Találatok a következő kifejezésre: Ma van szülinapja, (105 db)

Ma van szülinapom, tegnap megleptek a barátaim. Sajnos egy kicsit többet ittam a kelleténél?

és elmondtam a legjobb barátomnak h szeretem már hónapokóta. Kedves volt de azt mondta: "én ezt még részegen se mondtam volna el. Soha" próbálom elfelejteni, arra h mi összejövünk 0 az esély, de maradhat minden ugyanolyan?

Legjobb válasz: ezt tõle kell megtudnod..

ezt tõle kell megtudnod..
Már nem lesz minden ugyanolyan! Ez 100%...sorry
Ne aggódj, csigavér! Csinálj úgy, mintha mi sem történt volna! Valószínûleg akkor õ is úgy fog. Ha mégis rákérdez, mondd (hihetõen!!!!!!), hogy nem emlékszel, miket beszéltetek, részeg voltál. Aztán mesélj neki valaki másról, aki tetszik neked (ha nincs ilyen, találj ki valamit!) Mentsd a büszkeséged, az a lényeg!
Ha igaz barátok vagytok, akkor ettõl még nem fog elfordulni tõled. Ha igen, akkor milyen igaz barát az, akinek nem mondhatja el az ember, hogy mit érez??? De szerintem is úgy fog õ is tenni, mintha nem történt volna semmi, és legjobb, ha te is úgy teszel... És nehogy azt hidd, hogy 0 az esélye, hogy összejöjjetek, a legkomolyabb kapcsolatok barátságból születnek.
Fiú vagy vagy lány??????
Semmi baj drága minden marad ugyan úgz talán egyszer más is lesz, de ne aggódj imádlak attól még, hogy bevallotad az érzéseidet... ÜDV: "legjobb barátod"
Hát pedig velem olyan volt, hogy részegen összekavartam anno egy haverommal, aki egyáltalán nem tetszett. Azt mondtam neki, részeg voltam, nem emlékszem - õ nem firtatta, és azóta is sok éve haverok vagyunk, soha nem beszéltünk errõl. Néha jó a szõnyeg alá söprés, mint legkönnyebb megoldás! Ellenkezõ esetben ha nem "ássuk el", lehet, nem így lett volna!
23:54-es! sztem ez hülyeség!!!!
A kérdező hozzászólása: jajj ne jajj ne jajj ne:(
Uhh, sajnálom, kérj tõle bocsánatot, és mond meg neki, hogy arról nem tehetsz, hogy ki tetszik neked.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. most úgy tûnik minden maradt ugyanolyan, nem beszélünk róla, bár szerintem tudja h igaz volt. sajnos még így se vagyok maradéktalanul boldog... remélem elmúlnak iránta a barátságon kívüli érzelmeim. de köszönöm a válaszokat:)

Ma van a legjobb bnőm szülinapja és szeretnék neki SMS-t küldeni, de nem azt a normális "Boldog szülinapot"-ot. Mondanátok valami jót?

Legjobb válasz: Itt van néhány válogass nyugodtan: Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erõ és egészség kisérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon! A tegnapokkal fogy az élet, A holnapokkal egyre nõ, S szemedben mégis mindörökké, A mának arca tûn elõ – Ezért ha illan ez az év is, S a múltba szállva szétomol, Lelkedben ott a kincs örökre Amely valaha benne volt. Boldog születésnapot! Elmúlt percek fénye majd emlék lesz csupán. Elmerengsz a régi lángok parazsán. Mosoly ül a szádon vagy könnyes a szemed? Az emlék a tiéd, ilyen volt az életed! Boldog születésnapot! Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen. Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt.. Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel! Eltelt megint egy év, s újra eljött ez a nap, a nap mikor minden a Tiéd.. Nap, Hold, Csillagok így kívánok Boldog születésnapot! Születésnapod alkalmából küldöm-e levelet, hogy az idõk elmúltával el ne felejts engem. Gondolj néha a sorok írójára, ki boldogságod szívbõl kívánja. A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!

Itt van néhány válogass nyugodtan: Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erõ és egészség kisérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon! A tegnapokkal fogy az élet, A holnapokkal egyre nõ, S szemedben mégis mindörökké, A mának arca tûn elõ – Ezért ha illan ez az év is, S a múltba szállva szétomol, Lelkedben ott a kincs örökre Amely valaha benne volt. Boldog születésnapot! Elmúlt percek fénye majd emlék lesz csupán. Elmerengsz a régi lángok parazsán. Mosoly ül a szádon vagy könnyes a szemed? Az emlék a tiéd, ilyen volt az életed! Boldog születésnapot! Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen. Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt.. Pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel! Eltelt megint egy év, s újra eljött ez a nap, a nap mikor minden a Tiéd.. Nap, Hold, Csillagok így kívánok Boldog születésnapot! Születésnapod alkalmából küldöm-e levelet, hogy az idõk elmúltával el ne felejts engem. Gondolj néha a sorok írójára, ki boldogságod szívbõl kívánja. A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!
Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét, oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot!
gugli>szülinapi smsek>enter ennyi
Jó válogatást: http://www.google.hu/search?q=sz%C3%BClinapi+sms-ek&rls=com... (Szerintem te egyszerûbben ki tudod választani melyik illik a legjobban az õ stillusához, mint mi.)
Boldog szülinapot, egyébként nekem is ma van :D
ennyi elég :)
megköszöntött?
Szerintem írj az üzifalára is... Tartson már jó fejnek téged :D
Írj az üzifalára is :)
Már felköszöntötted amikor ezt írtad:Köszi, és neked is boldog szülinapot. Amúgy Boldog Születésnapot! :-)
A 21. század nagy problémái... :D Szerintem nem muszáj írnod neki még egyszer külön az üzenõfalára is, úgyis kap értesítést, hogy írtál az õ kommentje alá, és valószínûleg elolvassa majd. :) Boldog szülinapot! ;) 18/F


Ma van a szülinapom (alma együttes) zongorakottája?

ma,szülinapom,kotta

Legjobb válasz: Akkordok, ha ez segít: Intro – ref.: D A Hm G Vers. D A Nincs semmi gondom Hm A Reggel van az idõnapos D A Hm G Mindenki tudja, hogy én vagyok a szülinapos Ref. D A Hm G Remek a hangulatom –tom –tom –tom –torotom-tom D A Hm G Ma van a szülinapom –pom-pom-pom-porpom-pom ” És így tovább…

Akkordok, ha ez segít: Intro – ref.: D A Hm G Vers. D A Nincs semmi gondom Hm A Reggel van az idõnapos D A Hm G Mindenki tudja, hogy én vagyok a szülinapos Ref. D A Hm G Remek a hangulatom –tom –tom –tom –torotom-tom D A Hm G Ma van a szülinapom –pom-pom-pom-porpom-pom ” És így tovább…
A kérdező hozzászólása: KERLEK! Vasarnapig KELENE!!
A kérdező hozzászólása: :(jobb minta semmi de igazság szerint a violin kulcsos kotta kellene akordokat konnyebb hozza keresni:)

Tud verset szülinapra? 7 éves hugomnak ma van a szülipja.

Legjobb válasz: bocsi, rossul irtam, ma van a szülinapja :)

A kérdező hozzászólása: bocsi, rossul irtam, ma van a szülinapja :)
Itt a tavasz, itt a nyár, Hugi születésnapja vár. Kívánom, hogy éljen sokáig, a füle érjen bokáig!

Ma van a szülinapom. Kinek van még ma?

Legjobb válasz: nekem majd 10 hó 10-én.Neked nagyon boldog szülinapot:-)))

nekem majd 10 hó 10-én.Neked nagyon boldog szülinapot:-)))
utolsó vok, boldog szülinapot a kérdezõnek! megkérdezhetem hogy hányadik?
elsõ válaszolónak üzenem hogy nekem is 10.hó 10.én van a szülinapom:D
egyik ismerõsömnek is (most már:) ) tegnap volt .... szegény lány, nagyon utálom :D de neked boldog szülinapot :D (feltéve ha nem az a lány vagy XD)
09.28. boldog szülinapot
Húgomnak is ma van!Ma 15 éves!Neked is boldog szülinapot=)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Isten eltessen sokaig, teljesuljon minden vagyad;)
A kérdező hozzászólása: 11-dik =) És köszönöm mindenkinek!
egyik barátnömnek van ma, ö 15 éves
Az 5.28-as nak.ha nem felejtem el, majd köszöntelek :-)))))

Ma van a szülinapom! Ma lettem 30. Brühühü?

Legjobb válasz: Akkor Boldog szülinapot!!:)

Akkor Boldog szülinapot!!:)
Boldog szülinapot!!:)
Füled érjen bokáig. XD
Isten éltessen!
be happy!
Boldog Születésnapot! :D
Happy birthday. Ne sírj, leszel még 31 is. :)
Boldog szülinapot!(:
Nagyon boldog szülinapot! :D
Az nagyon jó, Sokboldog születésnapot kívánok!!!

Van ma valakinek szülinapja? Kislányom ma 1 éves. :-)

Legjobb válasz: Boldog szülinapot Neki! Nekünk majd csak augusztusban...

Boldog szülinapot Neki! Nekünk majd csak augusztusban...
Boldog szülinapot kívánok neki! Én ma - 17.30-kor - töltöm a 28-at!
Boldog szülinapot a pöttömnek! És sok boldogságot az egész családnak:D ҝ
Isten értesse kislányodat jó egészségben! mi most szeretnénk babát!
Nekem ma 2éves.
Boldog szülinapot a lányodnak!!!!!!
Boldog születésnapot! Nekünk is augusztusban.
Boldog szülinapot a kislányodnak! Az én nagylányom tegnap volt 2 éves!
Boldog szülinapot a kislányodnak! Az én fiam holnap lesz fél éves.:)
A kérdező hozzászólása: Boldog Szülinapot a férjednek!
Boldog szülinapot a picidnek! A férjemnek ma van a 32. szülinapja:-)
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm lányom nevében a köszöntéseket. :-) Hihetetlen, milyen gyorsan eltelt ez az 1 év. :-)
A kérdező hozzászólása: 8:40 - Boldog 2. szülinapot a kis csillagodnak. :-) 8:52 - Boldog 28. Születésnapot! Bár ha csak du születsz meg, akkor most hogy tudtál írni? :-)
Isten éltesse Kislányodat!Egy barátnõm anyuja is ma ünnepel:)
A kérdező hozzászólása: Boldog Szülinapot a 2 éves nagylánynak. :-) Picikém is majdnem 1-én született, de aztán meggondolta magát, megvárta a 2.-át. :-)
[email protected] már le, és Boldog Szülinapot : )
Arra lennék kiváncs, azt a 30g-ot hogy mérted be... Mert nem csak abban van szénhidrát ami édes, és nem csak a cukrot értjük szénhidrát alatt, meglepne, ha tényleg csak ennyit vittél volna be. Amúgy meg napi 90g ra van szüksége a szerveztnek, tehát még bõven ehetsz, sõt enni is kéne, mert nem véletlenül vannak megadva MINIMUM értékek!
viszont a szénhidrát diéta alatt az olyan szénhidrát ami pl rizsben, vagy krumpliban van, és NEM CUKOR! a cukor csak kémiailag ch, diétában minden cukor tilos! (abban a diétában ahol nem, azt egybõl fel lehet ismerni h sz*r diéta!)
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak köszönöm :) amúgy mindenre rá van írva a szénhidráttartalma hogy 100g-ban mennyi, kiszámolom hány gramban van kb 10gram szénhidrát, vagy amennyit akarok enni. matek...
Isten éltessen. Bocs, de hány éves vagy?Mert ez a gondolkodás nem utal valami érett felnõtt gondolkodásra.MI van ha megeszel 100got? 1gr cukor = 4 vagy 5 kal...megettél 150et.Ezért kivégeznének szerintem kommunista országokban :) )) A fogyókúra, diéta NEM MEGY ha ennyire élet-halál kérdésként veszed, ÉS ÍGY BELEUNSZ...itt buknak el sokan.NEM SZABAD ÍGY VENNI.

Ma van tesóm szülinapja, és összevesztünk már lassan két hónapja. Smsbe irtam neki hogy boldog szülinapot. Rosszul tettem hogy nem hivtam fel?

Létsz olyat ne irjatok,hogy csak a testvérem meg ehhez hasonlót.Smsbe irtam csak.

Legjobb válasz: Szerintem attól függ, hogy min vesztetek össze. Te voltál a hibás, vagy õ? Ezektõl függ, hogy elég-e az sms. Haragszotok még egymásra? Lehet, hogy egy telefon segített volna abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, de így is tudja, hogy legalább gondoltál rá. Gondold végig ezeket, és ha elszánod magad a békülésre, akkor felhívhatod "csak úgy" is, nem kell hozzá szülinap:)

Szerintem attól függ, hogy min vesztetek össze. Te voltál a hibás, vagy õ? Ezektõl függ, hogy elég-e az sms. Haragszotok még egymásra? Lehet, hogy egy telefon segített volna abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, de így is tudja, hogy legalább gondoltál rá. Gondold végig ezeket, és ha elszánod magad a békülésre, akkor felhívhatod "csak úgy" is, nem kell hozzá szülinap:)
min vesztettek össze? ha nem nagy valamin akkor szerintem felhívhattad volna. egyébként te hogy érzed? jobban éreznéd magad ha felhívnád?
szerintem hívd fel és mondd el neki ugyanezt:) béküljetek ki, olyan értékes hogy van tesód.
A lényeg hogy nem felejetted el a szülinapját.
Békülj ki vele. Rendezd vele a dolgaidat, hiszen a testvéred az egyetlen ember a világon, aki ugyanabból a gén szerkezetbõl van össze rakva:) Lehetnek nagyon jó barátaid, csodálatos szüleid, de akkor is a testvéred áll hozzád a legközelebb. Vannak helyzetek, mikor el kell dobni a becsületet, és megtenni az elsõ lépést. Sok sikert a béküléshez:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!