Találatok a következő kifejezésre: Ma vettem az (541 db)

Bárányhimlőre cink-oxidos rázókeveréket egy nap hányszor kell kenni? 3 éves a kisfiam tegnap jött ki rajta (6 pötty) ma már több van rajta, ma vettük az oldatot. Mikor tetőzik?

A húga 13 hónapos. Mennyi az esélye hogy elkapja és mikor jön el? rajta akkor? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Nem túl jó a rázókeverék,gyerekorvosok szerint elfertõzõdés forrása lehet,ma már nem ajánlják.De ha az orvosotok ezt írta fel,akkor rá hallgass és ne rám.Nekünk mentholos hintõport írtak ,azt naponta többször is lehet használni,amikor a viszketés kínozza + Fenistil cseppek. Nekem a kicsin pár nap múlva jött ki a bátyja után,de sajnos többszöröse lett a hólyagok száma,6 hónapos volt akkor.

Nem túl jó a rázókeverék, gyerekorvosok szerint elfertõzõdés forrása lehet, ma már nem ajánlják.De ha az orvosotok ezt írta fel, akkor rá hallgass és ne rám.Nekünk mentholos hintõport írtak , azt naponta többször is lehet használni, amikor a viszketés kínozza + Fenistil cseppek. Nekem a kicsin pár nap múlva jött ki a bátyja után, de sajnos többszöröse lett a hólyagok száma, 6 hónapos volt akkor.
a tetõzést nem tudom . a kislányomon juni elsején vettük észre akkor volt 2 pöttye. másnap 75 harmadnap 134 . kétszer kenjük naponta és utánna hintõpor.
Szia! Nálunk a fiamon kb 40-50 pötty volt, a kicsin másfél hét után jelent meg az elsõ. A kicsin rengeteg volt. a hasán hátán ép terület nm volt. Szörnyen nézett ki. Én Poxclin habbal kentem mindkettõt, a nagyfiamon semmi sem látszódik, szépen eltûnt az összes, a kicsinek van még pár sebhelye, de már szépen halványodik. Kb egy hónapja voltak bárányhimlõsek.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Mennyi ideog jottek az uj pottyok es meddig volt fertozo vagyis mikor szaradtak le? Lazasak voltak a kicsik? A fiamon ma sok lett de gondolom jon meg. Ma lett este lazas eloszor. Ti a tesot engedtetek jatszani vele?
A kérdező hozzászólása: Kedves masodik! Akkor ti egy nappal elorreb jartok mint mi.:) Hogy van a kicsid? Laza van?
köszi ! ma is 134 .petty. voltunk dokinál aki nem jav. a rázókeveréket. a gyerkõc jólvan és játszik az öccsével . Õ még nem kapta el. Jobbulást a Te kicsidnek is!
A kérdező hozzászólása: Az en kisfiamnak tobb pottye lett ma. Viszket neki. Ird majd meg ha elkapna a tesoja.
A kérdező hozzászólása: Szia Masodik! Hogy van a kislanyod? Es az ocsi? Kisfiam egyik szemzugaban volt egy himlo es penteken begyulladt neki a szeme. Most kenocsot kapott ra szombaton es piros neki meg mindig. A kezen meg a talpan vannak meg holyagok. Ez nekunk a 9. nap. A tobbi potty varras sotet mar de meg nem akar leesni. Nalatok mi a helyzet? A kislanyom jol van meg nem kapta el.
A kérdező hozzászólása: 17. napon ma kijottek a pottyok a kisteson. Utolso holyag a 13. napon tunt el vagyis hegesedett be a nagyon.

Ma vettem az oriflametol ilyen hajkisimito pakolast az a neve h SMOOTH CONTROL LEAVE-IN TREATMENT a tobbi lent!?

Nekem nem vált be.Akinek igen,az írjon,hogy hogycsinálta ! ? Megköszönném

SEDATIF PC gyógyszer vélemények? Én ma vettem az alvás zavaromra de olvastam hogy más gyógyszerekkel való kölcsönhatása eddig nem ismert! Szóval félek hogy esetleg a fogamzásgátló nem fog hatni!

Legjobb válasz: Amit én tudok, az csak annyi, hogy a homeopátiás készítmények szedésekor nem szabad mentolos fogkrémmel fogat mosni, mert azok állítólag elveszik a hatását. Sokan szedik, szerintem nem kell aggódni amiatt, hogy elvenné a hatását a fogamzásgátlónak.

Amit én tudok, az csak annyi, hogy a homeopátiás készítmények szedésekor nem szabad mentolos fogkrémmel fogat mosni, mert azok állítólag elveszik a hatását. Sokan szedik, szerintem nem kell aggódni amiatt, hogy elvenné a hatását a fogamzásgátlónak.
A kérdező hozzászólása: Igen azt is olvastam hogy nem szabad mentolos dolgokat enni/ill fogat mosni!Hát remélem nem lesz gond!Köszi a választ!
Ezzel nem hinném hogy gond lenne, de nem árt tudni hogy az orbáncfû-tartalmú gyógynövénykészítmények pl. csökkenthetik a fogamzásgátló hatását. Csak azért írtam, ha esetleg a Seatif PC nem válik be és mást szednél helyette.
A kérdező hozzászólása: Remélem beválik és nem kell mást szednem!Igaz nem orvos írta fel hanem gyógyszertáros ajánlotta ezt!Állítólag õ is szedte már!
Mivel a homeopátiás szerek gyakorlatilag hatóanyag nélküli placebók (gy.k.: csak valami egészségre normál esetben semleges anyag, pl. szõlõcukor van benne, és pszichoszomatikus úton hat), ezért kizárt, hogy bármi mást befolyásoljon.
[link]
A kérdező hozzászólása: Próbáltam ezzel a linkkel amit beszúrtál de nem mûködik így sem!
KIES van rajta?
[link]

Lindynette 20 fogamzásgátlót szedek. Ma vettem volna be reggel az első darabot a 7 napos szünet után, de elfelejtette, és csak most este vettem be. Reggel kb.8kor szokom bevenni, és ma este 8kor vettem be. Lehet ebből vlmi probléma?

Köszi!

Legjobb válasz: szerintem nem. én is ezt szedem már 4 éve majdnem. volt már olyan, hogy elfelejtettem néha bevenni egy szemet, és nem is pótoltam, és semmi gond nem volt. de ha nagyon izgulós vagy, akkor ebben a hónapban használjatok gumit is, vagy megszakítás+krém/kúp.

szerintem nem. én is ezt szedem már 4 éve majdnem. volt már olyan, hogy elfelejtettem néha bevenni egy szemet, és nem is pótoltam, és semmi gond nem volt. de ha nagyon izgulós vagy, akkor ebben a hónapban használjatok gumit is, vagy megszakítás+krém/kúp.
El kell olvasni a tájékoztatót, minden gyógyszer mellé adnak... "12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Az utolsó, be nem vett tablettát, amilyen hamar csak lehet be kell venni, akkor is ha ez egy nap alatt két tabletta bevételét jelenti. A további tablettákat a szokásos módon kell bevenni. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges." Egy hét kiegészítõ védekezés. Szerintem elég világos.
Igen.
Most engem mindenki lepontozott 0%-ra? Miért? Amit írtam, helytálló. Az, hogy nem örültök neki, más tészta. Idióták... Örülök, hogy jól végzõdött az eset, a GSM bolt is korrekt volt.
Igen ez neki is érdeke, van elég bajuk a lopott teló miatt. Örülök, hogy neked legalább happy end lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítõ hozzászólásokat. A történet jó véget ért: a rendõrség lefoglalta a lopott telót, a GSM bolt egy azonos típúsú vadiúj készülékkel kárpótolt, 1 év garanciával.
5-ös: jókat írtál, de a kérdezõ csak akkor tehet feljelentést, ha bizonyítani tudja, hogy a gsmbolt tudta, hogy lopott telefont ad el neki. Így viszont marad(hat) a polgári per, a gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a bolt mindenkit kártalanítani fog - emiatt a bírósági szakaszban nem fog elmarasztaló ítélet születni.
Uj, vagy használt telefon? Melyik gsm bolt ez. Látod, nem is olyan olcsó az az olcsó.
A jog teljesen egyértelmûen rendelkezik errõl. Hiába volt, hogy a fizettél és birtokodba került a tárgy, ez (min utólag kiderült) nem volt legális, így mint ilyen tranzakció (szerzõdés) utólag semmisnek számít (a tiedénél elõbb létre jött és legális eredeti tulaj bírtok joga áll helyre). Szóval igen bármennyire is nem tetszik az új tulajnak (azaz neked) a készülék vissza fog kerülni a régi tulajdonoshoz. Ha az események tudatában meg akarnád tartani azzal bûncselekményt valósítasz meg hiszen az eszköz nem az eredeti tulaj akaratából került hozzád és nem is kapott az eredeti tulaj ellenértéket. Te mindössze annyit tehetsz, hogy a boltostól visszaigényled a vételi összeget (amiért persze ha jól sejtem nem kapsz ilyen készüléket legálisan). Ha tud akkor inkább fizet ha nem akkor feljelentést kell tenned és peres út vár rád.
ezért nem kell gsm boltban bármit is venni
Jóhiszemûen vette, igen, így õt büntetõjogi felelõsség nem terheli, de akitõl vette, az sem rendelkezhetett a telefon tulajdonjogával, mert neki sem a tulaj adta át (tehát az igazi tulaj nem is mondott le a tulajdonjogáról azáltal, hogy azt eladta volna pl). Így a telefon jogtalanul van bárki másnál, mint az eredeti tulajnál, akitõl ellopták. Õt megilleti a telefon, ezért lefoglalják - bár hallottam olyat, hogy ebbe lehet nem beleegyezni, és akkor további felvonások következnek, de errõl nem tudok biztosat.
Te jóhiszemûen vetted. Ha megvan a blokk, nem foglalhatják le - elvileg.
Utolsó, nem helytálló, mivel hülyeséget írtál..
A kérdező hozzászólása: vagyis csak ma probálkozhatunk?
A kérdező hozzászólása: ja tegnap volt tojás szinû folyásom ma semi .lehet le maradtam rola?
Nem hiszem, h lemaradtál.A két egyforma csík jó, de még jobb, ha az tesztcsík erõsebb, holnap is használj egyet szerintem.Délután használd és ne igyál elõtte 2 órával. Ha este együtt lesztek az pont jó, mindent bele.
A kérdező hozzászólása: kõszi mert csak ma és vasárnap tudunk egyûtt lenni.az akkor jo?igy még nem fáj a hasam és olyan mindha bepisiltem volna.

"vettem" egyhetes vodafone-os mobilnetet laptopra. Az aktiválástól számítják az egy hetet? Ma vettem, de ha pl hétfőn aktiválom és kezdem használni, akkor onnan számít az egy hét?

Legjobb válasz: Igen, aktiválástól számít. Az inaktív idõszakot nyilván nem számítják bele. Plusz ezt késõbb bármikor újra aktiválhatod.

Igen, aktiválástól számít. Az inaktív idõszakot nyilván nem számítják bele. Plusz ezt késõbb bármikor újra aktiválhatod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!:)

Valakinek esetleg van valami tapasztalata az X-Epil Evolution gyantázószettről? Mert én ma vettem, de nem igazán működik úgy ahogy szeretném. Talán nem megfelelően használom? !

Legjobb válasz: Nekem is volt régebben, teljesen jól mûködött... mi a baj vele? Én mondjuk használtan vettem és nem x-epil patronnal használtam, mert azok nem túl jók.

Nekem is volt régebben, teljesen jól mûködött... mi a baj vele? Én mondjuk használtan vettem és nem x-epil patronnal használtam, mert azok nem túl jók.
A kérdező hozzászólása: Mostmár semmi, csak kellett egy délután, hogy rájöjjek a helyes mûködésére...!!(:

Nektek mi a tapasztalatotok a Zilola nevű allergia gyógyszerrel kapcsolatban? Én ma vettem be az első szemet, mert már lassan két hete folyamatban tüsszögök, be van dugulva az orrom, egyébként allergiás rhinitisem van!

Korábban Xyzalt szedtem de nem igazán használt.

Legjobb válasz: Én szedem lassan egy hete és azt kell, hogy mondjam használ. Úgy vettem észre magamon, hogy jóval kevesebbet tüsszögök. Már annyi mindent próbáltam, hogy fel sem tudnám sorolni, de a legjobban ez használt a gyógyszerek közül, illetve a Calcium pezsgõtabletta is jelentõsen enyhíti a szénanáthás tüneteimet (orrfolyás, állandó tüsszögés, szemviszketés). Késõ éjjel szokott csak rámjönni, gondolom akkorra már csökken a hatása. Még várok vele pár hetet hogy biztosabbat tudjak mondani, mert lehet hogy csak ezen a héten volt kevés pollen a levegõben, lehet csak véletlen egybeesés, nem lehet tudni.

Én szedem lassan egy hete és azt kell, hogy mondjam használ. Úgy vettem észre magamon, hogy jóval kevesebbet tüsszögök. Már annyi mindent próbáltam, hogy fel sem tudnám sorolni, de a legjobban ez használt a gyógyszerek közül, illetve a Calcium pezsgõtabletta is jelentõsen enyhíti a szénanáthás tüneteimet (orrfolyás, állandó tüsszögés, szemviszketés). Késõ éjjel szokott csak rámjönni, gondolom akkorra már csökken a hatása. Még várok vele pár hetet hogy biztosabbat tudjak mondani, mert lehet hogy csak ezen a héten volt kevés pollen a levegõben, lehet csak véletlen egybeesés, nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem igazán használt, annyira be volt már dugulva az orrom, éjszaka már aludni sem tudtam semmit se. Most a Loratadin Hexal nevû tablettát szedem, ettõl sokkal jobban vagyok. Már alig fújom az orrom, éjszaka tudok aludni. Pázsitfüvekre vagyok allergiás egyébként. Köszönöm a válaszod:)
2 hete szedem. Véletlen napi 2-t szedtem, mostanra légszomjam és alacsony vérnyomásom van. Abba kellett hagynom a munkát is egy ideig, tegnap este majdnem kórházba is mentem. Nagyon vigyázz vele, kicsi a bors de erõs!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!