Találatok a következő kifejezésre: Ma van reggel (577 db)

Ma volt pozi ovu tesztem és ovus fájdalmaim is vannak. Reggel együtt voltunk a párommal, ma estére is terveztük de elmaradt, viszont holnap délelőtt biztosan együtt leszünk, így szerintetek mennyi esély van?

És ha tegyük fel holnap délel?tt sem tudunk együtt lenni,akkor a ma reggeli együttlétb?l származó spermák mennyire aktivizálhatják magukat odabenn? :) (bocsi a bonyolult kérdésért)

Legjobb válasz: Minél sûrûbben együtt vagytok, annál kevesebb és lomhább sperma termelõdik. Ma reggel voltatok együtt, akkor mondjuk holnap este. Ha jókor voltatok együtt akkor akár a maiból is lehet baba.

Minél sûrûbben együtt vagytok, annál kevesebb és lomhább sperma termelõdik. Ma reggel voltatok együtt, akkor mondjuk holnap este. Ha jókor voltatok együtt akkor akár a maiból is lehet baba.

Ma van peteérésem, reggel teszteltem PG53-mal, eddig most először, mert sejtettem, hogy kb mikor van pé-m. Mit tehetnék még, hogy ma este sikerüljön?

Nagyon szeretnénk már kisbabát.

Legjobb válasz: Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:)))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:))) Sok sikert!

Szia! Tenni annyit tehetsz, hogy még ma összebújtok:) ))Esetleg aktus után gyertyaállás, vagy legalábbis falnak támasztani a lábakat, vagy kispárna a csipõ alá, és úgy maradni legalább egy fél órát. Bár szerintem a sors és sok minden más is befolyásoló tényezõ abban, hogy mikor sikerül. MAJD tudja azt a kisbaba, hogy mikor szeretne jönni:) )) Sok sikert!
Szia!Mi 24 hónapja várunk rá, eddig aki kisbabánk összejött(2 pontosan), õk mind akkor, amikor nem is foglalkoztam azzal, hogy mikor ovulálok, és szabadon szerettük egymást.a gyertyaállás, lábakat a falnak, stb.nem hülyeség, csináld, anyukámék is két évet vártak rám, aztán anyukám gyertyába állt, és a következõ hónapban már jelentkeztem is.Sok sikert.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat és a remek tippeket. Ez a gyertyaállás tényleg bejön?
Mi még csak szeretnék kisbabát, de van egy 40 hetes kismama ismerõsöm, aki ezt a gyertyaállás tippet adta, mert neki is így jött össze a baba, és már lassan szül is. Szerintem, ha megkéred még a kedvesed is segít neked ebben.
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

Ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Általában 28-30 naposak a ciklusaim, ma van a 30. nap. Lehet még reményem?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Csak még korai. Csinálj egy másik tesztet pár nap múlva. Szorítok.

Persze, hogy van. Csak még korai. Csinálj egy másik tesztet pár nap múlva. Szorítok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, teljesen kétségbe vagyok esve.
A kérdező hozzászólása: Azért adtam fel a reményt, mert valaki írta, hogy Neki már elõtte pár nappal is pozi volt a teszt.
Én is így voltam, az elsõ nem mutatta meg.Azért mert késõbb volt peteérésem, és az UH szerint is mindíg egy héttel kisebb volt, végig a terhesség alatt. Késõbb csináld újra, szorítok!
Nekem is pár nappal a kimaradás után mutatta meg elõször magát a második csíkocska:) Attól, hogy ma negatív lett, még van esély. Drukkolok!

Ma van a nemvárt napja! Holnap reggel ellőhetek egy tesztet? Nem jött meg! Ma is egész nap magasan van a hőm!

Amúgy az jelent vmit ha napközben is magas a testh? vagy lényegtelen mert csak az ébredési a mérvadó?

Legjobb válasz: szerintem a napközbeni hõ nem jelent semmit ha nem jön meg nyugodtan tesztelhetsz de vigyázz néha a testünk nagyon át tud vágni bennünket ha nagyon akarjuk h ne jöjjön meg. de sok sikert

szerintem a napközbeni hõ nem jelent semmit ha nem jön meg nyugodtan tesztelhetsz de vigyázz néha a testünk nagyon át tud vágni bennünket ha nagyon akarjuk h ne jöjjön meg. de sok sikert
ha nem jön meg, nyugodtan tesztelhetsz holnap reggel! Nagyon szorítok, majd írd meg az eredményt!:o) Én sose mértem a hõmet, úgy hogy a második kérdésre nem tudok válaszolni!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megírom mi lett!A hõmet én is egy hónapja mérem!
Csináltál tesztet? Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Hát nem!Lekéstem a gyógyszertárat!Most írtam ki kérdést:Kezdhetek reménykedni? Ott a görbém is!
Igen lehetsz még babás.Nagyon korán teszteltél szerintem.
Még korai volt a teszt, de ettól még lehetsz terhes. Tesztelj a nem várt mensikor vagy utána!
Én is teszteltem már a 24. napon, és negatív lett, holott terhes voltam már. Az elmaradt menses elsõ napján már pozitív lett.
Várd meg a mensi esedékes napját!
Ha megint legalább 39 fok, akkor hûtõ borogatással is lejjebb vihetõ. Nem csak lázcsillapítókkal.
Vagy esetleg vidd el orvoshoz. Egy ekkora gyerek szervezetét megviseli a hosszan tartó láz, sõt, rámehet a szívre is például.
A kérdező hozzászólása: már voltunk de csak csillapítókat ajánlott....
A gyerek gyakran és könnyen belázasodik? Látszólag nagyon elesett? Panaszkodik, és csak alszik szinte? Vannak olyanok, akik könnyen lázasodnak be, és nem is keltenek annyira beteg benyomást még 39 fokos lázzal sem, mások meg már 38 foknál nagyon rosszul vannak... (Magamról annyit, hogy én például ha belázasodtam - ez gyerekként kb. 2x fordult elõ - akkor komoly baj volt, az orvos nem küldött haza egy lázcsillapítóval. Azóta is csak nagyritkán vagyok lázas, és akkor baj van, pl. szalmonella.) Ha kétségeid vannak, vidd el az ügyeletre inkább, minthogy baj legyen. Egyébként pedig hûtõfürdõ, vizes lepedõ segíthet levinni, ha a gyógyszerek nem használnak.

Mára a régi illem- és egyéb tanító könyvek aktualistásukat vesztették, ha úgy viselkedsz, ahogy ott le van írva, az első civilizálatlan bunkó a szemedbe köp, milyen olvasmányt ajánlotok helyette?

Egyes becslések szerint az emberek 10-15%-a úgynevezett "nehéz ember" (de egyes negatívabb lelkivilágú országokban, akár a társadalom 30-40%-a is ilyen), aki fittyet hány az elfogadott magatartási szabályokra, de ismeri ezeket, lejáratja azokat, akik civilizált társadalmat szeretnének létrehozni ezen a bolygón. Nem akarok senkit bántani vagy megalázni, de szeretném felvértezni magam az ilyen emberekkel szemben, mert nekik sincs joguk hozzá, hogy engem megalázzanak. Nehéz emberek kezelésével foglalkozó könyvek vagy weboldalak nevét várom. Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: 2012-ben ha egy ember figyelemét felhívod arra, hogy nem tart be bizonyos civilizációs szokásokat, szabályokat, akkor agresszíven fordul feléd és fenyegetõen megjegyzi, hogy "beszóltál" neki. Ha húsz évvel ezelõtt megjegyezted valakinek ugyanezt, az szégyenében elpurult és elnézést kért. Következtetés: ma már többségben élnek a faragatlan elemek a társadalomban.

2012-ben ha egy ember figyelemét felhívod arra, hogy nem tart be bizonyos civilizációs szokásokat, szabályokat, akkor agresszíven fordul feléd és fenyegetõen megjegyzi, hogy "beszóltál" neki. Ha húsz évvel ezelõtt megjegyezted valakinek ugyanezt, az szégyenében elpurult és elnézést kért. Következtetés: ma már többségben élnek a faragatlan elemek a társadalomban.
Szia! Ahány ember annyiféle!Nem hinném, hogy könyvbõl vagy netrõl objektíven meg lehet ismerni valakit! Meggyõzõdésem, hogy nem a szemével lát az ember, így amit látásnak gondolunk csak a homályos felszín érzékelése!Személyes jelenlét és megtapasztalás, ami közelebb visz az emberek megismeréséhez!
A kérdező hozzászólása: Szeretnék, néhány "alapfogást" elsajátítani, és nem a saját tapasztalásomból, és saját káromon tanulni. Nyilván, amit könyvbõl és máshonnan vennék, az csak egy "kezdõcsomag", de arra bõven elég, és tudom, hogy létezik a témának irodalma, csak nem szerentém saját magam kiguglizni, illetve emellett feltettem ezt a kérdést is. A lényeg: hogy ne gyõzködjetek, nem arra vonatkozott a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek üzenem, hogy igen, sajnos egy ilyen világban élünk manapság. Már a szülõk is erre a viselkedésre idomítják a csemetéiket, "Igen, verd csak szét a Pisike fejét, ha nem adja oda a homokozólapátját!" , hiszen "az életre kell nevelni".
Én nem ismerek ilyen olvasmányt, de olyan környéken lakunk, ahol elég sok a nehéz ember. A tapasztalat az, hogy 2 módon lehet kezelni õket: 1. A leghatékonyabb módszer az elkerülés. Kerüld õket, és minden konfliktust velük. 2. Legyél velük barátságos, udvarias, kedves, segítõkész. Senki nem ilyen velük, úgyhogy ezzel a viselkedéssel nem tudnak mit kezdeni - szükségszerûen õk is normálisan fognak viselkedni veled.
Az, hogy valaki "nehéz ember" az szerintem egyszerûen egy elcseszett neveltetés, vagy inkább annak teljese hiányának az eredménye. Illetve rossz családi, társadalmi körülményeké. De sok embert ismerek, aki nem "nehéz ember", csak egyszerûen nem tanult meg dolgokat. Én pl. teljesen elszégyelltem magam, amikor egyszer fölhívta rá valaki a figyelmemet, hogy noha a fiatalabb köszön, az idõsebb nyújt kezet. Én az ilyeneket nagyon betartom. Azt is utálom, amikor két ember bemutatkozik egymásnak és egymásba vágva hadarják el a nevüket. Én mindig megvárom, amíg a másik elmondja, csak utána mondom a sajátomét. Meg persze a szembe nézés, de az nagyon alap. Példa arra, ami nem tesz valakit nehéz emberré, de mégis az emberek nagy része nem tartja be és szerintem nagyon nagy bunkóság/flegmaság: amikor találkozik valaki valakivel, akkor szerintem az a minimum, hogy le kéne venni a napszemüveget. Ha én a szemébe nézek, tiszteljen már meg annyival, hogy õ nem egy bazi nagy védõlencse mögül kémlel, hanem igenis megmutatja nekem a szemét, az arckifejezését. Ha én megmutatom a szemem, mutassa meg õ is.
Nem kell itt semmiféle illemkönyv.Ismered a jó tanácsot? Ha utadba kerül egy gyökér, csapj rá az ásóval és haladj tovább.
Van a Facebook-on egy Antitapló nevû oldal. Keress rá!
Miért kell szóba állni mindenféle civilizálatlan népséggel? Légy azért is a régi illemtankönyvek szerint viselkedõ, én is ezt teszem...

Pont ma van egy hete, hogy késik a menzeszem. Múlt7 szerdára vártam, de sehol semmit. Szombaton reggel csináltam tesztet, de negatív lett. Azóta sem jött még meg. Beágyazódás után hány napig érdemes még megcsinálni a tesztet?

A párommal május 26.a óta próbálkozunk a babával,viszont nem veszek úgy észre magamon terhességi tünetet.A h?m 36.2 és 36.6 között van.Pont ma egy hete voltam házidokinál,mert nagyon fájt a torkom,és írt fel antibiotikumot,Maripent.Lehetséges,hogy amiatt késik ilyen sokat??Másnak is késett ett?l a gyógyszert?l?Már 9 éves menstruálok,SOHA nem maradt még ki!!Egyetlen egyszer fordult el? 9 év alatt,hogy késett 2 hetet,de kimaradni soha nem maradt ki 1 hónapot sem!!3-4 nap késés el? szokott fordulni,de ma már 1 hete késik.

Legjobb válasz: Szia! Én is pont most tettem fel ilyen kérdést... Hasonló a helyzet. 6 napja késik, és negatívot teszteltem tegnap is, ma is. Múlt hónapban volt két pozitív tesztem, de utána megjött... Nem volt beágyazódás. Most meg nem jön meg, de teszt nem jelzi. Még az a reményem, hogy a "Jónás napomra" hivatkozom, ami a mensi elõtt egy héttel volt. Állítólag akkor is meg tud foganni a pici. Az alapján meg lehet, hogy még nem jelez a teszt. Az elsõ hozzászólónak köszi a jó hírt! Hogy akár két hétig is "titkolózhaz" a pocaklakó a teszteken. Drukkolok neked is! Meg mindenkinek, aki annyira vágyik rá, mint Mi....

Szia! Én is pont most tettem fel ilyen kérdést... Hasonló a helyzet. 6 napja késik, és negatívot teszteltem tegnap is, ma is. Múlt hónapban volt két pozitív tesztem, de utána megjött... Nem volt beágyazódás. Most meg nem jön meg, de teszt nem jelzi. Még az a reményem, hogy a "Jónás napomra" hivatkozom, ami a mensi elõtt egy héttel volt. Állítólag akkor is meg tud foganni a pici. Az alapján meg lehet, hogy még nem jelez a teszt. Az elsõ hozzászólónak köszi a jó hírt! Hogy akár két hétig is "titkolózhaz" a pocaklakó a teszteken. Drukkolok neked is! Meg mindenkinek, aki annyira vágyik rá, mint Mi....
Nekem 2 hét késés után lett csak pozi a tesztem. :)
Szia!Én a helyedben csinálnék még egy tesztet!De sajnos a hõd nem elég magas ha nem jön meg irány a doki õ többet tud mondani!Azért szurkolok!De ne keseredj ha most mégsem vagy az minden hónap egy új próbálkozás új remény!
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de én is így jártam nem régen. Antibiotikumot szedtem, stresszeltem, és kimaradt egy ciklusom. De azért drukkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és bíztatását, de sajnos kb 1 órája megjött :( :'( Nincs babám :( Biztos csak az antibiotikumtól késett pont 1 hetet.

Ma van 1 hete, hogy kiszedték a mandulámat. Ma reggel mikor megittam a kataflán port véreset köptem (csak kicsi mennyiségben). Szerintetek nem lesz bajom? Nem szakadt fel a seb?

Nem altatásos m?tét volt, és 18 éves fiú vagyok.

Legjobb válasz: nincs gond. Egyrészt a varr amikorlejön, akkor vérezhet egykicsit,másrész,ha pl. keményebbet nyelsz szintén. 1 hét után olyan vérzés, ami veszélyes már nem lehet.

nincs gond. Egyrészt a varr amikorlejön, akkor vérezhet egykicsit, másrész, ha pl. keményebbet nyelsz szintén. 1 hét után olyan vérzés, ami veszélyes már nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. Csak nagyon rossz, mert 1 hete nem birok se enni, se beszélni. Aztán most ez a vérzés is rátett. Általában reggelenként fáj nagyon a torkom, és ma reggel is 2kataflánt ittam meg, mert 1 már nem használ.
Szerintem nem szakadt fel, csak a heg elkezdett lejönni róla. Ha csak picit vérzik, az nem baj. Ha nagy mennyiségû vért észlelsz, akkor orvos.
A kérdező hozzászólása: Kettõt köptem, és ennyi volt. A többiben nem volt vér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!