Találatok a következő kifejezésre: Ma vettem az utolso szemet (15 db)

Ma vettem be az utolso szemet a levélböl és az elsöt a menstruáciom 5. napján vettem be. Mikor kell megjönnie?

még sose szedtem fogamzásgátlót

Legjobb válasz: Az utolsó szem bevétele után a 2.-4. napon. A tájékoztatóban szerintem benne kell lennie.

Az utolsó szem bevétele után a 2.-4. napon. A tájékoztatóban szerintem benne kell lennie.
épp ezért kéne fellapozni a tájékoztatót. A 7 napos szünet valamelyikén kell megjönnie.

Clostyt szedtem, napi 3x1 - et tegnap vettem be az utolsó szemet. Mikor kell próbálkozni hogy összejöjjön a baba? A melleim már most majd le szakadnak. A hőm eddig 36, 4 volt ma reggel 36, 6 volt.

Legjobb válasz: szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok

szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok
Írtam, privit
bekapcsoltam a privit, írj ha van kedved!
megint én vagyok, szivesen beszélgetnék veled, hátha több sikerrel járnánk. Kiváncsi lennék nálad milyen tünetek vannak stb.....
Szia Megint én vagyok az. Szóval ha Pesti vagy, akkor én tudok neked egy helyet ahol csinálnak neked inzullin vizsgálatot. Másik: Azért kéne nekünk a lapar, mert ezzel a mûtéttel csinálják az "ékreakciót" azaz, vagy kiszúrják vagy leégetik a pf-rõl a kiscisztákat. És akkor egy évig a cisza nem jön vissza illetve rendezõdik a hormonháztartás, és megint lesz PETEÉRÉSÜNK.
én vagyok!ne is mond!mintha mumus emlegetnék, mikor felhozom az inzulint!!szerinted miért?lehet ez lenne a megoldás, de egyszerûen nem akarják!ma gondolkoztam rajta, hogy megnézem neten, hátha valahol pénzért megcsinálják!!jó neked hogy van már gyermeked, én nagyon szomorú vagyok, mert még nincs!most megyek újra hormonvizsgálatra, és ha kész/az 2hét/akkor mondja meg a doki hogyan tovább!nagyon félek a laporoszkópiától, mondjuk nem értem nekem minek, ha nincs peteérésem!néha úgy érzem, hogy senki nem tud segíteni a pco-s betegeken!pedig nem bírom ki, baba nélkül!!
megint én vagyok. Nekünk már van egy 3éves lányunk, aki 2004ben fogant. akkor még nem voltam pcos. Csak a szülés után jöttek a gondok. Kérdezhetek vmit? Neked néztemk már inzullint? Vagy csak én vagyok olyan béna, hogy nem sikerül senkibõl kifacsarnom:((
Elõtted válaszoló vagyok. Neked még clostival sincsen pé-d?:((( Akkor most mi van??? Nekünk már lassan kéne menni a meddõségibe letelt az 1évünk:( Már én a laparba is benne lennék, de a dokim azt mondta, szeretné ha a meddõségiben is megnéznének, és lehet elég lenne egy inszem is.
húha, én is pco-s vagyok!de nekem még a clostival sincs pé-m.
Válaszoló vagyok.... Nem nem sikerült a baba, de nem ez miatt, mert volt akkor peteérésem, és együtt is voltunk. Sajnos pcos vagyok és ez ront az "esélyeinken":(
és a válaszolónak sikerült a baba?
http://www.mensmentis.hu Itt lehet inzullint nézetni, igaz fizetni kell érte. Ezt ajánlottam neked. Edina
Áttöréses vérzés, mint pár kérdéssel lejjebb is volt ma már.

Ha LINDYNETTE 20-at szedek és bevettem már az első levélből az összes szemet, mindig rendszeresen, és ma van az első nap a 7 napos szünetből, tehát tegnap vettem be az utolsó szemet, akkor már védekezés nélkül lehetek a barátommal, ti mernétek?

Vagy a szünetben jobb védekezni?

Legjobb válasz: szia. Nyugodtan együtt lehetsz a barátoddal, már védett vagy. De ha nagyon aggódsz, akkor várd meg a szünet végét. Én nem vártam meg, már elõtte együtt voltam a barátommal. Nem volt semmi gond. :)

szia. Nyugodtan együtt lehetsz a barátoddal, már védett vagy. De ha nagyon aggódsz, akkor várd meg a szünet végét. Én nem vártam meg, már elõtte együtt voltam a barátommal. Nem volt semmi gond. :)
Igen, nyugodtan.

Barátnőm Lindynette 20-at szed a mensi 2. napjától. Ma vette be az utolsó szemet az első levélből. Nem mindig ugyanabban az órában vette be, hanem az este 9 óra és éjfél közötti időszakban. Van már védettség?

A kérdésem az, hogy jelent-e ez valamit a védettség kialakulása szempontjából, valamit hogy mikortól alakul ki a tényleges védettség? Meddig szükséges máshogy is védekeznünk?

Legjobb válasz: Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)

Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)
Ahogy rá van írva a tájékoztatóra.
Ha max 12 órán belül beveszi a kövi tabit akkor is véd! Az elsõ szemtõl fogva véd ha a mensi elsõ napján kezdte szedni, ha a 2.-4. napokon akkor már 1 hét múlva véd!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Csütörtökön vettem be az utolsó szemet és ma kicsit erősebb vérzésem van. Akkor az azt jelenti, h megjött? Mert egész hónapban volt ilyen kis barnás váladék

Legjobb válasz: A barnás váladék sokszor azt jelzi,hogy nem megfelelõ a fogamzásgátló nekem is másikat írtak ez miatt,de valószínû megjött igen.sztem menj orvoshoz.

A barnás váladék sokszor azt jelzi, hogy nem megfelelõ a fogamzásgátló nekem is másikat írtak ez miatt, de valószínû megjött igen.sztem menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: pedig párszor belém élvezett a barátom. sztem ezaz a váladék ami még nem szokta meg annyira a szervezetem a gyógyszert. bízom a dokimban mert nagyon jó a szakmájában.

Én azt szeretm megkérdezni, hogy szedem a fog. Gátlot rendesen, ma vettem be az utolso szemet, a 21. et. és ha hétvégén együtt leszek a párommal, az véd, ugye?

Legjobb válasz: Kérem olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét. Véd, de ezt egyrészt a nõgyógyásznak is el kellett mondania, másrészt tényleg benne van abban a k. tájékoztatóban

Kérem olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét. Véd, de ezt egyrészt a nõgyógyásznak is el kellett mondania, másrészt tényleg benne van abban a k. tájékoztatóban

1 éve szedek yasminell-t. Tegnap vettem be a levelemből az utolsó szemet, ma meg már megjött délután :S Miért lehet ez?

Múlt héten er?s fejfájás csillapítót szedtem,quarelint. Meg betegeskedtem egész héten. Az zavarhatott be ?

Legjobb válasz: Ha jól értem a 7 napos szünet 1. napján jött meg? Ez teljesen normális,a lényeg hogy szünetben jöjjön meg,mindegy hogy az elsõ vagy a 7. nap. Amugy befolyásolhatja a betegség is igen

Ha jól értem a 7 napos szünet 1. napján jött meg? Ez teljesen normális, a lényeg hogy szünetben jöjjön meg, mindegy hogy az elsõ vagy a 7. nap. Amugy befolyásolhatja a betegség is igen
örülj, hogy megjött:D sztem nincs baj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!