Találatok a következő kifejezésre: Ma van napom (1298 db)

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Kérlek adjatok tanácsot! Ma vagyok a ciklusom 24. napján. A 15. naptól duphastont kellett szednem ma van az utolsó nap és ma barnás pecsételés kezdődött miért?

azért kaptam a duphastont mert babát szeretnénk és a ciklusom második fele elég rövid de én úgy tudtam hogy ha bevettem a duphastont akkor kb 3 nap mulva kellene megjönnie, nekem eddig is minden mensim el?tt van barnázás de miért fog ilyen korán megjönni? és miért barnázok miközben szedem a gyógyszert? már kivagyok semmi nem sikerül..

Legjobb válasz: Szia! Elvileg ha a 14. nap körül volt a peteérésed, akkor ez akár lehet beágyazódás is. Nekem általában 27-28 napos a mensim. Én is jártam már úgy, hogy a 25. napon elkezdtem barnázni egy kicsit, majd teljesen abbamaradt és a 28. napra megjött. Próbáld kivárni ezt a pár napot, és kiderül, hogy melyik verzió igaz nálad.

Szia! Elvileg ha a 14. nap körül volt a peteérésed, akkor ez akár lehet beágyazódás is. Nekem általában 27-28 napos a mensim. Én is jártam már úgy, hogy a 25. napon elkezdtem barnázni egy kicsit, majd teljesen abbamaradt és a 28. napra megjött. Próbáld kivárni ezt a pár napot, és kiderül, hogy melyik verzió igaz nálad.

Nektek hany napig van tojasfeherje-szeru folyasotok? Nekem mar 4. napja tart, ma erzem a hasamat is mint mielott megjon. Akkor ma van peteeres (ez a 14. napom)?

Legjobb válasz: Nekem több mint 1 hétig szokott lenni. Ha holnap nem érzel ilyen "tünetet",akkor ma van pé-d.

Nekem több mint 1 hétig szokott lenni. Ha holnap nem érzel ilyen "tünetet", akkor ma van pé-d.
Nekem az életben nem volt ilyen folyásom, 11 hetes vagyok a 3. gyerekkel.
Hát nekem sem volt, vagy csak olyan kevés, hogy nem is vehettem észre!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Akkor remelem meg holnap is lesz, mert hetvegen jobban "raerunk"...talan nem lesz keso ha csak hetvegen sikerul egyutt lenni...
Nekem anno a 16. napon volt pé-m, de rá két vagy három nappal voltunk együtt a Párommal. Akkor össze hoztuk! Azért írtam anno-t, mert a legkisebb 5 hónapos, és még a ciklusom nem jött helyre, most pl. a 23. napon volt pé-m. Sok sikert!! Üdv: 1. válaszadó (egyébként 3 lányos :-D )
ja, azt elfelejtettem, hogy tudom, hogy ellent mond a tudománynak, de ha egyszer így volt!
A kérdező hozzászólása: Utolsonak, koszonom, akkor meg remenykedek hogy van esely ebben a honapban...

A ciklus.hu szerint ma van peteérésem. De ez meddig tart? Csak ma? És ma egész nap? Meddig tart egy peteérés?

Legjobb válasz: Azt, hogy pontosan meddig tart, azt nem lehet megmondani. Ami biztos, hogy a petesejt kb. 24 óráig életképes, utána felszívódik. A peteérés után meg kb. 1 nap, amíg reped a tüszõ (de ez az egy nap lehet akár 5 óra, de 20 óra is, ezt nem lehet belõni). Vagyis összességében azt lehet elmondani, hogy a peteérés utáni 24 órában valamikor reped a tüszõ, és kiszabadul a petesejt, ami onnantól számítva 24 óráig termékenyíthetõ.

Azt, hogy pontosan meddig tart, azt nem lehet megmondani. Ami biztos, hogy a petesejt kb. 24 óráig életképes, utána felszívódik. A peteérés után meg kb. 1 nap, amíg reped a tüszõ (de ez az egy nap lehet akár 5 óra, de 20 óra is, ezt nem lehet belõni). Vagyis összességében azt lehet elmondani, hogy a peteérés utáni 24 órában valamikor reped a tüszõ, és kiszabadul a petesejt, ami onnantól számítva 24 óráig termékenyíthetõ.
Vezess hõgörbét! Engem átvert a ciklus.hu a naptármódszerben. A görbém alapján tudtam meg, mikor van pé-m. Nem akkor, mikorra írta, jóval elõbb. De a pé után valóban kb 24 órád van akciózni.

Holnap NEM LESZ családi, mivel ma köztisztviselő nap van és nem utalna ma?

Legjobb válasz: Szerintem nem "ember" utalja, hanem be van állítva az utalás napja, mint ahogy te is be tudod állítani a banknál, hogy melyik nap utaljanak, de ez csak az véleményem, ennyi embernek képtelenség lenne egy nap elutalni emberi erõvel

Szerintem nem "ember" utalja, hanem be van állítva az utalás napja, mint ahogy te is be tudod állítani a banknál, hogy melyik nap utaljanak, de ez csak az véleményem, ennyi embernek képtelenség lenne egy nap elutalni emberi erõvel
Nem köztisztviselõi nap van, hanem Semmelweis nap, a háziorvosok és szakrendelõk vannak zárva. http://www.boon.hu/semmelweis-nap-a-haziorvosi-rendelok-es-a..
Kedves kérdezõ, a legutóbbi hozzászólásoddal meg is válaszoltad a kérdést. Lesz holnap családi.
ma tényleg lesz családi?mindig reggel jön még nem kaptam Hajdú Bihar megye.
A kérdező hozzászólása: 2013. július 1-je (Hétfõ) munkaszüneti nap. Ezen a napon a Magyar Államkincstár valamennyi ügyfélszolgálati irodája zárva tart. A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére szünetelteti ügyfélfogadását és pénztárszolgálatát, de az országos elszámolás-forgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, továbbá teljesíti a július 1-jei értéknapra benyújtott átutalási megbízásokat is.
A kérdező hozzászólása: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=24772
A kérdező hozzászólása: az is köztisztviselõ aki elutalja a pénzt a máknál
Közalkalmazottaknak van ma szünnap és õk az egészségügyben dolgozók.
A kérdező hozzászólása: http://jelesnapok.oszk.hu/prod/unnep/a_koztisztviselok_napja.. de bizony én írtam jól!
A kérdező hozzászólása: netbankomban már ott van, bár sms-t még nem kaptam róla, le is mondom, minek...

17. napon délelőtt ovulációs vérzés (legalább is ezt feltételeztük), 20. nap estéjén voltunk együtt. Ma van a 33. nap. Tegnap és ma (32. , 33. nap) negatív teszt. Szerintetek mi lehet? Mikor menjek dokihoz?

Szokásos menstruálás előtti fájdalom már a 28. naptól (ahogy nálam lenni szokott). Általában 30-32 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: 2 naponta csinálj tesztet még pár napig, ha nem jön meg két hhéten belül menj orvoshoz.

2 naponta csinálj tesztet még pár napig, ha nem jön meg két hhéten belül menj orvoshoz.
olyan nincs, hogy ovulációs vérzés, ha te csak úgy ciklus közepén vérezgetni szoktál, akkor már rég dokihoz kellett volna menned
A kérdező hozzászólása: Nem SZOKTAM, tan volt mar ilyen, de regen, es max. 1-2 alkalomra emlekszem. Egyaltalan nem jellemzo. Most, hogy volt egy kis pecsetlo verzes, szinte csak barnazas a 17. napon, azert gyanakodtunk arra, hogy az jelentette az ovulaciot. Egyebkent 11 eves korom ota rendszeres, normalis a ciklusom, kiveve, mikor a pocaklakok es a szoptatas "bezavartak".
A kérdező hozzászólása: A történet befejezéseként, hátha mással is lesz még hasonló: a 44. napon végül megjött... :)

Mikor van peteeresem, ha ma van az elso "tojasfeherjes" valadekos napom?

Tobb kalkulatort is kiprobaltam a neten,es mindegyik 5-ere tette a pe-t.Letezik,hogy a folyas 3nappal elotte megvan?Eddig ezt nem figyeltem.

Legjobb válasz: Nekem max. 3 napig van ilyen folyás, és általában a 2.napon van ovulációm :) legyetek együtt ma is!

Nekem max. 3 napig van ilyen folyás, és általában a 2.napon van ovulációm :) legyetek együtt ma is!
A kérdező hozzászólása: Ok...nagyon koszi :)

Ma munkaszüneti nap van a németeknél is?

Legjobb válasz: Nem, ma rendes munkanap van, miért lenne egyáltalán munkaszünet? CSAK holnap lesz ünnepnap, ma nincs, egész nap dolgozunk.

Nem, ma rendes munkanap van, miért lenne egyáltalán munkaszünet? CSAK holnap lesz ünnepnap, ma nincs, egész nap dolgozunk.

9. napon visszaesett 36.6-ról 36.4-re. Ma van peteérésem? Vagy tegnap volt? Múlt hónapban is 9. napon esett vissza ugyanígy uezen a fokon. Lehetséges? Ezért maradtunk le a babáról majdnem egy évig?

Legjobb válasz: Nem vezeted a hõdet valahol? Mert ha igen,szúrj be egy görbét és megnézem! :-) Ha leesett,akkor ma van...de jobb lett volna,ha már tegnap együtt vagytok,de ma se késõ...tehát sok sikert hozzá. És innen most már csak felkelé kell menni. :-)

Nem vezeted a hõdet valahol? Mert ha igen, szúrj be egy görbét és megnézem! :-) Ha leesett, akkor ma van...de jobb lett volna, ha már tegnap együtt vagytok, de ma se késõ...tehát sok sikert hozzá. És innen most már csak felkelé kell menni. :-)
A kérdező hozzászólása: Szóval lehetséges ilyen korán a peteérés? 3 hónapja mérem a hõmet, de most meg a múlt hónapban volt uez, innentõl ment felfelé 37.2-ig! Elõtte Clostyt szedtem és a hõm magasabb volt pár fokkal és akkor 14. napon volt pont a peteérésem. Most gyógyszer nélkül ilyen. Elõzõ hónapban volt lehet a 9. napon a peteérés, mert rá 14 napra jött meg a barnázás 3 napig, utána rendesen vörösen. Egyébként mindig hosszú ciklussal küzdöttem, szedtem is a Norcolutot rá.Csak abbahagytam, mert csúnya lett a bõröm nagyon. Akkor ma is még jó az akciózás? Csak sikerülne már! :) Köszi a választ!
Hát naná, hogy jó!Ma mindenképp akció, és és holnapután is!!MIndent bele!!!:) ))

Tegnap előtt volt tojcsim, ovu fájdalmam viszont ma van, elég intenzíven! Akkor ilyenkor mi van? 2 napja volt pé-m, vagy ma van?

Legjobb válasz: Szia, szerintem ma van peteérésed, mert a tojcsis folyás peteérés elõtt van, és a peteérés napján átlátszó folyás van, azért, hogy a himívarsejteknek könnyû legyen a feljebb jutás. Úgyhogy én a mára tippelek. Egyébként ezeket a rövidítéseket én is itt tanultam, ti írjátok. Ezért nem kéne bántani a kérdezõt. Itt amúgy is elég sok olyan személy van, akik agresszívek, de õket csak sajnálni tudom, remélem egy páran azért összetartunk!

Szia, szerintem ma van peteérésed, mert a tojcsis folyás peteérés elõtt van, és a peteérés napján átlátszó folyás van, azért, hogy a himívarsejteknek könnyû legyen a feljebb jutás. Úgyhogy én a mára tippelek. Egyébként ezeket a rövidítéseket én is itt tanultam, ti írjátok. Ezért nem kéne bántani a kérdezõt. Itt amúgy is elég sok olyan személy van, akik agresszívek, de õket csak sajnálni tudom, remélem egy páran azért összetartunk!
Szia! A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de szégyenljétek magatokat, akik bunkók voltatok. Ezen az oldalon szinte mindenki igy írja ezeket a folyásokat, peteérést sbt.. Miért kellett ilyen hangnemben írni a kérdezõnek?? Aki azt írta, hogy undorító, az nõ egyáltalán? Mert ezek a folyások normálisak minden nõnél és ez jelzi, hogy rendesen mükõdik a szervezetünk. Mi ebben az undorító? Nem értem én! Ahelyett, hogy segítenétek a kérdezõnek. Ha meg nem tudtok, akkor minek kell neki támadni. Akkor nem kell írni, átlapozol a kérdésen! Ennyi!
Ez nem lehet igaz.. -.-"
Tojcsim? Az mi?
Tojcsi! Undorító, gusztustalan, te nem vagy normális, beteg vagy. Felnõtt emberként "gügyögni", ráadásul kitalált szavakat. BETEGES ÉS GÁZ vagy!
tojcsi... ovu.pé.. figyi, itt nem kell karaktert spórolnod, nem sms-t írsz!Ne sajnáld már azt a pár másodpercet, hogy mindenki megértse a kérdésedet!!
Szia! Én ebbõl azt vontam le, hogy túl sokat foglalkozol ezekkel a dolgokkal, ha már becenevük is van... lazíts egy kicsit, jó?
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, nem én ponoztalak le!
Én megvédtem a kérdezõt még is le lettem pontozva:(
A kérdező hozzászólása: köszi h kiálltatok mellettem! lh tesztet még soha nem csináltam, görbét meg már nem csinálok mert sokszor becsapott!de nincs is ilyenekre szükségem mert 2naponta együtt vunk!csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést h akkor valyon mikor is volt pé-m!azért jó tudni!köszi még egyszer a normális válaszokat!
Érdekes, számomra egyik nõ hüvelyfolyása sem undorító, akkor sem, ha tojcsis. Mitõl lenne az? Természetes testnedve, és kész. Nekem is van. Minden további nélkül beszélhet róla a Teherbeesés topicban, ez a hely erre való. Ha a Fõzés topicban tenné, érteném ezt a nagy felháborodást, de így értetlenül állok elõtte. Akinek nem tetszik, hogy nõi folyásról van itt szó, aki túl prûd hozzá, az menjen el, ne olvassa, ilyen egyszerû. Nem kötelezõ itt lenni.
Nõ vagyok! És nem a folyása az undorít, az baromira nem érdekel, hanem a fogalmazási stílusa. Majd jusson esetekbe az, hogy tojcsi, meg a hüvelyfolyása, amikor tojásrántottát csináltok :D
Ide nem doktori disszertációt írunk, hanem kérdéseket és válaszokat. Akinek a tojcsival baja van, az gondolkozzon el a szmájlikon, a szián (ami a servus humilius rövidítése) és az összes többi internetes rövidítésen és szón. A Teherbeesés topic látogatóinak kialakult egy belsõ nyelve: vagy megszokod, vagy megszöksz, a fikázó meg le lesz pontozva, mert a válasza nem hasznos. Kérdezõnek: hõgörbét vagy Lh tesztet javasolok, ha pontosan tudni szeretnéd az ovulációd napját. A nyákról annyit, hogy ovuláció az utolsó legjobb minõségû nyák napján, vagy az azt követõ napon van általában. Link: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a normális válaszokat!legalább vannak nõk akikre lehet számítani!
Nagyon sokan írják a kérdésükben a "tojcsi " szavat. Miért nem lehet akkor a kérdésen tovább ugrani ha nem tetszik benne valami. Nem hinném hogy a kérdezõ ezeket a válaszokat várta. Attól függetlenül nekem is fura ez a kifejezés de már annyian írták hogy megszoktam. A válaszom a kérdezõnek, hogy lehet mindegyik napon. Érdemes ilyenkor ovulációs tesztet venni az kimutatja mikor van ovuláció, peteérés
A kérdező hozzászólása: tojásfehérje szerû hüvelyváladék, ami peteéréskor van!
A kérdező hozzászólása: mi van mindenki meghibbant?olvassatok már el más kérdéseket is!a legtöbb ember így hívja õket!minek vtok ti itt fent ha nem tudtok válaszolni az embernek arra amit kérdez??ha?én kérdeztem vmit amire választ várok, normálisat, nem bunkót!oké?
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló, te aztán rohadtul kultúrált vagy!sztem inkább te vagy undorító nem?ha rendszeresen olvassátok az oldalt akkor már láthattátok h nem csak én nevezem tojcsinak!bunkók!nem kaptatok f...-t?vagy mi van?el lehet koccolni a kérdésemtõl ha nem tetszik vmi!remélem világos voltam!
Tudom nem is rád értettem kedves kérdezõ , te megköszönted a válaszomat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!