Találatok a következő kifejezésre: Ma van szülinapja, és (33 db)

Melyikőtöknek van ma a szülinapja, és hanyadik?

nekem 22.

Legjobb válasz: Barátnõm unokatestvére (elvileg) ma fog megszületni. Kislány lesz.

Barátnõm unokatestvére (elvileg) ma fog megszületni. Kislány lesz.
Én most jöttem egy kedves barátom bulijáról, a kedves leányzó most zárta le az elsõ negyed évszázadát.
nekem egy kicsit késõbb lesz a szülinapom szal csak ezért írok: booooldog szülinapot mindenkinek!:D
Õõõ..anyunak tegnap elõtt volt xD De am boldog szülinapot:P
anyukámnak holnap lesz szülinapja:D 38 éves lesz:D
nekem már csak jövöre lesz szülinapom a 18adik:P de akinek ma van boldog szülinapot:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek!!! :-))

Ma van a legjobb bnőm szülinapja és szeretnék neki SMS-t küldeni, de nem azt a normális "Boldog szülinapot"-ot. Mondanátok valami jót?

Legjobb válasz: Itt van néhány válogass nyugodtan: Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erõ és egészség kisérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon! A tegnapokkal fogy az élet, A holnapokkal egyre nõ, S szemedben mégis mindörökké, A mának arca tûn elõ – Ezért ha illan ez az év is, S a múltba szállva szétomol, Lelkedben ott a kincs örökre Amely valaha benne volt. Boldog születésnapot! Elmúlt percek fénye majd emlék lesz csupán. Elmerengsz a régi lángok parazsán. Mosoly ül a szádon vagy könnyes a szemed? Az emlék a tiéd, ilyen volt az életed! Boldog születésnapot! Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen. Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt.. Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel! Eltelt megint egy év, s újra eljött ez a nap, a nap mikor minden a Tiéd.. Nap, Hold, Csillagok így kívánok Boldog születésnapot! Születésnapod alkalmából küldöm-e levelet, hogy az idõk elmúltával el ne felejts engem. Gondolj néha a sorok írójára, ki boldogságod szívbõl kívánja. A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!

Itt van néhány válogass nyugodtan: Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erõ és egészség kisérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon! A tegnapokkal fogy az élet, A holnapokkal egyre nõ, S szemedben mégis mindörökké, A mának arca tûn elõ – Ezért ha illan ez az év is, S a múltba szállva szétomol, Lelkedben ott a kincs örökre Amely valaha benne volt. Boldog születésnapot! Elmúlt percek fénye majd emlék lesz csupán. Elmerengsz a régi lángok parazsán. Mosoly ül a szádon vagy könnyes a szemed? Az emlék a tiéd, ilyen volt az életed! Boldog születésnapot! Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen. Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt.. Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel! Eltelt megint egy év, s újra eljött ez a nap, a nap mikor minden a Tiéd.. Nap, Hold, Csillagok így kívánok Boldog születésnapot! Születésnapod alkalmából küldöm-e levelet, hogy az idõk elmúltával el ne felejts engem. Gondolj néha a sorok írójára, ki boldogságod szívbõl kívánja. A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!
Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét, oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot!
gugli>szülinapi smsek>enter ennyi
Jó válogatást: http://www.google.hu/search?q=sz%C3%BClinapi+sms-ek&rls=com... (Szerintem te egyszerûbben ki tudod választani melyik illik a legjobban az õ stillusához, mint mi.)
Boldog szülinapot, egyébként nekem is ma van :D
ennyi elég :)
megköszöntött?
Szerintem írj az üzifalára is... Tartson már jó fejnek téged :D
Írj az üzifalára is :)
Már felköszöntötted amikor ezt írtad:Köszi, és neked is boldog szülinapot. Amúgy Boldog Születésnapot! :-)
A 21. század nagy problémái... :D Szerintem nem muszáj írnod neki még egyszer külön az üzenõfalára is, úgyis kap értesítést, hogy írtál az õ kommentje alá, és valószínûleg elolvassa majd. :) Boldog szülinapot! ;) 18/F


[email protected] már le, és Boldog Szülinapot : )
Arra lennék kiváncs, azt a 30g-ot hogy mérted be... Mert nem csak abban van szénhidrát ami édes, és nem csak a cukrot értjük szénhidrát alatt, meglepne, ha tényleg csak ennyit vittél volna be. Amúgy meg napi 90g ra van szüksége a szerveztnek, tehát még bõven ehetsz, sõt enni is kéne, mert nem véletlenül vannak megadva MINIMUM értékek!
viszont a szénhidrát diéta alatt az olyan szénhidrát ami pl rizsben, vagy krumpliban van, és NEM CUKOR! a cukor csak kémiailag ch, diétában minden cukor tilos! (abban a diétában ahol nem, azt egybõl fel lehet ismerni h sz*r diéta!)
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak köszönöm :) amúgy mindenre rá van írva a szénhidráttartalma hogy 100g-ban mennyi, kiszámolom hány gramban van kb 10gram szénhidrát, vagy amennyit akarok enni. matek...
Isten éltessen. Bocs, de hány éves vagy?Mert ez a gondolkodás nem utal valami érett felnõtt gondolkodásra.MI van ha megeszel 100got? 1gr cukor = 4 vagy 5 kal...megettél 150et.Ezért kivégeznének szerintem kommunista országokban :) )) A fogyókúra, diéta NEM MEGY ha ennyire élet-halál kérdésként veszed, ÉS ÍGY BELEUNSZ...itt buknak el sokan.NEM SZABAD ÍGY VENNI.

Ma van tesóm szülinapja, és összevesztünk már lassan két hónapja. Smsbe irtam neki hogy boldog szülinapot. Rosszul tettem hogy nem hivtam fel?

Létsz olyat ne irjatok,hogy csak a testvérem meg ehhez hasonlót.Smsbe irtam csak.

Legjobb válasz: Szerintem attól függ, hogy min vesztetek össze. Te voltál a hibás, vagy õ? Ezektõl függ, hogy elég-e az sms. Haragszotok még egymásra? Lehet, hogy egy telefon segített volna abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, de így is tudja, hogy legalább gondoltál rá. Gondold végig ezeket, és ha elszánod magad a békülésre, akkor felhívhatod "csak úgy" is, nem kell hozzá szülinap:)

Szerintem attól függ, hogy min vesztetek össze. Te voltál a hibás, vagy õ? Ezektõl függ, hogy elég-e az sms. Haragszotok még egymásra? Lehet, hogy egy telefon segített volna abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, de így is tudja, hogy legalább gondoltál rá. Gondold végig ezeket, és ha elszánod magad a békülésre, akkor felhívhatod "csak úgy" is, nem kell hozzá szülinap:)
min vesztettek össze? ha nem nagy valamin akkor szerintem felhívhattad volna. egyébként te hogy érzed? jobban éreznéd magad ha felhívnád?
szerintem hívd fel és mondd el neki ugyanezt:) béküljetek ki, olyan értékes hogy van tesód.
A lényeg hogy nem felejetted el a szülinapját.
Békülj ki vele. Rendezd vele a dolgaidat, hiszen a testvéred az egyetlen ember a világon, aki ugyanabból a gén szerkezetbõl van össze rakva:) Lehetnek nagyon jó barátaid, csodálatos szüleid, de akkor is a testvéred áll hozzád a legközelebb. Vannak helyzetek, mikor el kell dobni a becsületet, és megtenni az elsõ lépést. Sok sikert a béküléshez:)

Ma van a szülinapom és nem jeleníti meg a facebook, így az ismerőseim kezdőlapján ott oldalt nincs kint. Hogyan tudom be állítani, hogy lássák?

Legjobb válasz: lehet annyira egyénileg,titkosítottál minden infót,hogy nem mutatja Publikként..Öööö nézd ez a legjobb módja annak,hogy ki köszönt fel téged mint barát,enélkül is,hogy lássa mikor van valakinek szülinapja.Egyébként Nagyon Sok Boldogat kívánok neked. :)

lehet annyira egyénileg, titkosítottál minden infót, hogy nem mutatja Publikként..Öööö nézd ez a legjobb módja annak, hogy ki köszönt fel téged mint barát, enélkül is, hogy lássa mikor van valakinek szülinapja.Egyébként Nagyon Sok Boldogat kívánok neked. :)
A kérdező hozzászólása: na megtaláltam a problémát , át volt állítva , hogy csak én láthassam! köszönöm szépen :D

Ma van a szülinapom. És kértem a barátnőmtől vmit:-) Négy év utän. Ha nem teszi meg, akkor nem szeret? !

Legjobb válasz: Boldog szülinapot! :) Az attól is függ mit kértél tõle..

Boldog szülinapot! :) Az attól is függ mit kértél tõle..
A kérdező hozzászólása: Persze , Õ többet kért...Woody Allan írta:A szex annäl jobb, minél undorítóbb...Szerintem vannak harárok, de igaza lehet:-)
Allen A szex mocskos dolog? Persze, ha jól csinálják.
idézni csak pontosan, szépen
konkrétumot kérünk! és ha neki nincs gusztusa hozzá, akkor lehetsz maga a jóIsten is, akkor sem fogja megcsinálni neked, vagy ha igen, akkor utána hordhatod kilószámra a virágot, hogy kiengeszteld... szóval ha eddig elutasította, akkor most ne hidd, hogy a szülinapod alkalmával szívesen fogja csinálni... maximum azt fogja érezni, hogy rákényszeríted és érzelmileg zsarolod.. ha te úgy érzed, hogy ha nem teszi meg, akkor nem szeret, akkor bizony te egy zsarnok vagy és csak kihasználod szegény lányt... írd le konkrétan mit akarsz, és leírjuk, hogy belefér e:)
A kérdező hozzászólása: Leírjátok??!Mi ez, összeesküvés?Hisz még én sem tudom mivel lep meg.Azért sejtem:-)
Most kértél, vagy meglep? Beszélsz itt mindent.
azt kérdeztük mit kértél.. mivel azt írtad, hogy kértél... akkor most kértél vagy meglep?
A kérdező hozzászólása: Is is:-)Amit én kértem, azt õ felülmúlja.Állítólag.
A kérdező hozzászólása: Most jött!!
majd írd le mi volt!:)
Na erre kíváncsi vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Megkaptam, ezt még én sem hittem el:-)Iyen nincs, és mégis van!!!!Csak egy pohár kell hozzá és hozzáértés:-)
És elmondod még ebben az életben, hogy mi volt az?
Kérdésedre válaszolva a 4 évnek és szeretetnek nincs köze ahhoz mit tesz meg. Semmilyen beteg vágyadat nem köteles teljesíteni.
én egyre inkább taposnám a heréidet.. ha újra bekopizod a választ, akkor újra leírom a válaszom nem a négy éven múlik mit kértél?
Nem hánynák le és ennék meg a hányást 4 év után sem. Nem tolnának farba egy felcsatolhatóval. nem ingerelnék a prosztatád. Nem taposnák tûsarkúval a herédet.
Boldog születésnapot ombre!
A születésnap semmiben sem másabb, mint az összes többi hétköznapi nap.
Nyilván azért ez attól függ, mit kértél tõle... Ha azt kérted, hogy jövõ hónapra szüljön nyolc gyereket, nem azért nem fogja megtenni, mert nem szeret... Persze ez csak egy szélsõséges hülye példa, de remélem érted, mire gondolok... Amúgy meg nem megbántani akarlak, de a barátnõd sokkal jobbat érdemel, nem egy ilyen hülye felfogású srácot. Nem a rabszolgád, hanem a szerelmed. Attól, hogy nem ugrik minden szavadra, még nem feltétlenül nem szeret..
boldogot mit kértél? mert egy szülinap nem jogosít fel arra, hogy olyat kérj a barátnõdtõl amit õ nem akar megcsinálni
eggyel kevesebb...
Boldog szülinapot, mit kérsz? Persze úgy kérj, hogy így õ is kérhet valamit a sajátján, ugye?
[link]
Tegnap kellett volna megetetned jó sok rostos kajával, és akkor ma tuti valóra válna az álmod.
Mit kértél? Fogadok valami állatság lesz. Pisi, anál..
A kérdező hozzászólása: Hát kösz.este 9-kor mindenki drukkoljon:-)Länyok:Mi az mit négy év után nem tennétek meg a pasitoknak sem?
kérdezõ, ez nem a 4 éven múlik... mit kértél?
Elárulni nem tudod? Milyen gyökérség lehet?
A kérdező hozzászólása: Hát kösz.este 9-kor mindenki drukkoljon:-)Länyok:Mi az mit négy év után nem tennétek meg a pasitoknak sem?
Jelentettem, javaslom másnak is. Ez egy kitaláció, provokáció. Értelme nincs, el nem meséli, nem is kérdés.
én is ezt küldtem egy haveromnak xD http://www.youtube.com/watch?v=_STy4Lk7z9M
A kérdező hozzászólása: ez nem tetszik..:s

Ma van a szülinapom, és alig "birtak" felköszönteni a családtagjaim, ez normális?

Nem is tudták h ma van csak most hallgattam szülinapos zenéket h jobban érezzem magam, és most jutot eszébe anyának... Nagyon rosszul esik, úgy érzem elfelejtenek! Pedig most lettem 13... :(

Legjobb válasz: Boldog szülinapot! Nekem is elfelejtették már egyszer,de a névnapomat.Nekik kellemetlenebb volt,mint nekem. Tuti nekik is nagyon rossz most.Vidd le õket egy cukrászdába.Holnap biztosan kapsz valami szépet.

Boldog szülinapot! Nekem is elfelejtették már egyszer, de a névnapomat.Nekik kellemetlenebb volt, mint nekem. Tuti nekik is nagyon rossz most.Vidd le õket egy cukrászdába.Holnap biztosan kapsz valami szépet.
Boldog szülit.:D
Egy gyerek szülinapját elfelejteni nem semmi.Én 2 héttel elõre készülök. Hisz kell "tökéletes" ajándék is BOLDOG SZÜLINAPOT
Szia Boldog Szülinapot! Nekem is el szokták felejteni, mondjuk szüleim nem, de pl. egyik mamám engem sosem köszönt meg, ajándékot sem akpok, viszont a bátyám kapott egy üveg bort:S grat hozzá! Én már megszoktam, hogy a "barátaim" sem köszöntenek meg, nagyon rossz kedvem lesz tõle, de hidd el, elmúlik:) Légy büszke magadra, hogy te mindig emlékszel, hogy mikor kinek van és te nem felejted el emgköszönteni õket:) 17/l
Boldog szülinapot! Azt hittem idõsebb leszel, de 13 évesen tényleg gáz, és rosszul eshet. Gondolj arra hogy õk sem tökéletesek, elõfordul. Attól még szeretnek, és sztem is kapni fogsz valami nagyon szépet.
Boldog szülinapot! Családtagjaid meg ássák el magukat, egy 13 éves gyerek szülinapját elfelejteni... ráadásul mindannyian? Szánalmas és szomorú...
BOLDOG SZÜLINAPOT! Ne szomorkodj.. biztosan nem felejtettek el, az édesanyák, édesapák nem ilyenek. Esetleg késõbbre tervezték az ünneplést.. vagy nagyon sok olyan problémájuk van, amirõl Te nem tudsz, s e miatt le vannak terhelve. (A nagybátyámnak tegnap elõtt volt a szülinapja.. én tényleg elfelejtettem, nem is értem miért.. pedig nagyon szeretem Õt.. De ma elmondtam Neki, hogy szégyellem magam.. nem haragszik, nincs harag..)
Ó te szegény, jövõre meg 14 nagy trauma.:( Normális mert lehet h terveznek vmit és azért nem mondták. Vagy mert még nem ért oda az idõ. Na de h jobb legyen a kedved: Boldog Szülinapot! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Remélem senkinekse ilyen rossz mint, nekem volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és mindenkinek vagy késve vagy nagyon elõre vagy pontosan Boldog Szülinapot!
Klose-nak
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Miroslav Klose ünnepelte a 43. születésnapját.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!