Találatok a következő kifejezésre: Ma van reggel teszteltem (47 db)

Ma reggel teszteltem de éppen hogy csak látni a 2. csíkot. Még két nap van a nem vártig, a mellbimbóm egy picit érzékenyebb, 3 napja fehér sűrű testápolós folyásom van, bár nem olyan sok de azért van, a hőm 37, 2 volt ma reggel is. Lehet baba?

A tesztem Easy Pregnancy volt.

Legjobb válasz: Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.

Ne csodálkozz, még korai a tesztelés ilyenkor. Van esély a babára, de várj a mensi utánig a köv. teszttel. Nekem a nemvárt után is csak jó pár nappal lett erõsen 2 csíkos.
én is így oltam éppen hgoy csak lehetet látni és ott volt a baba mégis úgyhogy szívbõl gratulálok
A kérdező hozzászólása: De jó lenne!!! Akkor pár nap és újra tesztelek!!!

Lehet baba? Sok jele van, de a teszt negatív. Hőm 37 körül fennt. Száraz vagyok, semmi folyás. Hányingerem van. Holnap utánra nem várom. Ma reggel teszteltem 10es érzékenységűvel nagatívat. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Persze! Én 4.nap (késéstõl) reggelén teszteltem negatívat de itt sokan írták hogy ez még nem jelent semmit. A tiéd pláne nem. Várj és késés után tesztelj újra.

Persze! Én 4.nap (késéstõl) reggelén teszteltem negatívat de itt sokan írták hogy ez még nem jelent semmit. A tiéd pláne nem. Várj és késés után tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Nemtudom, mert tegnap megjött, most nem érdekel már semmi.Nem fogok méricskélni csak próbálkozunk, jön amikor jönni akar...:D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel már csak 36, 8lett...Szerintetek is meg fog jönni?MErt én már gy vagyok inkább legyek túl rajta, nem remélek semmit...:((((((
Szia. Szerintem lehet még baba ne keseredj el a hõd is szép magas ha nem esik le de a teszt még nagyon korai volt várd meg a mensid elmaradását és utána tesztelj , mert még bármi lehet , valószínû hogy még most nagyon kevés a HCG hormon a szervezetedben , kitartás és írd majd meg hogy mi lett a teszt eredménye.
Pénteken mennyi volt a hõd?
A kérdező hozzászólása: Felment megint 37, 0ra! De tesztelni majd csak hétvégén...:D
A mensi elmaradása után 2 nappal. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Kedves 25.hetes? Mikor teszteltél pozitívat?
A kérdező hozzászólása: Én is félek majd megint tesztelni, de mivel ha addig szárazon kibírom(kb péntek, szombat) akkor pozitivabban állok a teszthez és remélem a teszt is hozzám:) Írjál, hogyha tesztelsz. Most is hányingerem van.Ez nem csak a HCG-tõl lenne?
Nem tudom, péntekig remélem kibírom. Rossz volt a negtívat látni, inkább minél tovább várok, hogy ne csalódjak.
Nem gond, Nekem is 0, 1 visszaesett (27 napon) utána megint felment. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelsz legközelebb?
A kérdező hozzászólása: Szia.Köszi.Amúgy az nem gond a hõvel, hogy 37, 0 2napig aztán 37, 2 2 napig ma meg megint 37, 0?
Nagyon sajnálom. 2 év próbálkozás után Nekem akkor jött össze mikor a legfurcsább volt a hõgörbe. Nem volt benne nagy ingadozás csak kisebb eltérések. Szorítok Neked, ne keseredj el!!!

Ma van peteérésem, reggel teszteltem PG53-mal, eddig most először, mert sejtettem, hogy kb mikor van pé-m. Mit tehetnék még, hogy ma este sikerüljön?

Nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:)))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:))) Sok sikert!

Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:) ))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:) )) Sok sikert!
Szia!Mi 24 hónapja várunk rá, eddig aki kisbabánk összejött(2 pontosan), õk mind akkor, amikor nem is foglalkoztam azzal, hogy mikor ovulálok, és szabadon szerettük egymást.a gyertyaállás, lábakat a falnak, stb.nem hülyeség, csináld, anyukámék is két évet vártak rám, aztán anyukám gyertyába állt, és a következõ hónapban már jelentkeztem is.Sok sikert.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat és a remek tippeket. Ez a gyertyaállás tényleg bejön?
Mi még csak szeretnék kisbabát, de van egy 40 hetes kismama ismerõsöm, aki ezt a gyertyaállás tippet adta, mert neki is így jött össze a baba, és már lassan szül is. Szerintem, ha megkéred még a kedvesed is segít neked ebben.

Most mértem a hőmet hüvelyben 37, 3C tudom nem a reggeli hőm. Ma reggel teszteltem negatívat, holnapra nem várom! Van még esélyem? Volt r valaki hasonló helyzetben és utána pozitivat tesztelt?

Legjobb válasz: 3hétig méregettem igy mint te,nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm,majd megjött,Az ébredés utáni a beszámithato adat,mert éjszaka a hormonok uralkodnak,nem pedig az izmaid mint napközben.

3hétig méregettem igy mint te, nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm, majd megjött, Az ébredés utáni a beszámithato adat, mert éjszaka a hormonok uralkodnak, nem pedig az izmaid mint napközben.
én anti hõ párti vagyok, szerintem még nagyon korán csináltad a tesztet, még csak 40% az esély rá, hogy pozitív legyen a teszt, akkor is ha babás vagy, szorítok, hogy pozitív legyen a teszt.

3. napja késik. Ma reggel teszteltem negatívat. A hasam alja fájdogál, mindjárt megjön érzésem van, fehér folyásom. Baba lehet? A tesztnek nem kellett volna kimutatni?

Legjobb válasz: Elvileg ezek a mai tesztek már hamar kimutatják a terhességet, de mindig van kivétel, van akinek 4-5 nap késéssel mutatja ki. A hasfájás és a megjönérzés is-is lehet, a folyás mindenkinek más terhességkor, van aki krémes van aki száraz... Tehát tesztelj 1-2 nap múlva úrja reggeli vizeletbõl, hátha csak késõbb volt pé-d és ezért nem mutatja. Szorítok! 22 hetes kismami

Elvileg ezek a mai tesztek már hamar kimutatják a terhességet, de mindig van kivétel, van akinek 4-5 nap késéssel mutatja ki. A hasfájás és a megjönérzés is-is lehet, a folyás mindenkinek más terhességkor, van aki krémes van aki száraz... Tehát tesztelj 1-2 nap múlva úrja reggeli vizeletbõl, hátha csak késõbb volt pé-d és ezért nem mutatja. Szorítok! 22 hetes kismami
Nekem egy keddi napon kellett volna megjönnie, és csütörtök délután már pozitív lett a teszt! Szerintem, ha 3 nap késés után negatív és ráadásul menszi szerû görcseid vannak, akkor nem lesz baba...:o( Talán más miatt késik. De azért csinálj holnap is egy tesztet...hátha! :o) 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-) Várok pár napot és ha addig nem jön meg, tesztelek újra. Lehet, hogy hülyeség, de úgy érzem már a nemvárt elõttõl, hogy babás vagyok.Majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Nem menszi szerû görcseim vannak.Inkább olyan furcsa érzés a hasam alján, ilyen még nem volt.
A kérdéseiteket oda írjátok ahova való!Nem ide az biztos!

Ma reggel teszteltem pozitívat. Viszont napok óta szurkál a hasam alja két oldalt a petefészkem de inkább jobb oldalon. Olyan mindjárt megjön érzés.16-án van a nemvárt napja. Más is érzett ilyeneket ilyen korán? Normális ez? Minden rendben van?

Szinte a peteérés óta szurkál ott lent.

Legjobb válasz: Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.

Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.
Én is idõ elõtt teszteltem, 3 nappal, délután, erõset. Teljesen beparáztam, hogy méhenkívüli, ráadásul ugyanazok voltak a tüneteim, mint neked. szerencsére minden rendben nálunk 10. hetes kismama Remélem nálatok is rendben van 2. baba nálunk is.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó!!!! Köszönöm a bíztatást! Reméljül nálunk is minden rendben lesz! :) Jó egészséget a babákhoz!
Szia! Ne aggódj, biztos nincs semmi baj. Nekem is szurkált a hasam és én is attól féltem, hogy méhen kívüli...fõleg amikor 1 napig barnás folyásom volt. Akkor rögtön rohantam dokihoz, aki azt mondta, hogy nincs baj..de persze nem nyugtatott meg, mert meg sem vizsgált meg semmi UH, az csak 2 hétre rá volt. Hála az égnek minden rendben volt és most folyton rugdos!!:) 22 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Én is úgy izgulok a szivem csak úgy kalapál mert örülök is meg izgulok egyben, hogy minden rendben legyen.
Szia, nekem is a peteérés óta szúrkált és cisztára gyanakodtam , mert volt nekem már olyanom, de a doki megnyugtatott a 6. héten, hogy már a szíve is dobog, magne b6-ot adott rá.

Mikor kell először orvoshoz mennem? Ma van a nem várt napja. Reggel pozitívat teszteltem. Mikor menjek először dokihoz szerintetek?

Legjobb válasz: nagyon gratulálok. innentõl nagyon vigyázz magadra, ha nincs semmi panaszod elég a 6. hét végén, 7. héten menned. tudod ha elõbb mész még nem biztos, hogy van szívhang, és azt olyan rossz hallani. ilyenkor a doki is visszarendeli a kismamát pár héttel késõbbre.

nagyon gratulálok. innentõl nagyon vigyázz magadra, ha nincs semmi panaszod elég a 6. hét végén, 7. héten menned. tudod ha elõbb mész még nem biztos, hogy van szívhang, és azt olyan rossz hallani. ilyenkor a doki is visszarendeli a kismamát pár héttel késõbbre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Aranyos vagy!:) )))
Én is szívbõl gratulálok. Az elsõ nagyon pontosan leírta. Elég a 6.-7. héten. Vigyázz magatokra!
Az attól függ :-) Ha arról szeretnél megbizonyosodni, hogy jó helyen tapadt-e meg, akkor már mehetsz most is. Bár most még egy aprócska petezsákot fogtok csak látni. 6 hetesen már látni a babát, és van szívhang is. Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszi csajok, úgy örülök!!!!:)
Mikor mész ultrahangra? Majd írd meg, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyek. Mindenképpen megírom:) )
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam dokinál. 6 mm-es petezsákot látott, szívhang még nincs, de ez bizony terhesség!!:) ))

Reggel teszteltem, ma van a nemvárt napja. Nagyon nagyon halvány pozitív lett (Gabriel). Erősödni fog, vagy csak a képzeletem játszik velem? Mikor teszteljek újra?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Szerintem itt baba van!Várj 2 napot és újra tesztelj!Nekem hétfõn lett halvány + és holnap én is csinálok egyet!

Szerintem itt baba van!Várj 2 napot és újra tesztelj!Nekem hétfõn lett halvány + és holnap én is csinálok egyet!
Gratulálok! Nekem is így volt, most már 3 hónapos a kisfiam :) Pár nap múlva erõsebb lesz a 2. csík. Boldog babavárást!
Nekem nagyon tetszik a gorbéd !!! Szerintem a halvány pozitív pár nap múlva csúcspozitív lessz ! Turelem szerintem baba van a dologban. Gratulálok !
1 vagyok.Én Gravi-Hcg tesztet vettem de sokan inkább a Clearblue-ra szavaznak.Szerintem már akármelyik ki fogja mutatni a babát!Itt a börbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8295403b5208404b49696a..
A kérdező hozzászólása: Jesszusom Lányok! Komolyan mondjátok? El se merem hinni. Gondoltam, hogy majd vasárnap vagy hétfõn tesztelek megint egyet (nem tudom milyen fajtát vegyek???) és nagyon reménykedem, hogy nem jön meg és erõsödni fog a + jel. :)
Szerintem Gabrilellel tesztelj megint, mert akkor látni fogod azt is, hogy erõsödött-e. Esetleg vegyél két tesztet. Megéri a beruházást, mert ha jól sejtem, akkor most egy jó darabig nem lesz ilyenekre szükséged!! :-)))
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok a bíztatást!!!!!! Mindenképpen megírom majd hogy mi lett. + teszteseknek meg gratulálok. :)
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem, hogy + lett, ma reggel teszteltem a 32. napon, 28. napra nem vártam, aznap volt egy halvány tesztem. Ma reggel meg sírva fakadtam és nagyon boldog vagyok. :) )) Itt a görbém. :) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..
Nagy boldogság ez :) Akkor most már vigyázz magatokra és örömteli babavárást kívánok!

Van itt olyan, aki holnapra nem várja? Én ma reggel teszteltem egy X-epil tesztcsíkkal sajnos negatívat, de még reménykedem, holnapra nem várom.

Legjobb válasz: Holnap "indul a buli" nekem is. Mi pár napja döntöttük el, hogy jöhet elõbb is a baba(decemberben abbahagytam a fogamzásgátlót, a terv az volt, hogy idén télen állunk neki), most álltam neki szedni a terhes vitamint, szóval még 1 hónapot várunk, de ne kövezzen meg senki, örülnék, ha már tesztért kéne mennem :) Mióta próbálkoztok?

Holnap "indul a buli" nekem is. Mi pár napja döntöttük el, hogy jöhet elõbb is a baba(decemberben abbahagytam a fogamzásgátlót, a terv az volt, hogy idén télen állunk neki), most álltam neki szedni a terhes vitamint, szóval még 1 hónapot várunk, de ne kövezzen meg senki, örülnék, ha már tesztért kéne mennem :) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem is!
#3 vagyok. Sajnos nekem is megjött tegnap elõtt. ...na, majd legközelebb összejön! ;)
Hát, nekem megérkezett a mikulás. De drukkolok, hogy jövõ hónapban mindenki 2 csíkos tesztet lobogtasson :) 1. válaszoló
Köszönöm!!medi-lab, meg 2 vaterás tesztet csináltam.a mefis 25-ös a vaterás 10-es de ugyan olyan erõssek!!nagyon boldogok vagyunk!drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Milyen tesztet használtál?
Sziasztok!nekem ma van a nemvárt napja és reggel pozit teszteltem.van egy 14 hónapos lányom és terveztük de elsõre nem sikerült és úgy voltunk vele hogy akkor még várunk , belefogunk egy vállalkozásba.hát bele is foghatunk az újabb baba fogadásába :)
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg! :)
Amíg nem jön meg, van remény! Én is tegnapra-mára nem vártam/várom, aztán majd kiderül...
A kérdező hozzászólása: Január óta. Tegnap délután csináltam egy X-epil tesztet, volt rajta egy halvány pozitív, ma reggel meg egy Gabrielt, de negatív :( Ma kellene megjönnie, de szerintem nem sikerült, mert ma reggel már kimutatta volna.
A kérdező hozzászólása: Ha van kedvetek írjatok privátban, tarthatnánk a kapcsolatot a következõkben :)

Hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi. Kedden reggel teszteltem x-epillel negatívot :- ( ma már csütörtök van és még mindif semmi. SzeretnEm ha összejönne. Viszont egy negativ teszt után lehet hogy mégis terhes vagyok?

Tipikus tüneteim nincsenek. Màshogy fàj a hasam mint szokott mensi el?tt. Ennyi.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm

Szerintem tesztelj újra egy másik fajtával!és ha az is negatív akkor menj orvoshoz!24 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát most épp dolgozom... Nem tudom feltölteni. Amúgy feltenném, ha tudnám hova... :-) segítetek? Elõre is köszi!
feltöltés: http://www.kepfeltoltes.hu------itt beilleszted a képet a felsõ legelsõ sorban a tallózásnál és a lap alján lesz egy olyan hogy direkt link a képhez azt kijelölöd, jobb klikk másolás és ide beilleszted egy kommentbe. remélem érthetõ voltam, de ha rámész az oldalra ott már értelemszerûen fogod tudni. VÁRJUK!
11.24-es vagyok, ha megvan a kép a tallózás után, akkor lejebb lesz hogy "feltölt" arra kattints és utána lent jelölöd ki a direkt link a képhez és onnan illeszted be ide.
nekem is extra halvány...mutasd a képet!!!!Ez nagyon izgi:) ))Szorítunk!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Most nagyon el vagyok keseredve mert szerintem annyira akarom már, hogy beleképzeltem azt a reggeli csíkot, hiszem mire hazajöttem már nem is láttam, vagy már nem is tudom! :( Aztán elmentem és vettem xepilt és csináltam egyet most... nem tudom miért... és nem látok már rajta én semmi... Higgyétek el... majd megpróbálom vasárnap. Lehetek még terhes vagy adjam fel?
Ne add fel! Reggel van a legtöbb hcg a vizeletben. Szerintem ugyanolyan tesztel holnap reggel is pozi lesz.
Szia! Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen épp ma reggel tesztelem és hát negatív és teljesen ki vagyok... :-( már egy hete késik... Kezdek kételkedni benne, hogy lehetek-e még terhes...jövõ héten elmegyek dokihiz is...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Vége az izgalomnak, megjött. :-( :-( elEg nehezen viselem. Ha sikerül, majd írok. Köszönöm a támogatást!
Szia, ne keseredj el, képzeld nekem is volt ilyen ( 3. válaszoló vagyok), 6 nap után megjött, de a következõ hónapban már pozitív lett a tesztem! Hátha neked is így összejön:D Hajrá:)
Hû, egyre izgibb! :D Nagyon örülök! Nem teszed fel a képet a tesztedrõl?
A kérdező hozzászólása: Meg persze, ha kibírom addig. :-P
Clearblue-val tesztelj, az pontosabb! Én nagyon remélem, hogy baba.
Sajnos nekem is volt ilyen, 6 napot késett, aztán megjött. Bekavarhat sajna a hõség is:( Tesztlej megint, ha az is negatív, akkor valószínû csak késõi pé-d volt, és nem baba. De drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggelre tervezek tesztelést Corax be sure-t vettem. Remélem + lesz, de mindenképpen írok! Csak az érdekelt hogy negatív után hagyjam, vagy még van esély rá. Remélem összejött.... ;-)
még lehet POZI!!MAJD IRJ
10 vagy 25-ös érzékenységûvel próbálkozzál.Szorítok.
Ne aggódj, lehet még pozitív a teszted! Nekem a 8 hetes terhességet nem mutatta ki az X-epil. 1 hétre rá megint teszteltem egy hatalmas pozitívat :) Pár nap múlva ismételd meg egy másik teszttel. Szurkolok!
A barátnõmnek két hét késés után is negatív volt a tesztje. Vasárnap született meg a lánya:) Szerintem lehetsz te is terhes negatív teszt után. Drukkolok!
simán lehetsz terhes, majd írj, VÁRJUK!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy így drukkoltok, tényleg remélem, hogy összejön! :) A holnap reggeli teszt után mindenképpen írok! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Teszteltem reggel nagyon halványan látszik valami. Vagyis ugy vettem ki. Viszont nem merek még örülni. Majd duán veszek még x-epilt meg még egy coraxot. Aztán vasárnap újra tesztelek. Ha addig meg nem jön...
Én is hasonló cipõben járok. Drukkolok neked

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!