Találatok a következő kifejezésre: Ma vettem az utolso (34 db)

Ma vettem be az utolso szemet a levélböl és az elsöt a menstruáciom 5. napján vettem be. Mikor kell megjönnie?

még sose szedtem fogamzásgátlót

Legjobb válasz: Az utolsó szem bevétele után a 2.-4. napon. A tájékoztatóban szerintem benne kell lennie.

Az utolsó szem bevétele után a 2.-4. napon. A tájékoztatóban szerintem benne kell lennie.
épp ezért kéne fellapozni a tájékoztatót. A 7 napos szünet valamelyikén kell megjönnie.
igen, akkor ma. ha mindig kedden kezded szedni, akkor igen, ma kell:D
most ebbe mi a nehéz? beszeded az utolsó gyógyszert, kihagysz 7 napot, és újra kezded szedni. kedden hagyod abba, akkor kedden kezded el újra.
hétfõ - 21. tabi kedd - SZÜNET 1. nap szerda - SZÜNET 2. nap csütörtök - SZÜNET 3. nap péntek - SZÜNET 4. nap szombat - SZÜNET 5. nap vasárnap - SZÜNET 6. nap hétfõ - SZÜNET 7. nap kedd - 1. tabi
A kérdező hozzászólása: Javítás: *az utolsó 8 darab 0-át lehagyta. Bocsi, csak belezavarodtam.
Sztem igen.
igen
Ez nem gond.
Semmi gond, sokszor kell megadni csak 16 számjegyet :)
Elvileg nem oké! egy bankszla szám (GIRO) 3*8 karakterbõl áll. Ha az utolsó 8 nem nulla, hanem más egyéb szám, az fontos lehet!
Az utolsó 8 karakter 0 vagyis nem probléma az APEH utalások is 16 karakter. Az elsõ nyolc karakter a bankazonosító a középsõ nyolc a tényleges számlaszám, még ha le is hagyta volna az utolsó 8-at ami nem 0 akkor se lenne probléma.

Kedden vettem be az utolsó tabit, ma péntek van és még mindig nem jött meg. Mit csináljak?

Yasminellet szedek (a második levél után vagyok)

Legjobb válasz: az utolsó szem bevételétõl számított 4.-5. napra jön meg. ne aggódj!

az utolsó szem bevételétõl számított 4.-5. napra jön meg. ne aggódj!
Én Diane35-öt szedek, volt hogy aznap jött meg, mikor el kellett kezdenem a következõ levéllel. Lyndynett-et szedõ barátnõmnek is néha csak a szünet végén jön meg. Ebbõl én levontam azt a következtetést, hogy nincs gond amíg nem kéne bevenni a következõ szem gyógyszert.
Ha mégsem jön meg, ne halogasd, irány a gyógyszertár, terhességi teszt és ellenõrizd. Már csak azért, mert van, hogy azért késik, mert valami miatt idegeskedsz, mondjuk, hogy miért nem jött meg? :-)
Én is ebben a cipõbe járok csak nálam (Vasárnap vettem be utolsó tabi...(ezen a héten kell megjönnie)) Annyit teszünk hogy várunk... várunk és megnyugszunk... lényeg hogy abban a 7 napban megjöjjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem holnap megjön..

Clostyt szedtem, napi 3x1 - et tegnap vettem be az utolsó szemet. Mikor kell próbálkozni hogy összejöjjön a baba? A melleim már most majd le szakadnak. A hőm eddig 36, 4 volt ma reggel 36, 6 volt.

Legjobb válasz: szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok

szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok
Írtam, privit
bekapcsoltam a privit, írj ha van kedved!
megint én vagyok, szivesen beszélgetnék veled, hátha több sikerrel járnánk. Kiváncsi lennék nálad milyen tünetek vannak stb.....
Szia Megint én vagyok az. Szóval ha Pesti vagy, akkor én tudok neked egy helyet ahol csinálnak neked inzullin vizsgálatot. Másik: Azért kéne nekünk a lapar, mert ezzel a mûtéttel csinálják az "ékreakciót" azaz, vagy kiszúrják vagy leégetik a pf-rõl a kiscisztákat. És akkor egy évig a cisza nem jön vissza illetve rendezõdik a hormonháztartás, és megint lesz PETEÉRÉSÜNK.
én vagyok!ne is mond!mintha mumus emlegetnék, mikor felhozom az inzulint!!szerinted miért?lehet ez lenne a megoldás, de egyszerûen nem akarják!ma gondolkoztam rajta, hogy megnézem neten, hátha valahol pénzért megcsinálják!!jó neked hogy van már gyermeked, én nagyon szomorú vagyok, mert még nincs!most megyek újra hormonvizsgálatra, és ha kész/az 2hét/akkor mondja meg a doki hogyan tovább!nagyon félek a laporoszkópiától, mondjuk nem értem nekem minek, ha nincs peteérésem!néha úgy érzem, hogy senki nem tud segíteni a pco-s betegeken!pedig nem bírom ki, baba nélkül!!
megint én vagyok. Nekünk már van egy 3éves lányunk, aki 2004ben fogant. akkor még nem voltam pcos. Csak a szülés után jöttek a gondok. Kérdezhetek vmit? Neked néztemk már inzullint? Vagy csak én vagyok olyan béna, hogy nem sikerül senkibõl kifacsarnom:((
Elõtted válaszoló vagyok. Neked még clostival sincsen pé-d?:((( Akkor most mi van??? Nekünk már lassan kéne menni a meddõségibe letelt az 1évünk:( Már én a laparba is benne lennék, de a dokim azt mondta, szeretné ha a meddõségiben is megnéznének, és lehet elég lenne egy inszem is.
húha, én is pco-s vagyok!de nekem még a clostival sincs pé-m.
Válaszoló vagyok.... Nem nem sikerült a baba, de nem ez miatt, mert volt akkor peteérésem, és együtt is voltunk. Sajnos pcos vagyok és ez ront az "esélyeinken":(
és a válaszolónak sikerült a baba?
http://www.mensmentis.hu Itt lehet inzullint nézetni, igaz fizetni kell érte. Ezt ajánlottam neked. Edina
még ne menj dokihoz!az utolso tabitol számitva 4-5 nap még belefér!
Kb a 4. napon jön majd meg! Ne izgulj!
Ne hallgass az elõttem szólóhoz!!! Mindenképpen kezdd el szedni a köv. levéllel, akkor is ha nem jön meg!!!Ha nem kezded el szedni, akkor kezdheted majd az egészet elõrõl, mert nem leszel védett! Lehet, hogy csak pecsételõ lesz a vérzésed eleinte! Ha pár hónap után sem jön meg rendesen, akkor menj el dokihoz!!
az még nem nagy baj. Mindig 3-4 nappal késõbb jön meg, ha abbahagyod a szedést.
Úgy ne kezd el a következõt, hogy nem jön meg, ilyen esetben mindenképp menj orvoshoz. De kedden-szerdán meg kéne, hogy jöjjön már.

Batman Arkham City-t vettem meg ma és mivel az utolsót vettem utólag tette bele a cd-t és a papírokat. (xbox 360) Viszon amikor belépek a menübe kódot kér macskanőhöz. Ilyenkor mitcsináljak? Vegyem meg külön xbox live-on vagy menjek vissza?

Amennyire jól tudom akkor nem kell külön megvennem dlc-ként.

Legjobb válasz: De sajnos külön meg kell venni az újabbakba már nem adják macskanõt, nem tudom, hogy ez csak boxon van-e nekem PCn megvan.

De sajnos külön meg kell venni az újabbakba már nem adják macskanõt, nem tudom, hogy ez csak boxon van-e nekem PCn megvan.
Áttöréses vérzés, mint pár kérdéssel lejjebb is volt ma már.

Barátnőm Lindynette 20-at szed a mensi 2. napjától. Ma vette be az utolsó szemet az első levélből. Nem mindig ugyanabban az órában vette be, hanem az este 9 óra és éjfél közötti időszakban. Van már védettség?

A kérdésem az, hogy jelent-e ez valamit a védettség kialakulása szempontjából, valamit hogy mikortól alakul ki a tényleges védettség? Meddig szükséges máshogy is védekeznünk?

Legjobb válasz: Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)

Na igen, történetesen annak nincs ráírva a tájékoztatójára... Én anno egy hónapig szedtem, addig gumi, utána meg mindent bele, és nem lett gáz. Azt is olvastam, hogy egy hét alatt hat, meg hogy azonnal, de hát jobb a békesség. Nekem is este 9-11 tájára esik tabi beevése, több mint egy éve, és nincs baj. Persze az a biztos, ha megkérdezitek a dokit :)
Ahogy rá van írva a tájékoztatóra.
Ha max 12 órán belül beveszi a kövi tabit akkor is véd! Az elsõ szemtõl fogva véd ha a mensi elsõ napján kezdte szedni, ha a 2.-4. napokon akkor már 1 hét múlva véd!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

29. augusztusban volt az utolsó menzim. Csak 3 napig tartott és görcseim sem voltak, szinte észre sem vettem hogy megvolt. Ma reggel vettem észre hogy nagyon sok testápolószerü folyásom van. Létezhet az hogy babát várok?

Semmi tünetem nincs, ami terhességre utalna. Nem merek tesztelni, már teljesen lemondtam róla hogy összejön a baba. Ez a nagyon sok testápolószerü folyás utalhat babára? Ilyet még soha nem tapasztaltam. Kérlek ha valakinek volt ilyen tünete, menzi is volt és mégis babás volt írjatok! Elöre is köszi.

Legjobb válasz: gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló

gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló
szia! mikor terhes lettem, igaz nekem nem jött meg, de krémszerû folyásom volt, mensi elmaradása után 5 napra teszteltem, éjszaka, és kimutatta a terhességet. más jelét nem igazán tapasztaltam, max még annyit h állandóan fáradtnak éreztem magam...de másnál is volt, h elõtte volt kicsi vérzése, drukkolok neked h babás legyél!!! 8 hetes baba anyuja
akkor kellett volna rendesen is megjönnie, amikor véreztél kicsit?
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan augusztus 29-én kellett megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál! Csajok el sem hiszem 10 hetes kismama vagyok :-D Semmi tünetem, se hányinger, se fáradság, cicik sem érzékenyek, csak a testápolószerü folyás. És én már lemondtam róla hogy valaha is lesz babám. Nagyon boldog vagyok :-)
Tiszta szívbõl gratulálok!!!!! Én most olvastam, amit írtál, és nem semmi történet! Örülök neki, hogy van ilyen is! És nem teszteltél közben? Vagy úgy gondoltad, ha megjött, akkor nem lehetsz babás? Én szeretnék ma dokihoz menni, mert én az utolsó mensim óta egyre rosszabbul érzem magam, (nekem 30.-án jött meg) és nem tudom, mi az oka. De nekem kétlem, hogy baba lenne! :) Még egyszer gratula, és tessék babavitamint szedni!!!! :) Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!