Találatok a következő kifejezésre: Ma vettem a (1049 db)

Ma vettem a barátomnak egy kis díszbáránykát, de nem tudom hogy most adjam oda neki, vagy majd csak húsvétra. Szerintetek?

Legjobb válasz: Miért vetted neki? Húsvétra, vagy csak úgy? HZa csak úõgy, akkor add oda neki, húsvétra meg vegyél neki csokit, mert annál jobban nem örülnek semminek sem olyankor :D

Miért vetted neki? Húsvétra, vagy csak úgy? HZa csak úõgy, akkor add oda neki, húsvétra meg vegyél neki csokit, mert annál jobban nem örülnek semminek sem olyankor :D
Húsvétra :) Aranyos ajándék.
A kérdező hozzászólása: Igazából csak úgy vettem, nem gondoltam bele, hogy elrakjam-e húsvétig, vagy meglepjem vele csak úgy :D Nagyon megtetszett, mert tavaszias hangulata van :)
Húsvétra. Ha most odaadod neki mit adsz majd Húsvétra? Most meg nincs különösebb alkalom rá.
ha csak úgy vetted, akkor ne várj vele húsvétig
Ha ennyire döntés képtelen vagy egy ilyen egyszerû helyzetben, akkor mi a fenének fiúzol már? Nem inkább a barbival kéne még játszanod? Felteszel egy kérdést, majd saját magad megválaszolod. Ha valaki esetleg azt tanácsolja, hogy inkább dobd a szemétbe mert minden férfi csak becsap meg kihasznál akkor épp annak fogsz hinni?

Ma vettem a dm-ben egy szempillaspirált de itthon vettem észre hogy be van száradva. Visszavigyem?

lokkal visszavinném

Legjobb válasz: Szerintem igen. Én volt amikor másnap egy arclemosót vittem vissza, mert büdi volt, és visszaadták a pénzt is.

Szerintem igen. Én volt amikor másnap egy arclemosót vittem vissza, mert büdi volt, és visszaadták a pénzt is.
Vidd, ne hagyd annyiban. Még véletlenül se te érezd magad kellemetlenül.
Vidd vissza, ha nem is adják vissza az összeget, lelehet vásárolni. Hasonló volt velem is a körömlakkal.:)


Ma vettem a Tescoban egy nadrágot, de hibás. Visszavihetem? Ha igen, meddig?

A boltban nem tűnt fel a lyuk, a nadrág szárán, csak mikor hazaértem, és rendes fényben megnéztem. Biztos nem általam sérült meg. A kérdésem, hogy visszavihetem-e? Ha igen: Meddig? Visszakapom a pénzt, vagy vásárolhatok annak a pénznek megfelelően?

Legjobb válasz: Csak akkor cserélik vissza, ha nem volt akciós. Pénzt nem kapsz vissza sehol!

Csak akkor cserélik vissza, ha nem volt akciós. Pénzt nem kapsz vissza sehol!
Teljesen mindegy, hogy akciós vagy nem akciós, ugyanazok a jogok vonatkoznak mindkét termékre, csak a legtöbb üzletben hangoztatják, hogy nem veszek vissza akciós terméket, ez polgári jog szerint nem így van. Az a baj, hogy vitatkozni sem nagyon tudsz sokszor, mert maguk az eladók sincsenek tisztában ezzel, panaszkönyvbe kell beírni és megkeresni valami felettes szervet. Amúgy én Tescoban ilyen ügyekben mindig jóindulatú ügyintézõkkel találkoztam, magát az árat nem lennének kötelesek visszafizetni, ennek ellenére legutóbb tõlem megkérdezték, hogy a pénzt szeretném vagy levásárolni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, pár nap múlva megint megyek a városba, és a Tescoba is ellátogatok az ügy által! :) Nem fogom hagyni magam, köszönöm még egyszer a válaszokat!
Visszaviheted. Teljesen mindegy, hogy akciós vagy sem. És levásárolni se feltétlen kell, pénzt is visszakérheted. Nekem olyan is volt már, hogy én néztem félre valamit és akkor is visszaadták a tescoban a pénzt. Konrétan 1-et fizet 2-t kap akció volt valamibõl, de én félre értelmeztem és két különféle típusút választottam pedig csak teljesen egyformákra járt az akció. Itthon vettük észre. Legközelebb bevittem, simán visszafizették az egészet kp-ben.
Nekem eddig mindent kicseréltek vagy levásárolhattam.
Mindenképp kötelességük kicserélni, vagy visszaadni az árát, ha akciós ha nem. Lehet, hogy akkor csak ráfogták, hogy akciós volt, nincs rá garancia, mert nem volt kedvük foglalkozni a dologgal, és mivel nem erõsködtél maradt is annyiban. Szóval vidd csak vissza, és ne hagyd magad!
Elsõ vagyok. Lehet megéri harciasan fellépni, bár én nem vagyok olyan, és sajnos nem is vagyok tisztába vele, mik a kötelezettségei ilyen esetben a boltnak. De az biztos, hogy múltkor visszavittem az akciós árut, és közölték, hogy erre nincs csere garancia. :( de most megkérdeztem egy kolleginát, aki azt mondta, hogy ugyanabból az akciós választékból cserélhetett (egy gyerek strand törölközõrõl van szó). Mindkettõnk esete Tescoban történt. Próbáld meg!
"Ha a kereskedõ nem vállalja a kijavítást, vagy a kicserélést, vagy vállalta ugyan ezek valamelyikét, de nem tud/ott ennek eleget tenni a b) pontban meghatározott feltételekkel, akkor a vásárló jogosult választása szerint, vagy megfelelõ árleszállítást kérni vagy elállni a szerzõdéstõl, azaz a hibás termék visszaszolgáltatása fejében teljes vételár-visszatérítést követelni. " http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/szavatossag/szav_jogok/jogo..
Ne vedd be ezt a defetista dumát, hogy akciós nem kell visszavenni. Az akciós termékre ugyanolyan garanciális jogaid vannak. Ha akadékoskodnak, akkor kérd a panaszkönyvet.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor megszívtam, akciós volt...:)
"magát az árat nem lennének kötelesek visszafizetni" ?? Ezt hogy érted? Hibás termék esetén nem kötelesek az árat visszafizetni? Már dehogynem. Persze ha ugyanolyan de hibátlan terméket nem tudnak adni. Vagy erre gondoltál, hogy ezért nem kötelezõ a pénzt visszaadni? Mert akkor bocs. :) )
az árát nem. de levásárolhatod (uj fogyasztó védelmi törvény)

Ma vettem a szupermarketben 3 bokor kis tujafát, és nem tudom, hogy elültessem most, vagy várjak vele tavaszig?

Legjobb válasz: ültesd el most,jól tányérozd ki és ha véletlen nem esik az esõ ,locsold bõven,amég a talajmenti fagy be nem áll.

ültesd el most, jól tányérozd ki és ha véletlen nem esik az esõ , locsold bõven, amég a talajmenti fagy be nem áll.
Most kell elültetni, mert a szobában tönkremegy. http://www.viragcenter.hu/index.php?option=com_content&view=..
Mindenképpen összel jobb elültetni, mert a tél alatt is tud gyökeret fejleszteni, tavasszal sokkal nehezebben megy.
minden képen most ültesd el hisz a tuja igényes növény ha nem tud a beültetett földbe gyökeret ereszteni tönkre is megy nagyon víz igényes és a beültetés elõtt bõségesen áztassa be a földet sõt nem árt körülötte fel lazítani a talajt ez azt jelenti hogy sokkal nagyobb gödröt ásson ki mint maga a tuja mostani gyökérzete és töltse fel vízzel és mikor beitta a vizzet már is lehet ültetni

Battlefield 4 : ERROR Could not communicate with BF4. Error ma vettem a BF! Et, felraktam, de nem indul, mindig ezt írja ki, mit tegyek?

konfigom: i5 750,8gb ram,64bites win7

Legjobb válasz: mindent frissíteni kell hozzá a videokártya drivert a direct X-et a keretrendszert.. 4.5-re.

mindent frissíteni kell hozzá a videokártya drivert a direct X-et a keretrendszert.. 4.5-re.
A kérdező hozzászólása: az mind okés...legfrissebb minden!
nem
A kérdező hozzászólása: miéért? :( úgy tudom 3 napig indoklás nélkül a bontatlan terméket visszaveszik.
Ha így tudod, akkor miért ne vihetnéd?
azért, mert nem vesznek vissza semmilyen terméket csak azért, mert "nem tetszik".
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom indokok nélkül, csak szerettem volna mást, aki szintén így tudja. nem magamnak vettem a festéket, és ezért.. 2000 ft volt, nekem nem kell, neki nem kell, én meg kifizettem..
Esetleg ha beváltatnád másra? 2000 forint értékben..
A kérdező hozzászólása: hát a levásárlás is jobb, mint az, hogy a polcon áll valami, amit kifizettem, és ssoem fogom használni, szóval ha olyat lehet, élnék azzal is
A kérdező hozzászólása: levásárolhattam :) csak azért írtam meg, hogy többet ne informáljatok félre senki se, csakúgy. - tisztelet a kivételnek persze! - :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!