpusztulnak. Aranyhalas akvárium 150 litertõl indul. Utána néztél mindennek mielõtt meg vetted õket????
A kérdező hozzászólása: igen, és nem 'kis kerek' félre írtam.elég nagy de viszont tudod a kerek fajta.nem kifejlett példány, ezért azt mondta a boltos, hogy mivel még nagyon picik elég nekik annyi tér.van egy másik akváriumom majd át rakom abba õket akkor :)
Gondolom egyik sincs 150 literes. Itt nem a a vízforgató kérsés lesz a fõ bajod elõbb-utóbb.
FAKE !!!
Pontosan mekkorák az akváriumaid? Szûrés mindenképpen kell nekik. A boltos csak azt nem említette hogy ezek a halak az évek alatt nagyra fognak nõni. Tehát idõvel kelleni fog nekik a nagyobb aki.
Ajánlom figyelmedbe ezt: http://diszhal.info/Carassius_auratus.php Azonkívül ott van Pénzes, Tölg: "Az aranyhal" c. könyv is: ezt is olvashatod.
annyira nem tudnak elpusztulni, mint az agysejtjeid.
Kérdezõ legalább leírtad volna a "kis kerek akvárium" mekkora vagy hogy a másik mekkora.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!